109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    aki nem Alexandriában él :P :D:D
  • LSSAHPAUL
    Mi halasztást kértünk azért mert 90% a klántagoknak 10 percenként szakad, pont ugyanabban a másodpercben.
  • Hawk06
    Nem az a baj,hogy sajnálom a pénzt,hanem ott lakok az isten hátába és itt nálunk nem lehet kapni :((...Söt PC játékok egyáltalán nem kaphatók :((
    Komoly.Min 50km-re esetleg,de idővel meglessz....
  • zebrock
    nem hál' istennek :) beleszakadnál 1-2 e Ft-ba ? kb. annyi most és több száz szerveren tudnál játszani. Ennyiért sztem. a világ legjobb játékát veszed , nem sok érte :)
  • Hawk06
    Nem tudtok olyan szervert amihez másolt játékkal lehet csatlakozni?:D:D
  • Majk117
    Kary!Fél 7 kor liga meccs ugy készülj...
  • Wreck86
    expack nem volt?
  • Kovács legény
    az nem űrhajó volt hanem egy fél lábú kopott fotel ami a föld felett lebeg fél méterrel és ha erősen koncentrálsz elrepít oda ahova akarod
  • KaryKeksz
    1)
  • LSSAHPAUL
    mire nagyábból lelassultak ( nem birtak átfele jönni a társaik tetemén ) ti már sehol nem voltatok!!
    kétféleképp lehetséges:
    1) beszáltatok egy űrhajóba és elhúztatok a picsába,a jó öreg Pólt meg otthagytátok.
    2) valami jó nyálkás helyen zselés szaloncukrot utánoztok, miközben Miller vicceit hallgatjátok addig mig benem fogja valami a száját. De nemsokára megint újra együtt nevettek Miller viccein.. :D
  • LSSAHlavina
    kétféleképp lehetséges:

1) Elől nagyobb sz*rság volt mint hátul.

2) Nem a te álmod volt.

Miller: igen.
  • LSSAHPAUL
    az élet apró örömei :D
    ( én az alien vs predator 2-őt várom, tegnapelőtt volt egy nagyon durva alien-es álmom, gondoltam megiromneked, de inkább felejteni akarom, legyen annyi elég hogy a szaros seggeteket kellett fedezzem miközben valami gyefrízcső-szerüségben menekültünk.. nem értem hogy lehettem ennyire barom hogy én legyek az utolsó :D )
  • Wreck86
    jön a 4.rész jeeeeeeeeee (jól tudom?)
  • HUmanHunter
    m?
  • LSSAHlavina
    Juhéjjj!!!!

• LSSAHlavina
    Juhéjjj!!!!

• HUmanHunter
    "persze bekeritettük és levágtuk mint egy szilveszteri malacot."
    azt jó íze volt a húsának?
  • HUmanHunter
    25.'HUNYADI' Public Server|68ms|85.90.162.17:14567
    :D
  • USB ACTIVE
    Sziasztok ! Nem tudtok egy magyar szerver-t? Please
  • LSSAHPAUL
    Jók voltak a Pandások, de annyira nemismerték a pályát hogy az már fájt..
    Az első körben ( 192-0 ) egy emberük élt, zászlójuk nem volt.. ha meghal lepörögnek. Erre a csóka befoglalta azt az egy zászlót ahova nem lehet spawnolni :) persze bekeritettük és levágtuk mint egy szilveszteri malacot.
  • Majk117
    De nyertetek az a lényeg:)
  • Wreck86
    fal levezeti az esést:)
  • LSSAHlavina
    Jómagam voltam. Rambóztam, míg a többiek visszajöttek golyófogónak. ;-)Csak azt vettem észre, hogy fasza csend lett a TS-en. :))))

Amúgy történtek fura dolgok. Az egyik ellen épp befordult a sarkon előttem, miután kinyírt valakit közülünk, de ő is sérült volt, mert gyógyította magát, kapott lövést ő is előtte. Én mellévágtam egy gránátot, ami felrobbant, igaz, nem teljesen mellette, de a robbanás fellökte a falra. Persze nem halt meg.
  • Majk117
    Az az 1v4 hogy volt?:D
    Ki volt az a 1?
  • Wreck86
    http://www.youtube.com/watch?v=Y445qA0BLec
  • Kovács legény
    inviteeeeeeel!!! a többi szaaar
  • LSSAHPAUL
    Ja nem is ujságoltuk hogy megnyertük utsó inf meccsünket, volt úgy hogy 1v4 ben játszottunk a MAGYARORSZÁGI SZERENCSÉTLEN INTERNET SZOLGÁLTATÁS MIATT.. ( egyszerre szakadtak meg a Mátészalkaiak ) pausolni sem tudtunk mert azt csak én tudtam volna, de nagyon nehezen csatlakozott ujra a modem..
    Most írta az admin hogy csak jobb "gól különbséggel" jutottunk be a rájátszásba. Azaz sima 2 körös győzelmet arattunk (2:0) ,nem kellett döntő szettett játszunk (2:1).. :p
    A net problemáink azóta is folyamatosan fennálnak , ha hívkuk az 1234-et csak mellé beszélnek.. helyi problemát keresnek ( azt mondták azért szakadok mert a bejelentkezési nevem @axelero.hu nem @t-online.hu ), meg azt mondják hogy a router miatt van.. -ez is érdekes mert a többiek nincsenek rúter mögött mégis egy azon minutumban esünk le tsről és a game-ből.. persze kikötöttem a routert, 5 perc se telt el már le is dobott. A tsünkön mért pakett loss 10-50% os...
  • Hawk06
    Jah,meg repülőgépek nélkül föleg.
  • JAG1
    Akkó műanyag kell jó? Cukrosbácsi... :-)
  • rekettyes
    sztem neked van igazad, jármű nélkül nagy szar az egész.
  • KaryKeksz
    Magyar publick szervőr ?
  • Kovács legény
    igen van ,miet szeretnél műanyag sineset ,vagy a fa kivitelt ami jó a brióhoz? amugy akinek a fa van és pirosra van festve elképzelhető hogy mérgező(olom van a festékben) és vissza kell küldeni a gyártohoz, a játékboltokban megtaláljátok hogy meikek azok.
    egyéb kérdés?
    csöcsös barbi?:D
  • Bala10
    Hozzak az unokaöcsitől?:D
  • JAG1
    :-D
    Thomas vonat is van?
  • Kovács legény
    levagy maradva kispajti a medzsó már rég nem menő ,elég szar minőség lett:( most a Hot Wheels a király és még olcsobb is 51Forinttal;)
  • JAG1
    Mennyé' csak, de a medzsómat, meg a házikó homokozó formámat add vissza...
  • Beers
    Megyek a saját játszótérre :)!
  • JAG1
    El ne menekülj, csak tudod a KK... :-)
  • Beers
    Meg sem szólalok többet !
  • LSSAHPAUL
    pont ma játszuk utsó csopimeccsünket az 5v5 inf kupában. Ha nyerünk benne vagyunk europa top 4 klánjában akik nemsokára az usa top 4 klánjával fognak megküzdeni