109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3366 Nekem XP alatt alapban meg sem szólalt, most VIA Driver van, esetleg megpróbálom az Avance-os drivert... vilkó nem rossz móka azért, ennyi próbálkozást megér, hátha. :) -
#3365 áááááá ezek mind semmik az én képeslapomhoz :D -
#3363 Nekem is AC97 em van, és csak azóta nem megy a mikofonbemenet rendesen, mióta a gyári drivert tettem fel hozzá. XP alatt az alap standard hangk. driverrel működött rendesen. Csak ezt 98SE vel nem tudom megtenni...:( -
#3362 Hi!
Lehet, hogy nem mondok nagy újdonságot, de megtalaláltam az összes pálya térképét itt:
http://www.fpscentral.hu/temp/counter_1030144008,4419,.shtml
Hmm. Érdekes lesz egyik másik.
Üdv -
Hazzard #3361 lesz benne omaha?:) -
#3359 szépen összefoglalta! Egy részét! :P -
radical #3358 Ez nagyon jó vicces, de van egy pár ami szomorúan igaz... -
JoeDiMaggio #3357 Azert erdemes megnezni egy kor utan , hogy nemelyeknek mekkora a halalozasi aranya.Sokszor eszetlenul rohannak a halalba mert rogton ujra is elednek es hiaba szerez sok skalpot, sok pontot el is bukik a csapata.Egyenlore sokaknal meg a csillaggyujtes a fo szempont.Kicsit megfontoltabban es taktikussabban kene jaccani.Remelem kesobb ez kialakul majd. -
#3356 How many are gonna be in the b-17?
3. 1 pilot/bomber 1 belly gunner 1 turret gunner -
#3355 Hey gang, one of the Testers here at EA, Jason Dilworth, has compiled a Murphy's Law for BF 1942. So.....without further adieu, here it is:
Laws to live by in playing BF1942...
· Friendly fire - isn't.
· Suppressive fires - won't.
· A sucking chest wound is Nature's way of telling you to slow down.
· If it's stupid but it works, it isn't stupid.
· Try to look unimportant (like a bot); the enemy may be low on ammo and not want to waste a bullet on you.
· If at first you don't succeed, call in an air strike.
· If you are forward of your position, your artillery will fall short.
· Incoming fire has the right of way.
· Tracers work both ways.
· If you have `cleared' all the rooms and met no resistance, you and your team have probably entered the wrong bunker.
· If your attack is going well, you're walking into an ambush.
· If you charge in all alone, you'll be shot by your own teammates.
· The diversion you're ignoring is the enemy’s main force.
· If your tank has survived a fight with 2 enemy tanks... an enemy aircraft will bomb you.
· If your assault on Omaha Beach is going really well... your Fletcher will shell you.
· If a tank is coming toward you position, he has already seen you.
· If you have stolen an enemy vehicle, your teammates will shoot at you.
· Attacking solo means that you die alone.
· Just when you finally get a plane, after waiting on the runway for 2 minutes, an enemy will strafe you on takeoff. (–Submitted by Bret De Celle)
· No good plan ever survives initial contact.
· There is no such thing as a perfect plan.
· The important things are always simple; the simple are always hard.
· The easy way is always mined.
· Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.
· Don't look conspicuous; it draws fire. For this reason, it is not at all uncommon for aircraft carriers to be known as bomb magnets.
· Never draw fire; it irritates everyone around you.
· If you are short of everything but the enemy, you are in the combat zone.
· If the enemy is within range, so are you.
· Anything you do can get you killed, including nothing. (and probably by your own teammates)
· Make it too tough for the enemy to get in, and you won't be able to get out.
· If you take more than your fair share of objectives, you will get more than your fair share of objectives to take.
· Professional soldiers are predictable; the world is full of dangerous amateurs.
· Fortify your front; you'll get your rear shot up.
· Never interrupt your enemy when he's making a mistake.
· Air defense motto: shoot 'em down; sort 'em out on the ground.
· The Cavalry doesn't always come to the rescue.
· Mines are equal opportunity weapons.
· B-17's are the ultimate close support weapon.
· Sniper's motto: reach out and touch someone.
· When in doubt, empty your magazine.
· Never stand when you can crouch, and never sit when you can go prone.
· Field experience is something you don't get until just after you need it.
· Those who hesitate under fire usually die.
· A Purple Heart just proves that were you smart enough to think of a plan, stupid enough to try it, and lucky enough to survive.
· The bursting radius of a hand grenade is always one foot greater than your jumping range.
· If your ambush is properly set, the enemy won't walk into it.
· Success occurs when no one is looking, failure occurs when Production is watching.
· There is nothing more satisfying that having someone take a shot at you, and miss.
· Never screw over a buddy; you'll never know when he could save your life.
· You're only better than your enemy if you kill him first.
· NEVER get into a fight without more ammunition that the other guy.
· Cover your Buddy, so he can be around to cover for you.
· Sometimes, being good and lucky still is not enough.
· Medals are OK, but having your body and all your friends in one piece at the end of the day is better.
· There is only one rule in war: When you win, you get to make up the rules.
· TNT can make a dull day fun.
· Flying is better than driving. Driving is better than running. Running is better than crawling. ...And crawling is better than sitting still.
· If you have the perfect shot lined up, you forgot to reload. (Modified one from Matt Coughlan)
· The closer the medic… the less likely he is to come to heal you. (Modified one from Tom Benson)
· "Enemy Submarine Spotted" will be the most common radio command used-- on Kursk and Berlin. (Submitted by Tom Benson)
· Don’t bring a knife to a gunfight.
· Whenever you jump into a machinegun or AA gun in an emergency, it will always be facing the opposite way. (Submitted by Sam Worf)
· When in doubt, grenade spam.
· When you have only one spawn point, the enemy will be camping it.
"I only have one rule:
Everybody fights, nobody quits....you don't do your job, I'll shoot your myself." -
#3354 None of the hacks will work. All of the settings are server side. True, you might enter a server that has altered stats, but the odds of joining a server with GL Hacks or OGC Hooks is IMPOSSIBLE.
We've tried the CS hacks here...they don't work. -
Hazzard #3353 csak azért is: és valaki ott lesz egy tankal a ház mellet hogy seggbelőjjön -
#3352 bujj el valahova, pl egy házba or le a partra :) -
#3351 így van... -
#3350 vanezigy :) -
szjozsef #3349 Igen én vagyok "sienix".Azért kösszi majd megpróbálok normálisan játszani,kérdezni nem biztos hogy fogok mert mire beírok valamit rongyálőnek . -
radical #3348 A DCF és az OBI is híres arról hogy szívesen látja az új játékosokat. Mi mindig segítünk az újaknak és szerintem egyikünktől sem hallott senki olyat hogy "hülye rookie húzzál innen". Főleg hogy mi is újoncok vagyunk a BF42ben.
Úgyhogy ha legközelebb együtt játszunk nyugodtan kérdezz és szívesen segítünk. Te vagy Sienix? -
Xboxman #3347 Ez sa szar Axelero csak belföldre jó ,de oda nagyon:) -
szjozsef #3346 Köszi a hozzászólást Radical,de nem tudom mitszoltál volna ha úgy lépek be, hogy "sziasztok új vagyok",valószinüleg elkültetek volna a p....-ba.Na mindegy majd figyelek, de most egy kicsit elment a kedvem (amúgy nincs harag),csak szar elsőre. -
NaNa #3345 Köszönöm a játékot.
Nekem is teccet a dolog
csak néha akadt le.
Nekem úgy tűnik, ha olyan gamer jöm be akinek lényegesen nagyobb a pingje mint a többinek, akkor hamar elszáll (spanyol viaszk) :) na jóéjt -
radical #3344 Tessék: http://www.wanganmidnight.com/bf1942.txt
Ezt olvasd el és akkor legközelebb nem kergeted őrületbe a csapattársaidat. Én is ezzel kezdtem, és utána kezdtem csak játszani. -
radical #3343 Te voltál az egyik? Legközelebb kérdezz hogy mit kell csinálni és szívesen segítünk, adunk taktikai tanácsot. Egy kissé idegesítő volt hogy mivel nem volt újáéledési helyünk azt kellett 6 embernek tétlenül néznie, hogy két újonc mit bénázik a levegőben miközben fogynak a pontjaink.
Tanács: 5 bázis van. Mindkét csapatnak adott életpontszáma van ami több okból csökken. Ha lelőnek téged akkor levonnak a csapatodtól egy életpontot. Ha az ellenfelet lövöd le akkor tőlük vonják az életpontot. DE! Ha az összes bázis az egyik csapat tulajdonában van akkor automatikusan kb. 1mp-ként vonódik le a másik csapattól az életpont! Úgyhogy ilyenkor azonnal meg kell próbálni megszerezni az egyik bázist különben elveszítjük a játékot. Van egy angol oldal ahol sok minden jótanács le van írva, majd megkeresem neked, én is SGP-től kaptam a címet. Egyébként meg nem mondta egyikőtök sem hogy először játszik. Úgyhogy PEACE! -
szjozsef #3342 Kösszi hogy ilyen kedvesek voltatok,(most játszok először multit,nem születik mindenki olyan nagy játékosoknak mint ti)!Na csak ennyit az fikázásrol. -
radical #3340 Most is volt két hülye buzi. A sienix meg az axel. El volt foglalva az összes bázisunk, de az a két szerencsétlen gyógyegér csak repked körbe-körbe és nem veszi észre a nagy eszével hogy zászlót kéne szerezni! El is vesztettük a meccset ahogy kell. Úgyhogy két gyagyás, ezt nektek: -
radical #3339 Na mivan behalt a szerver? Vagy csak kell a hely az OFP-nak? -
#3338 Bocs de a szervert le kellett lőnöm. Vissza kellett nyomnom OFP -re, mert ez volt velük a megállapodás.
Köszi a megértést!
-
#3336 DDDDDDDD-:<<< -
Xboxman #3334 Most megjavult! -
#3333 Na restart megvolt! Az egész gépet...
Ha most is sz@r nem tudok mit csinálni! A szerver egy 100 -as gerincen lóg, AMD XP 2000+, 512DDR RAMmal és így is baszakszik!
Szarul van megírva nem kicsit! Szal gyerekek én küzdök de ez van! -
Xboxman #3332 Hú bazz,270-es PING-em van,rosszabb mint külföldön... -
#3331 Szerver restartolva! Nem hiszem hogy bármi is jobb lenne de hátha....
Mellesleg nincs 2% a hálózati kihasználtság!!!!!!!!!!! Mégis folyamatosan emelkednek a pingek.... borzasztó ahogy ez a progi meg van csinálva. Az OFP se egy egyszerű eset, de ez valami rémálom! -
#3330 Megtörtént -
#3329 Jól beszélsz! Egy rémálom... -
#3328 kapcsold ki az egészet :) -
#3327 Na ja. Neked nem vészes, mert ha ledob akkor káromkodsz 1-et és mész vissza. Nekem meg egyből 100 icq,irc,mail jön, hogy nem megy ez a fos, meg különben is lag van, miért?
Ez a progi a szerver-üzemeltetők rémálma -
#3326 Övé IS... -
#3325 nekem az asztalom már tele van firkálva BF IP címekkel :) -
Hazzard #3324 övé a szerver =)) -
Xboxman #3323 Bazz,örülj neki ,hogy legalább VAM... -
#3322 Ez tény, csak mire kijön pirulákon fogok élni!!!!!!