109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3540 ehhe nálam most itt olvtak haverok néztük a zete meccset előtte meg mutattam nekik a BF meccset.
Itt kérek elnézést a Talib killer nemvű gamer TK zása miatt :D de be volt állva :D
És aki leül BF ezni az először tuti repülőt akar vezetni... nem tudom miért annyira nem nagy szám :D -
#3539 öcsém is mindíg repülőzget meg TKzik :)
Jól pofán szoktam vágni -
#3538 ezzért van nekem is ki a mindenem az önkéntes pilótacsodákkal :D. -
#3537 Na ilyen sűrűn előfordult velem is :) -
#3536 Nem hanem épp egyedül kellett visszafoglalnom az egész szigetet míg csapattársaim épp a repülés örömeivel voltak elfoglalva. -
rusland #3535 feltel hogy a repgep a kozonsegbe szall? -
#3534 ehhe én nem mentem oda megnézni :D -
rusland #3533 es raadasul bena legibemutato ahol meg le is zuhannak -
#3532 oks rendben :(
Egy üzenetem lenne minden ALLIED piklótának:
A játék elsődleges célja NEM az ellenfél hajóinak ritkítása hanem a sziget megvédése.
SZERETETTEL kérek minden allied pilótát hogy akkor szálljon repülőre, ha már az összes zászló a mienk a szigeten. Ugyanis a szigetet kell megvédeni ha ez eddig nem derült volna ki.
Továbba szerettel megkérek minden szinvak kollégát , hogy találjon olyan szineket amiket jobban meg tud különböztetni a térképen mint a PIROSAT ls a KÉK -et.
Továbbá Tudom hogy a fiatalabbak szeretik produkálni magukat (én is az vagyok) DE NE A PUBLIC SZERVEREN. Nyisson egy szervert magának és ott rendezzen légibemutatókat. Mert van aki komolyan akar játszani és nem a "gyertek a reptérre légibemutató" kat hallgatni...
nagyjából ennyi így meccsután.:( -
#3531 Holnap 11h -kor indul újra a BF. -
#3530 Igaz hogy most 12h 49 van.... Le is fognak ezért b@szni kőkeményen... -
#3529 Mint mar ezerszer mondtam az ofp tábor szerverhiánya miatt naponta csak 23h -ig tudom futtatni a bf szervert. Ha ott megoldódnak a gondok akkor állandó BF szerver lesz ez.
Köszi a megértést! -
#3528 nekem most pl nem connectel... -
#3527 Névre keress. Úgy tuti müxik! -
#3525 VOLT? most kezdődik a játék de msot izomból mert kikapott a ZEte... -
NaNa #3524 Az. Ma este is nagy game van(volt) Obi-n. Jó csapatmunka, kevés TK, remek hangulat. Nem tudom kikkel játszottam(game név: Axel), de nagyon jól esett. Kíváncsian várom a teljes verziót, valamint egyre több magyar gamert, aki jön játszani. -
Xboxman #3523 Király -
#3522 Az semmi! en meg nem ertem hogy kell a zaszlot meghoditani es meg asse tudom hogy kell rendesen jaccani ezert nem szalok azoonal gepbe mert altalban pont akkor lagolok amikor felszalnek :) -
#3521 (BluesNews) Az Electronic Arts végre hivatalosan is kihirdette, hogy a Battlefield 1942 aranyba ment (a legutóbbi ilyen hír kacsának bizonyult), és az üzletekben való feltünedezése szeptember 10-én várható! -
JoeDiMaggio #3520 "Az Electronic Arts végre kimondta az igazat: a nagy sikernek örvendő Battlefield 1942 bearanyozódott. Ez azonban még semmi! A produktum szeptember 10-én úgy csapódik be a boltok polcaira, mint az a fullos bomba, ami a repcsikre fel van szerelve."
forras:Gametsar Online -
#3519 Bebaszna, ha fél év alatt csak ennyi! -
#3518 Ja az nem attól volt. Szar volt éppen a hálózat az egyetemen. Utána megkérdeztem. Karbantartás vagy mi volt. -
#3517 Szerintem a miénk bírja a 32 -t. Ha mégsem visszaveszem. 24 -en ahogy néztem tökéletes. -
Hazzard #3516 Dud nem emléxel mi volt amikor sok ember volt a szerveren? (lag.. kivágott embereket) -
#3515 Jó. Ma még 24, holnaptól megy 32 -re a szerver! -
Hazzard #3514 veszélyes alak ez az érfoksz.. -
Hazzard #3513 24 -
#3512 Csatlakozom. Airfox! Még egy ilyen húzás és bannollak.
Legyen kultúrált a játék, mindenki tartsa be a szabályokat! Ha valakivel gond van, csak írjatok ide, vagy mail to me. [email protected] -
Hazzard #3511 hmmm hát amikor 19en voltunk kb 260-320as ping.. szal szerintem ne növeld meg túlságosan.. -
Hazzard #3510 Kedves Airfox: te mindig ekkor barom vagy?
NEM BÍROD MEGÉRTENI HOGY AZ ELLENSÉG KÉK HA A JAPÁN OLDALON JÁCCOL?! Mér kell lelőnöd azt aki elviszi előled a repülőt? Különben csak arra használod hogy produkáld magad mijen ügyesen tucc belecsapódni a fölbe.. közben mások ott várnak(pl én) hogy értelmes célokra hasznájják..
és miféle modor az hogy "ENYÉM A ZÉRÓ VAGY MEGHALSZ!!" ? ; gondolkozz el ezen és aztán jáccál. -
Viking #3509 Ugyanis TK-zik az édes, ha az ember felszállna repülővel, lelövi, meg hasonlók... Szóval szerver admin ha lehetne, de gyorsan, mer' **** televan már ezzel a köcsöggel... -
Viking #3508 Valaki kurva gyorsan hajitsa ki airfox-ot! -
rusland #3507 de mivel hogy "annyian vagyOK mint az oroszok" ezert az en szavazatom 10nek szamit -
Xboxman #3506 32 -
Todd #3505 Eztet írtam és nem akar mükszeni, mind1 meegyek próbálgatni....
ja és 24! -
rusland #3504 bf42hu -
Todd #3503 Hey!
Mi a Password? -
rusland #3502 32 -
#3501 nana, mi vagy te? tenyészcsődör?
Nem kell a féléves tervet lezavarni egy nap alatt! :P
-
`z3R0^_ #3500 Hmm es bf 2,2es p4-el leul? Mellette nem futtathato mas??? eleg szornyu!