109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3157 Tobrukot megpróbálta már valaki ''belehekkelni'', az MP demóba? :) -
[-MBD-]`z3R0^_ #3156 jaja...nem kell erosebb, viszonylag jol megcsinaltak fegyverek sebzeset..egyensulyban vannak..
panzer erosebb lenne mindenki azzal menne. sniper erosebb lenne AJJAJ bele se merek gondolni..
raketaval engem akkor lonek ki ha jeepel megyek..idegesito..:) foleg azert mert o 1 korben csinal 2-3 ilyet de mast sem..:)
nah meg a repulok, meg ha kozlekedesre hasznaljak, akkor is 2 szemelyesbe ne 1 mennjen mar.legalabb annyit varjon, mig beszall melle 1 masik a maradek 4 bol...ezert szinte mindig hajoval megyek, mert kaotikus a helyzet az anyahajon -
#3155 Igazából az tetszik benne, mikor repeszt felém egy dzsippel két japó és meg jól telibe kapom a hűtőt és bumm... :)
Viszont logikátlan, hogy ott robban a gyalogos mellett és nem hal meg... :P
Mondjuk ha erősítenék, akkor meg már túl tápos lenne álá sniper... :/ -
[-MBD-]`z3R0^_ #3154 geppuska szovetseges fegyver... -
Xboxman #3153 Bar? -
[-MBD-]`z3R0^_ #3152 hat lehet, de en nem tartom teknikas fegyvernek,..sot ellenkezoleg
inkabb ragadj bar-t, bar nekem mind1:) csak ugy megjegyeztem -
#3151 Meg akarok vele tanulni faszán játszani! Szerintem van olyan hasznos, mint a géppityó... :) -
#3150 59%...
amcsibol jon... :( -
#3149 ...49% -
#3148 pilll
most totk le egy dedikalt szervert! az hatah megjobb lesz es nem lep ki mindenfele hibauzenettel! :)
-
Xboxman #3147 thnx! -
Xboxman #3146 jaja,az összes külföldi szerver tele van ilyen seggfejekkel akik elrontják a játékot... -
#3145 193.110.56.92:14567 -
Xboxman #3144 Na mondjátok már meg a címét!:) -
[-MBD-]`z3R0^_ #3143 annyi idiota jatekos van.. axis vagyok, kovetem a masik axist elmegy 1 allies mellett, lelovom allies, erre engem elkezd loni..ala xeno -
#3142 szóljatok idebe ha ujraindult a szerver oks Lethal? -
[-MBD-]`z3R0^_ #3141 de hogy csapatmunka 1 szalse az tuti...publicon nem is fog megvalosulni! -
[-MBD-]`z3R0^_ #3140 temeg erolteted azt a szar raketavetot -
Xboxman #3139 Héka,milyen szerverről beszéltek?Mi az címe?Mondjátok és máris megyek hentelni:) -
#3138 Ez a Boogie Mostrer mekkora játékos... :DDD
Az elején nem is játsazottam, csak mindig nekihajtottam a repülőjének. Cigányozott rendesen, aztán átment axisba. :DDD -
#3137 re -
[-MBD-]`z3R0^_ #3136 Hmm jo volt, csak szakadtam....picsabaaaaaaaaaaaaaaaa -
#3135 http://www.planetmirror.com/pub/bluesnews/bf1942/servers/bf1942_mpdemo_server.exe
akinek még nem lenne meg, és dedikált szervert szeretne üzemeltetni -
#3134 sajnos vmi debug asertion failed del leall a szerver! bocsesz!
rebootlok es ujra probalom kb tiz perc mulva!
-
#3133 masik erdekes info Radeon 8500 tulajoknak!
kepfrissites moka idoregesz stilusban:
telepit Catalyst 2.02
telepit Omega/Plutonium Utilyity (amikor megkerdi szokebébi stilusban, hogy: "Te figyeljé! Most akkor telepítsem a drivert is? Naaa?" akor ott NEM et kell valaszolni.)
futtat RefreshLock
ennek eredmenyekeppen indul a BF is es a 100Hz-es kecske is jollakik. :) -
#3132 NEm tudom ,volt e szuo rola, de ugy egyik legnagyobb ismert bug , hogy a belső szervekerselő nem áll le játék közben sem. Nos bekopizom a megoldást, amely biztos hogy valamennyire laggmentesiti a játékot is. Ha már valaki megtette előttem a kkor bocsi.
Disabling the In-Game Browser:
- Thanks again to Pike for this one! If you are getting serious lag problems after attempting to join a game with GameSpy or ASE, this is because of a bug which causes the In-Game Browser to automatically update its server list. Most broadband connections shouldn't have a problem with this, but for 56k and ISDN connections, this can be a real show-stopper. Warning: This will DISABLE the BF1942 in-game browser. Be sure to follow the instructions exactly (back up any files you change) so that you can re-enable the in-game browser at a later time.
In your BF1942 directory open the MultiplayerServers folder.
Rename GameSpyJoin_MP_Demo.dll by changing the extension to .bak
Make a copy of GameSpyLanJoin_MP_Demo.dll
Rename this copy to GameSpyJoin_MP_Demo.dll
The in-game browser should no longer function, so the lag should hopefully disappear.
- If you have problems after doing this, or simply wish to re-enable the in-game browser, just replace GameSpyJoin_MP_Demo.dll with the backup you created (GameSpyJoin_MP_Demo.bak). Do not e-mail the BF1942 support team.
-
#3131 thx bro' :D -
#3130 nekem kapásból behozta a DF combat arena rata-tata szervert -
#3129 Ez ok, de a public szervereket nem mutatja, csak amit hozzáadok. Pedig a weblapon elég sok szervert látok, kétlem hogy egyenként adták volna hozzá... -
#3127 nekem nincs:( -
#3126 lécci a Mohaa hoz is kéne nekem ez a rész. Akinek van mohaa a gépén az küldje már el nekem a Mohaa ra vonatkozó beállítást a filters.txt ből.. -
#3125 filters.txt-be beszurod:
Battlefield 1942
ServerType: OLD
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Battlefield 1942 Multiplayer Demo\GAMEDIR
ExeName: BF1942Demo.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {address} +isInternet 1[ +playerName "{NAME}"]
HostTemplate: {EXEPATH}
Port: 23000
HostPort: 14567
Mutex: SV
1 if servertype != "OLD" remove
2 if gamename != "bfield1942d" remove
aztan elinditod az ASE-t es insertet nyomsz ott meg beirod a kivant ip-t es mutizza a server-t -
[-MBD-]`z3R0^_ #3124 8bol :) -
#3123 Nekem már látja az ASEYE!! már csak a mohaa hoz kellene egy ilyen ugyanis azt ujabban baszik észrevenni már elnézést :D -
#3122 Építő jellegű hozzászólást várok! -
#3121 mé mondod? csak 3 ismeretlen szo van a mondatban számukra! ASE BF SZERVER.
-
#3119 http://u238.fragism.com/bf1942/ -
#3118 NEm hinném, mivel a gamespy nem engedi nekik. MEert köcsögök! -
#3117 Állatok? Vannak elegen, csak nézz körbe jol!
Pl amelyik azért viszi el a tankot a reptérről, hogy elmenjen vele a repülőig ,és ott hagyja Amelyik soha nem vesz fel jeeppel, meg azt se hagynám ki aki azt a bázist bombázza amit nagy harcok árán elfoglaltál, vagy épp a hajóról lövi. NEm elfelejtendő az az allies pilóta aki utlosó emberként, respawn pont nélkül, bőszen bombázza az anyahajót! Vagy assaultként a csatahajón dobálja a gránátokat. Végezetül pedig azokat emelném ki akik mindig ahhoz a csapathoz állnak amelyben joval többen vannak! A szándékos TK-sokat most kifelejtettem, mert olyanok biztos nincsenek is!!
Inkább a szunyogok!! -
#3116 Meg a büdös japcsik haja határozattan tetves!