109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Hazzard #2759 csak én vagyok itt ilyen mazohista?:) -
Hazzard #2758 hát jó esetben kb 15.. amúgy meg 7 =/
(van amikor 0,1) -
rusland #2757 meg a hangok... -
rusland #2756 de ahogy meg van csinalva a jatek az rohej...
meghat a grafikus motor...
ugyanugy lehet szidni a motort mint az OFP-jet
de legalabb az OFP-ben volt elmeny es nembasztak el a rendszeret -
rusland #2755 AHH ugy elvan baszva ez a jatek ahogy kell!
Es en nemfejtem ki most bovebben mert nincs ra energiam. Es maga a tarsasag amit muvelt a magyar szervereken szornyu, mindenki jarja a sajat utjat, mindenki onzo allat szoval...
-
#2754 Egyezzünk ki egy 40-ben :) -
Irvine #2753 Hát nemtom, engem ami a leginkább idegesít, hogy nem lehet bújkálni normálisan... Nemtom minek kell kiírni az enemy nevét. Egyáltalán semmit sem kéne kiírnia, max a csapattárs infót (TK miatt), mert így taktika nincs... -
#2752 Érdekes én ugyanígy vagyok most OFP-vel :)))) -
#2751 De lehet, hogy megint akkora a pingem hogy az OFP szerver azt hiszi a Holdon vagyok, és azért nem enged be... -
#2750 Index OFP fórum, 2002-08-22 10:17:17
OBI Dud:
"Nem értek valamit! Az OFP szerver (majdnem) szeptember végéig üzemelni fog! Tegnapi nap folyamán az OBI klántanács a következőkben állapodott meg: 1. Nem rakunk fel BF szervert, míg kinnt nincs a full. 2. Így az OFP tábornak van ideje felkészülni.És ettől függetlenül ahányszor ránézek a szerverre, annyiszor üres! Most akkor ez egy kihasznált szerver, vagy sem?!"
Jaaa, hogy nem volt bent ma éjfél után senki??
Bocs a fatáv csak éjféltől enged netezni, de sebaj ez legyen az én gondom... -
#2748 Az utolsó mondatban ott a lényeg! ;D -
#2747 Majd holnap kirpóbálom mert már kifolyik a szemem a 60Hz miatt. :DD -
pedro870 #2746 Nem azt mondtam, hogy béna, hanem hogy embert leszedni nehéz vele. Nekem legalábbis :). -
Megy az OBI szerver
IP: 152.66.93.10
Pass: BF42hu
-
#2744 OBI szerver elindítva... -
#2743 Én is kezdek amúgy egyre inkább belejönni... :) -
#2742 Én meg Sylvit bomáztam le egymás után 5ször a tankjával együtt :D Hatalmas pusztítást lehet végezni a bombázóval ha tudod hogy kell használni -
#2741 Mond sylvinek, hogy béna a tank! Egymás után 5-ször nyírt ki vele... :D -
#2740 Csupán 30 év. : ))) -
pedro870 #2739 Arra is. OFP-ből indultam ki, ahol heat lövedék is van a tankokban a "sima" páncéltörő mellett, ez olyan 20 méteres körben takarít a játékban. Kicsit később játszódik, persze :). -
#2738 Viszont remélem, hogy a tengeralttjárókat nem fogja tudni egy ember elvezetni.Remélem, hogy minimum 4 ember kell majd hozzájuk. -
#2737 Ja, aszittem a tanklövegre gondlsz. : )))
De a Pearl Harbor alapján a rombolóknak is hasonló lövedékeik lehettek (amikor beesett a bomba a lőszerraktárba az Arizona-n). -
pedro870 #2736 Az amcsi lövegekkel is befogható majdnem az egész sziget. -
pedro870 #2735 Egy a szárazföldet bombázó hadihajónak akkoriban még nem voltak robbanólövedékei? Nem értek hozzá. De azt is elfogadom, hogy ez egy kompromisszum a játékélmény miatt. -
#2734 Na akkor majd kicsit gyakorolni fogom a tüzérkedést. : )
Megnézem, hogy érdemes-e vele foglalkozni. Persze a hajót nem fogom mozgatni. Nem akarom majd terhelni a szervert. -
#2733 A repülőkilövést én mindig levegőböl oldom meg. Szépen rárepülők és egyetlen sorozattal kilövök kettők, a maradékot meg egy bombával elintézem. Csak néha kell két ráfordulás. -
pedro870 #2732 Ha a scout kér tüzérséget, egyszerűen látod a területet, amit lőni kell. Látod hova esik le a lövedék, és módosítod célzást. Ha tank nem támadni rohan, vagy akár egyenes vonalon indul neki a maga sebességével, azért van esélyed egy találatra. -
#2731 Főleg mikor berobbantod őket a szögesdrótba. : ))) -
#2730 Ezek a lövedékek nem sebezhetnek 5-10 méterre, mivel nem robbanólövedékek, hanem csak egyszerű golyók, csak vagyon nagyok. Tulajdonképpen bazinagy töltények. -
#2729 De a gránátnak viszont elég nagy az ereje emberek ellen. -
#2728 Ha nem üres akkor mozog, magyarán nagyon nehéz eltalálni. Sőt lehetelen, mivel a scout nem tankot, hanem a területet jelöli meg (tudtom szerint).
ICRam: de ha egyszer felesleges, akkor minek terhelje a szervert, mikor amúgyis lagos egy kicsit. Ettöl csak még lagosabb. -
pedro870 #2727 Viszont szerintem emberek ellen elég gyengék a tankok, a bombák, illetve a tüzérség sem túl hatékony. 5-10 méterre robbanó lövedéknek csak meg kéne sebezni az embert. Nekem úgy tűnt, hogy csak a nagyon közeli találat sebez. Többnyire persze max-ot. -
#2726 Gondolj bele mindig szétlövik az ellenség repcsijét még a földön, akkor a légiereje már el is van ásva, ami azért nem kis veszteség. Főleg ha a jók a pilóták. -
#2725 Vagy lehet repcsit is lőni. -
#2724 Ne legyél már telhetetlen. :) -
pedro870 #2723 Nem feltétlenül üres tankról van szó.
De egy üres szétlövésének is lehet értelme, mert ha épp támadjátok a helyet, az ellen meg a tank mögé respawn-ol szépen, az káros lehet. -
#2722 És ezzel most marha sokat ártottunk egy újratermelődő tanknak. Ráadásul ez egy tank. Mire egy valamire való pusztítást végezhetne addigra újratermelődik az első gép és szépen sorban a többi. És ugye mogó embereket lehetetlenség kilőni. Magyarán most jelenleg a romboló használata másra se jó, csakhogy lassítsa a szervert. Marha nagy élmény. -
#2721 Fantaszikus mennyi mindent zsúfoltak bele ebbe a game-be! :)
Egyébként videó alapján én már látom, hogy a nehézbombázók igen népszerűek lesznek, ha tényleg lesz benne szőnyegbombázás. :D
Romos, városi pálya is megabrutál lehet. Jaj nekem mikor jön már a teljes... :) -
#2720 ul 1 ember a rombolo HATSO agyujaban
a scout bemegy a szarazfoldre
fogja a kezi tavcsovet
es pl kfigyel egy tankot
beleviszi a tavcsove kozepebe es megnyomja a bal gombot
ekkor elkialtja magat hogy artielly support requested
vagy valami ilyesmi
erre az agyus meglat a terkepen egy sarga radarjelet
ekkor o nyom jobb gombao (vagy balt azt amivel nem lo)
es egy uj keperyot kap
es azt latja amit a scout
font es bal oldalon meg kordinatas beosztas
az egerrel allitja lassan pontosan az agyu csovet a kordinatabeosztason
nagyjabol eltalaja a celteruletet
es azen a kepernyon hajszal pontossagig finomit
magyarul telibe tud loni egy tankot amit megjeloltek
ha eleg ugyes az agyus
csak errol fingjuk nincs es szarnak az emberre
IRC log by |Seth|
szóval ilyen feature is van benne! -
#2719 Timber, sorry.