109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#98698 Azért ennyire nem hoz lázba (de ismerem a szervert)! -
#98697 menj fela VU holland dc coop serverre.ahogy 5 másodpercen belül nem állsz át kéknek(emberek=kék,bot=piros),kirúgnak vagy bannolnak:) -
Bala10 #98696 :D -
#98695 Sokkal jobb úgy játszani, hogy a botok oldalára állsz!
A múlkor is felmentem egy szerverre, egy kicsit csodálkoztak a fiúk mire képpes a mesterséges inteligencia :D! -
#98694 pl 32 slot,abból mondjuk 28:4 arányban el tudom a botokat osztoni,DE! miután jönnek be a human playerek,a 4 bot kirugódik autoamtice,és újabb megy a 28hoz:) persze a bot többséghez is állhat emberke,erre nincs megoldás(van 1 : kcik) -
#98693 persze,egyszerű serverbeállítás.(csak az agyamból kell előkotorászni:) ) -
Bala10 #98692 azt meg lehet csinálni, hogy botokat csak az egyik oldalra teszel, míg a másikon nincs? van rá vmi trükköd?:) -
#98691 jó hogy visszatértél:) amúgy a pályák ismétlődése az adminok bekonnektálásával függ össze:) ha nincs admin fenn,vagy olyan van,hogy nincs favorit pályája(pl én) akkor megy a kör.a nem standard pályák meg akkor vanna kfőelg berakva ha ép pwarozunk,mert ha so kember van rajta,akkor lagzik a warserver.
na kb ennyi:) -
Bala10 #98690 csak így nem lehet szuper statokat csinálni... ám jó a meglátás. :) -
Big Blaster #98689 Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek így utólag.
Nem gyakran írogatok ide, viszont aktívan BF-ezek még mindig. Nem régen találtam rá újból az egyetlen aktív magyar szerverre, korábban valami filter miatt soha nem jött fel nekem az ASE-ban.
Nagyon örülök, hogy van kis hazánkban legalább egy BF szerver. Amióta ráleltem, gyakran játszom rajta. Tök jó találkozni a csatatéren a régi játszótársakkal, ilyenkor mindig elkap a nosztalgia. Jó visszagondolni arra az időszakra, amikor még "menő" volt a BF, na meg a CoFB is Magyarország egy vezető klánja volt.
Na de hogy a tárgyra térjek, mint tapasztalt publik pléjer szeretnék néhány építő jellegű kritikát megosztani a szerver üzemeltetőivel, hogy a szerver még sokáig népszerű legyen és megmaradjon ez az utolsó játszótér nekünk.
1. Szerintem nagyon hosszúak a 30 perces körök. Van sok pálya, ahol nagyon hamar kialakul a dominancia az egyik csapat részéről és onnéttól a másik csapat szopó ágon van végig, ami 30 percen keresztül nagyon uncsi tud lenni. Így szerintem sokan lelépnek máshová.
2. Mostanában lehet, hogy már nics így, de korábban olyan pályák is be voltak téve, amelyek nem az alap BF részei, így csak arra voltak jók, hogy kiürüljön a szerver. Ennek nem sok értelmét látom, mert mire kezd összejönni egy fix csapat, hírtelen mindennek vége és lehet keresni másik szervert. Ez totál rossz és elveszi az emberek kedvét, hogy ezen a szerveren játszanak.
3. Ugyan az a néhány pálya ismétlődik (Berlin, Kurszk, Bocage, Aberdeen, stb.) így elég uncsi a játék, pláne a hosszú körök miatt. Persze lehet, hogy csak nekem nincs szerencsém, hogy mindig ezeket fogom ki, de én jobban örülnék annak, ha más pályák is gyakrabban lennének a szerveren. Sejtem, hogy a szerver üzemeltetőinek kedvencei vannak preferálva, de egy public szerveren a nagyközönség igényének kellene mérvadónak lenni. Én pl. nagyon szeretem Alamein-t, Gazala-t, Tobruk-ot, főleg azért, mert ezek nagy pályák, így amikor 50-en vannak a szerveren akkor is élvezetes csatákat lehet vívni, amit pl. egy Berlin-ről nem lehet elmondani.
Összefoglalva ami szerintem jobb lenne: több féle pálya, rövidebb köridők, nem sztenderd pályák mellőzése.
Köszi, hogy meghallgattatok.
Big Blaster (ex. CoFB) -
Seat #98688 móka miki nem = air! :)
azért nem lennék meglepve ha air is fent lett volna :))) -
#98687 beszervezel mindenkit?
helyes :) -
#98686 a mai móka mikinek üzenem, h nem jól írta a nevet, és a kedvesem épp air bf kulcsával volt bent a szerveren :)))) de azé jó móka volt, elhittem! ,) -
#98685 astala-vista... -
#98684 vista=virtual interesting system to abnormals:) -
#98683 minek a vista? -
Seat #98682 most akartam oda is feltelepíteni...nem megy? :( -
#98681 működni fog az:)
Vistások jelentkezzenek! -
#98680 tiszteletem mindenkinek és
Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek
főleg Paul barátomnak és kicsi családjának !
ha sikerül rávennem a BF1942-t hogy müködjön a Vista alatt akkor lesz nektek - ingyen fragg - -
HUmanHunter #98679 lol -
Bala10 #98678 -
#98677 -
#98676 Bódog karácsonyt!
Joe, b+. :-DD -
#98675 Boldog Karácsonyt Tömbtársaim! -
HUmanHunter #98674 -
#98673 -
#98672 -
#98671 Hádde váó! :D -
BF karácsony:) -
#98669 Boldog karácsonyt mindenkibe !
-
HUmanHunter #98668 bo'dog karácsonytot mindenkibe! -
#98667 nyugisat! -
Bala10 #98666 Bódogat! -
#98665 Boldog Karácsonyt!
-
#98664 Boldog Karácsonyt kívánok minden BF Fannak :D -
#98663 Egyébként Boldog karácsonyt kívánok minden régi és új BF-esnek! :) Hanyadik Karácsony is ez együtt? :) -
#98662 Igen én is rajta lógtam folyton, az ex munkahelyemen. :) Jó volt folyamatosan 20+ ember közt lenni, az amúgy unalmas melóhelyen. :))) -
#98661 hm -
Seat #98660 azért amíg a meloból lehetett sokat dumáltunk rajta :) -
#98659 mi sem használtuk :D