109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3014 nem ez az:
Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések. -
#3013 Öööö, van 1 új hír, valami arany és a BF vonatkozásában. Hallottátok? -
#3012 beteszem én is biztos ami biztos :D
Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések. -
#3011 Ehh fasza most látom csak, hogy megelőztek már többen is. :) -
#3010 Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések. -
#3009 de akkor a másik topicban leírtakat kijavítják legalább addig? -remélem -
#3008 DE akkor megjelenki szeptember 12 én ugye? már előre megcsináltam neki a helyet a vinyón :D -
#3007 Megelőztél. : ))) -
#3006 BF 1942: Nem mind arany, ami ...
Birdy, 02:44 - Játék: Team-MOHA -
(BluesNews) Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések. -
#3005 "Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat" -
[-MBD-]`z3R0^_ #3004 a legtutibb az elsullyedo tank hangja...(a vizben)
az verprofi -
#3003 lol :)
Sokan szidták a játék hangjait, az lehet, hogy a gépfegyvernek nem olyan a hangja, mint a MOH:AA-ban vagy a Wolfieban... de fejhallgatóval játszottam az előbb... hát a tankok hangja vmi Brutális!! Vannak benne kis csapágyhangok, majd figyeljétek mag, ha eddig nem tettétek. :) -
#3002 nagypapinak biztos tetszett az allando stressz, meg a fule mellett elsuhano golyozapor(vagy epp a fulen at...) emellett az hajtas meg hogy nem ehettel nehogy egy veletlen talalat a hasadba vegzetes legyen... igen, en is szivesen ateltem volna a ww2-t eloben:) -
Hazzard #3000 order acknowledged sir.. invisible vaok:) -
Hazzard #2998 de így meg nem magyaros -
Hazzard #2997 +van -
Hazzard #2996 DF combat arena van csak tele -
Hazzard #2994 DEVAN, DEVAN!!! =)))
(reszlet kedvenc mp3ambol=)) ) -
#2993 Visszaolvastam a mai nap fórumtermését, azt nem értem rusland miért vagy ilyen ideges? Ez akárhogy is van, de egy public szerver, itt nem fog kialakulni "rendes" harc, mint klánon belül. -
#2991 Azért kell csalónak titulálni, mert úgy kell nekiindulni, hogy nálam nem lehet jobb pléjer, akkor ő csakis csalhat! -
Hazzard #2990 azér kell mozgatni mer van ott 1 def.gun ami élvezettel bombázza a hajókat.. -
Hazzard #2989 hát nemtom.. 20ból 20x eltalál miközben jeepel megyek 1000L.. -
#2988 Erről a képről jutott eszembe, ha a számítógépen ilyen fasza a II. vh. mekkora királyság lehetett nagyfatinak élőben! -
#2987 -
#2986 De ha az ágyú elvisz addig, akkor mi a f*szért kell állandóan mozgatni azt a hülye hajót? Folyton az a sz*r miatt lassul be a szervet. -
#2985 Köszi! -
#2984 Na szoval! A vizszintes csuszkan lehet az agyutornyot jobb-rabalra mozgatni. A fuggolegesen pedig fel-le. Mikor jobbra-balra mozogsz, akkor a celkereszten egy kis agyu mozog. Ennek az agyunak a csovenek kell a celkereszt kozepere mutatnia. Ezutan mar csak a magassagot kell bemerni. Ezt viszont csak a loveseiddel tudod mericskelni. (a fuggoleges csuszka fele azt jelenti, hogy kb a kifutopalyanal levo lovegtoronyig visz el a lovesed) -
#2983 Meglepődnék, ha ehhez a gaméhoz már lenne csít. Persze a mai világban... -
#2982 Miért kell rögtön csíternek gondolni azt, aki jobb nálad? Egyszerűen csak ki kell tapasztalni a bombázás művészetét és máris nem fogod alapból csalóknak nevezni az ügyesebbeket. -
#2981 Csak a Morrowind miatt gondoltam hátha... ;) -
#2980 Ok! ;) -
#2979 Vastagot neem.. -
#2978 Amúgy köszi!!! -
#2977 Szerintem nem fog zavarni senkit, ha eltünik a kiskanál a MOH:AA-sok szeméből... :D
Megcsinálod vastagra? Nem muszály, ha nem akarod, csak jól mutatna... :) -
#2976 hááj
Rince kérte nem tudom mikor, hogy szedjem ki a bye MOHAA részt. Mivel havi 2x vagyok net előtt, ezért a felháborodott, lincshangulatú anyázásokat majd csak 1-2 hét múlva olvasom, ha vki mégis szeretné a topic címében a bye MOHAA-t látni.
puszi : dikki -
#2974 Úgy nézem nem nagyon lesznek ilyen kis, hangulatos, keskeny utcákból álló bajor városok, de azért ez a kép tetszik:
-
Hazzard #2972 vannak 1es emberek akik feltünően jól bombáznak.. csalók vagy skilles gamerek? -
Kamikaze #2971 Egy csomo kep a veglegesbol, nyalcsorgatonak.
http://gamesurf.tiscali.de/pc/screenshots/index.php?game=23&page=0 -
rusland #2970 es kodod is hozza -
rusland #2969 timber monyguk te mert neked van betad