109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Garrett #2019 nekem a repülő így van beállítva:
Num Pad : + -gáz
- -tolórerő csökkentés
num5- felemel
num8 -lefele
num4 balra bukik
num6 jobbra
num1 a forduló kanyar
num3 másik irányba kanyare
* ejtőernyő
Erre tök kajak, minden kézre esik! -
Garrett #2018 igen másképp minek lenne a tauntok közt a következő:
ENYEMY SUBMARINE SPOTTED! -
#2017 Mondjuk én átállítottam az ernyőt az F-gombra mert kicsit kínos, mikor a nagy harcban kiugrasz és mellényulsz. Az F pont kézreesik. : ) -
#2016 Símán kiugrasz a síma kiszállás gombbal és mikor már a levegőben vagy, megynyomod a 9-est és akkor kinyílik az ernyő. -
#2015 Mi a helyzet az RCT-serverrel? Délelőttönként nincs? :) -
#2014 Mert a 9-est akkor kell megnyomni mikor már kiugrottál... -
#2012 Jó lett volna erre a demo-pályára még egy artrillery is ami a single-demo-ban volt. -
#2011 Itt inditottam egy masik BF forumot ahova csak a hibakat irjatok le ... mivel a beta ideje alatt mar tobbszor is leveleztem Jamil-lal az egyik EAssal ezert gondoltam ugy a legegyszerubb ha egy helyen osszegyulik es akkor egyben el lehet kuldeni szemelyesen neki. -
#2010 es ha a csatahajo elejebe szallsz akkor lathatod a vizbe dobhato bombakat is ... amit ugye mi mas ellen fejlesztettek volna ^.^ -
#2009 Tutira befigyelne egy Haláli fegyver effektus. : ))) -
#2008 Mert nem hiszem, hogy találsz olyan épkézláb embert, aki elbir 4 dinamitköteget, 4 aknát, egy puskát, egy pisztolyt, egy jó 5 kilós franciakulcsot, egyéb katonai alapfelszerelést és mindemellett még vigyen magával egy gépágyút álvánnyal együtt. Te is beláthatod, hogy abszurdum. -
#2007 Ez nem TF. : ) Itt azért ha minimálisan is, de ragaszkodnak a valósághoz. : ))) -
#2006 Vagy az is jó lenne ha a mérnök tudna építeni állásokat, mint pl geppuskát álvánnyal, stb. -
#2005 Szerintem kéne mortar is a játékba, mertha a tankok betörnek és nincs bazooka vagy dinamit, akkor szopás van. -
#2004 hi all. mi a magyar szerver ip-je? és ha van hozzá pass. akkor azt hova kell beírni? köszi -
#2002 LESZ MAJD TENGERALATTJÁRÓ!!!!!!! Hisz ha beülsz rombolóba, akkor látod, hogy megy a sonar radar. A másik meg az, hogy a screenshotokon is láttam már Unterboot-ot. -
#2001 Ja, az nem lenne rosz, ha már a második tímkill után dobná a TK-s f*szokat. Vagy ha már az első után beindulna a szavazás. -
#1999 Én is csak azért hagyom abba, mert Rince gépén indul csak és nyilván neki is kell a saját gépe. : ((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#1998 Mondjuk úgy, hogy abbahagyhatatlan. : ) -
#1997 Thanx. Remelem, tenyleg jo, letoltom :)
-
#1996 Na ná hogy csak demo. Megjelenés majd szeptemberben talán. -
#1995 Ez ugye csak a demo? Vagy mar kijott? -
#1994 Én csak azért nem megyek a parton, mert mert ahogy hozzáér a kocsi a vízhez, már sebződik is, bár nemtom miért. És nem tudom rendesen kikerülni a vizet, mert vagy lagos a szerver, vagy belassul a gép. -
Kamikaze #1993 En egyszeruen nem tudom abbahagyni!Csak amikor kivag a szerver.En is allandoan mernok vagyok es nekem is kedvencem a dinamit.Hasznos hogy megjavithatom a szetlott tankot vagy akar az anyahajot.Ja es imadok bombazni! -
#1992 Szerintem kissé nehézkes a repülő irányítása... -
Garrett #1991 jó taktika: házakban főleg a reptéren:
-minden háznak 2 ajtaja és sok sok ablaka van.
a Sok lamer beáll a zászló alá, mert látta hogy bemégy az ajtón. És ezalatt te nyugodtan kilőheted az egyik ablakból, vagy megkerülheted.
2. a bokrok tényleg jó fedezéket adnak!
3. nem érdemes az utakon menni. sokkal eredményesebb lenn a parton. ott bárki mögé be tudsz kerülni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
#1990 Mégvalami nem tetszik. Lehetetlen dolog a mozgó járműböl gépfegyverrel tüzelni. Ez főleg a tankra igaz, mikor a futómú is forog össze vissza, a torony is és akkor szegény gépágyús próbáljon meg célratartani. Tudom, hogy így reális, de játéktechnikailag szörnyű. -
#1989 Én majd a bombázót fogom kipróbálni. Nem lesz semmi mikor 2-en gépágyúznak, 1 vezeti a gépet és 1 dobálja a bombákat. Tényleg egy repülő erőd lesz. : ))))) -
#1988 Baromi jó ez a játék! :) -
#1987 :)) Amit nagyon kipróbálnék az a tengeralattjáró lenne. Kár hogy nincs ilyen ebben a demóban :-/ -
#1986 Ejnye. Nem illik ilyet tenni. : )))
Én megelékszem egy leszállással és sniperkedek a toronyban. : )))
Közben meg minden japcsi csodálkozik, hogy mit keres itt egy amcsi gép. : ))) -
#1985 Na ez a mai game egy nagyon állati game volt! Így érdemes játszani. Ezúton szeretnék elnézést kérni attól a vkitöl, aki egyszer beült mellém a repcsibe és én meg azonnal bezuhantam a vízbe, de valaki (az a valaki úgyis tudja, hogy róla van szó) átállította az Invert mouse-t mindenhól. Remélem ez a szerver mostmár állandó szerver. Kár, hogy csak Rince gépén indul a game, mert az én TNT2-met ki nem állhatja. -
#1984 Írjatok jó taktikákat, fogásokat! :) Pl. nekem kedvencem a mérnök, mindig azt csinálom hogy ha jön egy tank akkor a hátába kerülök, ez elég könnyű szokott lenni csak ki kell használni a domborzatot, rádobálok két dinamitot (akkor se csúsznak le róla ha mozgásban van) kicsit távolabb megyek és BUMMM :DD
Másik meg hogy ha amcsi vagyok egy repülővel elrepülök az anyahajó felett, onnan kiugrom ejtőernyővel, ha vízbe sikerül akkor fel lehet mászni az oldalán a hálókon és aláaknázom a kifutópályát rajta -
#1983 Hahh hülye mégsem vagyoooook nem kell válaszolni.
(viassza olvastam) -
#1981 Garett : Gs-n keresztül láttalak játszani egy magyar severen. (én nem tudtam belépni)
Jelszavas volt. Ez vmi klán server és semiépp nem lehet a jelszó hoz hozzá jutni? -
#1980 Szerintem így sokkal hangulatosabb lenne. Elvégre a valóságban sincs úgy, hogy megy a levegőben a gép és mikor kilövik egy üteggel, akkor rögtön koromfekete lesz. -
#1979 Épp azt írtam, hogy azonnal eltünnek, amint feltünik az új masina a respawn helyen. -
Garrett #1978 ezzel az lenne a gond hogy telelenne a harcmező égő roncsokkal, nem lenne elég hely/ rosszabb esetben: pl lenne 10-15 roncs + az "ujraéledő" járművek.
kicsit sokat kéne számolgatnia a gépnek szerintem -
#1977 Hát én párszor megcsináltam japcsikkal. Láttam a térképen, hogy mindn amcsi nyomul a keleti nyúlványon, ezért én gyorsan be egy gépbe, leszálltam az amcsi reptéren és elfoglaltam. Volt is nagy öröm az Axis oldalon. Minden csapattárs rögtön oda respawnolt. Be se tudták venni az amcsik a játék végéig. : ))) -
#1976 Ezért szeretek mindig felmenni egy toronyba és onnan géppityuval lőni a reptér felé tartó gépeket. Kedvencem, mikor kigyullad és nekizuhan a tornyomnak. Mindig birom, hogy az orrom előtt robban egy gép és én egyáltalán nem sérülök.
De nekem az nem tetszik, hogy mikor kilőnek egy gépet, vagy bármilyen járművet, akkor az minden átmenet nélkül fekete lesz. Sokkal jobb megoldás lett volna, hogyha a kilőtt jármű csak mozgásképtelen és ég mint a halotti máglya (találó : ))) ), és csak fokozatosan feketedik be és kb 2 perc múlva tünne csak el (vagy akkor, mikor megjelenik a régi helyén az új).