109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Kovács legény
    -ahova mész ott fogadd el a feltételeket, vagy menj más szerverre, itt nem lehet dtk-zni ennyi, nem vita tárgya
    -hülyeségeket beszélsz, csak saját magadat jellemzed
    -szerintem még egy autista a legnagyobb epilepsziás rohama közepette is letud szállni, ha máshogy nem, belecsapódik a földbe. De akkro sincs tk.
  • Milka
    4,nehogy már te legyél az okosabb...
  • Kovács legény
    Ezt most komolyan gondolod?
    1 ha nem tud repülni, ne akarjon multiba, arra ott van a single
    2 ha dtk-zol nem fog kérdezni a kutya se tőled, kapod a kicket, szerintem ezen nincs mit magyarázni...
    3 gondolkozz, és csak utánna kezdjél el itt vagdalkozni
  • Milka
    elnézést az sg-től a szohasználatér
  • Milka
    menyi kocka:Dés ha 1x-2x kinyirtuk 1mást,senki mást?msot könyörgöm,kit zavar?miller te meg a tipikus olyan lehetsz aki 5éve nyomja ugyan azt,és mind végig gyüjtöttél 1 CDre,hogy megvedd 10e FTért,aztán ugy vigyázol rá mint a szemed fényére ,vagy még joban,de othonrol kiteni a lába......"anya nemár,ott kint igazi emberek vannak,beszélnek hozzám"
    maszat:fogadja el az eredetit,hajrá nekem ugyis azvan,megvetem de nem azért mert függő vagyok MINT 1esek!(miller ezt veheted célzásnak,puhapöcs)
    PAUL barátom:hát mert te,mfelteted a játékot és egyből mentél repültél mint a kisangyal,aztán száltál le az anyahajóra mint a madár,mi?hagyad már....
  • Trespasser
    Amúgy van esély rá, hogy visszaenged a Punkbuster? Vagy ez végleges bann?

Ha kell nyíltan is bocsánatot kérek: "Bocs busti, hibáztunk!"
  • Hu.man limbi
    Miért, ebben lehet repülni?
  • joebacsi
    hátnemszépek az biztos :)
  • joebacsi
    te még szoktál játszani? :O
  • Zerénd
    Pedig akartam volt mondni:

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  • BurnBaby
    btw nem én játszottam tegnap punkbuster néven...?
  • BurnBaby
    nekem többnyire teccenek élőben :) najó, legalább is nem ijedek meg mindegyiktől ,)
  • zebrock
    gondolom a saját oldali repcsit lőtte , csak ilyet látok :( sztem nyugodtan maradhat ban listán :)) sose értettem miért lövi szét , ha nem lehet az övé , segg...
  • Wreck86
    aki nem tud repülni,ne próbálkozzon vele,vagy ugorjon ki.:)
  • Wreck86
    de érted nem úgy jön,hogy szépen megkérdezné,hogy miért történt ez meg az(ha miattunk van),nem egyből oszt... b34
  • Bala10
    köcsög ez a punkbuster... majd jól megverem ha találkozom vele. :p
    elrontja mások játékát

amúgy szándékosan nekem csak 1szer sikerült leszállnom épségben. :D
  • zebrock
    fent még egy se maradt :)
  • Wreck86
    2 db operátor(punkbuster) álltal bannolt magyar van: UCC paradise,uzsgyi minus score illetve team kill miatt..hm...s nem mi voltunk,hanem punkbuster..
  • Wreck86
    sajnos a jelenkori hülyékből kell építkeznünk,mint az itt panaszkodó,mert tudod "Megkaptam anyucitól karácsonyra,de lelőnek a csíterek,a botok meg nem így lőttek" típusok miatt nem fog kihalni a bf.meg ha2-3 ember megsértődik és elmegy=szarok rá,mindig fullon van a szerverünk szóval cumi.
  • Wreck86
    okos gyerek a global bannt nem mi adjuk,hanem a punkbuster. olvasd el mit ír ki,aztán nyísd ki azt,amivel hazudni szoktál.

nálunk bann-t kapsz.
    global bann-t a punkbuster automatikusan ad.(cheat,hack vagy egyéb plussz dolog miatt)

amúyg miylen konkrét névvel játszottatok?
  • Wreck86
    te jó ég:D
  • LSSAHPAUL
    nem tudott leszállni ?? hm nekem még sose volt olyan hogy ne tudjak leszállni.. mindig letudok, csak a kár mértéke változik.
  • Bala10
    :D (amúgy nem lehet)
  • maszat19
    Lssah!
    Nem lehetne, hogy csak az eredeti cd-keyt fogadja el a szerver? Igaz kevesebb gamer lenne, de nem lenne ez a sok faszláma. Kevesebb tk, camp stb. "Nem tudott leszállni a spanom" Akkor mi a faszért száll fel????? Az ilyen kis pöcsök lövik szét a picsám alatt a repcsit felszállás közben. Na hirtelen felindultságomban ennyi. További szép napot.
  • Milka
    kaptam a spanommal együtt tegnap este egy global bann-t?azért mert nemtudott leszálni a repülövel én meg belelötem egyet smg-vel???
    na hát akor csak gratulálni tudok az adminnak...igy tovább,szépek vagytok(gondolom mint élőben......)
  • Bala10
    akkor ezt itt ne felejtsd!

• Wreck86
    te is jössz vazze,te vezetsz minket a harcmezőn!
  • LSSAHPAUL
    omfg!
    Mivel olyan jól megy a csapatnak, és a hangulat is nagyon jó, leszerveztem mára a dac ellen holnap az illu ellen egy 5v5 inf stalingradot! Sok sikert, avagy gl,hg! :D
  • bunkolaja
    ezért adtam oda neked wake-n a tankot tegnap?
  • Wreck86
    :D
  • Seat
    mindig tudsz meglepetést okozni...

mondtad tegnap,hogy az új klavival sokkal jobban megy a repülés - és ez igaz is,de egy ILYENNEL???? :d
  • Wreck86

:)
  • Zerénd
    aszta q! :DD
  • joebacsi
    desok ideje volt valakinek :)
  • bunkolaja
    agyam elzsibbadt...
  • Guest
    Őket nem ismerem, biztos mind köcsög féker :)
  • Wreck86
    Az egy bolond 100-at csinálból,az ukránok alatt szóló zene nincs meg vkinek?:)
  • Beers
    Hát ez kész !
  • LSSAHlavina
    Asszem 2008-ban ez lesz a kedvencem:

Háttértörténet:
    bement egy csávó az ózdi Tescoba, hogy ő egy amerikai marshall és szeretne pár cuccot vásárolni, a Fehér Ház majd utalással fog fizetni.
    Ezért összeállított egy listát...

• LSSAHlavina
    LOL