109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #97019
-
#97018 szarrá alázol mindenkit 0 tudással
ez tetszett :D!
Akik toppon vannak azok 4-5 éve nyomják keményen!
Remélem nem gondoltad, hogy 2 nap alatt Te is annyira skill-es leszel ;)! -
#97017 :-)
Ott voltam, lekocsikáztam mindet, pedig még a mappokat sem ismertem. :-D
Lámpi BF2-esek. :-DD
Szerk.: Beers-nek. -
#97016 Nem értem mi a problémád. Gond, hogy célozni kell tudni, gondolkodni, taktikázni?
Mit vártál, hogy könyökből szarrá alázol mindenkit 0 tudással?
Ez nem Cod, ahol csak puffogtatni kell, kapásból osztod a fejeseket...
Tanulj meg lőni... -
#97016 Nehogy azt csináljátok, mint Running a bf2-es mappokon :D!
Idióta autóversenyt csináltak a bf2-es mappokra, csak azt tudnám miért nem a nfs-el játszanak!
-
#97015 van egy jó kocka zsigám az jó lesz versenyezni. A BF nem arra való -
Bala10 #97014 Mondjuk, nem volna rossz egy autóversenyt csinálni. :) -
#97013 Nah ismét játszottam, mostmár valamennyire belejöttem a játékba. Hát a repülés az elég érdekes, vicces az hogy néha fel se tudok szállni, mert odaállnak tankkal a felsázllóhoz, vagy pedig repülők kilőnek. Ha felszállok, akkor örülök ha letok bombázni néhány dolgot, de van hogy felszállás után kilőnek légvédelemmel, ahogy odaérnék és bombázni kezdenék.
A másik nagy problémám, hogy nem egyszer a saját társaimra lőttem, mivel 1 év mire kiírja, hogy ki van velem, bizonyos távolságról már ki se írja, akkor tom meg ha lelőttem.
Aztán a másik érdekesség a távcsöves puska, futás közbe lehetetlen eltalálni vele vkit is, hiába volt rajta a célkereszt, mintha teljesen máshova lőnék :S volt hogy ott ált, és pont hasára céloztam és akkor se találta el. :-(
Na meg a másik probléma, a fegyverek. Mindig pont azt viszek, amit nem tudk használni. Ha távcsövest veszek, tuti hogy ottlesz előttem egy tank és kilő, ha rakéta vetővel mek, akkor meg 1 tank sincs a közelbe :D
Nah mind1, még próbálkozok. De egyenlőre nekem az újabb Battlefieldek jönnek be, én úgy emlékeztem, hogy jobb volt ez a játék :)
Nah jó, a Battlefield 2-ből elegem lett egy kicsit multkor, az is tele van idegesítő dologgal.
A repülők sztem a Bf Vietnamba vannak a legjobban megcsinálva, nem lehet csak úgy kilőni 1 pillanat alatt. -
#97012 Szerintem akart, csak nem merte mondani
-
#97011 :-D
Pirospacsizni nem akart? -
#97010 Reggel felmegyek a szerverre. Ott egy "FARKAS".
Aszongya: -ne lőjünk
mondom én: -akkor mit csináljunk?
aszongya: -autózzunk
-
Bala10 #97009 "Assault... A kasztok királya. Mindig a fronton harcol, ott van a csata sűrűjében, nem bújkál a felhők között, mint a gyáva pilóták, nem védi magát hatalmas vasmonstrumokkal, mint a félős technikusok, és nem távolról gyilkol, alattomosan, mint a mesterlövészek" -
KaryKeksz #97008 itt a multiplayer útmutatóóó -
Bala10 #97007 mire gondolsz pontosan? -
KaryKeksz #97006 Remélem mindeki tudja az aprob szerver szabályokat.
-
Dexantreal #97005 Mindegy, vmi lőtt.
Léynegtelen. -
HUmanHunter #97004 lasa serverrel milett? megették az egerek? -
Gus #97003 Bocage-n tudtommal 2 tigris van német oldalon és 1 sherman és 1 m10 az amicsiknál. PIV nincs.
De lehet hogy én tom rosszul -
#97002 Me' 1.61b van... -
#97001 hello!
Miért irja ki ezt:"Data Different to the server" a Battlefield 1942-nél Ha csatlakozni szeretnék egy serverre?
Pedig mindkettő 1.6-os -
Dexantreal #97000 Mi van? -
Gus #96999 Bocage, Panzer??? -
Dexantreal #96998 Én nekem egész jól ment kezdésként.
7 pont volt a max asszem, amit szereztem és csak a spawnkillerek zavartak.
Szintén Bocage, hídon jön a tank és ott aprítanak... én már próbáltam panzerre, gránáttal, de sehogyse, ők meg lőtték a flaget.
Na mindegy. -
Dexantreal #96997 ... apropó.
Volt egy késelős arc a szerveren.
Nem, nem Bala, vmi Afg1 talán... :S... láttátok már korábban és késelt azelőtt teamkillt?
Bicage-nál a lejtő szélén lőjük a flaget, hogy hess amcsik, aztán elkezd nézni engem és elővette kését.
Én meg eldobtam pár granyót arra, persze vízbe puff mind... ő késel a levegőbe, mondom én is és hadakoztunk a levegőbe... részemből poén... aztán MP40 elő - szanitéc voltam - és mentem a dolgomra.
Következő pillanatban meghalltam.... szétkáromkodtam a chatet, de a kis köcsög nem reagált. -
Bala10 #96996 Pár hét játék után menni fog már, csak szokni kell. :) -
Bala10 #96995 szerk:
bokánrugom és megharapom. :)
Összetévesztesz Majkal. :D -
#96994 Ne idegesítsd a Bala mestert mert összevissza agyonlő megkésel felrobbant elgáncsol oszt akkor neked annyi :D -
#96993 Én is voltam fenn egy kicsit a szerveren, kifogtam egy elég gagyi pályát :D
Egyszer kilépett a játék csak úgy, semmit nem írt ki, utána meg 1 percig nem tudtam belépni cd kulcs hiba miatt, de aztán megjavult. Hát akik játszanak azok tudnak repülni meg kell hagyni. Megpróbáltam felmenni egy domb tetejére, és 3x is lebombáztak, 1 embert nem tudtam kilőni.
Ami miatt nagyon felkaptam a vizet, hogy beálltak a repülő felszállóhoz tankkal, és szemét módon kilőttek párszor.
Kicsit furcsa a játék, miután rengeteget battlefield vietnamoztam, aztán battlefield 2 -vel is játszok (de mostmár nem jön be annyira), meg sok más játékkal játszok/játszottam. -
Dexantreal #96992 Vágom és vigyázok :P.
Jó volt ám du-tán.
Csak repülni ne mtudok olyan jól a gépekkel, pár méter után lezuhan vmiért lol :S.
Pedig megyek fel-le, satöbbi.
Na mindegy. -
#96991 azért vigyázz,itt elugrik+visszalő az ellenfél.(ellentét-->botok) -
#96990 az itt lévők 98% a szerveren jáccik. -
Dexantreal #96989 Nem baj, legyen neked elég annyi,h a probléma megoldva.
Aztán majd játszhatunk együtt, vagy egymás ellen, ha összefutunk a szerveren. -
Bala10 #96988 késő is van, meg sokat dolgoztam ezért fáradt is vagyok, de ebben a hszben a megoldást nem látom. -
Dexantreal #96987 #96978 loál.
Erre gondoltam, hogy csak ennyit görgess és megtalálod.
De képzeld! Szerveren elmondtam nagyjából ugyanezt nekik és játszottam is és egész jól ment! :P
A hang az jó, a játék is, szerver is, csak még kell játszanom, hogy egész jó legyek.
Szal erről ennyit, mert mindegy. -
Bala10 #96986 "Kösz a nagy segítséget lol.. közben szerveren segítettek és játszotam is"
Ezt írtad és nem a megoldást, arra vagyok kíváncsi nem a hülyeségedre. -
Dexantreal #96985 Lol leírtam lol, de képzeld, a szerveren elmondták és most má jó :P.
Olvassá lejjebb egy picit és megtalálod amúgy lol.
Lol. -
Bala10 #96984 lol... akkor leírhatnád lol, hogy máskor tudjuk lol. :P -
#96983 ezt akartam e' -
Dexantreal #96982 Kösz a nagy segítséget lol.. közben szerveren segítettek és játszotam is. -
#96981 Jó, de mi ez
orosz DJ?