109370
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• MrTressy
    nekünk már szuportálja patch nélkül is .........
  • KreeztalCODE
    az egy jo ujsag ^.^
  • Lazarus
    kretén :)
  • Lazarus
    MÉG NEM ARANY!
    A hír téves volt, még csak közel áll az aranyhoz
  • Petyus_
    |Hardwired|(Shacknews)

Nemsokára jön a zsenialis Battlefield 1942 multidemojának foltozása. Többek közt szupportálja majd az All Seeing Eye-t, kijavítja a 60 Hz-es problémát növeli a szerverek stabilitását és még több apró-csepró hibát javít. Hogy mikor jön ki pontosan, arról még nincs info.
    Bocs de az OBI szerver csak limitált ideig tud üzemelni, míg az OFP gondok meg nem oldódnak. Ezért minden este átlövöm OFP -re délután pedig BF.
    Köszi a megértést!
  • Vidam
    Sracok megy a DF Combat Arena

nincs ra kod.

kb holnap estig!

Jo vadaszatot! :)

Lethal, out
  • KreeztalCODE
    sajnalatos modon ugy tunik a ket tabort igen nehez lesz osszehozni ... foleg azt a reszet aki elhagyta a MOH:AA scenet es azt a reszet aki miatt elhagytak a MOH:AA scenet.

De sok sikert hozza ... en megyek tutira.
  • Vidam
    megy a szerver!

DF Combat Arena
    Password: nolama

Zab, roger that. :)
  • [18th RCT]zabur
    Hm.. ezzel mindkét táborhoz akartam szólni, ha ez nem jön ki belőle akkor sorry, megyek fogalmazás órára
    De igazad van, itt nem fogunk anyázni, vagy lámázni, stb. , csak iszunk bulizunk ahogy kell.
    Gyere és dobj egy mailt!
  • Vidam
    most ha elmegyunk, akkor vegig ez fog menni?

en szivesen elmegyek, nme arrol van szo, csak inkabb bekes szimbiozisban kellene eldegelnunk, ki ki a kedvenc gepfegyverevel a kezeben....:)
  • Vidam
    Ha semmi közöd nincs a MOHAA-hoz vagy utálod a BF-et, akkor is el kell jönnöd

ez miert kellett? miert kell a ket tabort egymas ellen uszitani?
  • [18th RCT]zabur
    Az nagyon jó lenne, azért kértem, hogy dobjon mindenki mailt, hogy tudjuk. Keress majd meg IRC-n vagy ICQ-n (133064830)! És persze jössz te is!
  • Dud [OBI]
    Mekkora létszámra kalkuláltok? Mert ahhoz képest tudok helyet ajánlani! Bejáratos vagyok pár kocsmába...
  • Dud [OBI]
    Persze! Bárhol bárkivel szívesen bebaszok!
  • Pano
    Ez sajnos nálam helyszínfüggő, de kösz a meghívást :) 17 vagyok, aztán még ősöktől függök :D
  • [18th RCT]zabur
    Hölgyek (?) és Urak!

Ezúton hívunk meg mindenkit egy baráti sörözésre (igény szerint pálesz/kóla/stb) ami esetleg átcsaphat egy zenés táncos összejövetelbe is (ZTÖ)! Lényeg a jó hangulat, amit mindenki hozzon magával! A részvétel kötelező. Ha semmi közöd nincs a MOHAA-hoz vagy utálod a BF-et, akkor is el kell jönnöd (fordítva is igaz)! Mindenki hozzon még 1 embert.
    Jelentkezés: 1 mailt kell küldeni [email protected], amiben leírod hogy ki(k) jön(nének), szerinted hol lenne a legalkalmasabb a rendezvény megtartása, egyéb 5let, bármi, akármi.

Nagyon bíznak a sikerben, a jó társaságban és ezért mindent el is követnek a rendezők:
    G_Joe és zabur
  • Irvine
    pontdszám = pontszám ...
  • Irvine
    - Összpontszám (frag
    + területfoglalási pontdszám)
    - Frag
    - Halál
    - Ping
  • NaNa
    Jah télleg : azok az jelek a multi táblázatában a nevek mellett mit jelentenek ???
  • NaNa
    köszi megyek :))
  • Dud [OBI]
    Megy az OBI bf42 demo server. 23 oraig.
    szerver neve: OBI POWER
    password: bf42hu
  • NaNa
    :))
  • [18th RCT]zabur
    Maga ne keltse itt a feszültséget! Felírtam.
  • NaNa
    köszi nem :(
  • The Garrett
    hAjó a távolban repülő tényleg nem :D
  • Hazzard
    ezmié' ment el 2x?:)
  • Hazzard
    repülő, hajó? omahán?=) Mióta? : ))
  • Hazzard
    repülő, hajó? omahán?=) Mióta? : ))
  • [18th RCT]zabur
    Már csak szerver kéne jól
  • Pano
    Megnéztem a térképeket. Ha kijön a full, nem lehet a multiról majd leszakadni
  • The Garrett
    Itt azért kicsit profibb lesz mint Mohaa ban.. repülőkkel hajókkal a háttérből bombázzák a prtot míg a gyalogosok partaszállnak.

RESPECT annak a németnek aki ki fog jönni strandolni és életben marad.
  • pedro870
    kiderül...a mohaa omaha felső szintje az ágyúkkal nekem annyira nem jött be. Meg a strandoló németek sem. Bár ez inkább játékosfüggő...

erről van itt szó:
  • The Garrett
    áá ez nem lesz neki konkurencia...
  • pedro870
    Na a mohaa omahája kap egy kis konkurenciát. Jók a térképek, Midway map-en asszem lesz egy kis szerepe a flottáknak, más nem is nagyon fog elférni.
  • [18th RCT]zabur
  • Xboxman
    Most 70ms-os eltérést mértem!
  • The Garrett
    Csak annyit?
  • Xboxman
    Tudtátok ,hogy a BF belső PING mérője akár 40ms is rápakól a valódi értékre?
  • The Garrett
    huu ittaztán a csillagos egekig magasztal mindent amit egyesek fonak tituláltak. ezekszerint kijavították? reméljük