109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#108148 Végére azért ezt betettem volna, csak hogy kontextusba helyezze a dolgokat :)
-
#108147 Az ám!
Meg nézd meg a fegyvereket meg az ágyút! -
#108146 az a lego tank nagyon allat :D -
:) -
#108144 Jah, képzeld Dark hiányzik az együtt szakaszozás! Komolyan mondom, de rájöttem hogyan pótolhatom: South Park-ot nézek! Cartman már már megközelít téged, bár nem tudnám elképzelni hogy ő még csata kezdés előtt lebassza a saját csapattársát ha rossz a skillje. (azt hogy a lengyeleket lebaszod minden csata előtt azt még eltudnám róla is képzelni, persze ha tudná hogy létezik ilyen nép) -
#108143 Kine toroljelek VEGLEG az sgrol:D -
mangotrip #108142 Retek fíreg fásszívó vagyol! -
#108141 Mellesleg ma kiszamoltuk, hoditot kiporgetni (vegig) több mint 5 év :D -
#108140 Mar elkezdtuk a hoditot, most megy az alapozas :D Ujra kell tanulni az egesz jatekot :D Kibaszott matekozas az egesz
blacguards
-
#108139 :D Eu4 ezt mondtam neked hogy ezt fogom tolni ha lejár a prémem és nem a hoditót :)
-
#108138 Vegre hasznalatom a csodas ADMIN hatalmamat es kitorolhetem ezt a faszt :D -
#108136 el ne hidd mar, leszophat mindenki -
#108135 Ergo megtört benned az "antiszoc" életérzés? :D -
#108134 Artival szar platonozni, mert mindig alul leszunk. Azota be sem leptem, olyan mely nyomot hagyott, egyszeruen nem birtam tovabb lepni. Ugy erzem, hogy eltort bennem valami es mar semmi sem ugyan az mint ami azelott volt.
Blackguardsot kezdtem el tolni, korokre osztott rpg, utobbi idok egyik legjobb jateka. Remelem azert nincs harag, Ucukat is puszilom :D -
#108133 Hát bakker csak a te kedvedért tier6-os tankot felszerelek erre szólsz hogy no arty holott azzal a döggel istencsászár vagyok, erre elkezdem felszerelni a másikat (ugye az előzőről leszerelni a periszkópot,álcát, megkeresni melyik tankon van a rádió stb) erre kibaszol a szakaszból. Ahogy Witti mondaná 'nem erőszak a disznótor' :) -
#108132 Classic shit. -
#108131 dark: nobb vaty nem jatccom veled
Pual: jo ennyi volt, kesz vege mindennek, most beszeltunk utoljara!!??!!4442 -
#108130 -
#108129 -
#108128 Ezert kar belepkedni felevente, kb semmit nem er. Max annyi hogy a 3. csoporban van, de ennyi. Hetfon kezdjuk ujra, gyere velunk. Ezt az orszagodat ertelem szeruen nem hozhatod, mivel 5/valamiben kezdunk. -
#108127 Még nem állítottál be személyiséget. Ide kattintva megteheted.
Unod, hogy hajnalban kell kelni a képzések miatt? Unod, hogy holtidő van a tekercsírásban? Hétvégén rengeteg időt vesztesz a szabadság miatt? Azon izgulsz, hogy hazaérsz-e időben feltenni a varázslatokat? Esetleg kevés a napi 3 piac? Akkor egy helytartóra van szükséged! Kattints ide, és igényeld most!
Országod jelenleg nem VIP ország. Kérünk, hogy VIP tagságod aktiválásával segítsd munkánkat. Kattints ide a részletekért.
LAH Federation (#66330) [3/G]
Föld: 869 hektár Katona: 0
Népesség: 29.788 Védő: 0
Foglalkoztatottság: 35% Támadó: 0
Pénz: 7.704.846 Íjász: 693
Étel: 2.432 bála Lovas: 0
Rúna: 620.752 rúna Elit: 8.262
Morál: 68 % Varázsló: 20.088
Katonai morál: 75 % Tolvaj: 6.150
Szövetség: magányos farkas Faj: Gnóm
Személyiség: --- Hírnév: 2
Érték: 44.642 Helyezés: 344 / 786
2014-01-25 19:31:57 -
#108126 masold be az orszagod tablazat tarmalmat -
#108125 Itt az accom, félévente belépek, nehogy töröljék. LAH Federation (#66330) -
#108124 De ez nem travian meg ilyen szarsagok, 3an vagyunk 4. ember kell a szovetsegbe. Napi 2-3 belepes boven eleg, ez korokre osztott strategia, 1 ora 1 kor, szoval elegge lassu. -
#108123 Nincs rá időm. Ha lejár a wot prémem kb 2 hét múlva szétnézek milyen játékok jelentek meg (pl az UFO:enemy unknownak kijött egy addonja, a panzer coorps-nak is pár). -
#108122 Paul azonnal gyere hoditozni! 3an vagyunk, meg egy ember kell! hodito.hu kurvara szedd ossze magadat! -
#108121 Egy pillanatra olyan érzésem van hogy most lehet veled komolyan beszélni, mi zújs, eltűntél?.. -
mangotrip #108120 takarodj innen az aktualis topicba fireg! -
#108119 Paul gyere mar hoditozni, kell meg egy ember -
mangotrip #108118 Bf-ben te pöcs
Lépa-letek-mogyoló -
#108117 Szoljal asszonykadnak, meg megvannak a kepek rolatok pamacs! :D -
mangotrip #108116 répáznék! -
#108115 :D Erre csak annyit tudok mondani hogy kb 10 éve olvasom az sgés viccek szobát de még ekkorát nem röhögtem, inkább oda írd! -
#108114 A chicagoi egyetem kenyai diákja, Mkele Mbembe
az 1989-es nyári szünetet hazájában töltötte. Ahogy sétált a faluja mellett, a táj szépségében gyönyörködve, egyszer csak szemben találta magát egy fiatal elefántbikával. Az elefánt fenyegetően magasodott fölé, egyik mellső lábát a levegőbe emelve. Mbebe az ijedtségtől kővé dermedve állt, amikor észre vette, hogy az elefánt
lábába egy nagyobb faág állt bele. A lehető leglassabban féltérdre ereszkedett és a legnagyobb óvatossággal kihúzta az elefánt lábába fúródott, állatcsapdából származó kihegyezett faágat. Az
elefánt letette a lábát és hosszú percekig kíváncsian nézte az embert, majd trombitált egyet és elment. 20 év múlva Mbebe a 9 éves fiával a chicagoi állatkertben sétált. Amikor az elefántokhoz értek, az egyik kifejlett bika határozott léptekkel megindult feléjük, megállt előttük a kerítésnél, egy kis ideig nézte Mbebe-t, majd felemelte a mellső lábát és trombitált egyet. Ezt megismételte még kétszer, miközben végig a szemébe nézett, majd elment onnan. Mbebe-nek eszébe jutott a 20 évvel azelőtti kenyai eset és azt gondolta, hogy ez talán ugyanaz az elefánt. Megvárta amíg az emberek elmennek onnan és minden bátorságát összeszedve átmászott a kerítésen és óvatosan elindult az elefánt felé. Az állat felé fordult és csak várt. Amikor Mbebe odaért hozzá, akkor az elefánt ismét felemelte a mellső lábát, trombitált egyet, ormányával lágyan körülölelte Mbebe egyik lábát, majd azzal a lendülettel nekib-szta a kerítésnek és utána halálra taposta a szerencsétlen idióta balf*szt. Valószínűleg nem az az elefánt volt.. -
#108113 sok ősbf-es köcsög, az :)
inni kéne valamikor... -
Seat0524 #108112 mivan itt??? :) -
#108111 Nincs mit :)
Jól emlékeztem, te utolsó pillanatig játszottál a szerónkon, ez az utsó állapot mielőtt leállították a szervert kb fél év tartozás miatt :D -
Kockásfülűnyúl #108110 Update:
Valahol olvastam hogy meg kell változtatni az exe nevét az asztali ikonnál és a könyvtárban. Én raktam egy b betűt a pont elé és bejött :)
Működik winxp sp3-al :) -
Kockásfülűnyúl #108109 Köszönöm mégegyszer! :)
Bár winxp sp2-vel nem de win 98-al működik bár így nem tudok 1600x1200-ban játszani csak 1280x1024-ben. -
#108108 Aze offolni nem kene, me mindjart banolok mindekit a picsaba!