109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• The Garrett
    ehhe nálam most itt olvtak haverok néztük a zete meccset előtte meg mutattam nekik a BF meccset.

Itt kérek elnézést a Talib killer nemvű gamer TK zása miatt :D de be volt állva :D
    És aki leül BF ezni az először tuti repülőt akar vezetni... nem tudom miért annyira nem nagy szám :D
  • Lazarus
    öcsém is mindíg repülőzget meg TKzik :)
    Jól pofán szoktam vágni
  • The Garrett
    ezzért van nekem is ki a mindenem az önkéntes pilótacsodákkal :D.
  • Lazarus
    Na ilyen sűrűn előfordult velem is :)
  • The Garrett
    Nem hanem épp egyedül kellett visszafoglalnom az egész szigetet míg csapattársaim épp a repülés örömeivel voltak elfoglalva.
  • rusland
    feltel hogy a repgep a kozonsegbe szall?
  • The Garrett
    ehhe én nem mentem oda megnézni :D
  • rusland
    es raadasul bena legibemutato ahol meg le is zuhannak
  • The Garrett
    oks rendben :(

Egy üzenetem lenne minden ALLIED piklótának:

A játék elsődleges célja NEM az ellenfél hajóinak ritkítása hanem a sziget megvédése.
    SZERETETTEL kérek minden allied pilótát hogy akkor szálljon repülőre, ha már az összes zászló a mienk a szigeten. Ugyanis a szigetet kell megvédeni ha ez eddig nem derült volna ki.

Továbba szerettel megkérek minden szinvak kollégát , hogy találjon olyan szineket amiket jobban meg tud különböztetni a térképen mint a PIROSAT ls a KÉK -et.

Továbbá Tudom hogy a fiatalabbak szeretik produkálni magukat (én is az vagyok) DE NE A PUBLIC SZERVEREN. Nyisson egy szervert magának és ott rendezzen légibemutatókat. Mert van aki komolyan akar játszani és nem a "gyertek a reptérre légibemutató" kat hallgatni...

nagyjából ennyi így meccsután.:(
  • Dud [OBI]
    Holnap 11h -kor indul újra a BF.
  • Dud [OBI]
    Igaz hogy most 12h 49 van.... Le is fognak ezért b@szni kőkeményen...
  • Dud [OBI]
    Mint mar ezerszer mondtam az ofp tábor szerverhiánya miatt naponta csak 23h -ig tudom futtatni a bf szervert. Ha ott megoldódnak a gondok akkor állandó BF szerver lesz ez.
    Köszi a megértést!
  • The Garrett
    nekem most pl nem connectel...
  • Dud [OBI]
    Névre keress. Úgy tuti müxik!
  • The Garrett
    VOLT? most kezdődik a játék de msot izomból mert kikapott a ZEte...
  • NaNa
    Az. Ma este is nagy game van(volt) Obi-n. Jó csapatmunka, kevés TK, remek hangulat. Nem tudom kikkel játszottam(game név: Axel), de nagyon jól esett. Kíváncsian várom a teljes verziót, valamint egyre több magyar gamert, aki jön játszani.
  • Xboxman
    Király
  • Sephi
    Az semmi! en meg nem ertem hogy kell a zaszlot meghoditani es meg asse tudom hogy kell rendesen jaccani ezert nem szalok azoonal gepbe mert altalban pont akkor lagolok amikor felszalnek :)
  • I.C.ram
    (BluesNews) Az Electronic Arts végre hivatalosan is kihirdette, hogy a Battlefield 1942 aranyba ment (a legutóbbi ilyen hír kacsának bizonyult), és az üzletekben való feltünedezése szeptember 10-én várható!
  • JoeDiMaggio
    "Az Electronic Arts végre kimondta az igazat: a nagy sikernek örvendő Battlefield 1942 bearanyozódott. Ez azonban még semmi! A produktum szeptember 10-én úgy csapódik be a boltok polcaira, mint az a fullos bomba, ami a repcsikre fel van szerelve."

forras:Gametsar Online
  • Dud [OBI]
    Bebaszna, ha fél év alatt csak ennyi!
  • Dud [OBI]
    Ja az nem attól volt. Szar volt éppen a hálózat az egyetemen. Utána megkérdeztem. Karbantartás vagy mi volt.
  • Dud [OBI]
    Szerintem a miénk bírja a 32 -t. Ha mégsem visszaveszem. 24 -en ahogy néztem tökéletes.
  • Hazzard
    Dud nem emléxel mi volt amikor sok ember volt a szerveren? (lag.. kivágott embereket)
  • Dud [OBI]
    Jó. Ma még 24, holnaptól megy 32 -re a szerver!
  • Hazzard
    veszélyes alak ez az érfoksz..
  • Hazzard
    24
  • Dud [OBI]
    Csatlakozom. Airfox! Még egy ilyen húzás és bannollak.
    Legyen kultúrált a játék, mindenki tartsa be a szabályokat! Ha valakivel gond van, csak írjatok ide, vagy mail to me. [email protected]
  • Hazzard
    hmmm hát amikor 19en voltunk kb 260-320as ping.. szal szerintem ne növeld meg túlságosan..
  • Hazzard
    Kedves Airfox: te mindig ekkor barom vagy?
    NEM BÍROD MEGÉRTENI HOGY AZ ELLENSÉG KÉK HA A JAPÁN OLDALON JÁCCOL?! Mér kell lelőnöd azt aki elviszi előled a repülőt? Különben csak arra használod hogy produkáld magad mijen ügyesen tucc belecsapódni a fölbe.. közben mások ott várnak(pl én) hogy értelmes célokra hasznájják..
    és miféle modor az hogy "ENYÉM A ZÉRÓ VAGY MEGHALSZ!!" ? ; gondolkozz el ezen és aztán jáccál.
  • Viking
    Ugyanis TK-zik az édes, ha az ember felszállna repülővel, lelövi, meg hasonlók... Szóval szerver admin ha lehetne, de gyorsan, mer' **** televan már ezzel a köcsöggel...
  • Viking
    Valaki kurva gyorsan hajitsa ki airfox-ot!
  • rusland
    de mivel hogy "annyian vagyOK mint az oroszok" ezert az en szavazatom 10nek szamit
  • Xboxman
    32
  • Todd
    Eztet írtam és nem akar mükszeni, mind1 meegyek próbálgatni....
    ja és 24!
  • rusland
    bf42hu
  • Todd
    Hey!

Mi a Password?
  • rusland
    32
  • G. Joe
    nana, mi vagy te? tenyészcsődör?
    Nem kell a féléves tervet lezavarni egy nap alatt! :P
  • `z3R0^_
    Hmm es bf 2,2es p4-el leul? Mellette nem futtathato mas??? eleg szornyu!