109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    :D
    Humorod az van még, ennél azért kisebbre gondoltam mivel egymásba lógnak.
  • DarkHorSe
    remelem igy mar lathato
  • Wreck86
    Én megértem, hogy még mindig antiszoc vagy és emberundorod van meg gyurmulsz, de eggyel nagyobb méretet a betűnek be tudsz állítani, igaz ? :)
  • DarkHorSe
    nem
  • Wreck86
    Jáj Paul, ezeket nem növöd ki ? :D
  • Wreck86
    Köszi!
    Lehetne picit nagyobb betűvel? :D
  • DarkHorSe
    pedig mar majdnem elhittem :(
  • LSSAHPAUL
    Annyi egy jópofa embernek :(
  • DarkHorSe
    kéjsz
  • DarkHorSe
    Nem ide akartam :D Berakom a linket.
  • Wreck86
    Feketepaci, ezt be tudnád tenni linkbe a fejlécbe?

http://ddwclan.szunyi.com/index.php?action=gamespy

A link neve lehetne "Battlefield 1942 GameSpy javítás"

Köszi!
  • Wreck86
    Te vagy másnaposan? :D
  • DarkHorSe
  • Wreck86
    + nemtom PB mit szólsz hozzá, meg content check.
  • Wreck86
    Tudom, de az megbízhatatlan számomra.
    Az csak annyi, h átirányították egy másik virtuális szeróra, amin elvileg tárolva vannak a szerverek adatai, de ha pl annak kampec akkor megint fagy.
  • skorpio7
    Jah vettem észre. Ellenben letöltöd az alábbi oldalon a kis patcher tool-t és 1 sec múlva újra működik a játék keresője (nincs kifagyás mint előtte).

http://forum.bf1942.sk/viewtopic.php?f=6&t=1813
  • Wreck86
    Játékostársak!

Pár nappal ezelőtt az EA végleg leállította a Gamespy szervereket, amik azért voltak felelősek, hogy például a BF1942 ingame szerverkeresője működjön, most már csak "kifagy" ha rákattintotok az internetes szerók keresésére.
    A szerók továbbra is mennek, amiket pl az X-Fire játékkereső programmal könnyen meg lehet találni.
  • DarkHorSe
    http://sg.hu/forum.php cimen nem okadek az sg.hu
  • DarkHorSe
    En csak itt tolom :D
  • 505thZajcev[PT]
    Dark te meg mindig itt tolod? :)
  • DarkHorSe
  • joebacsi
  • Wreck86
    Csűrhe.
    Látszik mennyien ráérnek randalírozni.
    Feltűnő, h miért kopasz majdnem mind ebből a nagyszerű, értelmiségi kis csapatból ?
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
    Magyarországnak ugyanannyi pontja van a VB-n, mint Angliának és Spanyolországnak összesen

:D
  • DarkHorSe
    nemisertemiertnemjarnakazemberekmeccsekre
  • Wreck86
    Lehetne jó ötlet,de sajnos a bf42vel már nem nagyon foglalkozik senki, párunkat kivéve.
    TS szövegek talán inkább viccesek.:D
  • LSSAHPAUL
    Aki futballdrukker az rossz ember nem lehet, remélem újpesti vagy, akkor tudnod kell a rigmust :) Bicebóca Véber Gyuri hej! hej!
  • DarkHorSe
    kiestek a spanyolok áléééééééé áéléééééééééééé anyatok kurva volt aléééééééé álééééééé
  • Wreck86
    Látom még mindig szépen burkoltan tudsz elküldeni melegebb éghajlatra. :D
  • LSSAHPAUL
    ok. akkor gondolom mindenki aki új 2.vh-ás fps-el játszik az hülye konformista köcsög :)
  • DarkHorSe
    kurva anyadat probaljuk ki
  • Wreck86
    Wot, travián ... nem nagy különbség. :D
  • LSSAHPAUL
    :) 2004-2012 között aberdeen volt a home map-unk, minimum 500 éles meccset játszottunk rajta, biztos hogy ez világrekord, szal az a minimum hogy a vége felé ügyesen játszunk.. ha nem így lenne akkor biza 'pályát tévesztett' játékosok lennénk és mehetne mindenki travianozni mint dark.
  • Big Blaster
    Megnéztem a meccseteket. Ügyesek voltatok. Az olyan anyagokat kellene feltölteni valahova, ami a DVD-ken vannak. Biztos más klánoknak is vannak hasonló cuccaik. Ezeket kellene összeszedni és feltolni valami tematikus weboldalra. Pl. battlefield.hu-ra.
  • LSSAHPAUL
    Egyáltalán nem biztos hogy lesz minden klánnak vicces vagy nem vicces intrója, pl nekünk a 10 év alatt 1 videónk van fent jutubon, az az utsó meccsünk. Azért 9 év alatt ez nem sok :) Viszont a klántalikon osztogattunk LSSAH dvd-ket (1.2.3. készült, akinek mind a három megvan az istencsászár), azokon volt több klán meccs is, meg minden, szal ts felvételek, előző klántalis vidók,képek stb.
  • DarkHorSe
    Vegulis mi 8at kaptunk a hollandoktol, a spanyolok meg 5tot. Szoval a spanyolok csak 3al jobbak mint mi. En bizok a valogatottban
  • DarkHorSe
    Kikaptak a spanyolok, jobban nemis indulhatna a vb. Torres hozza a szokasos formajat, 2 meterrol kihagyja :D
  • Big Blaster
    Hali,
    Azon filóztam, hogy jó pofa lenne csinálni valami virtuális BF1942 múzeumot. Még van néhány cikk, interjú meg ilyesmi a hőskorból amelyek online elérhetőek, de ahogy szűnnek meg oldalak meg szolgáltatók ezek elvesznek örökre. Pl. találtam 2010-es Nation Cup meccsekről BFTV közvetítéseket, de úgy látom, hogy már nem lehet ezeket megnézni. Valahol, valakinél biztosan megvannak még ezek a médiák vagy más hasonló dolgok. Szinte minden klánnak volt valami vicces intrója, videója. Azokat is össze lehetne gyűjteni, ha valkinek megvannak még ezek. Lehetnének a magyar BF klánok történetéről is ismertetők. Nekem is van pl. fényképem EA Games szervezésű kompóról, ahol a CoFB harmadik lett, meg talán még talikon is kattintgattam. Ilyeneket is fel lehetne tölteni. Szerintem volt annyira élvezetes azaz együtt töltött nem is kevés óra, amit a BF-nek köszönhetünk, hogy méltó emléket állítsunk ezeknek az időknek.
    Szerintetek jó ötlet?
  • Wreck86
    "
    I must admit yday what we have seen was one of the saddest moments for Croatian national team,
    1. https://www.youtube.com/watch?v=LbTxu4xmA28 this was obviously for red card, shitmar saw modric and hit him with full speed
    2. https://www.youtube.com/watch?v=XmZZFMhIAzw, whole world talks about this shame
    3. https://www.youtube.com/watch?v=TKSND77hEfs, first i head or i thought that referee called for arm, then it was "foul", the player who gets first to the ball, ball is his, if ceaser jumped like 10 years old school girl doesnt mean and should be foul and second goal for croatia wasnt allowed
    - croatian team didnt surrender, then finally started playing, but it is hard to stay calm into head after such a ... , also before third goal, was foul on rakitic in the middle of field
    "

100%ig egyetértek a a szöveg megfogalmazójával a tegnapi meccs után, de ha Brazilía kiesik, kiürülnek a stadionok és a maradék szurkolók nem fognak elég sört, kaját stb venni ...