109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#96253 aki nem Alexandriában él :P :D:D -
#96252 Mi halasztást kértünk azért mert 90% a klántagoknak 10 percenként szakad, pont ugyanabban a másodpercben. -
#96251 Nem az a baj,hogy sajnálom a pénzt,hanem ott lakok az isten hátába és itt nálunk nem lehet kapni :((...Söt PC játékok egyáltalán nem kaphatók :((
Komoly.Min 50km-re esetleg,de idővel meglessz.... -
zebrock #96250 nem hál' istennek :) beleszakadnál 1-2 e Ft-ba ? kb. annyi most és több száz szerveren tudnál játszani. Ennyiért sztem. a világ legjobb játékát veszed , nem sok érte :) -
#96249 Nem tudtok olyan szervert amihez másolt játékkal lehet csatlakozni?:D:D -
#96248 Kary!Fél 7 kor liga meccs ugy készülj... -
#96247 expack nem volt? -
#96246 az nem űrhajó volt hanem egy fél lábú kopott fotel ami a föld felett lebeg fél méterrel és ha erősen koncentrálsz elrepít oda ahova akarod -
KaryKeksz #96245 1) -
#96244 mire nagyábból lelassultak ( nem birtak átfele jönni a társaik tetemén ) ti már sehol nem voltatok!!
kétféleképp lehetséges:
1) beszáltatok egy űrhajóba és elhúztatok a picsába,a jó öreg Pólt meg otthagytátok.
2) valami jó nyálkás helyen zselés szaloncukrot utánoztok, miközben Miller vicceit hallgatjátok addig mig benem fogja valami a száját. De nemsokára megint újra együtt nevettek Miller viccein.. :D -
#96243 kétféleképp lehetséges:
1) Elől nagyobb sz*rság volt mint hátul.
2) Nem a te álmod volt.
Miller: igen. -
#96242 az élet apró örömei :D
( én az alien vs predator 2-őt várom, tegnapelőtt volt egy nagyon durva alien-es álmom, gondoltam megiromneked, de inkább felejteni akarom, legyen annyi elég hogy a szaros seggeteket kellett fedezzem miközben valami gyefrízcső-szerüségben menekültünk.. nem értem hogy lehettem ennyire barom hogy én legyek az utolsó :D ) -
#96241 jön a 4.rész jeeeeeeeeee (jól tudom?) -
HUmanHunter #96240 m? -
#96239 Juhéjjj!!!!
-
#96238 Juhéjjj!!!!
-
HUmanHunter #96237 "persze bekeritettük és levágtuk mint egy szilveszteri malacot."
azt jó íze volt a húsának? -
HUmanHunter #96236 25.'HUNYADI' Public Server|68ms|85.90.162.17:14567
:D -
USB ACTIVE #96235 Sziasztok ! Nem tudtok egy magyar szerver-t? Please
-
#96234 Jók voltak a Pandások, de annyira nemismerték a pályát hogy az már fájt..
Az első körben ( 192-0 ) egy emberük élt, zászlójuk nem volt.. ha meghal lepörögnek. Erre a csóka befoglalta azt az egy zászlót ahova nem lehet spawnolni :) persze bekeritettük és levágtuk mint egy szilveszteri malacot. -
#96233 De nyertetek az a lényeg:) -
#96232 fal levezeti az esést:) -
#96231 Jómagam voltam. Rambóztam, míg a többiek visszajöttek golyófogónak. ;-)Csak azt vettem észre, hogy fasza csend lett a TS-en. :))))
Amúgy történtek fura dolgok. Az egyik ellen épp befordult a sarkon előttem, miután kinyírt valakit közülünk, de ő is sérült volt, mert gyógyította magát, kapott lövést ő is előtte. Én mellévágtam egy gránátot, ami felrobbant, igaz, nem teljesen mellette, de a robbanás fellökte a falra. Persze nem halt meg. -
#96230 Az az 1v4 hogy volt?:D
Ki volt az a 1? -
#96229 http://www.youtube.com/watch?v=Y445qA0BLec -
#96228 inviteeeeeeel!!! a többi szaaar -
#96227 Ja nem is ujságoltuk hogy megnyertük utsó inf meccsünket, volt úgy hogy 1v4 ben játszottunk a MAGYARORSZÁGI SZERENCSÉTLEN INTERNET SZOLGÁLTATÁS MIATT.. ( egyszerre szakadtak meg a Mátészalkaiak ) pausolni sem tudtunk mert azt csak én tudtam volna, de nagyon nehezen csatlakozott ujra a modem..
Most írta az admin hogy csak jobb "gól különbséggel" jutottunk be a rájátszásba. Azaz sima 2 körös győzelmet arattunk (2:0) ,nem kellett döntő szettett játszunk (2:1).. :p
A net problemáink azóta is folyamatosan fennálnak , ha hívkuk az 1234-et csak mellé beszélnek.. helyi problemát keresnek ( azt mondták azért szakadok mert a bejelentkezési nevem @axelero.hu nem @t-online.hu ), meg azt mondják hogy a router miatt van.. -ez is érdekes mert a többiek nincsenek rúter mögött mégis egy azon minutumban esünk le tsről és a game-ből.. persze kikötöttem a routert, 5 perc se telt el már le is dobott. A tsünkön mért pakett loss 10-50% os... -
#96226 Jah,meg repülőgépek nélkül föleg. -
#96225 Akkó műanyag kell jó? Cukrosbácsi... :-) -
#96224 sztem neked van igazad, jármű nélkül nagy szar az egész. -
KaryKeksz #96223 Magyar publick szervőr ? -
#96222 igen van ,miet szeretnél műanyag sineset ,vagy a fa kivitelt ami jó a brióhoz? amugy akinek a fa van és pirosra van festve elképzelhető hogy mérgező(olom van a festékben) és vissza kell küldeni a gyártohoz, a játékboltokban megtaláljátok hogy meikek azok.
egyéb kérdés?
csöcsös barbi?:D -
Bala10 #96221 Hozzak az unokaöcsitől?:D -
#96220 :-D
Thomas vonat is van? -
#96219 levagy maradva kispajti a medzsó már rég nem menő ,elég szar minőség lett:( most a Hot Wheels a király és még olcsobb is 51Forinttal;) -
#96218 Mennyé' csak, de a medzsómat, meg a házikó homokozó formámat add vissza... -
#96217 Megyek a saját játszótérre :)! -
#96216 El ne menekülj, csak tudod a KK... :-) -
#96215 Meg sem szólalok többet ! -
#96214 pont ma játszuk utsó csopimeccsünket az 5v5 inf kupában. Ha nyerünk benne vagyunk europa top 4 klánjában akik nemsokára az usa top 4 klánjával fognak megküzdeni