109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• SGP
    A jó link
  • SGP

Itt egy leírás kezdőknek.
    Elég korrekt. Benne van mi hol merre.

• rusland
    jatek:
    1.azok a texturak amiket latunk iszonyu rondak, babyszinek, mintha a mario 64-bol vettek ki oket
    2.a hangok is rosszak gepfegyver ropogas pfujj
    3.a katonak ugy mozognak mintha segbekurtak volna oket
    4.nem latvanyosak a robbanasok es nincsen fust utan
    granat robbanasa tul nagy
    5.miert nem lehet a repulo belul nezeteben forogni? nemlatom hogy mi van oldalt
    es hol a muszerfal? nemtom bemerni a magassagot es mast is
    6.a repulo gepfegyver altalaban huz mindig egy szurke csikot ami ebben a jatekban nincs igy 50%-al latvanytalanabb a jatek
    7. a tank nezoje olyan mintha eppen egy szoni monitort neznenk
    8. kozel harc nagyon gyenge
    9. tank harcoknal megcsinalhattak volna hogy szetesk a lanc ha oda lovunk vagy valami
    10. es mijazhogy kiirja a neveket, elbujik valaki a hazban de en akkor is latom a nevet kiirva = wallhack
    11.az assault miert csak BAR-al vagy STG-vel lehet, miert nem lehet valasztani ott thompsont vagy m1 garand-ot mintha olyan sok penz lett volna a loszerre es a fegyverekre
    12.a fegyverekkel alig lehet eltalalni valamit
    najo meg van egy csomo szar dolog most nem irom le faradt vagyok

de a JATEKOSOK AKKOR IS EGY ONZO BUZI GECIK tobsegeben
    amikor elosszor mohaa demosztam volt egy kis magyar szerver magyarok ide cimmel azszem
    ott jatszottam es ott hatalmas volt az osszjatek mondtam hogy kovessetek es majfd kifutunk meg minden es ok csinaltak is bar nem sikeresen de aze nagy volt az osszetartas
    ez a feeling a BF-ben nincs
    es ennyi eleg mert ez a lenyeg
  • Trance_HUN
    HOVA lett a server?
  • rusland
    na most elmondom mitol is rakas szar az egesz
  • rusland
    Jurgen az viszont nem onzo az normalis
    egyszer mondtam neki szaljon ki a tankbol es kiszalt
    mert alltalaban azert nem szeretem ha valaki vezeti a tankot mert elviszi es egybol szetlovik
    vagy belemegy egy kocsi vagy mas
    de lattam jurgennek pontjai is voltak
    szoval jurgen nem is onzo es jol is jatszik
  • Hmuda
    Lesz. Nézd meg a hivatalos oldalt és ott minden játmű le van írva.
  • Krinyo
    Lesz benne Stuka? :DD
  • Árnyvadász
    Szeptember 12-én a boltok polcain a játék. Már nem kell sokat várni. A HARDWIRED-en van is egy szép intro. Fantasztikus ez a játék.
  • Árnyvadász
    NVrefresh Tool-al már nem folyik majd ki. Telepítsd fel és vége a 60Hz-es rémálomnak. Bárhonnan letölthető, keress rá csak. Vagy a Gamestar CD-n ott van.

Megéri
  • Rincewind
    Játsz és majd beletanulsz, nekünk se volt leírásunk hozzá...
  • Rincewind
    Ezt talán nem kellett volna híresztelni... :)
  • radical
    Sziasztok, található valahol valami leírás hogy mit hol merre kell csinálni, meg tippek-trükkök?

Üdv,
    Radical[DCF-OBI]
  • Jürgen
    Nekem is csak azért tűnik fel, mert hiába dobálom a csapattársak alá a gránátot, nem akarnak pusztulni :-)
  • Rincewind
    Lol ez nekem azért nem tűnt fel, mert nem szoktam TK-zni, még véletlenül se!
    Viszont járművel, ha összeütközünk véletlenül, akkor kiírja, hogy teamkill... :/
  • Jürgen
    Ha belépsz, az elején ez van kiírva: Frendly fire: 0% ; Allow nose cam: on ; Ticket ratio: 100%
  • Rincewind
    Há' nem tom én ha elütöttem valakit simán kihalt, bár ez már több napja volt... :)
  • Jürgen
    Ezt nem a vitához akartam hozzáfűzni, csak eszembe jutot az FF-ről. Ha jól tudom az RCT-n 0% az FF. De csak többen megjegyezték, hogy ki kéne kapcsolni mindenütt...
  • Rincewind
    BF-ben is van FF! És tudtommal mindig is volt és mindig is lesz...
    A backfire-ről szólt a vita!
  • Jürgen
    Amúgy ha valaki véletlenül nyír ki csapattársat, miért nincs egy "Sorry"? (vagy csak én nem találtam, meg "Thanks" sincs)
  • Jürgen
    Érdekes, hogy az összes Wolf szerveren be van kapcsolva a FF, míg BF-ben és MOH:AA-ban elenyésző. Az utóbbi 2 game életszerűbb lenne mint a Wolf, de FF nélkül sztem nevetséges bohóckodássá fajul. Nem kell figyelni semmire, dobálhatod a bombákat, gránátokat ész nélkül. Kérdem én, mi okozza ezt a különbséget? A két társaság kultúráltsága? (ezt nem hiszem) Vagy a Wolf egyszerű szavazása? Ezekszerint mégsem nyom mindenki "no"-t a szavazáskor.
  • Rincewind
    Ezzel szemben egy másik példa egy másik fórumról:

''...mindenki agresszívan megy a győzelemre, senki sem érezheti jól magát, nincsenek flash-ek, jó poénok, mindenki véresen komolyan veszi az egészet.
    Egy példa!
    - Tegnap egy jeep-el nekihajtottam egy saját csapatom béli APC-nek, meghaltunk hárman, úgy, hogy vesztésre áltunk, röhögött mindenki.
    - Ma ugyan ez történt, csak én haltam meg, erre jött a kúrvaanyázás, hogy mi a francnak nem figyelek.

A játék számomra mostantól elveszítette varázsát. Remélem, lesz még normális, fun-play game, mert addig nem éri meg: Én ugyanis szórakozni akarok egy játékkal, és nem idegeskedni...''

A fenti pedig egy másik fajta vélemény, aminek legalább annyi létjogosultsága van, mint az alábbinak! Elvégre azért játszunk, hogy jól érezzük magunkat!
    Véleményem szerint meg kéne találni az arany középutat, mert akkor tényleg nagyon jókat tudnánk játszani!
  • Rincewind
    Na elolvastam mit izzadtatok össze itt tegnap este és had reagáljak:

Azt mondjátok, hogy nincs taktika és mindenki egy önző állat. Ezt én megcáfolnám (legalábbis részben, mert valóban sok még az ilyen fasz)!
    Most a játék még új, minden láma itt rontja a levegőt. De szerintem egy idő múlva ezek ki fognak kopni és maradnak azok, akik szeretnék komolyan venni a játékot és csapatszinten játszani.
    Igenis vannak olyan emberek, akik arra mennek rá, hogy győzzön a csapat és nem köcsög frag-vadászok! Egyre többen vagyunk olyanok, akik figyelnek a másikra és megpróbálnak összedolgozni.
    Már most is van jópár ember (beleértve engem is), akik próbálnak csapatban dolgozni és nem eszeveszett barom módjára gyűjteni a frageket.
    És tudjátok mit? Sokkal élvezetesebb így a játék! :)
  • Enigma7
    Hi! BF 1492-hoz tudtok magyar servert? Vagy esetleg azt, hogy hol lehetne utannan nezni? a GS-ben nagyon keves van, es a kodot sem tudom! Tudnatok segiteni?
  • Hmuda
    Mostmár értem, hogy mit keresett egy tobruk szerver a listán ilyen sokáig. : )))
  • Hmuda
    Nagyon zsír filmecske. : )))

Az lenne csak király, ha mind egyszerre bólogatna. Min Osamánál. : )))
  • Hmuda
    Asszem volt benne vmi szovjet dolog is, az a bagázs meg 12 éve megszünt (bár lehet, hogy russzul emlékszem és csak a resistance-ban vannak sovjetek). : )))

Szerintem is király a grafika, csak nem minimumon. Szerintem a hangok is jók és nem 11KHz-en kell játszani.

Az a srác akit most emlegettek, az boogiemonster néven volt. Velem is ő baszott ki egyszer mert elém állt felszállás közben és így nem tudtam eléggé felgyórsulni és sikeresen le is zuhantam, miközben vki ott ült mögöttem. Az ilyen kis faszokat nagyon gyorsan ki kell majd rugatni a szerverröl. Mindenki jobban ját, ha kicsit beletanul ekekbe a túlbonyolított konzolparancsokba. Ha tudnátok, hogy hányszor akart lelőni a kis pöcsfej, mert előtte értem géphez. Olyan jól esett pofánröhögni, hogy "FF off van kispofám!".
  • Dud [OBI]
    Pedig a végén kiborultam, nem is kicsit! Bocs, ha túllőttem a célon.
    Jó! Ha legközelebb is atom üres a szerver, tartósan éjfél után 45 percig, akkor automatán átrakom BF -re, de előtte beírom a fórumba. Így ok?
  • Lacc
    Ez nem semmi :DD
  • TneX
    LOL,ezt tök jó!:)))
  • Lacc
    Szerintem pedig elég jól néz ki a game.
  • Viking
    Mühahahaha, ez kurvajóó!
  • KreeztalCODE
    jo ez a video ... de a weenie video sokkal jobb ^.^
  • DOGMAN
    Háde vazzeg.... lagalább írd be az OFP-fórumba ha leáll mert én meg körbetelefonáltam vagy 5 embert (fel is ébredtek mind :)) hogy ugyammá nekem nem megy vagy lejállt valamér.
    Na utána jutott eszembe hogy idenézzek, kicsit felszítam magam de ismerlek annyira (és mint kiderült jól) hogy nem borulsz ki a beírásaimtól :DDD

Ma hivlak majd egy más ügyben, légy résen!!

ZSÍÍRRR

DOGMAN
  • Dud [OBI]
    Dog!
    Tisztellek annyira, hogy ezt nem kommentálnám...
  • Hazzard
    igaz
  • rusland
    mert csak magukkal torodnek
  • rusland
    Hazzard mindeggy a FF itt masrol van szo
    az egesz bagazs 90% onzo allat
    tisztelet a kivetelnek
    mindenki elviszi a gepet csak azert hogy kiugorhasson belole
    megkerem hogy javitsa meg az en tankomat is a szerelo do o csak a sajatjat javitja meg
  • Hazzard
    FFről még enyit: aki ma.. azaz tegnap d.u. jáccott 18th rct szerveren tuggya miről beszélek: 1 roppantmód "kulturalt" emberke jelent meg a szerveren (baggie monster vagymi) és elkezdett huncutkodni.. először csak tankokkal lőtt minden előre/élettelenre aztán hogyha nem jutott repülőhöz 1xűen elkezdett lövöldözni a felszálló félben lévőkre, mondván: "olyan ge*ik vagytok, tuggyátok mennyire szeretek repülni! cigány banda!" és onnantól kezdve mind2 csapatban elkezdett zúzni.. tehát ilyen embereket az se érdekli ha lesebződik/meghal ha TKzik, csak a pusztítás kedvéér nyomja. EZÉRT érzem fontosnak friendly fire kikapcsolását.. esetleg állandó admin jelenlétet (de ezt 1ik admintól sem várhatjuk el)
  • Hazzard
    de kipróbáltam 1dül a játékot és úgy eléri a 40 fpst is!