Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The future is now
The future is now
Lenne kérdésem . Mikor lessz valamilyen kupa, vagy hasonló amin indulhatnánk ?
Kary vagy Karykeksz
A Huncup oldalra kitettem a BF2 buli idõpontját amit joe közzétett, valamint egy szavazás is elérhetõ, ami rögzíti név szerint ki mire jön vagy nem jön. Többi infó a huncup oldalon. Nagyon jó lenne ha mindenki elmenne szavazni az oldalra, mert akkor látnánk mennyien jönnek! (Szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak, mivel csak akkor rögzíti a szavazó nevét.)
köszi az un_berlines linket salvatorénak kellett, de közben mondta már hogy megtalált téged
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
de viszont hiányzik egy emberünk a fade elleni unberlin/aberdeenre, betudnál állni ? 21.00-kor lesz a game.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Játszanak inkább a fifával ps-en. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
pl hogy mi volt tegnap a prgk meccsen.
18.00 elkezdjük a gyakot, eff,én,feldi,boti,lavina,kary,bencsi,hunzi..
18.20 irok a prgk.ok irc csnelejükre hogy jó lenne neutral szerveren játszai, válasz nincs, visszamegyek gyakni.
19.00 irok megint hogy ok kérem az ip,port,passt hogy teszteljük a szerverüket, válasz nincs, egy betü se
20.45 megadom a mi ip cimünket,stbiket
21.00 felszólitom õket hogy 20 percük van megjeleni különben no show
21.20 feladtam, 13 emberünk jelent meg a 10v10 meccsre plusz 2 ember jelezte ha gáz van beugrik szivesen. azaz 15 ember készült, és várta hogy kezdõdjön a meccs.
22.30 A prgk match reportot irt:
Our football national team is playing wery important match against Belgium. And eweryone of us wants to watch this football match on TV.
no comment
Na mindegy hosszú. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nincs egyenlõre otthon netem, de majd decembertõl. Meg gépem sincs, csak egy Noti. Eladtam. :-)De hasít a notebookon a BF, kipróbáltam. Ez volt az elsõ dolgom.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha eldõl, akkor 20-ig biztosan megmondom..
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
a végén még pina undorod lesz!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Amúgy nem vágom ezt. És mi van ha elalszik, vagy nekimegy egy ba***t nagy konténerszállító?
Sõt, ahogy néztem, nem lehet túl kényelmes benne gubbasztani. Meg gondolom itt is van méretkorlátozás, hogy milyen katona teljesíthet még szolgálatot ilyenen (ilyenben). Mint az oroszoknál, a legfejlettebb T tankjuk a világon az egyik legjobb tank, reaktív páncélzat, automata töltõsor, stb, de csak 150 centis hõsök férnek bele. 😊)) A tervezés korlátai..
The future is now
ráadásul a tengeren nem olyan eccerû egy ilyen akármit eltalálni, ha 20 centivel mellé megy a roket, már a bálnákat keresheti a tenger fenekén. Gondolom egy kicsit inoghat a tengeren annyira fixen nem lehet kipányvázni. Lehet hogy radarelnyleõ festékkel van bevonva és tiszta magnézium borítása van, hogy a hõkeresõ rakéták is tengervíznek érzékeljék. Hiába no egy expackosnak kell odaeveznie óvatosan... 😊
Meg hát külön kapacitásokat is leköt a semlegesítése! 😊 pár alezredesi rangot kiosztottak Moszkvában, annyi diplomamunkát írtak a lehetséges semlegesítésérõl...
The future is now
The future is now
The future is now
ugyhogy un_berlin / coral sea lesz a donto
Ezt most fényképeztem, van egy NATO kiállítás itt Debrecenben. Szép kis szövetségeseink vannak.... 😄
Ennek az alkalmatosságnak az a szerepe, hogy le van horgonyozva a nyílt tengeren, benne ül egy manus, és figyel. Ha lát valamit, jelenti rádión. Ha nem, unatkozik. Értitek! Minezt kifejlesztik x pénzbõl, mikor már a katona s**ggén lévõ szõrszálat is látják mûholdról...
Elõször azt hittem, vicc. De ott van, meg lehet nézni, megtapintani, mellette a tábla, hogy mire szolgál, két nyelven, magyarázó ábrával (azt nem kaptam le), hogy hogyan is használják a tengeren.
The future is now
The future is now
axe, csak is a csípány PRGK-ellen a senki által nem vállalt szerverükön(nem a lag)
Omahán végülis snipa adott célt a hajónak,Kursk meg a legdurvább rush map,
az elsõ percben eldöl, repcsiseink nem voltak, ezért kezdés elött 5 percel begyakoroltuk amire rá is basztunk, mert a 2p4 késön ért ki a frontra ahol négy tank várt rájük😞
kivertük a ladert vezetõ Arcort, feloszlattuk a Yest😊, és csak 1 tikettel kaptunk ki a döntõs xGx(Fade)-tól, aki valszeg meg is nyeri😉meg magunk mögött tudhatjuk a Team Pelitet, Illuminatort...
Kursk ugye meg a leg berépázható map, fõleg repülõs nélkül😊
The future is now
fõleg h a tengeren lévõ vagy 64 kockából 3 perc alatt átfésültek 4 et😊
a titanicnál sem volt 100%-os veszteség😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
kiderül mit tudnak a pixelférgek!
De assi már szerencsére van bõven a klánban, pótolható vagyok, nem úgy, mint pilóta.
The future is now