Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
oké, mert én úgyis sniper akarok lenni.

The future is now

LSSAHPAUL
😄 OK. Dupla stipi-stopi, a hajó az enyém.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
remélem az lesz az új hóm mapunk.

The future is now

LSSAHPAUL
A fülöp szigeteken is lehet játszani ?

LSSAHlavina
viszont Berlinen most elég jól álltuk a sarat, nem voltak olyan fura lagok mint múltkor.

The future is now

LSSAHlavina
tennap jó volt a gyakmeccs, máig nem értem, hogy kaphattuk ki ennyire abert axisról. Nem is láttam még ilyet... :-/

The future is now

ha minden jol megy akkor decemberben. xGx es hL kozos szervezes. irni fogom az infokat. annyi bizonyos hogy mas maplist lesz, velhetoen clanbase + liberation of caen.

Hi mindenki !
Lenne kérdésem . Mikor lessz valamilyen kupa, vagy hasonló amin indulhatnánk ?

Kary vagy Karykeksz

Running
Sziasztok!

A Huncup oldalra kitettem a BF2 buli idõpontját amit joe közzétett, valamint egy szavazás is elérhetõ, ami rögzíti név szerint ki mire jön vagy nem jön. Többi infó a huncup oldalon. Nagyon jó lenne ha mindenki elmenne szavazni az oldalra, mert akkor látnánk mennyien jönnek! (Szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak, mivel csak akkor rögzíti a szavazó nevét.)

Pink Tiger
ja bocs csak most olvastam amit írtál, szívesen beálltam volna de csak jhét közepétõl lesz otthon netem, szóval még nem megy..

köszi az un_berlines linket salvatorénak kellett, de közben mondta már hogy megtalált téged

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
http://hl.bfbot.net/files/other/un_berlin_v6.zip
de viszont hiányzik egy emberünk a fade elleni unberlin/aberdeenre, betudnál állni ? 21.00-kor lesz a game.

pff...😛

Játszanak inkább a fifával ps-en. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pink Tiger
na srácok az lenne a kérdésem hogy a un_berlin mapet hol találom meg ahonnan leszedhetem? tudja valaki?

LSSAHPAUL
Jó kis pangás van, hogy legyen már egy hozzászólás irok valamit.
pl hogy mi volt tegnap a prgk meccsen.
18.00 elkezdjük a gyakot, eff,én,feldi,boti,lavina,kary,bencsi,hunzi..
18.20 irok a prgk.ok irc csnelejükre hogy jó lenne neutral szerveren játszai, válasz nincs, visszamegyek gyakni.
19.00 irok megint hogy ok kérem az ip,port,passt hogy teszteljük a szerverüket, válasz nincs, egy betü se
20.45 megadom a mi ip cimünket,stbiket
21.00 felszólitom õket hogy 20 percük van megjeleni különben no show
21.20 feladtam, 13 emberünk jelent meg a 10v10 meccsre plusz 2 ember jelezte ha gáz van beugrik szivesen. azaz 15 ember készült, és várta hogy kezdõdjön a meccs.
22.30 A prgk match reportot irt:

Our football national team is playing wery important match against Belgium. And eweryone of us wants to watch this football match on TV.

no comment

JAG1
Illetve nem én, hanem az öcsém, iletve elcserélte...
Na mindegy hosszú. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Áááá...

Nincs egyenlõre otthon netem, de majd decembertõl. Meg gépem sincs, csak egy Noti. Eladtam. :-)De hasít a notebookon a BF, kipróbáltam. Ez volt az elsõ dolgom.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Effendi
eddig 70%,hogy leszek, ezért még nem ígérem magam biztosra, úgyhogy ha meglesznek a fix emberek, akkor tartaléknak beszállok.
Ha eldõl, akkor 20-ig biztosan megmondom..

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

LSSAHPAUL
😄 <#taps>

Mi van teee! Holnap meglesz a cipõs szekrényed. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Majd az a hordalék megrekeszti, amit szerbiábol idesodor a víz. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
na húzzá fel tsre de kurva gyorsan😉
a végén még pina undorod lesz!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

jaj a konténerszállítónak, az csak nem páncélozott. 😊 Gondolom nem hajózási útvonalakra kell telepíteni.

JAG1
Szépjónapot.

JAG1
Alul ki van vágva és lábbal hajtja ide-oda. :-)

Amúgy nem vágom ezt. És mi van ha elalszik, vagy nekimegy egy ba***t nagy konténerszállító?

LSSAHPAUL
😄

Pink Tiger
és különben is milyen katona lesz abból akit kiraknak a vízre egy ilyenben és egy hónapig a faszát veri, mire kijöhet már nem fog tudni többet (lábra) állni 😄

LSSAHlavina
ebben még egy teafõzõ rezsó sem fér el, nemhogy egy rakétaelhárító. :-D

Sõt, ahogy néztem, nem lehet túl kényelmes benne gubbasztani. Meg gondolom itt is van méretkorlátozás, hogy milyen katona teljesíthet még szolgálatot ilyenen (ilyenben). Mint az oroszoknál, a legfejlettebb T tankjuk a világon az egyik legjobb tank, reaktív páncélzat, automata töltõsor, stb, de csak 150 centis hõsök férnek bele. 😊)) A tervezés korlátai..

The future is now

bisztos van benne rakétaelhárító is.
ráadásul a tengeren nem olyan eccerû egy ilyen akármit eltalálni, ha 20 centivel mellé megy a roket, már a bálnákat keresheti a tenger fenekén. Gondolom egy kicsit inoghat a tengeren annyira fixen nem lehet kipányvázni. Lehet hogy radarelnyleõ festékkel van bevonva és tiszta magnézium borítása van, hogy a hõkeresõ rakéták is tengervíznek érzékeljék. Hiába no egy expackosnak kell odaeveznie óvatosan... 😊

Meg hát külön kapacitásokat is leköt a semlegesítése! 😊 pár alezredesi rangot kiosztottak Moszkvában, annyi diplomamunkát írtak a lehetséges semlegesítésérõl...

LSSAHPAUL
Effi drága! Szerdán nagy szükség lenne rád a prgk ellen! 10v10

LSSAHlavina
vagy ez, vagy egy kitelepítéssel foglalkozó cég... 😊 Elõbb-utóbb valamelyikre nagy szüxég lesz ott. ;-)

The future is now

LSSAHlavina
az ellen nem nagyon tiltakoznék, ha az Adria kicsit közelebb jönne, és nem lenne többet mondjuk Szerbia. 😛PP Csak ki fogja megállítani a tengert az alföldön? :-/

The future is now

LSSAHlavina
well, a NATO épp azért egy szövetség, hogy mindenki megossza azt a szövetségeseivel, amije van. A NATO-nak így több katonai mûholdja is van, amivel bármikor pásztázhatják az Izlandhoz közeli vizeket is gond nélkül. Szóval ennek a szerkentyûnek az ég világon semmi értelme. Akár Magyarországon is fejleszhették volna. Nem is beszélve arról, hogy ha bármilyen mozgás lenne arra, az elsõ dolog, ami kapna egy orosz rakétát a hátsójába (mert ugyan ki mást figyelhetnek ott, mint a ruszkikat), az ez a kis kunyhó lenne... :-)

The future is now

LSSAHPAUL
Lavina nem rég mit is mondtál pontosan ? hogy összekéne dobjuk amink van és csinálni egy homokzsák építõ vagy egyéb gát építõ céget hollandiában :p

Megvárjuk, míg a globális felmelegedésnek hála lesz újra tengerünk, és akkor tuti, hogy jópénzért megvesszük ezt a rettenetet is. 😊

basszus, ftn coral sea -t valasztotta a dontobe :S
ugyhogy un_berlin / coral sea lesz a donto

Kicsirigo
Hát kis ország, nincs pénzük mûholdra ahogy nekünk sincs. Egyébként nem hülyeség ez, vehetnénk is párat a dunai flotillának és akkor nem kéne a sok drága alucsónakot fentartani.

LSSAHlavina

Ezt most fényképeztem, van egy NATO kiállítás itt Debrecenben. Szép kis szövetségeseink vannak.... 😄

Ennek az alkalmatosságnak az a szerepe, hogy le van horgonyozva a nyílt tengeren, benne ül egy manus, és figyel. Ha lát valamit, jelenti rádión. Ha nem, unatkozik. Értitek! Minezt kifejlesztik x pénzbõl, mikor már a katona s**ggén lévõ szõrszálat is látják mûholdról...
Elõször azt hittem, vicc. De ott van, meg lehet nézni, megtapintani, mellette a tábla, hogy mire szolgál, két nyelven, magyarázó ábrával (azt nem kaptam le), hogy hogyan is használják a tengeren.

The future is now

Bencsi
nem úgy értettem😊

LSSAHlavina
igen. Ha nem ilyen f*s pályákat válogatnak be, fõleg elõdöntõbe, és/vagy a repcsiseink játszanak, akkor döntõsök vagyunk. Na meg 1 ponttal kapni a felsõ ágban, ehh.

The future is now

BurnBaby
tehát a nagy sírás-rívás oka, hogy az lssah "csak" 3. lett a kupában? 😊

www.battlefield.hu

ja ja! Gratulálok nektek. 😊

Bencsi
sajnos...
axe, csak is a csípány PRGK-ellen a senki által nem vállalt szerverükön(nem a lag)
Omahán végülis snipa adott célt a hajónak,Kursk meg a legdurvább rush map,
az elsõ percben eldöl, repcsiseink nem voltak, ezért kezdés elött 5 percel begyakoroltuk amire rá is basztunk, mert a 2p4 késön ért ki a frontra ahol négy tank várt rájük😞

Bencsi
egyébként nincs miért sírnünk, csak 3.-ok lettünk egy elég über klánokat felsorakoztató kupában!
kivertük a ladert vezetõ Arcort, feloszlattuk a Yest😊, és csak 1 tikettel kaptunk ki a döntõs xGx(Fade)-tól, aki valszeg meg is nyeri😉meg magunk mögött tudhatjuk a Team Pelitet, Illuminatort...
Kursk ugye meg a leg berépázható map, fõleg repülõs nélkül😊

LSSAHlavina
azér' utóbbi idõben ebbe a sorba mi is beálltunk... Market, Axe, Kursk, Omaha... pixie rulla.

The future is now

Bencsi
kurva vicces volt😊
fõleg h a tengeren lévõ vagy 64 kockából 3 perc alatt átfésültek 4 et😊
a titanicnál sem volt 100%-os veszteség😊

joebacsi
mind1, szarni bele, majd lesz miért inni bftalin 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bencsi
ma PRGK v 3C war!
kiderül mit tudnak a pixelférgek!

LSSAHlavina
nem emberileg megbízhatatlan... nem így értettem. Úgy megbízhatatlan, hogy nem tud mindig ott lenni fontos meccseken. A multkor nekem a netem (pontosabban a modem) krepált be, tegnap meg Omahán nem értem rá, van ilyen, én sem vagyok megbízható ilyen szempontból, van offline életem is. 😊))

De assi már szerencsére van bõven a klánban, pótolható vagyok, nem úgy, mint pilóta.

The future is now

Nem pontosan értem hogyha nem jelölöm magam meccsre ezzel jelezvén hogy nem leszek akkor miért is lennék megbizhatatlan...

Sajnos egy ideje dolgoznom kell mint atom, tegnap pl. hajnali fél négyig rohasztottam a seggem itt a gép elõtt meló címen esélyem se volt játszani menni pedig nagy volt a kisértés 😞