109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#2917 Igen azt jól teszed!!! -
Viking #2916 Ja, meg méretkülönbségek is... Rince logóján egy goblin, Hmudaén egy barbár... Az arányok valóságban is hasonlóak! (imádkozom hogy ezután ne találkozzak szembe az utcán Rince-al!) -
#2915 Nyjo hát nem lehet mindenki olyan ügyes, mint én... :DDD -
[-MBD-]`z3R0^_ #2914 latszik hogy ocsike.. generacios kulombsegek vannak a logok kozott is,,:]]]
(poen) -
MrTressy #2913 és milyen igazad van -
#2912 -
[-MBD-]`z3R0^_ #2911 :]]]]] -
Viking #2910 Testvéri szeretet ékes példája! -
#2909 Csak én meló a másik a hülye öcsike... :DDD -
[-MBD-]`z3R0^_ #2908 ? egyhelyen melo? -
[-MBD-]`z3R0^_ #2907 en csak a jeep vs jeeprol beszelek..es kurva sok ilyen ember van... -
#2906 Takarodj a gépemtől!!!
Fórumozni használd a sajátod! :) -
Viking #2905 Na jó azért annyira ne nézz normálatlannak hogyha mellettem is ül vki akkor nekimegyek szembejövö dzsipnek... Eddig egyszer volt ilyen, az meg véletlen volt, ugyanis nem láttam a tankot, meg mellettem ülő se, én kiugrottam őneki nem volt ideje... -
[-MBD-]`z3R0^_ #2904 en arrol beszelek hogy, mikor jon velem szembe 1 jeep en probalom kikerulni de LATOM hogy direkt belem akar szallni! MEllettem is ulnek mellette is! Az ilyen embert ha tehetnem le TK-znam!!!! -
Viking #2902 szerintem=szerinted, na -
Viking #2901 Mi problémád van neked azzal hogy néha én is behülyülök? Jajj nekem... Ha egy tank már kiirtotta csapat felét szerintem nem éri meg hogy nekimenjek és megöljem? -
[-MBD-]`z3R0^_ #2900 majd megtapasztalod! -
[-MBD-]`z3R0^_ #2898 es meg ti akartok taktikus osszjatekot... vicc.... -
Viking #2897 Na ezt a mondatot nem értem... -
[-MBD-]`z3R0^_ #2896 nah ilyenert szivesen tk-znek.. ha wakeUP letk-z tudd hogy en voltam!!!!!!!!!!!!!!! -
[-MBD-]`z3R0^_ #2894 jajj ne kedvenc jarmuvem..1 bar +jeep..
nem szeretem se a tankot se a repulot.. a repcsit max arra hogy eljussak valahova es ugrok...de elotte megbezselem mogottemlevovel hogy ugras... -
Irvine #2893 Vagy akkor beindulna egy szavazás... Mint a CS-ben Kick xy player? 1.Yes 2.No (bár itt nemtom hogy működik) -
Viking #2892 LOL! -
Viking #2891 Ja és jótanács mindenkinek: ha láttok egy claw nevű játékost (szerény személyem), és beszáltok mellé a dzsipbe, készüljetek, hogyha szembejön valaki, rögtön ki kell ugrani mer' nem fékezek... Ha egy ellenséges tankot láttok, akkor végképp, mert nincs kegyelem! -
#2889 ''pedig az varhato ha "javitanak" a sniperen.. 2 bazisrol lovik 1mast...szornyu...jo ez igy''
Igazad van akkor már inkább maradjon így! -
[-MBD-]`z3R0^_ #2888 hat minden elismeresem.... -
Viking #2886 Én meg pont ezt szoktam csinálni... Mert tudom, hogy csak én vagyok akkora tulok hogy simán csattanok valakivel, más félrerántja ugyis a kormányt... -
Irvine #2885 Na és ilyenkor beficcenne egy kickban. -
[-MBD-]`z3R0^_ #2884 legjobban azt utalom hogy szaguldok jeepel, es az ellen direkt nekem hajtr a paraszt nem fogja fel hogy i is meghal inkabb kikerulom, ha tudom de neha nemsikerul...akkor szidok mindenkit..................... -
[-MBD-]`z3R0^_ #2882 en is irtam lentebb..ezt a modot.Obj mod...1 kor 1 elet..nincs respawn..es mindenki meggondolna mit csinal:) mert ez igy olyan mint mohaaban omaha.,. ez is jo..de 1 olyat is kiprobalnek...azaz szamitok egy olyan lehetosegre is
Viking:pedig az varhato ha "javitanak" a sniperen.. 2 bazisrol lovik 1mast...szornyu...jo ez igy -
Viking #2880 A repülés az igazi 2 találkozó dzsipnél! Meg azt birom nagyon, amikor szállguldok gyerek felé, erre ő oldalra rántja a kormányt, egyenesen le a vízbe/partra... És úgy 5 mp múlva: xy is no more -
Viking #2878 Jaja, én spec utálom ha egy sunyadék az egyik bokorból kegyetlenül seggbelő... Bah! -
Irvine #2877 De megoldható, hogy egy kicsit azért legyen teamgame. A legegyszerűbb, ha van tétje hogy életben maradj (ne dekkolj a kör végéig). Tehát ne legyen respawn, sem embernek sem gépnek. Minimalizálódna az ökörködés és mindenki az életére figyelne, így kénytelen lenne csapatban mozogni. -
Viking #2876 Ok Hmuda de mindenkit lever azzal a rohadt tankjával... Én meg nemegyszer megszivattam a nagy tankját egy kis dzsippel! Szeretem az ilyen poénokat! -
[-MBD-]`z3R0^_ #2873 en anti sniperes vagyok:) nekem jo ez igy... -
Viking #2872 Ha jól csinálod csattanásba se! (tapasztalatból beszélek!) -
#2871 Én nem akarok repülni. Én azt akarom, hogy legyen olyan erős a sniper, mint az AWP! -
[-MBD-]`z3R0^_ #2869 figyelj.. publicon en senkitol nem varom el hogy teameljen...:) tapasztalat..persze ketsegtelen hogy jo lenne...de sok eves tapasztalat alapjan mondhatom hogy nehez,..foleg 1 hetes ismeretseg utan -
[-MBD-]`z3R0^_ #2868 :)))))
wakeUP rlz:) -
rusland #2866 mijaz zero felebredtel?