109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#2968 Na kipróbáltuk ezt a scout/lövegtorony dolgot!
Konklúzió:
Vannak benne lehetőségek, tényleg használható. Szvsz még mozgó célpontot is le lehetne vele lőni. Csak rohadtul nem értem a célzás rendszerét... -
#2967 Nem baj, majd próbálkozom. Van hozzá pass? -
[-MBD-]`z3R0^_ #2966 DF..de televan -
#2965 Megy ma valamelyik magyar szerver? -
#2964 Megyek ICU-ra akkor! -
#2963 Rince ha most van kedved megpróbálhatnánk azt a scout + löveg dolgot :) -
#2962 Hát egy hozzáértő tényleg megpróbálhatná... :) -
#2961 bizony ... meg volt CTF is meg TDM is ... esetleg valaki tenyleg megprobalhatna ^.^ -
rusland #2960 ott volt tobruk -
rusland #2959 HEEEEEEEEEEEJ es betaabol nemlehet kiszedni? -
rusland #2958 kiszedtek SP-bol ami nem nehez
nekunk is megkene probalni -
#2956 single demobol vhogy at lehet rakni biztos minnya ki is lesz probalva:) -
#2954 Ja ott van, de nincs benne semm poén, tök üres az egész.
Inkább egy szerver lehetne már... :) -
#2953 Eddig roppant hihető a dolog. : ))) -
#2952 Tényleg ott van a sziget, még is néztem. Nincs rajta semmi, csak az épületek helyén sötét foltok.
-
#2951 Képek nélkül természetesen... :D -
#2950 FPS centrál:
''A MP demoban elrejtettek egy szigetet, ami ugyan az mint a Wake Island, csak teljesen üres. Ennek a megtalálása igen egyszerü dolog. Repüljünk a D szektor végébe, és mikor kiirja, hogy elhagyod a csatamezőt , akkor már látni is fogod a szigetet. Mégeccerűbb, ha a japán anyahajóval megyünk egyenesen előre. Ítt van 2 kép, a könnyebb megtalálás vlgett.'' -
#2949 Hali, van szerver? OBI-t nem találom... :( -
#2946 Olyat én is szoktam, de kizárolag , hogy kiugrom az ükközés előtt, és már sok enemy sikerült kinyirni vele! -
#2945 Volt már egy csomó ember, aki ezt javasolta, de sajnos ebbe nincs beleszólásunk. Amúgy szerintem termelődjenek újra, csak azt a pár önfejű f*szt kellen kibannolni a szerverröl, aki elrontja a másik játékát. -
#2941 Csak ez a repcsiknél nem működne. Gondolom nem fog mindenki mélyrepüléseket végezni csak azért, hogy tudja, kiket kell lebombázni. -
Hazzard #2940 olyan célzóbaszás kéne mint a mohaaba.. csapatársak felett lenne egy jelzés hogy veled van.. -
rusland #2939 jaja -
#2938 Az add-on meg a folytátás között van egy "apró" különbség. -
rusland #2937 biztos unatkoznak -
rusland #2936 ezert dolgoznak folytatason -
rusland #2935 a game az mar keszen van -
#2931 Ha jót akartok, akkor ne menjetek külföldi rszerverre. Most jövök onnan. A marhák bevitték az anyahajót a reptér mőgé és onnan szálltak fel, de persze csak annyi időre, hogy 3 mp múlva kiugorjanak a 10 méterre levő partra (sylvi style). Nemtudom, hogy csak a külföldiek hülyék, vagy csak kifogtam egy hülye szervert, de ott egyetlen normális arc nem volt. -
#2929 Sziasztok!
Haveromnak kene az OBI szerver ip cime. Vagy valami magyar sof2 oldal... ha letezik olyan...
Elore is thx
SkipeR -
#2928 DF csinal megszokott 12 fos szervert. KB este nyolctol.
"DF Combat Arena" neven
IP:193.110.56.92 -
#2927 Ma nem lesz RCT BF szerver, mert kell a gép MOH:AA-hoz. Holnap reggeltől ismét lehet BF-ezni rajta. -
#2926 Fog meg menni?
Nem MOHAA marad? -
[-MBD-]`z3R0^_ #2925 megy mar az rct? -
#2924 Ááá csak egy meg nem értett, modern tehetség... -
[-MBD-]`z3R0^_ #2923 pedig az egyenesen szornyu -
#2922 Lacc logóját ne szóld le. Már többször megválasztottuk őt a logó királynak fölényes többséggel. Csak azért nem rendez az SG logó versenyt, mert úgyis Lacc nyerné meg! Saját topicja is van Lacc-style logoz néven! -
Viking #2921 Az eredeti őrület Lacctól indult ki, de mára már megfertőtözz másokat is... Ha láttad volna Lacc téli logoját... Kriksz-krakszok, ráírva: TÉL! NA az vmi fenomenális volt! -
[-MBD-]`z3R0^_ #2920 ketsegtelen a logo tetszik...zabur logoja is jo
ami abszolute gyenge : icram, lacc
(de persze nekem logom sincs, de ezt nem is ellensegeskedesnek szantam) -
#2919 Na, de mostmár családot hanyagoljuk jó? :)) -
Viking #2918 LOL!