109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
rusland #3584 olvasd el mi a forum cime!
ra van irva betuzom: B-A-T-T-L-E-F-I-E-L-D 1-9-4-2
vilagos? ezt a forumot azert talatak ki hogy minden eggyes rohadt ember beleirja a rohadt billenyuzetevel a rohadt velemenyet es jartassa a rohadt pofajat
ha nemteccenek az ilyen rohadt beszoloasok akkor ne nezzed ezt a jo kis forumot
ugyogy rohadtul feleslegesen jar a te rohadt pofad
a rohadt forumok arra vannak hogy mindenki leirja az o rohadt velemenyet
es nekem azokrol a rohadt kepekrolez a rohadt velemenyem van
es rohadtul ideges vagyok az ilyen rohadt beszolasoktol hogy ha "nem teccik ne jatsz vele"
es amugy a rohadt fejlesztok leszarjak az ilyen rohadt velemenyeket mert nekik az a rohad lenyeg hogy te a rohadt penzedbol megvegyed
es en csak rohadtul azt akarom hogy ez a rohadt jatek tokeletes legyen -
Sir IvanHoe #3583 Az a baj a 32 jatekosal, hogy ha sokan harcolnak egyhelyen akkor lemegy az fps 1-2-re :(. Amugy rulla ping-be. -
#3582 Bocs srácok, de tudjátok. 23h -kor átadom a helyet az OFP -nek. Míg meg nem oldódik az OFP szerver, addig csak így tudom futtatni. Holnap szintén 11h -kor indul újra a BF (23h -ig)!
Köszi mégegyszer a megértést!
Egyébként jól ment 32 játékossal? Maradhat? -
Viking #3581 Akkor ne játsz vele, vagy legalább ne jártasd itt a pofád! -
GhostPunk #3580 mi igen?:)ez normális vagy te is azzal jáccol és jobb a ping ? -
rusland #3579 eleg szellemes neved van... -
#3578 igen... -
GhostPunk #3577 van aki isdn el jáccik?én probáltam és 700 as ping...ez normális ? -
rusland #3576 EZt a szutyok jatekot
kedolgozatlan szar
az orosz csako BAR-al maszkal
csak a kiegeszitoben lesznek orosz fegyverek
-
JoeDiMaggio #3575 Egy par uj kepeslap Kurskbol.
http://www.xgr.com/index.php?id=3253 -
#3573 Nekem eddig mutatta a bf42-t az ase, de ez az ubpade elbaszta. Most csinálhatom meg újból. -
#3572 mert nem olvasol figyelmesen
azt irta, hogy fogja tamogatni ^.^ -
#3571 Ismétlés a tudás anyja:
OBI szerver mai is üzemel (mint ugye minden nap 23h -ig)!!! Próbaképp 32 játékossal. Elméletben bírnia kell, de ha bármi gond lenne, csak szóljatok ide vagy mail nekem és visszarakom 24 -re, mert azzal tökéletes.
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Pilu OBI, Qnosi OBI, SGP OBI, Dud OBI
-
#3569 majd csak fogja támogatni, valszeg a patch után -
#3568 Hát nem tudom engem meglepett ma az ASEY. Bekapcsoltam és kiírta hogy: new update BF támogatás stb...
de nem mutata a szervereket. -
#3566 Nem az kell, hogy hová csapódik, hanem az, hogy tüzelés közben lásd, hogy mennyire hord el a fegyver, mennyire kell neked korrigálnod a tűzvezetést. Ezt ugyebár nyomjelző lövedékekkel érik el. Na ez nincs... -
#3565 hmmakkor csak eddig nem figyeltem fel rá... -
#3564 de hat latni! -
#3563 Jó lenne ha pl a homokba vagy valamibe lehetne látni a lövés nyomát: porfelhő vagy ilyesmi...
mert házakon ki lehet venni elég jól. -
#3562 Igen. Ha lenne nyomjelző, ami az életben reális is, az merőben leegyszerűsítené a dolgot. Feedback nélkül nagyon szar! Az ember nem tudja magát (szó szerint) "belőni". -
#3561 A baj az, hogy nincs semmi feedback a fegyver szórásáról, mert ha messzire lősz akkor nem látod a becsapódást ugyebár. Jelölt golyók meg nincsenek, hogy legyen viszonyítási alap.
A célkereszt lágulása meg szart se ér.
-
#3560 :DDD -
#3559 jaja, amig acelkereszt nem ert ossze (celzas), addig max felmeterre lo ugy, ahogy johelyre....:)
az ha tarazol, akkor romlik a pontossag, szal egyessevel kell loni kozeptavra is, nem csak nagy tavolsagokra! (5-10 meter) -
#3558 Jóvan bazz! És innen melóból!? Míg itt vagyunk addig fényezzük magunkat. -
Na jó! Elég már a fasszopásból!
Inkább teszteljétek az új Sof2 mappokat, amiket feltettem!
-
#3555 Komolyan mondom szobrot állíttatok magamnak ha így folytatod!
Máskülönben meg nem véletlenül keltünk veletek szövetségre. Annak is megvan a jó oka...
-
#3554 Jaja. A sof2 szerver nagyon minőségi lett..
Ti vagytok a példaképeim
A szövetségünketmegh nem hiszem el mostse -
#3553 Köszike! Igyekszünk a BF szerverünket is nagyon magas szinten üzemeltetni. Meglátjuk mennyire sikerül! Ha azt elérjük mint SOF2 -ben, akkor már elégedett leszek. -
#3552 hm csak kamu lehetett mert továbbra se látja.. pedig az aseye update elviel most updatete a BF támogatást... -
#3551 A világ legjobb adminjai -
#3550 DEMO PECCS SZEGOT ÉRZEK.. az ASEYE ba már megjelent a HIVATALOS BF TÁMOGATÁS.. -
#3549 OBI szerver mai is üzemel (mint ugye minden nap 23h -ig)!!! Próbaképp 32 játékossal. Elméletben bírnia kell, de ha bármi gond lenne, csak szóljatok ide vagy mail nekem és visszarakom 24 -re, mert azzal tökéletes.
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Pilu OBI, Qnosi OBI, SGP OBI, Dud OBI
Várunk mindenkit! -
#3548 Jah és elhatároztam hogy írok ide egy kis tutorialt a közelharchoz, mert látom sokaknak gondot okoz jelenlegi állapotában.
Nos ez a módszer nem kötelező, de nekem az esetek 90% ban beváll:
1. Fontos hogy ha észereveszünk valakit rögtön zoomoljunk rá ha 10 méternél messzebb van. Lehetőleg gugoljunk is le.
2. NE legyünk lusták időt hagyni a célzásra. Sokkkal eredményesebb 1-2 pontos lövés mint egy sorozat agyaggalamb.
3. HA már olyan közel van az ellenfél, hogy nincs idő az előzőkre akkkor a következőt tudom ajánlani.:
- a fegyvert képtelenség ugy elsütni pontosan, mikor 2 irányba is megyünk egyszerre pl előre +strafe jobbra/balra.Ilyenkor még 1 m ről se fog találni.
-közelharcnál mindig csak egy "irányba" menjünk oldal vagy előre.
-ha esetleg kifogyott a lőszerünk és ujra kell tárazni akkor addig rohangáljunk ugráljunk ahogy csak bírunk és próbáljunk meg ellenfelünk mögé kerülni. Vagy vegyük rá hogy 2 irányba menjen mert akkor neki se fog találni. :D
- az is hatásos lehet ha "fejedet" mozgatod jobbra belra(mouse). Igy kevesebb golyó talál de az legalább tutira.
-Fontos dolog az ellenfél kicselezése: Például mikor azt várja hogy majd a dombon felmész és rárontassz akkor érdemes mögékerülni. Vagy ppéldául a házakban is lehet összevissza szaladgálni. Ezzel remélhetőleg összezavarni az ellent (nekem bejön :D )
Ha valakinek bármi kérdése lenne, vagy tud jobb taktikát (neadjisten nem ért valamit) az szóljon! -
#3547 Már megint? Még mindig! -
Hazzard #3546 csak nem Airfox volt megin?:)))) -
pedro870 #3545 Hát 12 emberrel úgy általában nem az igazi a wake island. Elég könnyen elkerülik egymást a csapatok. A hajók bombázásának, meg úgy általában repkedésnek ennyi játékosnál nincs sok értelme. -
#3544 Na ja azzal nekem semmi bajom nincs, ha lebombázzák a japán hajókat miután mienk az össze pont a szigeten. És nem 1-2 pilóta megy fel hanem rögtön 3-4 és akkor nem sokan maradunk lenn a szárazföldön. És míg a pilóták odafenn ügyködnek, addig a japánok rég partraszálltak és ott respawnolnak, mert 2 ember tartja a szigetet 6 ellenfél ellen -
pedro870 #3543 Nem teljesen értelek. A japán repülők felszállásának (anyahajó) és a tüzérségnek (csatahajó) akadályozása/szétlövése miért nem része a sziget védelmének? Ha elég sokan vannak a szerveren, akkor erre elmehet az a 2 pilóta. Ha elég hosszú a járművek respwan ideje, akkor ez adhat taktikai előnyt. De már az is előny, ha néhány japánt lefoglal, mivel azok kénytelenek egy kis légvédelemmel foglalkozni. Ha rövid a respawn, akkor persze úgyse fogják védeni, de ez a beállítás hibája akkor.
Kevés embernél tényleg felesleges. -
#3542 én általában utánnuk megyek és jól a képükbe írom hogy BALFASZ és nem engedem felszállni :DD -
#3541 én azokat szeretem akik elviszik a reptéren lévő jeepet, vagy tankot, hogy elmenjenek a repcsiig, és ott hagyják!!!!!!
A kecsegek.