109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• rusland
    olvasd el mi a forum cime!
    ra van irva betuzom: B-A-T-T-L-E-F-I-E-L-D 1-9-4-2
    vilagos? ezt a forumot azert talatak ki hogy minden eggyes rohadt ember beleirja a rohadt billenyuzetevel a rohadt velemenyet es jartassa a rohadt pofajat
    ha nemteccenek az ilyen rohadt beszoloasok akkor ne nezzed ezt a jo kis forumot
    ugyogy rohadtul feleslegesen jar a te rohadt pofad
    a rohadt forumok arra vannak hogy mindenki leirja az o rohadt velemenyet
    es nekem azokrol a rohadt kepekrolez a rohadt velemenyem van
    es rohadtul ideges vagyok az ilyen rohadt beszolasoktol hogy ha "nem teccik ne jatsz vele"
    es amugy a rohadt fejlesztok leszarjak az ilyen rohadt velemenyeket mert nekik az a rohad lenyeg hogy te a rohadt penzedbol megvegyed
    es en csak rohadtul azt akarom hogy ez a rohadt jatek tokeletes legyen
  • Sir IvanHoe
    Az a baj a 32 jatekosal, hogy ha sokan harcolnak egyhelyen akkor lemegy az fps 1-2-re :(. Amugy rulla ping-be.
  • Dud [OBI]
    Bocs srácok, de tudjátok. 23h -kor átadom a helyet az OFP -nek. Míg meg nem oldódik az OFP szerver, addig csak így tudom futtatni. Holnap szintén 11h -kor indul újra a BF (23h -ig)!

Köszi mégegyszer a megértést!

Egyébként jól ment 32 játékossal? Maradhat?
  • Viking
    Akkor ne játsz vele, vagy legalább ne jártasd itt a pofád!
  • GhostPunk
    mi igen?:)ez normális vagy te is azzal jáccol és jobb a ping ?
  • rusland
    eleg szellemes neved van...
  • The Garrett
    igen...
  • GhostPunk
    van aki isdn el jáccik?én probáltam és 700 as ping...ez normális ?
  • rusland
    EZt a szutyok jatekot
    kedolgozatlan szar
    az orosz csako BAR-al maszkal
    csak a kiegeszitoben lesznek orosz fegyverek
  • JoeDiMaggio
    Egy par uj kepeslap Kurskbol.

http://www.xgr.com/index.php?id=3253
  • Pharaoh
    Nekem eddig mutatta a bf42-t az ase, de ez az ubpade elbaszta. Most csinálhatom meg újból.
  • KreeztalCODE
    mert nem olvasol figyelmesen

azt irta, hogy fogja tamogatni ^.^
  • Dud [OBI]
    Ismétlés a tudás anyja:
    OBI szerver mai is üzemel (mint ugye minden nap 23h -ig)!!! Próbaképp 32 játékossal. Elméletben bírnia kell, de ha bármi gond lenne, csak szóljatok ide vagy mail nekem és visszarakom 24 -re, mert azzal tökéletes.

Szerver neve: OBI POWER
    Ip: 152.66.93.10
    Pass: bf42hu
    Adminok: Pilu OBI, Qnosi OBI, SGP OBI, Dud OBI
  • G. Joe
    majd csak fogja támogatni, valszeg a patch után
  • The Garrett
    Hát nem tudom engem meglepett ma az ASEY. Bekapcsoltam és kiírta hogy: new update BF támogatás stb...

de nem mutata a szervereket.
  • Dud [OBI]
    Nem az kell, hogy hová csapódik, hanem az, hogy tüzelés közben lásd, hogy mennyire hord el a fegyver, mennyire kell neked korrigálnod a tűzvezetést. Ezt ugyebár nyomjelző lövedékekkel érik el. Na ez nincs...
  • The Garrett
    hmmakkor csak eddig nem figyeltem fel rá...
  • KreeztalCODE
    de hat latni!
  • The Garrett
    Jó lenne ha pl a homokba vagy valamibe lehetne látni a lövés nyomát: porfelhő vagy ilyesmi...
    mert házakon ki lehet venni elég jól.
  • Dud [OBI]
    Igen. Ha lenne nyomjelző, ami az életben reális is, az merőben leegyszerűsítené a dolgot. Feedback nélkül nagyon szar! Az ember nem tudja magát (szó szerint) "belőni".
  • SGP
    A baj az, hogy nincs semmi feedback a fegyver szórásáról, mert ha messzire lősz akkor nem látod a becsapódást ugyebár. Jelölt golyók meg nincsenek, hogy legyen viszonyítási alap.
    A célkereszt lágulása meg szart se ér.
  • Pano
    :DDD
  • Vidam
    jaja, amig acelkereszt nem ert ossze (celzas), addig max felmeterre lo ugy, ahogy johelyre....:)

az ha tarazol, akkor romlik a pontossag, szal egyessevel kell loni kozeptavra is, nem csak nagy tavolsagokra! (5-10 meter)
  • Dud [OBI]
    Jóvan bazz! És innen melóból!? Míg itt vagyunk addig fényezzük magunkat.
  • SGP

Na jó! Elég már a fasszopásból!
    Inkább teszteljétek az új Sof2 mappokat, amiket feltettem!
  • Dud [OBI]
    Komolyan mondom szobrot állíttatok magamnak ha így folytatod!
    Máskülönben meg nem véletlenül keltünk veletek szövetségre. Annak is megvan a jó oka...
  • Pano
    Jaja. A sof2 szerver nagyon minőségi lett..

Ti vagytok a példaképeim
    A szövetségünketmegh nem hiszem el mostse
  • Dud [OBI]
    Köszike! Igyekszünk a BF szerverünket is nagyon magas szinten üzemeltetni. Meglátjuk mennyire sikerül! Ha azt elérjük mint SOF2 -ben, akkor már elégedett leszek.
  • The Garrett
    hm csak kamu lehetett mert továbbra se látja.. pedig az aseye update elviel most updatete a BF támogatást...
  • Pano
    A világ legjobb adminjai
  • The Garrett
    DEMO PECCS SZEGOT ÉRZEK.. az ASEYE ba már megjelent a HIVATALOS BF TÁMOGATÁS..
  • Dud [OBI]
    OBI szerver mai is üzemel (mint ugye minden nap 23h -ig)!!! Próbaképp 32 játékossal. Elméletben bírnia kell, de ha bármi gond lenne, csak szóljatok ide vagy mail nekem és visszarakom 24 -re, mert azzal tökéletes.

Szerver neve: OBI POWER
    Ip: 152.66.93.10
    Pass: bf42hu
    Adminok: Pilu OBI, Qnosi OBI, SGP OBI, Dud OBI

Várunk mindenkit!
  • The Garrett
    Jah és elhatároztam hogy írok ide egy kis tutorialt a közelharchoz, mert látom sokaknak gondot okoz jelenlegi állapotában.

Nos ez a módszer nem kötelező, de nekem az esetek 90% ban beváll:

1. Fontos hogy ha észereveszünk valakit rögtön zoomoljunk rá ha 10 méternél messzebb van. Lehetőleg gugoljunk is le.
    2. NE legyünk lusták időt hagyni a célzásra. Sokkkal eredményesebb 1-2 pontos lövés mint egy sorozat agyaggalamb.
    3. HA már olyan közel van az ellenfél, hogy nincs idő az előzőkre akkkor a következőt tudom ajánlani.:

- a fegyvert képtelenség ugy elsütni pontosan, mikor 2 irányba is megyünk egyszerre pl előre +strafe jobbra/balra.Ilyenkor még 1 m ről se fog találni.
    -közelharcnál mindig csak egy "irányba" menjünk oldal vagy előre.

-ha esetleg kifogyott a lőszerünk és ujra kell tárazni akkor addig rohangáljunk ugráljunk ahogy csak bírunk és próbáljunk meg ellenfelünk mögé kerülni. Vagy vegyük rá hogy 2 irányba menjen mert akkor neki se fog találni. :D

- az is hatásos lehet ha "fejedet" mozgatod jobbra belra(mouse). Igy kevesebb golyó talál de az legalább tutira.

-Fontos dolog az ellenfél kicselezése: Például mikor azt várja hogy majd a dombon felmész és rárontassz akkor érdemes mögékerülni. Vagy ppéldául a házakban is lehet összevissza szaladgálni. Ezzel remélhetőleg összezavarni az ellent (nekem bejön :D )

Ha valakinek bármi kérdése lenne, vagy tud jobb taktikát (neadjisten nem ért valamit) az szóljon!
  • The Garrett
    Már megint? Még mindig!
  • Hazzard
    csak nem Airfox volt megin?:))))
  • pedro870
    Hát 12 emberrel úgy általában nem az igazi a wake island. Elég könnyen elkerülik egymást a csapatok. A hajók bombázásának, meg úgy általában repkedésnek ennyi játékosnál nincs sok értelme.
  • The Garrett
    Na ja azzal nekem semmi bajom nincs, ha lebombázzák a japán hajókat miután mienk az össze pont a szigeten. És nem 1-2 pilóta megy fel hanem rögtön 3-4 és akkor nem sokan maradunk lenn a szárazföldön. És míg a pilóták odafenn ügyködnek, addig a japánok rég partraszálltak és ott respawnolnak, mert 2 ember tartja a szigetet 6 ellenfél ellen
  • pedro870
    Nem teljesen értelek. A japán repülők felszállásának (anyahajó) és a tüzérségnek (csatahajó) akadályozása/szétlövése miért nem része a sziget védelmének? Ha elég sokan vannak a szerveren, akkor erre elmehet az a 2 pilóta. Ha elég hosszú a járművek respwan ideje, akkor ez adhat taktikai előnyt. De már az is előny, ha néhány japánt lefoglal, mivel azok kénytelenek egy kis légvédelemmel foglalkozni. Ha rövid a respawn, akkor persze úgyse fogják védeni, de ez a beállítás hibája akkor.

Kevés embernél tényleg felesleges.
  • The Garrett
    én általában utánnuk megyek és jól a képükbe írom hogy BALFASZ és nem engedem felszállni :DD
  • G. Joe
    én azokat szeretem akik elviszik a reptéren lévő jeepet, vagy tankot, hogy elmenjenek a repcsiig, és ott hagyják!!!!!!
    A kecsegek.