109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3499 Na legyen 32 vagy marad a 24? Döntsetek! -
#3498 Na várjál! Nekem még lenne kapacitásom, de az asszony elkopik.... -
rusland #3497 32-re -
#3496 Jah olvastam, de hát látom is, hogy mit fel nem zabál ez a dög! (Itthonról szoktam nézegetni a szerver kihasználtságát. Naggggyon durva...)
24 fő esetén eddig ahogy néztem teljesen jó volt. Ha szükséges, mert állandóan tele, akkor felteszem 30 -ra. -
#3495 Nah este toltottem le es most mar ertem milyen az amikor egy ember fuggo lesz egy jatektol :)))
Eszmetlen gama vazz!! -
#3494 32-szer ? Ne kivánd a halálát! -
#3493 jo lenne kétszer mi?
-
rusland #3492 32legyen mert az szebb szam -
#3491 Olvass vissza, irtam a sávigényéről, aztán dönts te! :P -
#3490 Bázze! Ma tényleg 2x nyomok mindent! Na megyek be is hívom az asszonyt a konyhából! -
#3489 Átlőjem az OBI szervert 30 fősre? Az elbír annyit. Nos? -
#3488 Átlőjem az OBI szervert 30 fősre? Az elbír annyit. Nos? -
Xboxman #3487 31 -
rusland #3486 en 50es ping -
rusland #3485 kb 12en voltak rajta -
#3484 De azt nem mondák, hogy 3-an, vagy 13-an voltak-e a szerveren!
20-at tuti nem bir el! :)) -
#3483 ok
fasza, akkor 20 embert elbir...:)
meg tan tobbet is...:)
utana mar szuperul tettem-vettem a gepen, explorer, Corel...stb..:)
-
#3482 Itt a vivendi az úr. Az ember örüljön, hogy van ADSL, nemhogy még ócsó is legyen...gondolják...:( -
#3480 skacok a DF szerver hogy ment delutan? kb negy elott, mert utana mar tettem vettem rajta, es akkor bizonyara belagzott (pl. belefagyott a Corel 10 indulasa...:) )
Szal?
csakhogy tudjam, hogy hany playert bir el jol... -
#3477 multiban nincs tubruk, csak sinlgeben,az meeg már lefutott dolog. -
rusland #3476 valahonnan bekene szerezni a tobrukot biztos valamelyik fan site-on rajta van -
#3475 Pesten is van egy-két iszonyat szolgáltató!
A lényeg, hogy tessék körülnézni rendesen,hátha van ott jobszolgáltató is! Minegyik cég annyit kér, amennyit nem szégyell!
-
#3474 az meg nem is annyira sok ^.^
nekem 0 belepo es 8500 havi ... de ez karacsonyi akcio volt az IWarenel -
#3473 hát veszprémben talán. pesten 8k :) -
#3472 Havi mennyi (ha nem titok)? Gondolkozom erősen hogy beköttetem, Veszprémben 11900/hó + 14900 belépő 1évre lenne akciósan. Megérné? -
#3471 en ADSLen vagyok ... es 26 playerig kb. 40es pingem van ... utana meg kb. 50-75 -
Hazzard #3470 nekem is az van és semmi gáz se van vele =) -
#3469 Már kezdtem megijedni :))
köszi -
#3468 mar minnya jon ugyis a full...:)
amugy skacok most uzsonnaszunet 7-ig!
meloznom kell, es mar fel perce inditottam el a Corel10-est, es meg nem jott be...:)
Ugyhogy addig egyetek, igyatok, es este talalkozunk! :)
Bocsesz! -
#3467 Ja ha nem szerverre gondolsz, akkor simán jó az. -
#3466 Akkor milyen kapcsolat kell hozzá, nem szervernek gondoltam. -
#3465 Jó is lenne! 2 embert bír el. 3.-nál már 300-400-as ping szokott lenni. -
#3464 PLusz map felejtős! Sajna ezt meg is mondták, hogy ne reménykedjünk benne! -
#3463 sehogy, max ha 3-4 embert elbir. Azt is alig :( -
#3462 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy egy ADSL 384/64 Kbit/sec hogy szuperálna a game, biztos van köztetek akinek ilyen kapcsolata van.kösz
-
#3461 Ez lesz a patchben :
-Support for All Seeing Eye.
-Support for refresh rates higher than 60hz.
-Improved Server stability
And many other fixes to be announced soon...Stay tuned for more details as the development team digs in...
Mondjuk egy Tobruk map sem jött volna rosszul. :( -
#3460 Okesz. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ketten hány játékost szolgálunk ki. Mi egy 24 playerest indítunk minden nap de az OFP miatt csak 23h -ig mehet.
A mi vasunk: P4 2,2 / 512MB RDRAM / U3SCSI. 100 -as hálón. -
#3459 Ezt már ismerjük...
Nagyon hatásos az enemy startpontjait lőni vele. Amikor elöször próbáltuk ki zaburral, kapásból kinyírt 4 ember egy lövéssel. :) -
#3458 Patch info:
http://www.ea.com/eagames/official/battlefield1942/editorial/mp_patchinfo.jsp
-
#3457 Némi help az artillery használatához a hajón:
Q: How do I use the scout for artillery on the destroyer.
A: Just get a scout to use his binoculars and click on the spot that he wants to paint. Go into the second position on the destroyer and right click to go into the scout artillery mode. If you go into the artillery view then you will see a circle with a cross in it. Along the outside of the circle there will be a little picture of a tank. Just turn your turrets until that tank is facing the center of the circle and that will be the exact direction you have to aim to hit your target. You just have to figure out distance by watching where your shots land in the scout view.