109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Timber
    es neked mi a kurva isten a basztatas?

Az hogy leirtad a velemenyed es erre valaszkepp en is leirtam az enyemet???

Vagy az, hogy leirtal olyat amit rosszul tudsz es ebben kijavitottalak??

Hagyjatok mar ezt a faszsagot abba ... kis huje fasz ovodasok vagytok akik nem adjak oda a matchboxukat mert lehujeztek oket.

Es most tenyleg fel lettem baszva de nagyon.
  • Timber
    Zagash neked mi a bajod???

Nem oktattalak ki ...

azt az egyet elolvastam hogy SP meg MP ... ezert bocs ... de nem hinnem hogy az az ezereves uzenet barmennyire is kioktatas lett volna ...

amugy az SP demoban is volt Wake amennyire tudom ...

a masik ... odairtad, 'asszem ezt meg nem irtak le' ... de igen ... ketszer is. Ez neked HOL BELEKOTES???

Fejezzetek mar be ezt az utalkozos baromsagot.

BFezni fogunk es kesz. BF szerverek lesznek es kesz. Ha MOH:AAzni akartok meg mindig ott a landor ... vagy inditsatok sajat magatoknak.

Az ilyen pocs szorszalhasogatasok miatt utaltam meg az egesz magyar MOH:AA scene-t. Mert mindenki belekot minden szarba.
  • I.C.ram
    Csináltam egy fasza képet amint probálnak tuningolni egy Willys Jeepet a srácok a GARÁZSBAN. :))

• I.C.ram
    Dehogy nekem is ez megy és mégis tök jó. :)) A tiéd szar nagyon... :))
  • [18th RCT]zabur
    Az fos, rendszeresen lehal.
  • I.C.ram
    Itt lehet olyat is, hogy rayne.d2g.com ez egyszeru nagyon.
  • I.C.ram
    Vagy : www.dns2go.com
  • [18th RCT]zabur
    www.no-ip.com
    itt regelsz egy nevet magadnak (pl: rayne.no-ip.com), majd letöltesz egy progit, ami fut a gépeden. Ez mindíg megadja a no-ip szervernek az aktuális ip-det, így a rayne.no-ip.com mindíg rád fog mutatni.
  • I.C.ram
    Miért változik mindig az ip? Miért nem csinálsz egy állando ip-t?
  • Jürgen
    I.C.RAM, zabur: így legyen!
  • Zagash
    Kezdek egy kicsit besokallni, Timber!

Kicsit vissza kéne most már fogni az arcodból, mert az utóbbi időben tényleg el vagy szállva magadtól!!

Tudod, elsőre nem hittem el, mert tiszteltelek, nem akartam elhinni, amit írtak rólad a MOHAA topicban, hogy csakis saját önző céljaidra használod fel a mohaat, csakis azért, hogy nevet szerezz magadnak... Be kell látnom, hogy ez mégis fedi a valóságot.. :((

Nem értem, hogy mit basztatsz engem folyton, mert azt csinálod, holott még egy szóváltásnyi veszekedés sem volt köztünk...

Igen, legutóbb is láttam, hogy valaki előttem véleményt nyilvánított a játékról, és én is megtettem! Megírtam, hogy mi a véleményem a gaméról, nem alpári módon, hanem, szépen, ahogy illik!!

Te meg??
    Nekemrontottál, hogy pontokba szedve megvédd a kedvenc játékodat...ööö... azaz, hogy demódat... ráadásul úgy, hogy abszolút nem volt igazad, főleg a történelemkönyves dologban! Miért?

Olvasd el a címet! ( !!SP!! DEMO) hol láttál te az sp demóban japánokat?? Lehet bocsánatot kérni érte, amiért kioktattál, és próbáltál lejáratni úgy, hogy igazad sem volt! Lehet, nem kötelező! Ennyi! ...

Ezek után pedig, hogy egy ártatlan infóba is belekötsz (#2265), pedig ne várd, hogy sokra tartsalak, mert ezeket a leendő BF-fanokat is ugyanúgy át fogod verni, ahogy a mohaásokkal tetted...

Szomorú, hogy csak a hírnév számít.........

Vagy alapból gyűlölsz mindenkit, aki nem tartja többre a BF demót a MOHAA-nál?

No more comment...

-Zagash
  • I.C.ram
    Ahogy a NAGC-t ismerem nem lesz állandó, mert ők főleg wolfoznak.
  • Kamikaze
    Dedikalt de hogy allando-e azt nem tudom.Majd kiderul.
  • [18th RCT]zabur
    Az az igazság, hogy itt mindenki a túlélésre játszik. Még nincs kimondottan BF szerver, ezek csak átmeneti megoldások. Viszont a BF mellett nem lehet mást futtatni a proci igénye miatt. Ezért nincs nálunk MOH:AA, OBI-n pedig OFP (asszem). Tehát ha valaki állandó BF szervert csinál, akkor szóljon, mert kell a szerver másra. Thx.
  • Kamikaze
    NAGC - 152.66.232.212:14567 - p:rlz
  • [18th RCT]zabur
    Ez a multi demó amit kiadtak, nem az aktuális szintet tükrözi. Régebbi kódra épül, tehát mire te ezzel játszol, már ki is javítottak csomó bug-ot. Ez már csak azért is hihető, mert multi demó után elég hamar aranylemezen van a game, tehát nem nagyon volt idejük a bug-okat javítgatni. Ami volt, azt már kijavították. Remélem.
  • I.C.ram
    Hát azért a single és a multi demo között is volt egy rakás változás, miért lenne a demo és a full között is.
  • Jürgen
    A Wolf-ban is a szavazás előtt be szoktam írni, hogy ez egy TK, így aztán azonnal ki van rúgva. Nem biztos, hogy a többség neki fog állni írogatni játék helyett. De sztem a játék nem nagyon fog már változni, csak kisebb finomítások lesznek benne.
  • Kamikaze
    Na ez kivagott valamiert de ismet jot szorakoztunk!Majd ugy is alabbhagy az ujdonsag miatti orulet es akkor mindenki annyit jacchat amennyit bir.Eccer ki kene probalni igazan jol megszervezet vedelmet felallitani es azt kene bevenni.Mert igy egy kicsit egy sima FPS-re hasonlit a jatekmenet sokszor.Korbe szaladgalunk meg ugralunk.Pedig ott vannak az epuletek bunkerek stb.Ha vannak itt hadvezer hajlamu emberek kitalalhatnanak igazi csapattaktikat.
  • [18th RCT]zabur
    Thx. Mindenki nevében.
  • Timber
    hogyan hozzuk ki az osszes console parancsot FAQ:

csinalj szervert ... majd nyomj TABot ketszer (ha jol tudom) ... ekkor az OSSZES parancs megjelenik a konzolban. ami mogott pont van annak vannak tovabbi alparancsai (pl. console.showFPS vagy console.showstats) ... ezeket ugy tudod elohozni, hogy beirod a parancsot ponttal es nyomsz ujabb TABot

ha egy parancs mukodesere vagy kivancsi akkor ird be a parancsot es nyomj ket tabot ... ekkor a hasznalatat irja ki (pl. console.showFPS (bool) -> void ahol a bool az a boolean roviditese ... tehat csak 1 vagy 0 lehet ... a tobbi egyertelmu ... string-szoveg, int 0-255, stb stb)

a konzolban a PGUP es PGDN billentyukkel tudsz fel le scrollozni.

Egyelore ezt tudom ajanlani ... kesobb keresek reszletes console parancs gyujtemenyt ^.^
  • [18th RCT]zabur
    Igen, jó lenne ha lenne OBI szerver. 1 kevés.
  • Timber
    -Legyen nulla a roundok száma, akkor elvileg nem kell folyton újratöltenie a szervernek a pályát.

nem nem nem ... legyen 10

ha nincs reload nincs cache urites ... es 15-20 kor utan betelik es akkor jon a lagg majd a freeze.
  • Timber
    ezt mar korabban en is megirtam ^.^

bar abban nem volt a -Zagash nevu palya.
  • Timber
    pont azert, hogy ne csak annyi legyen a szavazas, hogy el sem olvassa es maris nyom egy NO-t.
  • Zagash
    Sziasztok!

Bár engem személy szerint az SP demó nem nyűgözött le, sőt, de azért itt van egy hír, amit szeretnék megosztani veletek a BF42 kapcsán ... (asszem erről még nem esett szó itt :)

Az rfa fájlok átböngészése közben rábukkantam egy nagy rakás multiplayer map nevére, tehát, ha marad ez a koncepció és nem szednek ki belőle semmit, akkor a final verzió MultiPlayer maplistája a következők szerint alakul majd:

-Battle Axe
    -Berlin
    -Bocage
    -El-Alamein
    -Gazala
    -Guadalcanal
    -Iwo Jima
    -Kharkow
    -Kursk
    -Market Garden
    -Omaha Beach
    -Midway
    -Stalingrad
    -Tobruk
    -Wake

-Zagash
  • Maxxx
    #bf.hu

itt kinyomjuk mindíg az aktuális működő szervereket (is)... ;)
  • Lazarus
    Na mi a franc van a szerverrel? Nektek működik?
  • Jürgen
    Nem értem ezt a szavazást miért nem lehet egyszerűsíteni, mert akció közben az ember nem fog megállni és órákat írogatni a konzolba. Feljönne egy felirat: F1 vagy F2 igen vagy nem és kész. Egyébként tényleg képesek egymást lőni az emberek a göbziért, mondjuk ilyen esetben azért beírnám azt a parancsot :-)
  • Hmuda
    Kösz. : )
    Nem valószínű, hogy valaha is leszek bárhol admin. : )
  • [18th RCT]zabur
    Van admin parancs, mint MOHAA-ban az rcon.
  • [18th RCT]zabur
    Az a baj, hogy amcsiba elég tré a ping-em, mindíg ledob
  • Hmuda
    Az a gond, hogy túl körülményes, hogy kirugassuk. Túl hosszú konzolparancs, hogy lekérdezd a gamer ID-jét, aztán a szavazás beindítása, aztán mindnkinek konzolparanccsal kell belépnie a szavazásba, szóval nem egyszerű. Sokkal jobb lett volna egy CS-szintű szavazási rendszer. Vagy külön lenne egy szavazásbeállítási gomb.
  • rusland
    thx
  • Jürgen
    A TK-kat ki kell rúgni, ha nincs FF akkor hogy akarsz valósághű játékot játszani? A csapatok arányai viszont tényleg fontosak lennének
  • Hmuda
    Még nem láttam a szervert de lenne pár ötletem, hogyan kéne csinálni.

-Legyen 150%-os ticket szám. Mindig túl gyorsan elfogynak a potok szerintem.
    -Ne legyen időlimit. Minél hosszabb egy menet, annál jobb.
    -Legyen nulla a roundok száma, akkor elvileg nem kell folyton újratöltenie a szervernek a pályát.
    -Az Amcsi-Axis aránynál osszátok el fele-fele arányban max playerek számát. Legalább nem lesz az, hogy 20 japcsi meggy 10 amcsi ellen.
    -Legyen kikapcsolva a Friendly Fire. Bár a magyarok normálisabbak mint a külföldiek, de sajnos itthon se ismeretlen a TK, mikor valaki nem jut repülőhöz.
    -Legyen 10 mp respawn idő és 15 mp kör-kezdési idő. Szerintem ez reális.

Hirtelen ennyi. Remélem mindenki egyetért.
  • Lazarus
    Megmentőm! :D
  • ujedith
    Huuu!!!
    Kira a server!!! Egesz jol muxik!
    Rayne ezt te csinaltad? Milyen a geped?
  • I.C.ram
    Ez hülyeség... OFP-nél volt ez, nem őedig ennél.
  • rusland
    tudom de ez akkor sem egy igen eros ceg
    tudjuk hogy sok jatekot csinalt de nemsok sikeres volt
    de persze rosszak sem voltak
    csak azok az atlag jatekok