109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#175 Nem is zöldesszürke! Csak nekem játékban olyan "matt" szineket produkállt!
Persze a túl szinezett sem jó! Ez egéni elbírálás kérdése!
Nekem az Opf-ben a szinekkel volt a legkevesebb bajom! -
#174 Zöldesszürke :) -
#173 Bocs a freeweb kicsit suxxos.
-
#172 Esküszöm többet itt nem fogok írni az OFP-ről de nektek ez szürke???
DOGMAN
-
#171 Ez érdekes, mert én pont az OFP színeitől leszek rosszul (a készítők szerint az egész világ csak a szürke különböző árnyalataiban pompázik...).
Arról nem is beszélve, hogy szar az egész engine, 3 különböző nézetből (anélkül, hogy megmozdítanám az egeret) 3 különböző helyre mutat a fegyver, a modell végtagjai mintha külön objektumok lennének, amik nem akarnak feltétlenül együtt maradni a testtel, szóval.... Majd ha csinálnak a OFP alá egy rendes engine-t, akkor talán....
Ja, és az erdőn kívül az OFP se egy természetfilm, de azt ugye még nem tudhatjuk, hogy milyen erdő lesz a BF-ben. -
#170 OFF
Elovastam a topic nagy részét és nem akarok anyázást kiváltani de próbáltátok már a Flespointot neten cooperatívba 12-en???
Fergeteges élmény.....
Bugosnak bugos mint atom de azé nekem a Wolf, meg MOHAA szarabbul ment 56k modemmel mint az OFP.
Bocs de láttam hogy többen is ismeritek.
ON
Majd azé eztet a Battlefield-et is kiprószálom, ha megjelenik, de az itt levő képek alapján pl.: az OFP-hez is képest igen szegényes a környezet,(pedig az már lassan egy éves gáma) meg a texturák. Hol láttatok ilyen színű földes talajt???Mind1 lehet hogy a monitorom nem színhű.
DOGMAN -
#169 ????
Hol a hiba?
(megjegyzem, a képek többsége 1,5 éves) -
#167 Szerintem reppel :) -
#166 EU & US Final RELEASE
05-Jul-2002
-
#165 van mar valami demo? -
#164 hmm, ezek mar multiznak:
kep -
#163 talaltam egy kisebb erdoreszletet:)
itten van e
a jobboldali urge mit csinal? -
#162 Nem is erdészjáték :))) -
#161 keraly, kedvenc combat jatekom, az ofp jut eszember a kepekrol. (azer nincs tul sok fa + bokor) aki latott erdot az szoljon :) -
#160 Május-Június.
Már kint lenne, csak a MS "megkérte" őket, hogy a Boxos megjelenés miatt halasszák el. -
#159 Mikorra is igérik eztet???? -
Ooops. AZ előbb nem jó topikba raktam :))
-
#157 Gondolom meglátta a topic címében a MOHAA-t:) -
#156 Te mégis hogy tévedtél be ide? -
#155 Használd a Game Spy-t vagy az All Seeing Eyes-t! -
atters #154 tud valaki segíteni abban , hogy miként tudnék multiplayer server-t találni a mohaa-hoz ?
vagy ha van talonban , adhatnátok pár IP-t
-köszi -
#153 Thx!Megnézem:) -
#152 http://www.anettka.com/
van video is -
#151 KENNY G -
#150 Kenny meg bekaphatja a fütyköst.NEkem is meghiusította a játékomat azzal, hogy nem volt hajlandó felemelni a valagát.És tényleg nyafogott a kis pöcs.Hogy neki nincs kedve mert mindíg mindenki mást akar, meg elege van már ebből......Mint egy hülye kis picsa!!!! -
#149 Ezt hallgasd meg ha eddig nem tetted haver! -
#148 http://index.hu/cikkepek/0203/anyazas.mp3 -
#147 Kenny nem jött. Súlyos nyafogórohama volt, és inkább otthon recskázott a drágám :) -
#146 Remélem jó volt!De a kis pöcs Keny ugye nem volt ott?Mert nekem azt mondta most nem is biztos hogy lesz meg egyébbként sincs kedve menni...én meg nem tudok menni nélküle, mert nem tudom becipelni a gépem. -
#145 volt -
#144 Hali skacok!Tom nem ide tartozik, de volt hétvégén játék Freak???? -
#143 Kivéve a Nascar Heat-et... -
#142 Hehe, pedig eddig az összes DICE netkód sűrű anyázásokat váltott ki belőlünk :) -
Sith #141 Jah persze, jön a pecs... ezt egy párszor hallotam már
De csak nem fogják elszurni.. anyira... -
#140 na és, ha szar a netcode, majd jön a peccs -
#139 Hehh, ha csak két éve várnék a TF2-re..... De van az már 3 is bőven..... És két éve már videot is láttam belőle, azóta se lett semmi. -
#137 A DOD nekem is nagyon bejött, sikerült az arcade elemeket nullára redukálni, viszont a szépen kidolgozott animációk egyelőre hiányoznak belőle. Remélem, a további verziókban ezt pótolják. Vagy kijön a BF és akkor már kit érdekel a DOD??? :)))) -
#135 Q2 2002 -
#134 Nem kizárt. Nem hiszem, hogy vizibalettozni fogsz az anyahajóval :) -
#133 Az ofpbe volt par olyan kuldetes ahol neked semmi mas dolgod nem volt csak az ai-kat iranyitani. Pl tankparancsnok: kijelolod az utiranyt, kozben modosithatsz barmikor, megkeresed a celt, ha tuzparancs ki lett adva, tuzelni is fog. Ettol meg nem lett kevesbe akciodus, ha csapattars (ember:) iranyiotta volna a tankot az se tudott volna tobbmindent megcsinlani vele.
Persze egy anyahajot nem tudom hogy oldanak meg, mert ha pl annyit mondunk "elore" hat ugy 2-3perc mulva eszre is vennenk hogy elindultunk :)