109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• uHs Gerzson
    2* meggondolja az ember hogy ellopja az ellenség gépét :D
  • Wreck86
    mine,mine,mine...mine? bumm!!! nagyon nagy :D
  • Wreck86
    Boldog Szülinapot Főnök!
  • körömpörkölt
    BSZN PAUL!
  • LSSAHlavina
    valld be te is jáccol!!!
  • aPa
    Pól, a mi líderünk! HBD!
    Majd kapsz egy búzát valahogy (remélem van ilyen nyersanyag triviánban :D)
  • LSSAHlavina
    HBD.

kuncogni való
  • Álreg
    HBD!
  • LSSAHlavina
    wazze tudom már miért voltak akkora lagok este a meccs alatt. Amikor kiléptem a gémből, akkor láttam, hogy 4 %-nál tart valami barom nagy winfos frissítés leszedése. Itt a melóhelyen is elindult, amikor bekapcsoltam reggel a gépet. Ezek szerint mindenkinél... :-/
  • Hu.man limbi
    HBD PAUL
  • szatyorova
    Höbödö Pól!
  • Szotyiszán
    Bóódog szűűűűlíííínaaapóóót! Bóldog szűűűlíínaaapóóóóót! boldogszüüüüliíínaaaapot. boldogszüüüüüüliiiinaaapóóót!
  • Wreck86
    he?ez jó volt :)
  • LSSAHPAUL
    Tehát ez egy Millernevü szakácsról szól akinek van egy saját specialitása a krumpliskivi főzelék. A pb gázpalack a sütéshez kell, a dissou azért mert néha kevés az égéshője a pb-nek és a mester rájött hogy pillanatok alatt megsül a krumpli ha ezt használja, de mivel veszélyesnek találta a KÖJÁL ezért bekellett szerezzen egy porraloltót. Ne tévesszen meg senkit se a malomkő, az azért van mert a gyerekek állanóan szivatják, ( kinyitják és már párszor majdnem felrepült a meistro) de éleseszü hősünk ravaszul megoldotta a dolgot.
  • LSSAHPAUL
    nem neked ment Gus, hanem Millernek, de újra irom mert nem voltam elég alapos. szal igy fest:
    balról jobra : porraloltó, PB-gázpalack, Dissou-gázpalack a tetején egy malomkő, 3db krumlis-zsák, MILLER felirat,k ivi-szelet )
  • LSSAHPAUL
    most őszintén mit ábrázol ?? mert biztos nem azt amit én látok ( balról jobra : 1db PB-gázpalack, 1db Dissou-gázpalack, MILLER felirat, 1 db kivi-szelet )
  • Szotyiszán
    jó lett a logód. :)
  • Gus
    Market-on mindig lelötte a repcsimet
  • Wreck86
    azért nincs amobox,mert elfelejtettem betenni hihi:)

"gus ledobott, repülhetsz, nem megyek vissza :)"-ez mire?
  • joebacsi
    gus ledobott, repülhetsz, nem megyek vissza :)
  • CoR Zolly
    BF KÁJUNITI
  • Wreck86
    ööö,köszi,hogy mondod ránézek!

ha allied főbéz felöl jössz,akkor cumi:)
  • joebacsi
    ha nem tudom, hogy tudod, hogy én vagyok, akkor azt mondtam volna, a városban szállt ki belőle a tulaj, és tőle loptam :P

töltés multkor még nem ment marketen, pedig végiggurultam szinte az egész német főbézen
  • Wreck86
    ha nem tudtam volna,hogy te vagy: kick.amúgy német géppel,akármiylen különös is,német oldalnál lehet tölteni...
  • Seat
    ha van erre admin ugorjon már be pls és dobja ki a "timo" nevű kedves playert
    thx.
  • Biriboy
    Ahogy nézem itt semmi és senki sem változott!
  • joebacsi
    omaha
  • aPa
    thx az oktatófilmet :)
    az a képkocka azért kimaradt, amikor a szituáció felismerése utáni pillanatban elkezdek futni akármerre + szökdécselni, mint vmi bolha, és ordítok, hogy "vazzeee" :D
  • LSSAHPAUL
    mostanában hanyagolom a bf-et, persze ettől még ugyanolyan jól ismerem, szal ez melyik is pályán volt ? tobruk?
  • joebacsi
    há bazz, arról nem tehetek, hogy pont az allied főbéz felett szaggatott be, illetve fogyott ki a bomba a messerből (ki is az, aki nem csinálta meg, hogy újra lehessen tölteni? :)), amiért ugranom kellett, arról meg végképp nem, hogy pont ott volt egy m10, én meg lusta voltam visszagyalogolni :D
    aztán ott a templomnál oda akartam adni mindenkinek, direkt mentem is feléjük, de ők mindig félreértették, és bántani akartak, szal önvédelemből kénytelen voltam megvédeni a tankot :)
  • joebacsi
    jajóvan ígymán értem a pólt, de úgy előismeret nélkül kicsit furcsa volt fenn a szerveren :)
  • Seat
    tom Te! :)
    de,hogy ez a Pól mekkora genya!
    egész este ezt gyakoroltam --->
  • Wreck86
    nah,Joebá' ma megmutatta milyen is igazi köcsögnek lenni,de nemtom,talán Majk volt a bika asszem...
  • Wreck86
    ezt nem bántásnak mondtam te,csak tanácsnak:)
  • Seat
    ok,kussba leszek.
    thx.
  • Tuvok #98463
    hüüje :)

(gyertek cod4ezni)
  • Bala10
  • Wreck86

Egy kis képregény 5 perc alatt a Miller-féle mászkálós expackról.

ajánlom Apának:):)
  • Wreck86
    most szedtelek ki banlistáról "banned words"-ért.néha maradhatnál kussba is,mert ha pl elmegy mind1 tagunk,s nem nyúlunk hozzá,permanent ban-t ad érte a gép...
  • Zerénd
    Esküszöm, nem én vagyok a csaló!!!4 Két feljelentés egy hétre azé má sok lenne. :)