109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3061 a "B" meg bennemaradhat..:) Hatha hasznaltak ilyen betut a masodik vilaghaboruban...:) -
#3060 DE EZ NEEEEEM szimulator ecsem!
itt nem ezen van a hangsuly! hanem a hangulaton az akcion es a TAKTIKAN.
ennyi nem vitazok, osszehasonlitani a BF et barmilyen szimulatorral vagy FPS-sel ertelmetlen.
inkabb jatszatok, hamar megy a szerver! :) -
Hazzard #3059 nalad minden ok? -
rusland #3057 en mar profi il-2 sturmovikos vagyok es en barmej geppel barhol barhogyan leszalok neked
az il-2 messze a legjobb repzaj szimulator
es az ujsagok is ezt irjak
legrealisticusabb
es semmifele meg bill gates szar se fogja megelozni
es ha jatszottal mar az il2-vel(ugy latszik igen)
csak lattad ott a latvanyt meg az izgalmat
legalabb a szurke csikokat vagy a muszerfalat megcsinalhattak volna a bf-ben -
#3056 aruljatok mar el, hogy minek kell hulyesegeken lovagolni? Ez nem elet szimulator, hanem egy jol eltalalt taktikai FPS.
nem azon kene sirni, hogy miert van benne SGT, stb... meg miert az a neve hogy 1942, ha van benne 1941-es csata.
Ez rohejes!
Meg aki valosaghuseget akar az menjen katonanak, vagy AA zzon, vagy jatszon szimulatorral!
Megneznem kis baratom, hogy hogan mukodnel IL2-vel, amikor minden 100% os realisztikus szinten van, es mondjuk oldalszelnel kell leszalnod+ellentartani annak a fos IL-2 nek... :)
Bazeg nem mondta senki, hogy ez elet szimulator! aki ezt keresi benne az barom!
Plane ugy, hogy nincs egy normalis szerver sem egyelore, es ilyen laggal a Flight Simulator sem volna elethu....legalabbis nektek..:)
ne hisztizzunk, inkabb a jatekrol beszelgessunk, hogyan tudnank jobban jatszani es tobbet kihozni belole.
azt hiszem a forum erre valo.
csinalok 20-as dedi szervert, habar meg sem erdemlik egyesek...pff!
NEV: DF Combat Arena (no crying plz!)
IP: 193.110.56.92
:) -
Hazzard #3055 ez vagy hülye vagy szíínéész (= -
rusland #3054 miert lenne az? mondtam azt hogy ez evszam? -
Hazzard #3053 kelly hősei rls (= -
rusland #3051 tavasz 17 -
[-MBD-]`z3R0^_ #3050 Tehenlegelo: Alban romantikus csaladi film -
Hazzard #3048 komolytalan banda :P -
Hazzard #3047 Derrick?! az nem 1 német rendőrös sorozat volt =)))))))))))?
vagy csak én vagyok míveletlen?:) -
[-MBD-]`z3R0^_ #3046 A jobaratok sorozat -
[-MBD-]`z3R0^_ #3044 ryen -
Hazzard #3043 melyik a kedvenc ww2 filmetek? -
Hazzard #3042 hogynelenne évszám, lol =) -
rusland #3041 amugy valamelyik fan siton biztos rajta van a palya ugyhogy keresgeljetek -
rusland #3040 ahh ez kotelezo darab? most telleg be kell irni? de miert?
Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések.
-
#3039 Hmmm, a Tobrukos trükk sikerült valakinek? Mindig lehet találni 2-3 Tobrukos pályát, jó lenne ha ma este magyar lenne az egyik ilyen szerver. :) -
#3038 1 bolond 100-at csinal
Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések.
-
rusland #3037 tressy nekem nem jo
nemtalal egy szerver se pedig kikapcsoltam az osszes filtert -
#3036 vivaaaaaa
rus: szivesen ilyent bármikor :D -
#3035 Húúú köszi! Ja gamespy: -
rusland #3034 garett nagyon koszi a levelet -
MrTressy #3033 egy kis trükk hogy lehet all seevel is csatizni szerverre gamespy sux
http://u238.fragism.com/bf1942/ -
#3032 hát tedd azt ha jónak látod. Én nagyon beleszerettem ebbe gameba... -
rusland #3031 ns majd meglatjuk
ha nem lesz realis a game akkor en az uninstall gombra fogok katintani -
rusland #3030 AAAA. NEMAAA -
#3029 de... sajnos. a kiegészítőbe igérik majd az orosz fegyvereket asszem.
DE lehet hogy már most bennelesznek a fullban! -
rusland #3028 miert mi ez? egy uj fejleszto csapat? 1942? 2015?
ne farassz
az EZERKILENCSZÁZNEGYVENKETTŐ az EVSZAM -
rusland #3027 ez azt jelenti hogy az oroszok is thomsonnal fognak maszkalni?:) -
#3025 azt írták vala a készítők hogy "lusták" lemodellezni az össze résztvevő ország összes saját fegyverét, járművét. Ezért az egyik oldalnak ilyen a másiknak olyan fegyvere lesz.
Azért mert a csata elhúzódott 1942-be, és KURVA FEELINGES EGY PÁLYA ami ha nem lenne most nem tudnánk játszani. :D -
Hazzard #3024 1: StG44 nem is volt 1941be pláne nem a japcsiknál
2: mér bf1942 a játéknak ha 1941es csata is van benne? -
Hazzard #3023 Wake sziget megtámadása 1941 decemberében volt nem? -
Hazzard #3022 hát ez aztán a BF1942es kérdés =) -
#3021 Ejnye ha nem tettem be csak én legalább 4x ezt a hírt... -
#3020 Ennyire lust vagy viszaolvasni? Legalább 4 embel leírta , hogy:
Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések. -
#3019 es az is csak annyi lesz max. hogy par single palya ... semmi uj fegyver vagy jarmu ... vagy egyaltalan barmilyen bovites ... -
#3018 vegyel inkabb egy mar arany BFet ... bar nem tudom ... mert ugysem adnak ki hozza semmilyen mission packot ... vagy ha megis akkor arra 2004-2005 teleig varnunk kell ... -
#3015 na jó megyek aludni :D