109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Garrett #2128 beső browsre fóbia :D -
#2127 Nem értem, hogy minek kell kihygani a browsert. Nem akarsz játszani? : ))) -
Garrett #2126 lehet beírod az add server hez az ip-t...
console ból kérdezd Timbert... -
#2124 Csak SG-sek mehetnek fel, a kódot meg mailben kéne szétküldeni. -
#2123 Kéne csinálni egy SG szervert. -
#2122 thx -
#2120 Nézd meg a HW-n. -
#2119 szasztok
tudtok adni multi demo url-t? -
#2118 kapcsold ki a refresh lockot és zsedd le a legújabb drivert. -
#2117 nincs password -
#2116 Egyiken se, mivel Ric épp úgyködik valamit a gépén. Talán este elmegy inni és akkor hozzájutok. -
#2115 Aki akar jonni Rogerezni. Itt a server:
172.157.160.235 -
#2113 Hmuda te most milyen serveren játszol? Mert ez az rct-klános nem nagyon akar működni. -
#2112 pasz. -
#2110 Milyen videokártyád van? -
#2108 152.66.93.28:3783/bfaxis
152.66.93.28:3783/bfallies -
Garrett #2107 ezt ide is:
Tényleg támogatnám , ha a szerver mellé lenne axisnak és alliednek is egy egy vilco.
Én esetleg vállalnám is az egyik oldalét ha lenne rá igény!
és a szerver indítások a comments részben kiírhatná hogy melyik csapatt melyik vilcora csatlakozzék!
-
#2106 it owns other browsers = lenyomja a tobbi keresot
akinek nem lenne vilagos ... talan igy mar igen:
-
Garrett #2105 akkor kénytelen leszek megint feltenni a GS3d-t ASEYE koppintás :D -
Garrett #2104 ja én is olvaastam...Gamespy magának akarja az egyedüli jogot... -
#2103 All seeing eye egyelore nem fog BF1942 szervereket latni ... szemet LameSpy genyozik veluk.
Talan emiatt?
-
#2102 Ha ez BF szerver akkor gyors? És IP? -
#2101 psszt ... déjefkötőjelbéjef. -
#2100 Köszi. Majd megnézem, ha Rince odaenged. -
#2098 a sziget sarkanal van 2 is ... egyik a beton bunker mellett (egyik respawn pont) masik pedig a radar mellett. -
#2096 szoltal valakinek is, hogy neked WARod lesz?
Bocs ... nem kotekedni akarok, de ha megszervezel egy war-t mas szerverere es nem szolsz neki akkor nem sok alapja van a felhaborodasodnak.
Tovabbra is csak ket dolgot tudok tanacsolni:
1. [email protected]
2. irc.extra.hu -> #deathfellows (ejfel utan)
De ha lesz ma flex mindenkeppen szolok neki. -
#2095 Nem, mivel mindig látom, hogy pattog a golyó a páncélzaton. -
#2094 Nem tudja vki, hogy a repülőtérnél merre van a légvédelmi üteg? Már láttam, hogy az ottani gépeket lövi vki, de én még nem találtam meg az állást (mondjuk mindig eléggé össze vissza mentek a robbanások, szóval lehet hogy a repülőtér közeláben van automata légvédelem és talán ezzel magyarázható a véletlenszerű felrobbanás is). -
#2092 Amúgy azt vettem észre, hogy a gépek levegőben sokkal többet kibírnak mint a földön. Amikor ott álnak sorban egyetlen rárepüléssel kilövöm a golyószóróval mind a hármat, me mikor levegőben rátapadok, mindig a fél lőszer elmegy mire kihal. Pedig elég pontosan célzok. : ))) -
#2085 jol van na!!!!
En szabalyosan mentem es az a fa egyszercsak kivilagitatlanul elem ugrott ^.^ -
#2084 Mondjuk úgy ők lennének a személyes isteneim. Főleg akkor ha nem csak Rince gépén menne a game és Rince végre hajlandó lenne megnézni, hogy mire is való a Personality gomb. Kicsit idegesítő, hogy állandóan vissza kell állítani az invert mouse-t. -
#2083 Ja, azt kihagytam, mikor fel akartam szállni az anyahajóról és egy másik gép hátulról megkapott és rögtön robbantam is. Ki volt az, mert nem emlékszem? : ))) -
#2082 Az jó lenne ha csinálnátok egy servert! -
#2081 Hát nemtudom mi olyan nagy művészet a repülésben. Lazán le lehet szállni, lazán lehet 2 centire repülni a víz felett és lazán lehet manúverezni meg átmenni a hidak alatt. Én eddig ősszesen 3 órát ha játszottam (minden gyakorlást és éles játékot beleértve) és már tökéletesen ura vagyok a gépnek. Eddig összesen három alkalommal zuhantam le magamtól (egyszer, mikor először akartam repülni, egyszer mikor valaki (KHMMM!!!) átállította az invert mouse-t a repülőknél és egyszer, mert nekimentem LAG miatt egy másik repülőnek (emlékszik még rá a delikvens? : ))) ) ). A többi zuhanás az vagy azért volt, mert kiugrottam és így akartam bázist elfoglalni, vagy lelőttek. -
KeviN #2079 OBI : szerver jo7t, szerintem senki nem fog tiltakozni :) Mas : Roger wilcot erdemes hasznalni kozben...nem hostol valaki ? -
KeviN #2077 Garrett : jaja ott igen, de amikor elfoglaltam 1 japan tankot a sajat tarsaim lottek szet pedig en is a japcsikat irtottam...de ugy laccik ez nem tunt fel nekik...dehat eloferdul az ilyen :) En meg az Army reconban megtanultam, h leelenorzom kire lovok, mielott tuzelek :)) -
Garrett #2075 a rct szerver nem állandó? -
Garrett #2074 Kevin szerencséd volt :D
én eddig mindenkivel póruljártam hátsó lövészként :D -
Garrett #2073 azt írtam hogy az EA adta ki nem az hogy ő készítette ... -
rusland #2072 de lehet hogy beszelek ossze vissza