109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• SGP
    Nem nam, hanem nem, nem?
  • Dud [OBI]
    Oops... OFP fan nam OGP....
  • Dud [OBI]
    Na sorban!
    1. TS2 mostanában jött ki. Amint elérhető telepítünk a szerverre 2 csatornát. Allied és axis. A csatornák helyét és jelszavát itt közlöm! Wilcot nem tudok mégegyet rakni, mert már mindkét szerverünkön fut 1 - 1. (Saját OBI és külön a szövetségé OBI-DCF)
    2. A BF scene tervet támogatom, sőt helyet is tudunk neki biztosítani! Lásd: landor2.servegame.com
    Ha jó ugyanazt az engine -t használnánk BF alá is. A megvalósítást is nyugodtan rénk bízhatjátok. (Itt külön köszönet Dogmannek a segítségért!)
    3. Az ellenség beazonosítását ellenzem de hangsúlyozom, ahogy akarjátok. Minnél reálisabb szerintem annál jobb. Régen atom OGP fanok voltunk (vagyunk) közelebb állna hozzánk, ha valósághűbb lenne a gáma. Tudomásul kell venni, hogy ez tényleg nem kvék...
    4. A játékszabály terveket tózse támogatom. Ha van valakinek konkrét tervezete azt pls küldje nekem, átfaragom és közzéteszem. Ha nem jön javaslat kreálunk mi szabályokat. Mailom: [email protected]
  • rusland
    es kellenenk jatszasi szabalyok is amiket leirni kene egy sitotn es akkor lenne egy jo kis OFP szeru BF scene
    baratsagos meg minden
  • rusland
    wilco telleg kene
    mondjuk nemartana valami jobb minosegu mondjuk teamspeak2
  • rusland
    ha nemlatnank a tarsaink nevet akkor sokkal jobban ki lehegne cseszni az ellenseggel
    mondjuk csapda vagy valami
  • The Garrett
    VILKÓ
  • Lacc
    Wilco nem vilco
  • The Garrett
    de ez z életben is gáz volt.

jah és lenne egy javaslatom. a csapatmnka fokozására: a szerver kommentsbe (tehát mikor belépsz a szerverre ki lehet iratni szövegeket: oda be lehetne tenni egy állandó axis és allied vilco címet..
  • Dud [OBI]
    De bakker! A barátot beazonosítja, csak az ellenséget nem! Meg egyébként is! Azért van a mini map, hogy ott nézd meg a környezetet, hogy van -e ott barát. Ha egymillió kilóméterről megmutatja hogy ki az ellenség, akkor az miért jó?
  • Pano
    A megvalósított 5let nem volt rossz:). de amit mások is felvetettek itten e, hogy a tankban sose lehet tudni ki ül :). ez némely esetben a tank színéről és típusáról megállapítható, de ha az ellenség szerzi meg a saját csapatod tankját az már gáz :)
  • Lazarus
    Nem gáz :)
  • Rincewind
    Khmmm, most égek, mint a rongy...
  • KreeztalCODE
    pssszt ... mi-ni-map!

en ezert is vennem le a friendly name tagot 75re

a minimaprol tudni, hogy enemy vagy friend ... de azt, hogy ki tenyleg csak akkor tudjam meg mikor mar felismerheto lenne a pofikaja ^.^
  • Laza
    hehe... futsz a tank fele, hogy "hello haver", erre o atmegy a fejeden... cool.. :D
  • Rincewind
    Az nem tetszik, hogy nem tudom, hogy a tank most velem van vagy nem. Hasonlóképpen a repülőkkel és voltaképp minden egyéb járművel... :(
  • rusland
    Hol van az az írás ahol le van írva az hogy hogyan lehet beállítani a BF-t ASE-re?
  • Rincewind
    Még nem néztem, de jól hangzik!
  • KreeztalCODE
    a terep marad ilyen ... vagy kulonben a fent emlitett konfiguracion se fog szaggatasmentesen futni ^.^
  • rusland
    jol hangzik
  • Dud [OBI]
    Na szerver újraindítva így:

-FF 100%
    -FF splash 75%
    -Enemy name tag distance 0m
    -Friendly name tag distance 300m
    -timelimit 0
    -tickets 200%

Szerver neve: OBI POWER
    Ip: 152.66.93.10
    Pass: bf42hu
    Adminok: SGP OBI, Qnosi OBI, Pilu OBI, Dud OBI
    Max. player: 32
  • Dud [OBI]
    De lehet, csak közelebbről. Az ellenséget nem azonosítja, de ez így reális. A valóságban sem üvöltözik senki, hogy ellenség vagyok...

De nekem mind1. Ha akarjátok visszarakom eredeti beállításokra. De szerintem inkább a friendly tag -ot rakom feljebb 300m -re. Így aki nem barát, az tutira ellenség. Így van esély bújkálni, lesben állni, hisz nem azonosít be az AI. Próbáljuk így meg.
    Most átrakom 300m -re. VÉLEMÉNYEKET VÁROK!
  • Xboxman
    Ezekkel a beállításokkal elég sz szar a szerver!Nem lehet látni ki a csapattársad és ki az ellenséged(mert nincs főlé írva a nveük)
  • Laza
    hello all... :)

meglestem a demot egy PIV.2GH GF4Ti4200-n...
    fullon eleg jol muzsikalt... :) mar most kirr a gamma (persze ilyen feltetelekkel), de remelhetoleg ezen a "szogletes" terepen finomitanak meg egy keveset... :D

viszont a jarganyok (folleg a repulo) jol neznek ki... :)
  • Dud [OBI]
    Ja és ez persze azt jelenti, hogy az OBI szerver fut!!!
  • Dud [OBI]
    Na ellenvélemény nem történt, így belőttem úgy, ahogy T. kolléga javasolta. Csak egy helyen változtattam:
    -FF 100%
    -FF splash 75%
    -Enemy name tag distance 0
    -Friendly name tag distance 100
    -timelimit 0
    -tickets 200%

Szal meglátjuk milyen így. Ha valami gond lenne, csak szóljatok, elindítom a szokásos módon.

Szerver neve: OBI POWER
    Ip: 152.66.93.10
    Pass: bf42hu
    Adminok: SGP OBI, Qnosi OBI, Pilu OBI, Dud OBI
    Max. player: 32
  • Dud [OBI]
    Nyomjelző kell. Gondoljatok bele! Ha nem látod a tűzvezetést, nem tudod magad korrigálni se. Ha nem látod hogyan hord el a fegyver nagy bajban vagy. Nem tudom mennyire ismeritek a fegyvereket, de az egyszerű matematika, hogy ha csak 1 cm -el jobbra tartod a fegyvert, mint kéne, 200m -en mennyivel megy a célpont mellé... hát sokkal. És ez a nagy baj. Nem tudsz mihez viszonyítani és nem tudod igazán megtanulni a fegyvertedet! OFP -ben ez nagyon jól van megoldva, úgy ahogy azt az életben is teszik. Szal BF -ben ez így sukez!
  • Dud [OBI]
    Többieknek is elfogadható így a szerverbeállítás? Mert épp készülök elindítani újra az OBI szervert! Lécci nyilatkozzatok a témáról!
  • KreeztalCODE
    na sracok .. egy ket felvetes a szerver inditoinak ...

Szerintem igy lenne teljesen tuti egy szerver:
    -FF 100%
    -FF splash 75%
    -Enemy name tag distance 0
    -Friendly name tag distance 75
    -timelimit 0
    -tickets 200%

A tag distance-t mindenkepp fontosnak tartanam igy beallitani ... hisz igy el lehet bujni a bokrokban is ... anelkul, hogy az ellenseg eszrevenne a rikito nev alapjan.

• KreeztalCODE
    en is ... roptam egyet palo palkora ^.^
  • KreeztalCODE
    Tudasom jelenlegi szintje miatt (ejtsd: szerint)

de a buli jo volt ... voltak janyok, muzsika, tombola (kreeztalka ^.^)
  • KreeztalCODE
    itt leginkabb kiado nyomas van a dologban ... amennyire en tudom.

A fejleszto ennel tobbet akart belerakni a kiado ezt is sokalja. Tehat amit kaptunk az egy kompromisszum.

Tudasom jelenlegi szintje miatt az X-Box verzio miatt kellett ennyire leadni a fegyverek es jarmuvek szamat. De a DICE van annyira szorgalmas, hogy hamarosan megkapjuk az osszes fegyvert es jarmuvet.

Sajnos egy vad kapitalista vilagban elunk ahol a versenytorvenyek neha a jatekok fejlesztoi rovasara mennek.
  • DOGMAN
    hovy lősz=hova lősz
  • DOGMAN
    Hehh OFP-ben van nyomjelző
    Nem kell verekedni, csak azért mondom mert anno OFP fórumba valaki azt írta felháborodva:
    "most jut eszembe, mi hangolt le nagyon.... azok a világoszöld csíkok, amik a repülő golyók nyomvonalát hivatottak reprezentálni.... kritikán aluli megoldás...."
    Itt meg hiányzik???
    Neház a népeken eligazodni, de hát szerintem is kell valami nyomjelző mert anélkül teljesen mindegy hovy lősz 50-60 méter után.

DOGMAN [ZSIR]
  • rusland
    :) amugy meg elnezest a tobbiektol
  • Dud [OBI]
    Ami kikívánkozik, annak ke kell jönnie! Mond meg rohadtul!
  • Lazarus
    jol tetted :D
  • rusland
    leadtam a folos energiat
  • rusland
    most bunko voltam de legalabb kielvezhettem magam
  • rusland
    bar rohadtul nem ilyen modon kene mint en...
    es, es, es...