109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• [18th RCT]zabur
    Valakinek sikerült rávennie az ASE-t hogy BF szervereket is mutasson?
  • KreeztalCODE
    nem igaz!

a jatekban vannak allatok!

Benne van az osszes melytengeri madarfaj! Ezenkivul van benne legalabb 3 deneverfaj is csak meg kell varni, hogy lemenjen a nap. nem is beszelve arrol, hogy az egyik palmafa hatarozottan szuvas!
  • Petyus_
    Jajj de buta vagy. A kedvedért:

Kiderült, hogy a Battlefield 1942 mégsem arany, hanem csak nagyon közel van az arannyá váláshoz, de még javítgatnak benne kisebb kibákat. z EA által szervezett nagyszabású press partyn azt is nyilvánosságra hozták, hogy már készül a mission pack a játékhoz, amely előreláthatólag 2003 elején fog megjelenni és lesz benne 6 új multipálya, új járművek és egyébb bővítések.

Megnyugodtál? :)
  • Petyus_
    Ja, télleg, nem reális a játék, miért nincs benne német juhász?! :)
  • [-MBD-]`z3R0^_
    keresd meg magad a jatekba
  • [-MBD-]`z3R0^_
  • KreeztalCODE
    Amugy en mar nagyon varom a BF1942-t ... most, hogy mar 1-2 napja arany ... csak azt sajnalom, hogy nem lesz hozza kiegeszito lemez ... vagy ha lesz akkor csak Single Player palya lesz benne (max 2 v. 3) ... semmilyen uj fegyverrel vagy akarmilyen uj jarmuvel. Es ha meg is jelenik akkor 2004 telenel elobb ne is szamitsunk ra.

Mar nem is tudom hol olvastam ezt a hirt.
  • G. Joe
    Szerintem 64 ember estén , leginkább a SOTE MOHAA omaha szerverére hasonlitana a dolgo. Vagyis agyatlan mészárlás. Csak erős gyomorral.
    32 ember szerintem bőven pont jo lenne :P Azt is megnéze mmelyik szevrer birja el, meg sávszélesség.
    A 64 ember meg kb fél mega adat kifelé, tán nem tévedek sokat.
  • Petyus_
    Jaja, én is ilyesmire gondoltam, azt nem mondom, hogy minimum, mert a játékot sikerült úgy kiegyensúlyozni imho hogy egy 1 vs. 1 repcsis dogfight is qrva jó tud lenni. :)
  • [-MBD-]`z3R0^_
    en tengeri csatat akarok, mindenkinek fix pozicio...
  • Petyus_
    Én nem taktikáról beszéltem, hanem stratégiáról, hogy el kell osztani, hogy a hentelés Wake Island melyik részén menjen. :) Sajna nem játszottam még eleget a játékkal, de én valahogy úgy képzelem, hogy mondjuk 32 vs. 32 esetében van 3-3 fasza pilóta, akik folyton csak repülnek, akkor valahogy sokkal nagyobb érvágás a repülőtér elfoglalása pl. Így oda lehet csoportosítani állandóan az emberekt, tankokat, stb-iket, míg a többiek mondjuk a japcsi anyahajót támadják, stb. stb. szóval több ember nagyobb átfogó stratégiát igényel, mert több helyszínen zajlanak az események, feelngesebb, mert így mondjuk az egyes helszíneket nem 1 emberke, hanem mondjuk 3-4 védi. Kevés játékossal egy zászlót úgy foglalok el, hogy odakúszok, és ott maradok egy ház mögött, az esetek 80%-ban rám se hederít senki.

Szerintem ezek a pályák elbírnak 64 embert, nem kell mindenkinek géppel nyomulni, és így nagyobb szerephez juthatnak a "specializált" emberkék, pl. medicek, engineerek, scoutok.

Vagy nem? :)
  • G. Joe
    kecsege
  • G. Joe
    hmm, jovanna!
    bocsi
  • KreeztalCODE
    A CODE klan legfobb erenye az ironia ... es a humor. Szoval a CODE klan 2 legfobb erenye az ironia es a humor ... es a jokedv! Szoval a CODE klan 3 legfobb erenye az irona, a humor es a jokedv ... na meg a baratsag! Szoval a CODE klan..........
  • The Garrett
    negative sir! nekem csak kilép a vindózba, vagy a belső szerver brózerbe!
  • [-MBD-]`z3R0^_
  • The Garrett
    32 vs 32 ben a hangsúly már a hentelésen van nem a taktikán.

kb 6-7 vs 7 ig szól a játék a taktikáról. ahogy ezt Timber is jól megaszonta.
  • radical
    Sziasztok a bf42 véletlenszerűen reseteli a gépemet! Korábban ezt nem csinálta. XPm van 512rammal gf3mmal. Valaki tapasztalta már a problémát? Megoldás? Köszi!
  • Lateof
    nem tok mindegy amugy is hogy mi a server neve? bemesz es jaccol... nem pedig bemesz es anyazol meg TKzol(tegnap is lott ram egy magyar barom...)
  • Lateof
    hmm csak en raktam be roviditve?(mivel a masodik felet mar egy ideje tudja mindenki!)
  • G. Joe
    Okostojás! Senki nem hivott a szerverünkre!
    Egyikre sem! Mégis tele van ha megy! Nélküled is! Az RCT szervert nem 18RCT szervernek hivják talán? Ez igy helyes! Akinek ellenvetése van Csináljon szervert magának!
    Ha ezek után is beszólnivalója van, menjen haza, és csináljon kistesót magának!
  • Petyus_
    Vagy inkább Mohahaha? :)
  • Lateof
    nem mintha sok kozom lenne a mohaa-hoz csak olvasom a forumot...:(
  • rusland
    ha eszrevennetek a fejlesztok nemnagyon foglalkoznak a bf-el
  • Lateof
    csak nehogy a bf topicbol is mohaa topic legyen!
  • rusland
    igen, es?
    hat ez megbeszeltuk
  • Petyus_
    Itt nem is a taktikán, hanem a stratégián van a hangsúly 32 vs. 32 meccsek esetében. :) Kivéve ha a bajtársak leőnek mert pofátlanul beleültél a repülőbe, vagy a bajtársak szarnak rád, mert mindegy nekik, csak meglegyen a 20. frag. :)

Aki realizmust akar az AA-val se játsszon, szerintem egy hasaló katona gyorsan fel tud pattanni ha elé pottyan egy gránát, illetve egy fél méter magas párkány leküzdése sem lehetetlen feladat a számára. :)

Na mindegy, mindkét játék isten, csak legyen sok magyar szerver mindkettőhöz. :)
  • Vidam
    Megy a szerver! Jo jatekot!
  • rusland
    en mega rincwind fele jofejeket
  • Vidam
    erdekes, hogy a mohaa es a bf forumon is ua az ember szokott pofazni....ugye Rus? :)
  • Rincewind
    Vagány? Lol ezt még az ovodában hallotad ugye? :)))))
    De amúgy fikázd a gamet nyugodtan, akinek tetszik, az úgyis csak röhög rajtatok kicsirigó! Muhahaha :DDD
  • [-MBD-]`z3R0^_
    imadom a forumokat
  • [-MBD-]`z3R0^_
    LOLLLLLER!!!
  • rusland
    Wow támadnak a vagyány csávok...:)
    Uzenet ezeknek: Menj a PICSA'ba!
  • Rincewind
    Azért talán páran mégis... :)
  • Rincewind
    Wow támadnak a rinyálós fürdőskurvák... :)
    Üzenet ezeknek: Nem tetszik, ne játsz vele!
  • Vidam
    egy pillanatra (5 perc) a szerver szunetel! utana inditom ujra!
  • Vidam
    pont ezert nem kene allandoan pofazni! akinek nem tetszik az ne jatszon vele, de ne sirjon, mert mar kurvara unjuk! en legalabbis nagyon!
  • Vidam
    sztem se!
  • Vidam
    ja...utana elmegyunk a timi-temetobe, befekszunk a kipi-koporsoba es kesz..:)