109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Irvine
    Még elég friss a game, mindenki repülni akar. Ezt valahol megértem, de azért lehetne kúltúrált, emberhez méltóan csinálni a dolgokat.
  • [-MBD-]`z3R0^_
    o 1 skill player:))
  • Krinyo
    kinyirtam...
  • Krinyo
    Én bazz kinyirtak sok-sok embert repülővel.
    Leszállok hogy megjavitsam a "veterán" gépet,megjavitóm erre egy buzi paraszt beszáll és neki megy az első háznak!
    Ezt ugy utálom,Lopnak mint atom!
  • Irvine
    persze nem megtolás, hanem megtorlás
  • rusland
    es ideges vadasz pilota ha elviszik a gepet azert hogy kiugorhassanak belole
  • rusland
    en is vadasz pilota vagyok
  • Irvine
    Ebből a szűz kislányka gameból nemsokára egy felcsinált qrva lesz ,fór ixempöl Counter-Strike. Lámák voltak vannak lesznek, de amitől tartok, hogy egy nap megjelennek a csiterek. Na az lesz egy "szép" dolog. Mikor mindenki egymást azzal vádolja hogy csiter. Amit lehet tenni, hogy sokáig szép szűzkislánykánk legyen: a folyamatos adminjelenlét és a no mercy (azaz igen kemény megtolás). Bár ez a probléma akkor fog igazán nagy gondá válni, mikor kijön a teljes game.
  • Krinyo
    adjatok má egy magyar szervert plz!
  • Rincewind
    Egyébként nem értek egyet vele, hogy a fegyverek pontatlanok. Ha hasalsz és közben még célzol is, akkor rohadt pontosak tudnak lenni. futás közben meg jóhogy szór mindenfelé... :)
  • Krinyo
    ha jeeppel max sebességgel belehajtasz a tankba,attól is felrobban:))
    Most teszteltük... :)
  • Rincewind
    Egyébként ez félig tapasztalat!
    Régebben majd egy évig egy CS szerverre jártunk. Aztán annyira összejött mindenki, hogy először lett közös fórumunk, aztán közös ivászat, aztán még DAoC-ot is együtt nyomtuk többnyire, tehát nem alaptalan a remény. :)
  • Rincewind
    Amúgy beismerem bunkó voltam!
    Szóval sorry, nem akarok én itt senkivel se haragban lenni, ok? :)
  • Árnyvadász
    Természetesen a Battlefield sem tökéletes, de valami hihetetlenül jó játékot hoztak ki a fejlesztők. Végre valami újszerüt. Ha csak belegondolok abba, hogy Omaha Beach-en partraszállok 20-ed magammal, ilyen szép kivitelezésű pályákon, mint mondjuk a Tobruk vagy hasonló, hát akkor ez nálam a Best. Hiába az arcade jelleg, pedig nem is annyira arcade, hiába a gyenge közelharc, bár nem is annyira gyenge (majd a házak között lesz jó) és hiába minden, a Battlefield tarolni fog. És 1 év múlva is ezzel fognak az arcok nyomni. Megszületettt az új trónkövetelő. Ennél egy jó darabig semmi sem lesz jobb. Ez a játék tökéletes, ahogy van. ÉS VAN!!!! Ez a lényeg.
  • Pano
    jó, h felhoztátok ezt. nem tudom, h észre szoktátok-e venni de ha a szerver tele van, egy csapaton belül nincs jó munka elosztás, pl van 8 assault és 2 sniper, a többi üres.ezt is ki kéne küszöblni. én általában medic vagyok, vagy engineer
  • Pano
    Vagy a vírus :)
  • rusland
    garett
    nemkell mindenkinek minden szakmat megtanulni
    eleg ha egy ember tud ehy szakmat de azt jol
    es ekkor lesz jo kis osszjatek
    erted?
    es nem pedig a repcsit kozlekedesre hazsnalni
  • Irvine
    De könyörgöm, miahazhogy elolvassa a nevem miközben nem is látna. Ez szerinted így a jó?!
  • Pano
    hmm, télleg. hol a szerver? :)
  • Rincewind
    Szerintem ha mindig ugyanarra a szerverre jár pár ember, egy idő után lesznek annyira jóba, hogy egy összeszokott kis csapatot alkossanak klán nélkül is...
    Mielőtt nekem ugranál: szerintem! ;)
  • Krinyo
    TUD VALAKI MAGYAR SZERVERT??????????????????????????????????,,,,,
  • Trance_HUN
    DE GECO AZT MONDJATOK HOGY HOVA TÜNT A SERVER!!!!
  • Hmuda
    Azt én is támogatnám, hogy egy normális csapat jöjjön össze. Főleg azért, mert ma is volt két srác, akik csak majomkodtak és folyton elvitték a repülőket, hogy a tenger fölött kiugorjanak, mert az "fúdepoén". Persze az amcsik amár amúgy is fölényben voltak és akkor ez a kettő kölök még majomkodik is. Furcsca volt, hogy folyton az amcsik győztek.
  • Rincewind
    Az úgy profi lenne! Meg lenne oldva a rejtőzködés is meg a véletlen TK probléma is.
  • Hmuda
    Hopp megelőztél. : )))
  • rusland
    csak probalom e tarsasag nehany tagjait (onzo)eszhez teriteni hogy ne rontsuk a jatekot hanem egy jo kis csapatot hozzunk ossze
    a jatek reszevel meg azt fejeztem ki hogy ha ezeket az "hibakat" kijavitanak a full-ban akkor sokkal jobb is lehetne
  • Hmuda
    Az lenne a legjobb, ha csak a csapattársak nevét írná ki.
  • Irvine
    És ha mondjuk csak a csapattárs nevét írná ki? Nem lenne az hogy bújok a bokorba, az út szélén egy dinamit, kezemben a detonátor, arcomon ördögi mosoly, mert egy enemy tank épp arra tart. Dinamitot nem vette észre, de a tankos elolvassa a nevem (de egyébként 100% hogy nem látna) és seggbeküld. Ezt utálom a legjobban...
  • Pano
    meg ne hagyd h az ilyenek elvegyék a játék kedved. meg szerintem ennyire nem súlyos a helyzet, ahogy te felvázoltad...
  • hiba
    Remelem lesz majd olyan jatekmond, amiben nem irja ki az emberekrol, hogy ki kicsoda, es nem lehet majd 100mrol a nev alapjan a csapatot beazonositani. Egy kisse kaosznak tunik majd hogy ki hol van de a valosagba se volt ez maskepp :)
    Persze ugy is jo ahogy most van, igy porgosebb.
  • Pano
    Erre inkább nem mondok semmit ember. a mohaa is annyira el van baszva, hogy az fájdalom (Xax multi), csak az imádat miatt nem veszed észre. mi lehet h ugyan így vagxunk ax bf-el :)

az összejátékról annyit, h aki hülye haljon meg. ha rádióüzeneteket küld az ember csapatjáték javítása érdekében, akkor tuti, h egy-két ember baszik rá. mindenhol vannak ilyenek, ezt el kell fogadni. ezen emberek kora szerintem aligha üti meg a 13-at :). szóval, mindig találsz oylan embereket akikkel össze lehet játszani és akikkel nem, azokra szarni kell. ti akik összejátszotok megtudjátok verni az ellenfelet ha okosak vagytok...
  • Rincewind
    Hehe mással már nem tudsz előrukkolni?
  • Rincewind
    Erröl van szó!
  • Rincewind
    Ha csak anyázik és a hibákat keresi, és a kákán is csomót keres, akkor kinek fog hiányozni, he?
    Neked lehet, de másnak szvsz nem kicsirigó!
  • hiba
    5. Lehet: egy billentyut lenyomva kozbe az egerrel lehet nezelodni.

Vegszo: csapatban zilkoval kell nyomulni es akkor olajozott bar sztem on is tudja.
  • Rincewind
    Az az érzésem, hogy nem kedvelsz...
    De igazából ezt is nagyívben leszarom!
  • Rincewind
    Akkor fog, teszek rá...
  • Rincewind
    Ne játsz vele ilyen egyszerű! Szerintem senkinek nem fogsz hiányozni...
  • Lacc
    Szerintem ezekkel mindenki tisztában van :D De mindezek ellenére régen élveztem ennyire egy multi játékot és EZ a lényeg
  • SGP
    Linkel a halál többet
    http://www.wanganmidnight.com/bf1942.txt