109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#2369 Várjuk -
rusland #2367 de nekem alapbol a kedvenc temam a WWII es jobb is a grafkoja a BF-nek -
rusland #2366 OFP rendszere sztem jobb -
rusland #2365 OFP nagyon jo jatej csak ezen gondolkodni is kell meg valosaghubb is
a BF meg arkad las 1szemely vezet egy tankot -
#2363 Modnjuk nekem nagyon az a agyanum hogy valami OF szintu jatek lesz. Ha meg igy lesz akkor ra se nezek:) -
KeviN #2361 A taktikai jatekot en is szivesen kiprobalnam :) -
rusland #2360 Kerem az SG Forum Adminokat hogy torojek a " - bye MOHAA" feliratot onnan! -
#2359 Ok. :) -
Hazzard #2357 hát.. én nem vagyok annyira biztos benne (13000 ft lesz kb..) -
#2356 Frankó lenne, ha lenne állandó magyar szerver! :)
De lenne egy kérdésem:
Valyon tört vagy eredeti CD kulcsot igénylő lesz? Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mert nagyon sokan mondták, hogy meg fogják venni eredetiben (köztük én is ;). -
#2352 Ha jól olvastam, már bearanyozódott a gáma. -
#2351 Valószinűleg én is tudok indítani egy servert még ebben a hónapban de sajna még nem tudom hogy mekkora sávszélességet kapok az itteni egyetemen. Szvsz egy 16os servert tudok indítani de ez még elválik. -
#2349 Néha jó idegszaggató tud lenni a játék... -
#2348 Hi!
A csapatmunkára visszatérve szerintem kell az a min 12vs12 emmber ekkora pályára, bár az igaz, hogy csak voicon lehet majd igazi team munkát szervezni. De ez klánoknál nem lesz gond csak ha sok egyszemélyes hős betér akkor kicsit nehezebb a szervezkedés:)))
Az OFP-re visszatérve én mint "öreg" OFP-s igazolhatom, hogy tényleg ez a legöszetartóbb csapat mióta nyomom:)
És rád is emlékszünk ICRAM!!!
[DCF]ApWar -
#2347 amugy nekem nagyon bejon az a pontossag amivel ezt a palyat megcsinaltak ... pontosan ugy vannak a vedelmi vonalak elhelyezve ahogy az tenylegesen is volt ... ^.^ -
#2346 azon emberek kedveert akik meg vannak rokonyodve azon, hogy miert is kell a nemeteknek tamadni Tobruknal, mikor az Afrikaban van (egesz pontosan Lybia), es mint koztudott Afrikat a nemetek tartottak, azoknak egy kis tortenelem lecke:
Tobrukot 1941 aprilis 11en kezdtek el tamadni a nemet es olasz csapatok. Ezt az allast foleg ausztral katonakbol allo csapat vedte angol es lengyel segitseggel. Kesobb a nemetek a hires "Rats of Tobruk" csufnevet adtak ezeknek a hos vedoknek ^.^
Elsokent a Ras-el Medauar hegynel levo erodot vettek be a nemetek aprilis 30an majd majusban kezdtek el a nagyobb tamadasokat. (Erre az idore teheto a jatekban a Tobruk palya). Sikertelenul. Kesobb juliusban az ausztralok visszavontak eroiket es helyukbe a lengyel katonak erkeztek. Teny, hogy kesobb -november tajekan a szovetsegesek tamadtak a nemet eroket es vegul a lengyel sereg nagy buszkesegere nyertek is. -
#2345 ruszki ... ez csak egy megkozelito sacc ...
de 16 embert egy publik szerveren te tutira nem fogsz iranyitani ^.^
es a 4vs4 ... hat ... iszonyat izgalmas ^.^ multkor jatszottunk is maxxxek (mi is a klan neve?) az egyik oldalon DF a masik ... es legalabb 2 orat nyomtuk ^.^ -
rusland #2344 en tudnek sok emberbol csinalni nagy taktikakat mint regen mohaa-ban amikor nemvoltam clanban
akkor is 12 embert beraktam vedeni v2-re -
rusland #2343 timber ez nem igy van -
#2340 az a +4 ember oldalankent nem szamit annyira ...
amennyire en eszrevettem kb
4vs4 pure taktika
8vs8 70% taktika es 30% hent (marmint esely)
12vs12 70% hent es 30% taktika
16vs16 pure hent (de legalabb gigaszi ^.^) -
#2337 Én is nagy OFP-s voltam régen. Talán vannak akik emlékeznek még rám. :) -
#2336 egyetem -
#2334 Szerintem elég a 24. Ne legyen 32, mert az már eléggé hent, és nem taktika. -
rusland #2333 de ezek hol vannak elhelyezve? suliban? lakasban? boltban? -
#2332 IP-ből sejtettük. Majd bemegyek már 1x abba az épületbe és megnézem magamnak a gépeket elvégre ott járkálok el ha van suli. Talán még nekem is kinéz ott valami -
rusland #2331 BF szerver lesz majd eleg -
rusland #2329 akkor sztem maradjon az OFP bar kar hogy gyakran ures
de az OFP scene nagyon baratsagos es jo fejek meg 50 evesek is vannak
meg ZSIR, meg meg meg... -
#2328 jaja ... mar Flex is mondta, hogy az OBI szerver a tesoja ^.^ -
#2327 Hát ha én is így válogathatnék hogy milyen szervert csinálok, biztos örülnék jól -
rusland #2325 az OFP-s landor is toled fut? -
#2324 nem kotekedes kepp ... de van 3 (12 12 10) magyar MOH:AA szerver ... es mostanaban nagyon reg nem lattam, hogy akar csak az egyik is betelt volna ... viszont a BF1942 szerver az allandoan tele ^.^ -
rusland #2323 meg azert nincs nagy team jatszma mert uj a jatek es nem szoktunk ossze -
#2321 tudom tudom ... es nagyon szepen koszonjuk is ^.^
csak hat nem akarom meg az OFP scene-t is magunkra haragitani ...
amugy a 32es szerver a nagy giga publik henteknek lenne jo a 16os szerver meg jo kis taktik 8vs8 hentekre ^.^
a 24 az pont a ketto kozott van ^.^ az olyan nagy publik hent ahol 4-5 ember meg teamel is ^.^
de a lenyeg, hogy van szerver ... (landor egyelore nem lesz mert azon NT4 van es aztat nem kooomajja) -
#2320 Például most iszonyat lag-os az OBI, talán mert fut az OFP. De ha olyan vas van alatta, amit mondtál, akkor 32 embert el kell bírnia. Az pedig lesz 1 32 emberes szerver, akkor az+NAGC már elég lesz, RCT mehet vissza mohaa-zni
Szerintem legyen állandó 32-es. pont. -
#2316 Szerintem döntened kéne. Vagy BF vagy OFP. Kettő nem megy egy gépen. Sajnos. -
#2315 az a NAGC lesz ... 10 fo max ... hmm hmm ... kisse keves ^.^
jo lenne egy 32es es egy 16os dedikalt valahol valamikor valakinel ^.^ -
#2314 Egy szerver észrevételem alaapján megy dedikáltan!
IP: 152.66.232.212
Pass:rlz
Gyertek játszani:) -
#2313 kulonben is ... az eredti 2307es irasa kozben mar lenyugodtam ^.^ -
#2311 te nem csak a neved nem adod ... a commentet sem ^.^ -
#2307 irtam egy hosszabb es idegesebb levelet ide ...
de meggondoltam magam es toroltem postazas elott ...
a tomor lenyege:
Mond mar el te nagyon okos, hogy mivel vertem at akarkit is???? Ezt az egyet fejtsd ki.