109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• JAG1
    Veled van baj, itt is mindenki infezik...
  • Kovács legény
    bf42ben jó az inf és jó a con is ,de bf2-t elbaszták ,tul erősek a légi cuccok ezért játszanak sokan csak inf-t
  • Beers
    Bf1942-ben szeretitek az inf mapokat?
    Csak azért kérdezem, mert a bf2 topickban mást sem hallok!
    Kezdem azt hinni velem van baj!
    Szerintem a járművekkel sokkal jobb csatákat lehet vívni!
  • Bala10

• Kovács legény
    jaja ez a legjobb amit tehetsz ,és igy buksz a legkevesebbet ,főleg hogy az uj nyomtatonak megint 1éves garija lesz, hogy énezt hányszor megcsináltam mobilokkal:D
  • bunkolaja
    így jár, aki bunkolaját csak úgy lelövi a spawn utáni 2ik másodpercben. :))
  • JAG1
    képt!
  • Pink Tiger
    milyen járgánnyal nyomtad?:) képet!
  • LSSAHPAUL
    thx, kihoztam a maxot a gépből de az első futómüvem elavult, illetve slick gumit kell majd feltegyek legközelebb
  • Pink Tiger
    grat pól!
  • Pink Tiger
    na köszi a tanácsokat, azon gondolkodom amit legény mond.. visszaviszem gariba az újat eladom és veszek egy megbízható lézert szerintem..
  • HUmanHunter
    ennyi
  • HUmanHunter
    feladták, vége nyertünk
  • JAG1
    A háromból?
  • LSSAHPAUL
    game.serverGameTime 20
    game.serverMaxPlayers 32*
    game.serverTicketRatio 100*
    game.serverSpawnTime 20
    game.serverSpawnDelay 5
    admin.timeToNextWave 20
    admin.spawnWaveTime 5
    Állítólag a klán weboldalán beregelt játékosok játszhatnak, illetve akik a bf-42 liga oldalra bevannak regelve. és meghivva a klánba. Ezek után megnézi az admin a game alatt,vagy előtt hogy az adott cdkeyhashel milyen néven játszottak.. nem hinném hogy elmentenék a meccseken játszott emberek nevét-cdkeyhashét.. de mégis lebukott egy csávó ellenünk. szal Kary mostantól csak nálatok játszik, illetve ha kell segítség csak úgy tudunk embert adni ha adtok egy nevet és hozzávaló cdkeyhasht.
    más. vége a rallynak, 4. lettem 1 másodpercel lemaradtam a dobogóról, összetettben kb 40. lettem.. :P
  • Sacek
    Helló Mindenki!
    GRATULÁLOK Pólnak élete első rally versenyén elért negyedik helyezéséhez!!! Csak így tovább!
  • Kovács legény
    többnyire 3 fajta toner létezik ,van az amit a géphez kapsz ,ez tud kb 1000 nyomtatást ,és van az olcso kb2000 lapos meg a drágább 3-4000lapos toner
    az enyémbe 16-17.000körül lehet tonert kapni ,a gyári 1évig birta ,ugy hogy teljesoldalas képeket nyomtattam vele a munkáimhoz, nemkeveset ,ha csak szöveget akarsz nyomtatni kurvasokáig elég.
    A szines nyomtatást meg elintézem máshol ,fillérekért nyomtatnak meg hivnak már elő szines képeket.
    Egy xerox phaser 3117-em van ,300-600dpi-vel gyönyörűen nyomtat ,otthoni használatra nem kell ennél több. A HP nyomtatókat nemismerem ,de az epsonokhoz volt már szerencsém sajnos ,epsont senki nevegyen!!!
  • Kovács legény
    az idő a kör átmérőjétől függ a tickettek meg téglalap alakúak és citromsárgák
  • joebacsi
    mennyibe fáj a tiedbe konkrétan egy toner?
    amúgy ezek a tonerek nem 3-4000 oldalra vannak nagyságrendileg?
  • HUmanHunter
    hány perces egy kör? és a ticketek mienek?
  • Majk117
    Lasa.Az a helyzet hogy lehet nem leszünk meg estére,szóval max egy két ember kéne....cd keyt majd ha ugy van küldök!Benne vagytok?
  • HUmanHunter
    Paul a bf42 ligában cd kulcs alapján lehet játszani?
  • Majk117
    Jaja.:)
  • Kovács legény
    nemkell kidobi a régit ,visszakell vinni gariba mert szar ,kb. kapsz egy ujjat ,amit eltudsz adni és veszel egy lézernyomtatót;)
    a lézernyomtatót érdemes ugyvenni hogy olcso legyen hozzá a toner.
  • Majk117
    Én nekem ami van nyomtatóm az :Hp lézer jat-még karácsonyra vettem de azóta már minimum nyomtattam vele vagy 500 oldalt és semmi baja(25-é vettem 5 hónapja.) most sztem te ezt megvetted 10-15 körül és cserélheted a patront benne szinte havonta...Jobban jársz ha ezt kidobod sztem és veszel egy lézer nyomtatót.....Amit már kapsz 20-é.
  • LSSAHlavina
    1) ne HP-t
    2) ne tintásat

Ma Adolf nap van. :)
  • Seat
    ha nem használod a nyomtatót folyamatosan,akkor is 2 hetente a "teszt oldal"-t ki kell vele nyomtatni,különben "beég" a patron feje.
    (nyomtató szervizes haver tanácsa)
  • Kovács legény
    koma ,ezt garival vidd vissza ,irány a bolt és vegyél egy xerox lézer nyomtatót kb 20.000HuF. Nekem az van ,a régi tintasugarassal én is csak szívtam ,és ugyis csak fekete-fehéret nyomtatok.3éve megvan és kb1500-2000oldalt nyomtattam és a második toner van benne.
  • Bala10
    Amit a nyomtatóhoz adnak gyári patron hamar kifogy...
    én is addig használtam a nyomtatót, míg volt benne festék. :)
    Picit drága lenne bele a 2 patron.

szerk.
  • LSSAHPAUL
    Detto, a asszony szokott néha nyomtatni, vettem egy nyomtatót HP deskjet F380 max 40 oldal ( csakbetük, csak fekete-festék használat, vázlat minőség ) és kifogy. Hihetetlen.. :p
  • Beers
    Szerintem egy laser nyomtatóval jobban jártál volna!
  • Pink Tiger
    kurva nyomtató

akartam egy olcsó de jó nyomtatót, fekete fehérben szeretnék nyomtatni vele kb átlagosan havonta 20 oldalt, azaz alig használnám..
    kinéztem a hp d1360-at, megvettem feltelepítettem és működött is rendesen
    aztán egy hónap múlva amikor nyomtatni akartam nem vette be a papírt csak állt bután bármit is küldtem el, aztán egy pár nap múlva minden oké aztán nyomtattam vele pár oldalt az elkövetkező hetekben majd megkért egy barátom hogy nyomtassak neki ki egy nagyobb adag fekete fehér anyagot.. kb 15oldalnál olyan jeleket produkált mintha kifogyott volna belőle a patron... pedig gyári vadiúj van benne, nem is értettem.. mióta betettem kb 40 oldalt max ha kinyomtattam (bele se száradhatott mert összesen a nyomtatót két hónapja vettem) szóval néha helyenként halványan nyomtat és ha rájön akkor egyre rosszabb, néha nincs vele semmi gond, néha beveszi a papírt néha csak áll bután...

basszameg most én vagyok a hülye vagy csak nincs szerencsém vagy valami szart vettem meg? direkt hpt választottam... és nem akartam kurva sokat fizetni mert nem akarok fotókat meg sokat nyomtatni, csak néha ezt azt a sulihoz...

tud valakimondani valami biztatót??? :))
  • Pink Tiger
    kereken egy éve! :) bár tegnap Jagtől kértem egyet... :P
  • LSSAHPAUL
    Nagyon szépem köszönöm, rendkivül rendes vagy!!!
  • Tuvok #96179
    volt már, hogy 1 hónapig nem izéltem .
  • maszat19
    Megkaptad?
  • Bala10
    Akkor nem is tudhatod mit jelent ez egy bagós számára. :)
  • Bala10
    Veled beszélnem kell!

Rezegj mán ha ráérsz. :)
  • Beers
    Sajnos csak sima van :(!
  • Tuvok #96174
    huszonsok éve nem cigizem