109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3237 szasz killer -
#3236 OBI POWER BF42 szerver elindítva!!! Mivel (már többször említettem) OFP szerver eredetileg, így nem tudom állandóan futtatni. Ma futni fog a BF egészen 23h -ig, utána vissza OFP -re. Addig megy ez így míg az OFP tábornak, meg nem oldódik a szerverproblémája. És ezúton kérdezem! Ha van valaki aki tudna egy helyet OFP vasnak akkor oda letennénk egy vasat neki. Mert vas lenne, csak hely nincs neki.
Szerver neve: OBI POWER
Pass.: bf42hu
Fut: 23h -ig -
radical #3235 Ja és naponta frissíti a szerverlistát úgyhogy érdemes visszajárni letölteni. -
radical #3234 Csak emlékeztetőül, BF42 szerverek ASE alatt: http://u238.fragism.com/bf1942/ -
#3233 lol
Tegnap tényleg nem ment a játék, de lesz majd jobb is. :) Csak az idegesít, ha full életerővel leguggolva lőttem gépfegyverrel aki jött felém cikkcakkban rohanva, mindig ő lőtt le engem. :( -
#3232 Hát nem... :) -
#3231 Ne izgulj Petyus, majd belejössz! -
#3230 Ja? Rince te csaló!! :D Azthittem te firkantottad -
#3229 nemneked ^.^ -
#3228 Impact :)) -
Xboxman #3227 Ho lehet beállítnai a GAMMÁt? -
MrTressy #3226 most estére egy szerver aki hentelni akar 152.66.232.212 pass: rlz -
szjozsef #3225 Gyerekek ,megy valahol valami magyar szerver? -
#3224 Ogilvie betutipus roxor ^.^ -
#3223 danke :)
A tiedet képtelenség űberelni, amúgy a photoshop nagyon szar tömörítés szempontjából.
ON
Végre tabasztaltam a frédibéni efektet :DD -
#3222 Tetszik ez a logó... :) -
#3221 Jöhetne egy szerver... -
#3220 Úgy néz ki ma már nem lesz szerver... :( -
[-MBD-]`z3R0^_ #3219 thx -
#3218 itt lathato a CODE klan egyik szabadalmazott otlete a haboru utani hasznositasara a repulogepeknek. Itt epp a 1.c terv lathato ahol Garrett azt demonstralja, hogy a gep milyen jol hasznalhato mint rotacios kapa. -
#3217 Nem vagy egyedül vele szerintem... ;) -
#3216 Nagyon jó!
De valaki nyomhatna egy szervert... :( -
#3215 ha valaki majd akar a csapatanak taktikai mapot kesziteni imhun egy wake sziget
-
radical #3214 SZÓÓÓÓLTUUUUNK!!!!!! -
radical #3213 Ahogy ezeket a térképeket nézem, komolyan görcsbe rándul a gyomrom ahogy elképzelem hogy légi és tüzérség támogatás mellett az utcán rohamozok.
Nagyon várom ezt a gamet. -
#3212 Mégis! -
#3211 Ja, nagyon jó lenne ha tudnál servert indítani! -
#3210 Na túl nagy zizegés nincs! Akkor megyek vissza SOF2 -zni! Azért ha mégis kell szóljatok! -
[-MBD-]`z3R0^_ #3209 public errol szol:) ratapintottal a lenyegre:) -
[-MBD-]`z3R0^_ #3208 Midwayt akarok -
radical #3207 Nincs frankó szerver sajna. Az egy magyar ami volt, 20 perce lehalt. Én is azért fórumozok mert nincs jobb server ahol gyűjthetném a csillagokat... -
radical #3206 Lécci küldd el az eredetieket a címemre! KÖSZI! -
#3205 Csak akkor indítom el, ha nincs más frankó szerver. Tényleg nem akarok kiszúrni velük. -
#3204 Az frankó lenne :) -
#3203 Van jól működő szerver? Mert esetleg el tudnám indítani újra a BF szervert, ha az OFP tábor beleegyezik! Épp most 6 -an vannak a szerverünkön, de beszélek velük ha kell és elindítom. -
radical #3202 Baze garreth ez kurvajó. -
#3201 legyen a konyvtarban:
GameSpyJoin_MP_Demo.bak (atnevezett)
GameSpyJoin_MP_Demo.dll (lanosrol atnevezett)
GameSpyLanJoin_MP_Demo.dll (ez az alap)
a masik ket filet meg hagyd ahogy van -
#3200 Hali Nézzétek el nem vagyok egy grafikusművész, és kb 5 perc alatt dobtam rá gyorsan mindent:
a KÉP CÍME: A Kapás, avagy micsinálnak a katonák WAKE ISLANDON.
nézzétek el a nagy képet :D -
radical #3199 Nézzétek hogy lehet repcsivel szántani:
-
#3198 "Make a copy of GameSpyLanJoin_MP_Demo.dll
Rename this copy to GameSpyJoin_MP_Demo.dll"
de az eredeti GameSpyLanJoin_MP_Demo.dll-t is hagyd meg!