109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Sherman0070
    Sziasztok. Látom van ilyen BattleGroup42 na ez Windows 7-en működik? Ja meg még 1 kérdés. Tudtok letöltési linket küldeni win7-en is működőképes bf 1942-őről mert az origines meg a cd-s bf1942-őmet ezen az új gépen nem akarja vinni. Csak a régin viszi az meg apámnál van és azt ő használja.
  • DarkHorSe
    Amerikai külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
    Magyar nagykövet: - Királyság.
    - És ki a királyuk?
    - Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
    - Ki a kormányzó?
    - Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
    - És van Önöknek tengerük?
    - Az nincs.
    - Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
    - Nincs.
    - Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
    - Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
    - Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
    - Nem, ők a szövetségeseink.
  • LSSAHPAUL
    Az idén még nem posztoltad ezt a képet :) biztos a sok új bf rajongó tini elgondolkodik hogy most akkor a nácinak lenni menő.
    Ó bakker erről jut eszembe :( tegnap rosszat álmodtam, katona voltam 2.vh-ban, és valami faszságot csináltam ezért valami olyan hadtesthez kerültem akik bűnőzök stb-ből voltak, és küldték őket a frontra megdögleni. Minden nap tele volt a gatya, na a lényeg a végén dezertáltam, de az se volt poén mert valami idegen területen harcoltunk és az őslakosok nyelvét nem ismertem, ők meg egyből tudták hogy fricc,náci stb, szereztem mindkét féltől egyenruhát, mindig figyeltem melyiket kell felvenni, aztán persze ha találkoztunk begyüjtöttek, én meg idiótának tettetem magam, aki megzakkant :D, ettem ittam majd megléptem, na a lényeg az hogy ezen álom után már nem is nagyon szeretnék náci lenni meg semmi se ahol harcolni kell valamiért.
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
    Amugy nem kene annyit offolni a telepitesekrol, valami jo kis aktual politikat vagy burkolt nacizast inkabb!
  • DarkHorSe
    En most robocraftozom :D Tegnap kezdtem, olyan mint a wot csak itt te epited ossze a tankot es sokkal inkabb fun jellegu. easylife
  • LSSAHPAUL
    Bencs, mi zú? Ha vasárnapig feljössz ts-re és sikerül beszéljünk akkor kapsz 300 goldot. Becsszó. Darkra is érvényes, :) ő úgyse jönne fel ennyiért :D
  • Wreck86
    HM. Érdekes eset.
    Főleg, hogy nincs hibaüzenet.

Azt tudom még esetleg javasolni, hogy telepítsd újra:
    bf42 -> rtr -> sw -> 1.6 patch -> 1.61 patch. (rendszergazdi)
    Majd rakd át a kompatibilitását 'winxp sp3'-ra.

Én így telepítettem anno és tökéletesen működik még most is.

• zoliapu
    Igen, rendszergazdaként bejelentkezve.
  • Wreck86
    Hm.

Elmondásod alapján jól rakod fel. Rendszergazdi joggal telepíted mindet?
  • zoliapu
    Nem sajnos.
  • Wreck86
    Kidob valami hibaüzenetet ?
  • zoliapu
    1.61b is fent van igen. o.O
  • Wreck86
    Helyes sorrendben telepíted?

bf42 2 cd, road to rome, secret weapons, 1.6, 1.61 patch ?
  • zoliapu
    De telepítő lefut, úgy rémlik egyszer már csinált ilyet, de most nem ugrik mit csináltam ahhoz, hogy menjen.
  • Wreck86
    Jaaa, már a telepítő sem indul el?

Próbáld meg rendszergazdaként telepíteni az alaptól.
  • zoliapu
    Nem az Origin-eshez nem lehet kiegészítőt használni, aszem, a sima CD-s telepítős nem indul el sajna.
  • Wreck86
    Játékon belül sem tudod átváltani ?
  • zoliapu
    Persze azt is próbáltam már, de nem műkszik. Az Origin-es verzió megy. De a The Road to Rome és a Secret Weapons of WWII nem, pedig sima Win7-el ment még aszem.
  • Wreck86
    Hali.

Át kell állítani a kompatibilitást winxp sp3-ra és menni fognak, ha nem akkor írd vissza.
  • zoliapu
    Felraktam a Win7 SP1-et és nem el sem indulnak a BF1942 kiegészítői. Mi lehet? Köszi.
  • Wreck86
    Szia!

Pontosan hogy raktad föl? Melyik verziós bf1942-re? Melyik bg42-őt? Hány telepítő stb ...

Kicsit részletesebb hibaleírást kérünk.
  • Wreck86
    Na, ha játékon belül mutatja az valszeg a klán-war/modos szervereket is kidobja, ezért a duplája mert amit én tudok lista abban nem említik azok nagy részét, nemtom miért.
    A te fixed melyik oldalról van 'AX'?

Amúgy ez csak az üres szerverek számát növeli, azok amiken tolják főleg az egyre kevesebb.
    Utoljára szerkesztette: Wreck86, 2014.09.07. 17:03:25
  • nike02156
    Helosztok
    a battlegroup42 nekem nem müködik pedigbe raktam a frisétés ist
  • s1lkforrent
    Játékon belüli nálam stabilan 163 szervert mutat, a te listád ~ dupláját. Most az én javított exém vagy egy Digital Deluxe változat bővített tartalommal, vagy az a felsorolás csöppet hiányos.

Pickup groupra meg igazából egyik multiplayer csapatjáték sincs méretezve. Épp tegnap volt egy random vanilla 1942 szerveren, hogy Gazalán egy Teamspeak-es klán adta ki a németek nagy részét, és úgy elpicsázták a briteket, hogy rossz volt nézni, mintha csak botok ellen játszottak volna.

Egyes játékokban(konkrétan az RTS/FPS hibridekben, Empires Source mod, Nuclear Dawn, Natural Selection 2) ezt úgy próbálták korrigálni hogy van egy dedikált parancsnok, aki a játékba beépített VOIP-on vezeti a csapatot, ami meglepően jól működik random emberek esetén is, csak itt meg az a gond, hogy a parancsnok személyén múlik sok minden, ha jobb képességű ember irányít, az már fél győzelem, ha pedig bénázik, akkor veszve az egész.
  • DarkHorSe
    Szar ez az uj forum motor, megugrik neha
  • mangotrip
    ezt a hozzászólást jól nézzétek meg mert elfog tűnni!
  • Wreck86
    Darkpaci ha úgyis beszélgettek Mr. Mangoval XD, akkor a fejlécben a "Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!" szöveget át tudnád állítani akkora méretre, mint a GYik utáni fekete szöveg mérete ?
  • Wreck86
    Gametracker többet lát,de ha nincs fent a fixelt exéd a bf42őn az ingame kereső kifagy. A fix után látod ezeket a szerókat amiket belinkeltem, mert ezek csinálták meg azt a beállítást,h a privát master szerver érzékelje őket.
    BG42 őt jól ismerem,jó kis mód, csak nem publikra. Leszervezett kampányokra ideális, nem a buta publikra. :D

Amúgy ja, régieket nyírják ki, az újakat meg próbálják megvetetni.
  • s1lkforrent
    Tényleges játékosokat a 2010-es 1.7 megjelenésre is hálóval kellett fogni, ez gondolom máig sem változott, viszont alkalmakkor azért összejönnek az emberek. Viszont szervere az van neki most is minimum három, legalábbis a játékon belül ennyi jön ki kapásból(legtöbb pálya neve a csata időpontjával kezdődik, így jól elkülönülnek a többitől). Tovább nézve akad ott hat is.

A linkelt szerver listát én elég kevésnek látom, pl a Gametracker jóval bővebb listáján sem szerepel az ATF Midwest Battlegroup42 1.8 szervere amin épp az imént fent voltam. De vannak még Forgotten Hope 0.7 szerverek is, azokon tán több egy picivel a játékos, bár ott el is kél, mert a járművek még inkább több kezelőre vannak optimalizálva, mint BG42-ben.

Forgotten Hope 2-höz bezzeg ömlenek a népek, most is majd 70-en lógnak a 762-ranking.de FH2 2.48 Ranked szerverén.
    Persze BF2 nem vót ingyé Originen.

De ha már itt tartunk, Originen kronkrétan SEMMILYEN régebbi Battlefield rész nincs már fent. Miafasz, most akkor már ólmos bottal kergetnek lassan hogy vegyük meg az újabb szemetüket?
  • Wreck86
    No úgy néz ki ezek a szerverek maradtak meg az ingame keresőben ha a játékos az adott exével (módosított) felülírja a régit.

http://master.bf1942.sk/
  • Wreck86
    Szépnek szép, csak az a baj, h gamespy meghalt ugye és egyre kevesebb lesz a publik nép.
    Igazi publikon való kipróbálás nála nem hiszem h sikeres lesz, most sincs neki pubja.
  • HUmanMagilla
    Hahó! Ti még itt vagytok? Eszembe jutott, hogy le kellene porolni a BF1942 telepítő cd-met. Játszik még valaki manapság?
  • s1lkforrent
    JÖN! JÖN! JÖN! Battlegroup 42 1.8 final tesztidőszak

• s1lkforrent
  • mangotrip
    utálom ezeket az ujpesti buzikat!
  • mangotrip
    tud hogy ki itt a boss!
  • mangotrip
    kell egy füles:D
    érkezem
  • DarkHorSe
    Azt remelem vagod, hogy ezzel be is fejeztuk? :D Mondtam hogy CSAK buzoganyost csinalj, ez a csatabardos lofasz.
  • DarkHorSe
    Mar reg eladtam az accom, mrjonny meg mar nem wotozik.
    Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.09.03. 09:03:30