109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• The Garrett
    nem ez az:
    Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések.
  • [18th RCT]zabur
    Öööö, van 1 új hír, valami arany és a BF vonatkozásában. Hallottátok?
  • The Garrett
    beteszem én is biztos ami biztos :D

Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések.
  • I.C.ram
    Ehh fasza most látom csak, hogy megelőztek már többen is. :)
  • I.C.ram
  • The Garrett
    de akkor a másik topicban leírtakat kijavítják legalább addig? -remélem
  • The Garrett
    DE akkor megjelenki szeptember 12 én ugye? már előre megcsináltam neki a helyet a vinyón :D
  • Hmuda
    Megelőztél. : )))
  • Hmuda
    BF 1942: Nem mind arany, ami ...
    Birdy, 02:44 - Játék: Team-MOHA -

(BluesNews) Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések.
  • Lateof
    "Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat"
  • [-MBD-]`z3R0^_
    a legtutibb az elsullyedo tank hangja...(a vizben)
    az verprofi
  • Petyus_
    lol :)

Sokan szidták a játék hangjait, az lehet, hogy a gépfegyvernek nem olyan a hangja, mint a MOH:AA-ban vagy a Wolfieban... de fejhallgatóval játszottam az előbb... hát a tankok hangja vmi Brutális!! Vannak benne kis csapágyhangok, majd figyeljétek mag, ha eddig nem tettétek. :)
  • Lateof
    nagypapinak biztos tetszett az allando stressz, meg a fule mellett elsuhano golyozapor(vagy epp a fulen at...) emellett az hajtas meg hogy nem ehettel nehogy egy veletlen talalat a hasadba vegzetes legyen... igen, en is szivesen ateltem volna a ww2-t eloben:)
  • Hazzard
    order acknowledged sir.. invisible vaok:)
  • Hazzard
    de így meg nem magyaros
  • Hazzard
    +van
  • Hazzard
    DF combat arena van csak tele
  • Hazzard
    DEVAN, DEVAN!!! =)))
    (reszlet kedvenc mp3ambol=)) )
  • Jürgen
    Visszaolvastam a mai nap fórumtermését, azt nem értem rusland miért vagy ilyen ideges? Ez akárhogy is van, de egy public szerver, itt nem fog kialakulni "rendes" harc, mint klánon belül.
  • Jürgen
    Azért kell csalónak titulálni, mert úgy kell nekiindulni, hogy nálam nem lehet jobb pléjer, akkor ő csakis csalhat!
  • Hazzard
    azér kell mozgatni mer van ott 1 def.gun ami élvezettel bombázza a hajókat..
  • Hazzard
    hát nemtom.. 20ból 20x eltalál miközben jeepel megyek 1000L..
  • Petyus_
    Erről a képről jutott eszembe, ha a számítógépen ilyen fasza a II. vh. mekkora királyság lehetett nagyfatinak élőben!
  • Rincewind
  • Hmuda
    De ha az ágyú elvisz addig, akkor mi a f*szért kell állandóan mozgatni azt a hülye hajót? Folyton az a sz*r miatt lassul be a szervet.
  • Rincewind
    Köszi!
  • Mighty
    Na szoval! A vizszintes csuszkan lehet az agyutornyot jobb-rabalra mozgatni. A fuggolegesen pedig fel-le. Mikor jobbra-balra mozogsz, akkor a celkereszten egy kis agyu mozog. Ennek az agyunak a csovenek kell a celkereszt kozepere mutatnia. Ezutan mar csak a magassagot kell bemerni. Ezt viszont csak a loveseiddel tudod mericskelni. (a fuggoleges csuszka fele azt jelenti, hogy kb a kifutopalyanal levo lovegtoronyig visz el a lovesed)
  • [18th RCT]zabur
    Meglepődnék, ha ehhez a gaméhoz már lenne csít. Persze a mai világban...
  • Hmuda
    Miért kell rögtön csíternek gondolni azt, aki jobb nálad? Egyszerűen csak ki kell tapasztalni a bombázás művészetét és máris nem fogod alapból csalóknak nevezni az ügyesebbeket.
  • Rincewind
    Csak a Morrowind miatt gondoltam hátha... ;)
  • Rincewind
    Ok! ;)
  • Dikkma
    Vastagot neem..
  • Rincewind
    Amúgy köszi!!!
  • Rincewind
    Szerintem nem fog zavarni senkit, ha eltünik a kiskanál a MOH:AA-sok szeméből... :D
    Megcsinálod vastagra? Nem muszály, ha nem akarod, csak jól mutatna... :)
  • Dikkma
    hááj

Rince kérte nem tudom mikor, hogy szedjem ki a bye MOHAA részt. Mivel havi 2x vagyok net előtt, ezért a felháborodott, lincshangulatú anyázásokat majd csak 1-2 hét múlva olvasom, ha vki mégis szeretné a topic címében a bye MOHAA-t látni.

puszi : dikki
  • Rincewind
    Úgy nézem nem nagyon lesznek ilyen kis, hangulatos, keskeny utcákból álló bajor városok, de azért ez a kép tetszik:

• Hazzard
    vannak 1es emberek akik feltünően jól bombáznak.. csalók vagy skilles gamerek?
  • Kamikaze
    Egy csomo kep a veglegesbol, nyalcsorgatonak.

http://gamesurf.tiscali.de/pc/screenshots/index.php?game=23&page=0
  • rusland
    es kodod is hozza
  • rusland
    timber monyguk te mert neked van betad