109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
rusland #2071 nemtudom de en ugy vettem eszre hogy a BF demo-t 1. nap tobben jatszottak mint ma az mohaa full-t -
#2070 nem tudom ... reggel jatszottunk rajta 3an DFesek ...
epp szalltam fel az anyahajorol (keresztbe) mikor Flex landolt ...
es azota se kep se hang ^.^ -
#2069 hat azert a simantol messze volt ...
de orulok, hogy vegre valaki aki nem kapott szivrohamot mikor felszalltam ... neha picit extrem modon teszem meg ^.^ -
#2068 Mi van az rct-clan serverrel? Miért van kikapcsolva? -
KeviN #2067 Timber : jol tudsz repcsit vezetni :) nagyon ql volt amikor tegnap (ma hajnalban) beszaltam hatso lovesznek, vegre volt idom ragyujtani :))) Es amin meglepodtem, meg a leszallas is siman sikerult...mikorra jutok el en vajon ide....
u.i. : magyar szerver van most ? -
#2066 mielobb tisztazzunk valamit Garett ...
sem a MOH:AA-t sem a BF1942-t nem az EA keszitette. Ok csak terjesztik mind a kettot.
Ahogy en latom a dolgot:
a 2015 megkapta a maga bevetelet a MOH:AAbol. Ha tovabbra is foglalkoznanak a MOH:AAval akkor sem lenne sokkal tobb beveteluk. Ellenben ha kiadnak majd kiegeszitot akkor megint eladnak sokat es megint lesz bevetel. De utana azt is hanyagoljak. Jon valami ujabb ... mert egy jatek bugfixelese ido es penz. Es minek kiadni ra mikor a legtobben mar igy is megvettek ... es a fixekert patchekert nem fizetnek. A MOH:AA-t egyertelmuen single player jateknak inditottak. Ezt sok dolog alatamasztja. Pl. no demorecord, no sv_pure, csak 4 OBJ palya, csak 7 TDM palya, stb. En ugy velem a MOH:AA fejlesztesevel lealltak a megjelenes utan nem sokkal. A nagyobb bugokat meg gyorsan javitottak a 1.10es majd 1.11es patch-el. De utana minek olni bele a penzt egy single player jatekba? En ugy erzem, hogy a MOH:AA multiplayer sikerere nem voltak felkeszulve. Es sajnos ez a siker is manapsag alabbhagy.
A Battlefield 1942-t egy olyan ceg csinalta aki mar regebb ota jelen van a jatekfejlesztes piacan. Igy szamukra nyilvanvalo volt, hogy egy multiplayer jatek esetleg nagyobb hasznot tud hozni mint egy single player. Hisz a sp jatek eseteben jo a torott verzio mig egy mp jatek eseteben sokszor nem. En ugy erzem a BF1942 a megjelenes utan sem lesz elfelejtve ... folyamatos torodest fog kapni a fejlesztoktol.
Vegezetul:
Sajnos a magyar MOH:AA scene rendesen haldoklik. Nagyon sokan abbahagytak meg a BF1942 megjelenese elott. Hosszan lehetne sorolni az indokokat. -
#2065 Na Rince elment. Megyek BF-ezni. : ))) -
Garrett #2064 Conspiracy Theory by Garrett:
Rájöttem mi a nagy helyzet :DD :
Ugyebár mind2 játékot a EA adta ki. mind2 játék WWII környezet stb... CSAK
mióta a BF ről hírek vannak az EA igencsak hanyagolja a mohaa-t. Gondolom nem véletlenül. Azt akarják elérni hogy a Mohaa ból most áttérjenek a BF re, mert több ember nagyobb pálya stb... többen játszák majd=> több bevételük legyen! A mohaa-t pedig szép csendben bedobják a szüllyesztőbe! Ezt akarják!
És ha ez igy lesz akkor, hu, nem is tudom mi lesz...
persze lehet hogy ezt már mindenki tudta, de nekem most pattant ki agyamból a megvilágosodás isteni szikrája.
vagy nincs igazam? -
Garrett #2062 Bocs hogy most ellentmondok, de nem volt 100 ember aki mohaazott. mindig ugyanaz a 20-30 ember volt. -
#2061 Ebben igazad van. Viszont ajánlom, hogy menj fel egy magyar szerverre BF-ezni és max 10 perc után gyere le. Más lesz a véleményed. -
Garrett #2060 Én most nem tudok... nagy fórumozás közben épp a szobámat kell berendeznem... de ste megyünk majd...szerintem... -
#2057 Az egy dolog, de ne szigja úgy a gamét, hogy 2 percet játszott vele. Mert ilyen felfogással többre nem jutott az tuti. -
#2055 Elbújni el tud mindenki, csak nem oda lő a sniper, ahova célzok. Már legalább 5X fejbelőttem valaki, de mégcsak meg se érezte szerintem. -
Garrett #2054 őt ne szidd lécci.. ismerem :D -
Garrett #2053 jah néhány , kimaradt de remélem ezek nélkül is érthető
-:D hejesírás rox -
#2052 Hát ha a te ultragagyi multihenthez szokott felfogásodnak egy a game ultra béna, akkor menj hentelni egy mohaa szerverre. -
Garrett #2051 Azt tudom mondani amit korábban. A bokrokba jól el lehet bújni.
VAn a Landing point előtti bázis. ez a legelső a lenti nyulványon. Ott van 1000 bokor. egyszer a bázison snipeltem a dzsipp alól, mikor arra lettem figyelmes hogy piros nevet ír ki a képernyő vagy 2-3 másodpercig bámultam mire észrevettem hogy ott bizony egy sunyi sniper lapul. persze kilőttem, mert ő se látott a dzipp alatt.
Szóval csak az nem tud elbújni aki nem is akar. -
#2049 oda lo ... hidd el.
En allo celpontot nagyon jo arannyal tudok eltalalni ... -
#2048 nekem nem é'kezet game a Bill-en.
Hüjén is nézne ki ha Mr. Gates beállítana feje tetején egy Dungeon Siege dobozzal. ^.^ -
#2047 Nem, még snipert se láttam, mert mindig leszedtek, mielőtt bármit csinálhattam volna.
De nem normális dolog, hogy egy álló embert nem lehet leszedni, mert az a szar nem oda lő, ahova céloz az ember. -
#2046 Te "Timbu"!Neked ékezet game a bill-en? -
#2045 Tehát a MAGA kategóriájaban a legjobb gamékkal nyomjuk......... -
#2044 lattal mar allo snipert? mert akkor mutatok neked egy nemnormalisat ...
egyszer egy tar loszerrel 8 embert szedtem le a sniperrel (es meg legalabb masik 4-5 embert ugy megsebesitettem, hogy Joenak egy loves volt ^.^) ... szoval ennyit a makrol ^.^ -
#2043 Már leírtam, hogy mi a probléma. Álló ember, fejre célzok és NEM TALÁLJA EL! Annyira gány sz*r a sniper, hogy iszonyat. Bezzeg engem a sziget túlfeléröl lazán fejbelőnek. -
Garrett #2042 elvileg a célpont elé kell célozni (amerre megy) és mire odaér a golyó beleszalad...
gyakorlatilag mozgó ember eltalálásához nagy mák kell... csak álló embert lehet vele lőni... azt se mindig. -
#2041 Valaki írja már le magyarul, hogy hogyan kell használni a snipert, mert idegörlő, hogy használhatatlan. -
Garrett #2040 nem tudom mi bajotok van a 60 hertzel... nekem már vagy 8 éve ez a monitorom van...60H nél többet nem is bír. Azóta így nyomom (8 éve). A szememnek még semmi baja... még csak szemüvegem sincs... -
#2038 És aBF élvezetesebb is. : ))) -
Garrett #2037 hát igen... -
#2036 De a mohaa egy multihent game, ez meg egy területfoglalós taktikai FPS. Van egy apró különbség. -
Garrett #2035 jah az durva... de a mohaa hoz képest tényleg kurvanagy. 1 mohaa pálya akkora kb mint a BF ben 1 szektor... -
#2034 Pont az a jó, hogy nagy a map. Így van értelme jármúveket meg repülőket vezetni. De mikor repülőben vagy, már nem is olyan nagy a pálya, mivel már jópárszor figyelmeztetett a progi, hogy ne hagyjam el a játékteret, mert akkor dezertálok és akkor lelőnek. : ))) -
Garrett #2033 megtörtént... -
Garrett #2030 Roger That! -
#2028 De. Már vki írta, de kicsit brutális, mikor valaki vezeti az anyahajót, azon szaladgálnak emberek, szállnak fel repülők, plusz még lövik is (ettöl folyton kicsit bedöl a hajó). Nem kis számításokat kell végeznie a prodinak ilyenkor. -
#2027 Nagyon zsír a game,pl.:repcsit +tanultam vezetni 2perc alatt!Eddig 1x zuhantam le,legelöször!Mohaa-hoz képest nekem kicsit nagy a map,de sebaj....... -
Garrett #2026 hát itt azért kicsivel több adat megy ideoda mint a WC3-ban... a sok replő tank dzsipp ha egyszerre mozog bizony elég nehéz lehet foldolgozni...
vagy nincs igazam? -
#2024 Szerintem egyik se probléma. A kapcsolat lassú. Vagy a szolgáltató sz*r. -
#2023 Én mindig egérrel viszem a gépet. Sokkal finomabb amőverekre vagyok képes vele. -
Garrett #2022 a connection Type nál be van állítva az ISDN?
bár nem hiszem hogy sokat számítana.