109370
![bf422.jpg](https://media.sg.hu/forum/posts/2008_06/bf422.jpg)
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
MrTressy #3418 nekünk már szuportálja patch nélkül is ....
.....
-
az egy jo ujsag ^.^ -
kretén :) -
MÉG NEM ARANY!
A hír téves volt, még csak közel áll az aranyhoz -
|Hardwired|(Shacknews)
Nemsokára jön a zsenialis Battlefield 1942 multidemojának foltozása. Többek közt szupportálja majd az All Seeing Eye-t, kijavítja a 60 Hz-es problémát növeli a szerverek stabilitását és még több apró-csepró hibát javít. Hogy mikor jön ki pontosan, arról még nincs info.
Bocs de az OBI szerver csak limitált ideig tud üzemelni, míg az OFP gondok meg nem oldódnak. Ezért minden este átlövöm OFP -re délután pedig BF.
Köszi a megértést! -
Sracok megy a DF Combat Arena
nincs ra kod.
kb holnap estig!
Jo vadaszatot! :)
Lethal, out -
sajnalatos modon ugy tunik a ket tabort igen nehez lesz osszehozni ... foleg azt a reszet aki elhagyta a MOH:AA scenet es azt a reszet aki miatt elhagytak a MOH:AA scenet.
De sok sikert hozza ... en megyek tutira. -
megy a szerver!
DF Combat Arena
Password: nolama
Zab, roger that. :) -
Hm.. ezzel mindkét táborhoz akartam szólni, ha ez nem jön ki belőle akkor sorry, megyek fogalmazás órára
De igazad van, itt nem fogunk anyázni, vagy lámázni, stb. , csak iszunk bulizunk ahogy kell.
Gyere és dobj egy mailt! -
most ha elmegyunk, akkor vegig ez fog menni?
en szivesen elmegyek, nme arrol van szo, csak inkabb bekes szimbiozisban kellene eldegelnunk, ki ki a kedvenc gepfegyverevel a kezeben....:) -
Ha semmi közöd nincs a MOHAA-hoz vagy utálod a BF-et, akkor is el kell jönnöd
ez miert kellett? miert kell a ket tabort egymas ellen uszitani? -
Az nagyon jó lenne, azért kértem, hogy dobjon mindenki mailt, hogy tudjuk. Keress majd meg IRC-n vagy ICQ-n (133064830)! És persze jössz te is! -
Mekkora létszámra kalkuláltok? Mert ahhoz képest tudok helyet ajánlani! Bejáratos vagyok pár kocsmába... -
Persze! Bárhol bárkivel szívesen bebaszok! -
Ez sajnos nálam helyszínfüggő, de kösz a meghívást :) 17 vagyok, aztán még ősöktől függök :D -
Hölgyek (?) és Urak!
Ezúton hívunk meg mindenkit egy baráti sörözésre (igény szerint pálesz/kóla/stb) ami esetleg átcsaphat egy zenés táncos összejövetelbe is (ZTÖ)! Lényeg a jó hangulat, amit mindenki hozzon magával! A részvétel kötelező. Ha semmi közöd nincs a MOHAA-hoz vagy utálod a BF-et, akkor is el kell jönnöd (fordítva is igaz)! Mindenki hozzon még 1 embert.
Jelentkezés: 1 mailt kell küldeni [email protected], amiben leírod hogy ki(k) jön(nének), szerinted hol lenne a legalkalmasabb a rendezvény megtartása, egyéb 5let, bármi, akármi.
Nagyon bíznak a sikerben, a jó társaságban és ezért mindent el is követnek a rendezők:
G_Joe és zabur -
Irvine #3398 pontdszám = pontszám ... -
Irvine #3397 - Összpontszám (frag
+ területfoglalási pontdszám)
- Frag
- Halál
- Ping -
NaNa #3396 Jah télleg : azok az jelek a multi táblázatában a nevek mellett mit jelentenek ???
-
NaNa #3395 köszi megyek :))
-
Megy az OBI bf42 demo server. 23 oraig.
szerver neve: OBI POWER
password: bf42hu -
NaNa #3393 :))
-
Maga ne keltse itt a feszültséget! Felírtam. -
NaNa #3391 köszi nem :(
-
hAjó a távolban repülő tényleg nem :D -
Hazzard #3388 ezmié' ment el 2x?:) -
Hazzard #3387 repülő, hajó? omahán?=) Mióta? : )) -
Hazzard #3387 repülő, hajó? omahán?=) Mióta? : )) -
Már csak szerver kéne jól -
Megnéztem a térképeket. Ha kijön a full, nem lehet a multiról majd leszakadni -
Itt azért kicsit profibb lesz mint Mohaa ban.. repülőkkel hajókkal a háttérből bombázzák a prtot míg a gyalogosok partaszállnak.
RESPECT annak a németnek aki ki fog jönni strandolni és életben marad. -
pedro870 #3383 kiderül...a mohaa omaha felső szintje az ágyúkkal nekem annyira nem jött be. Meg a strandoló németek sem. Bár ez inkább játékosfüggő...
erről van itt szó:
-
áá ez nem lesz neki konkurencia... -
pedro870 #3381 Na a mohaa omahája kap egy kis konkurenciát. Jók a térképek, Midway map-en asszem lesz egy kis szerepe a flottáknak, más nem is nagyon fog elférni. -
-
Xboxman #3379 Most 70ms-os eltérést mértem! -
Csak annyit? -
Xboxman #3377 Tudtátok ,hogy a BF belső PING mérője akár 40ms is rápakól a valódi értékre? -
huu ittaztán a csillagos egekig magasztal mindent amit egyesek fonak tituláltak. ezekszerint kijavították? reméljük