109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
[-MBD-]`z3R0^_ #3278 igenis mester -
rusland #3277 640x480 futtas ugy hogy a kartyad smoothja 4x-es
es akkor ugy fog kinezni mint 1024x860 vagy mi -
#3276 Nektek jo mukodik a DEMO? Nekem 4fele osztott kep jelenik meg ha mas a felbontas mint 640x480, betuk olvashatatlanok ha mas a felbontas mint 800x600, ki is potyog a progi desktopra surun :( Amugy igeretes, mar amit lattam belole...
-
#3275 Ahogy gondolod. De hidd el nem olyan mint amilyennek mondják... érdekes módon csak Magyarországon nem lett közkedvelt. Mindenhol máshol Európában igen. Ennek több oka van, szintén nem mennék bele a részletekbe.
De azt is elhiheted nem véletlenül toljuk mi. Gyere át SOF2 fórumba ha meg akarod tudni miért, ne itt beszéljük meg! -
#3274 Remélem nem haragudsz meg de inkább kihagynám -
Xboxman #3273 Kösz -
#3272 ASE látja mindkét SOF2 szerverünket. -
#3271 152.66.93.10 -
#3270 Mi a baj? Gyere fel a szerverre aztán majd meglátjuk... -
#3269 Nyomtuk de elegünk lett belőle. Nem részletezném miért. -
Xboxman #3268 Mi az IP cím? -
#3267 Jahh, ha ezt tudom mentem volna Wilcora a kis AC97-emmel aminek nem műxik a mikrofonbemenete és ilyen iszonyat gerjedő hangot ad. :)
Tobrukot még mindig nem tudjátok hogy kellene megcsinálni? :) -
Hazzard #3266 OBI klán nem mohaazik? -
#3265 sof2 :D -
#3264 Nálunk is minden ettől függ. Ha full szar akkor marad az OFP és SOF2. -
MrTressy #3263 és=én -
MrTressy #3262 hátha meg csinálnák normálisan akkor rávenném de sajna ez még kevéske és se játszok vele idegesitö bugok miatt majd a final ha az is xar lesz akkor delete -
#3261 Jó akkor marad az OBI szerver 23h -ig. Utána vissza OFP.
Szerver: OBI POWER
Pass: bf42hu -
#3260 inkabb vedd ra a wolfisokat, hogy jojjenek BFezni ^.^ -
MrTressy #3259 nem ez a nagcos tegnap esti ideiglenes ha lesz wolfi aktivitás lelövöm -
#3258 Ott vagyok -
#3257 Killer, ICQ! -
#3256 Ez egy állandóan futó szerver? -
#3254 ja .. ma lesz egy DF and CODE meeting ... persze barki johet ha akar ...
4 orakor a margitszigeti viztoronynal. (palatinusszal szemben bazi magas torony ^.^) -
#3253 Jut eszembe! Lesz beépített wilkó? -
#3252 Tudom hallottam. Bocs de nem volt nehéz. Előrefele lőttél, én akkor mentem a radar másik oldalán előre a lendin biccs fele, mikor beszéltak nekem vilcon hogy ott van egy a radar mellett :D
innentől kezdve egyenes út vezetett a késeléshez. :D Remélem nem vette el a kedved a játéktól és jössz ma is :D -
#3251 Meg, bocsi.
Irok is ra valaszt, de sok a dolgom, es utazok is, kapkodas.
Servert inditjuk, vagyis majd a dali, cucc a pilu-nal, d ekell fdd, cd-rom es p4-tap.
Igeret van ra, de surget az ido.
ICQ-ra gyere.
CSa, Varia -
#3250 Haggyá' má olyan szemét vagy!
El is ment a kedvem a játéktól az eset után... -
#3249 hmm mintha a másik fél szemszögéből ez se lenne túl élvezetes :D
DE nagyot röhögtam :D -
#3248 A Tegnap este /mahajnalhoz:
Ekkora csata asszem még nm is volt mióta BF ezek.
huu volt egy kör... amikor veszetttül támadták a repteret nagyon durva volt!!!!!
Jött vagy 3 repülő, folyamatosan bombáztak, jöttek Tankok párosával, dzippek.
hu valaki látta volna tuti beleszeret a játékba. Teljesen olyan voltmiont egy "igazi háború". Csak Kreeztal pajtás szomorkodott hogy elvitte a cica az FPS ét. :( -
#3247 Az tényleg elég idegtépő >:(
Viszont az nagyon kúlos mikor el akarnak ütni jeepel, ha már elég közel van megtoldom egy rakétával és átröppen a széndarab a fejem felett :D -
#3246 Ehhe nem mi vagyunk már a vas és acél országa. Nehéz találmni jó vasat :D -
#3245 őőő nem ugy volt hogy te guggoltál gépfegvyerrel lőttél előre és oldalról megkéselt valaki ? :DDD -
#3244 Na volt egy restart. Mostmar fut!!!
Szerver: OBI POWER
Pass: bf42hu -
#3243 lesz minor DF szerver is kb 6 ig
-
#3242 hogyan kell imgt beszurni? mert nekem is van par...:) -
#3241 Ja és nem válaszoltál a múltkori levelemre. Megkaptad? -
#3240 OBI POWER BF42 szerver elindítva!!! Mivel (már többször említettem) OFP szerver eredetileg, így nem tudom állandóan futtatni. Ma futni fog a BF egészen 23h -ig, utána vissza OFP -re. Addig megy ez így míg az OFP tábornak, meg nem oldódik a szerverproblémája. És ezúton kérdezem! Ha van valaki aki tudna egy helyet OFP vasnak akkor oda letennénk egy vasat neki. Mert vas lenne, csak hely nincs neki.
Szerver neve: OBI POWER
Pass.: bf42hu
Fut: 23h -ig -
#3239 Futtathatnátok már egy BF szervert állandóra mert már nagyon hiányzik. Nem kéne állandóan leállítanom az OFP -t. -
#3238 Csumi!
Mi a pálya öreg?