109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#98498 2* meggondolja az ember hogy ellopja az ellenség gépét :D -
#98497 mine,mine,mine...mine? bumm!!! nagyon nagy :D -
#98496 Boldog Szülinapot Főnök! -
körömpörkölt #98495 BSZN PAUL! -
#98494 valld be te is jáccol!!! -
#98493 Pól, a mi líderünk! HBD!
Majd kapsz egy búzát valahogy (remélem van ilyen nyersanyag triviánban :D) -
#98492 HBD.
kuncogni való -
#98491 HBD! -
#98490 wazze tudom már miért voltak akkora lagok este a meccs alatt. Amikor kiléptem a gémből, akkor láttam, hogy 4 %-nál tart valami barom nagy winfos frissítés leszedése. Itt a melóhelyen is elindult, amikor bekapcsoltam reggel a gépet. Ezek szerint mindenkinél... :-/ -
#98489 HBD PAUL -
#98488 Höbödö Pól! -
Szotyiszán #98487 Bóódog szűűűűlíííínaaapóóót! Bóldog szűűűlíínaaapóóóóót! boldogszüüüüliíínaaaapot. boldogszüüüüüüliiiinaaapóóót! -
#98486 he?ez jó volt :) -
#98485 Tehát ez egy Millernevü szakácsról szól akinek van egy saját specialitása a krumpliskivi főzelék. A pb gázpalack a sütéshez kell, a dissou azért mert néha kevés az égéshője a pb-nek és a mester rájött hogy pillanatok alatt megsül a krumpli ha ezt használja, de mivel veszélyesnek találta a KÖJÁL ezért bekellett szerezzen egy porraloltót. Ne tévesszen meg senkit se a malomkő, az azért van mert a gyerekek állanóan szivatják, ( kinyitják és már párszor majdnem felrepült a meistro) de éleseszü hősünk ravaszul megoldotta a dolgot. -
#98484 nem neked ment Gus, hanem Millernek, de újra irom mert nem voltam elég alapos. szal igy fest:
balról jobra : porraloltó, PB-gázpalack, Dissou-gázpalack a tetején egy malomkő, 3db krumlis-zsák, MILLER felirat,k ivi-szelet ) -
#98483 most őszintén mit ábrázol ?? mert biztos nem azt amit én látok ( balról jobra : 1db PB-gázpalack, 1db Dissou-gázpalack, MILLER felirat, 1 db kivi-szelet ) -
Szotyiszán #98482 jó lett a logód. :) -
Gus #98481 Market-on mindig lelötte a repcsimet -
#98480 azért nincs amobox,mert elfelejtettem betenni hihi:)
"gus ledobott, repülhetsz, nem megyek vissza :)"-ez mire? -
#98479 gus ledobott, repülhetsz, nem megyek vissza :) -
#98478 BF KÁJUNITI -
#98477 ööö,köszi,hogy mondod ránézek!
ha allied főbéz felöl jössz,akkor cumi:) -
#98476 ha nem tudom, hogy tudod, hogy én vagyok, akkor azt mondtam volna, a városban szállt ki belőle a tulaj, és tőle loptam :P
töltés multkor még nem ment marketen, pedig végiggurultam szinte az egész német főbézen -
#98475 ha nem tudtam volna,hogy te vagy: kick.amúgy német géppel,akármiylen különös is,német oldalnál lehet tölteni... -
Seat #98474 ha van erre admin ugorjon már be pls és dobja ki a "timo" nevű kedves playert
thx. -
Biriboy #98473 Ahogy nézem itt semmi és senki sem változott! -
#98472 omaha -
#98471 thx az oktatófilmet :)
az a képkocka azért kimaradt, amikor a szituáció felismerése utáni pillanatban elkezdek futni akármerre + szökdécselni, mint vmi bolha, és ordítok, hogy "vazzeee" :D -
#98470 mostanában hanyagolom a bf-et, persze ettől még ugyanolyan jól ismerem, szal ez melyik is pályán volt ? tobruk? -
#98469 há bazz, arról nem tehetek, hogy pont az allied főbéz felett szaggatott be, illetve fogyott ki a bomba a messerből (ki is az, aki nem csinálta meg, hogy újra lehessen tölteni? :)), amiért ugranom kellett, arról meg végképp nem, hogy pont ott volt egy m10, én meg lusta voltam visszagyalogolni :D
aztán ott a templomnál oda akartam adni mindenkinek, direkt mentem is feléjük, de ők mindig félreértették, és bántani akartak, szal önvédelemből kénytelen voltam megvédeni a tankot :) -
#98468 jajóvan ígymán értem a pólt, de úgy előismeret nélkül kicsit furcsa volt fenn a szerveren :) -
Seat #98467 tom Te! :)
de,hogy ez a Pól mekkora genya!
egész este ezt gyakoroltam ---> -
#98466 nah,Joebá' ma megmutatta milyen is igazi köcsögnek lenni,de nemtom,talán Majk volt a bika asszem... -
#98465 ezt nem bántásnak mondtam te,csak tanácsnak:) -
Seat #98464 ok,kussba leszek.
thx. -
#98463 hüüje :)
(gyertek cod4ezni) -
Bala10 #98462 -
Egy kis képregény 5 perc alatt a Miller-féle mászkálós expackról.
ajánlom Apának:):) -
#98460 most szedtelek ki banlistáról "banned words"-ért.néha maradhatnál kussba is,mert ha pl elmegy mind1 tagunk,s nem nyúlunk hozzá,permanent ban-t ad érte a gép... -
#98459 Esküszöm, nem én vagyok a csaló!!!4 Két feljelentés egy hétre azé má sok lenne. :)