109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3624 Nem nam, hanem nem, nem? -
#3623 Oops... OFP fan nam OGP.... -
#3622 Na sorban!
1. TS2 mostanában jött ki. Amint elérhető telepítünk a szerverre 2 csatornát. Allied és axis. A csatornák helyét és jelszavát itt közlöm! Wilcot nem tudok mégegyet rakni, mert már mindkét szerverünkön fut 1 - 1. (Saját OBI és külön a szövetségé OBI-DCF)
2. A BF scene tervet támogatom, sőt helyet is tudunk neki biztosítani! Lásd: landor2.servegame.com
Ha jó ugyanazt az engine -t használnánk BF alá is. A megvalósítást is nyugodtan rénk bízhatjátok. (Itt külön köszönet Dogmannek a segítségért!)
3. Az ellenség beazonosítását ellenzem de hangsúlyozom, ahogy akarjátok. Minnél reálisabb szerintem annál jobb. Régen atom OGP fanok voltunk (vagyunk) közelebb állna hozzánk, ha valósághűbb lenne a gáma. Tudomásul kell venni, hogy ez tényleg nem kvék...
4. A játékszabály terveket tózse támogatom. Ha van valakinek konkrét tervezete azt pls küldje nekem, átfaragom és közzéteszem. Ha nem jön javaslat kreálunk mi szabályokat. Mailom: [email protected] -
rusland #3621 es kellenenk jatszasi szabalyok is amiket leirni kene egy sitotn es akkor lenne egy jo kis OFP szeru BF scene
baratsagos meg minden -
rusland #3620 wilco telleg kene
mondjuk nemartana valami jobb minosegu mondjuk teamspeak2 -
rusland #3619 ha nemlatnank a tarsaink nevet akkor sokkal jobban ki lehegne cseszni az ellenseggel
mondjuk csapda vagy valami -
#3618 VILKÓ -
#3617 Wilco nem vilco -
#3616 de ez z életben is gáz volt.
jah és lenne egy javaslatom. a csapatmnka fokozására: a szerver kommentsbe (tehát mikor belépsz a szerverre ki lehet iratni szövegeket: oda be lehetne tenni egy állandó axis és allied vilco címet.. -
#3615 De bakker! A barátot beazonosítja, csak az ellenséget nem! Meg egyébként is! Azért van a mini map, hogy ott nézd meg a környezetet, hogy van -e ott barát. Ha egymillió kilóméterről megmutatja hogy ki az ellenség, akkor az miért jó? -
#3614 A megvalósított 5let nem volt rossz:). de amit mások is felvetettek itten e, hogy a tankban sose lehet tudni ki ül :). ez némely esetben a tank színéről és típusáról megállapítható, de ha az ellenség szerzi meg a saját csapatod tankját az már gáz :) -
#3613 Nem gáz :) -
#3612 Khmmm, most égek, mint a rongy... -
#3611 pssszt ... mi-ni-map!
en ezert is vennem le a friendly name tagot 75re
a minimaprol tudni, hogy enemy vagy friend ... de azt, hogy ki tenyleg csak akkor tudjam meg mikor mar felismerheto lenne a pofikaja ^.^ -
#3610 hehe... futsz a tank fele, hogy "hello haver", erre o atmegy a fejeden... cool.. :D -
#3609 Az nem tetszik, hogy nem tudom, hogy a tank most velem van vagy nem. Hasonlóképpen a repülőkkel és voltaképp minden egyéb járművel... :( -
rusland #3608 Hol van az az írás ahol le van írva az hogy hogyan lehet beállítani a BF-t ASE-re? -
#3607 Még nem néztem, de jól hangzik! -
#3606 a terep marad ilyen ... vagy kulonben a fent emlitett konfiguracion se fog szaggatasmentesen futni ^.^ -
rusland #3605 jol hangzik -
#3604 Na szerver újraindítva így:
-FF 100%
-FF splash 75%
-Enemy name tag distance 0m
-Friendly name tag distance 300m
-timelimit 0
-tickets 200%
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: SGP OBI, Qnosi OBI, Pilu OBI, Dud OBI
Max. player: 32
-
#3603 De lehet, csak közelebbről. Az ellenséget nem azonosítja, de ez így reális. A valóságban sem üvöltözik senki, hogy ellenség vagyok...
De nekem mind1. Ha akarjátok visszarakom eredeti beállításokra. De szerintem inkább a friendly tag -ot rakom feljebb 300m -re. Így aki nem barát, az tutira ellenség. Így van esély bújkálni, lesben állni, hisz nem azonosít be az AI. Próbáljuk így meg.
Most átrakom 300m -re. VÉLEMÉNYEKET VÁROK! -
Xboxman #3602 Ezekkel a beállításokkal elég sz szar a szerver!Nem lehet látni ki a csapattársad és ki az ellenséged(mert nincs főlé írva a nveük) -
#3601 hello all... :)
meglestem a demot egy PIV.2GH GF4Ti4200-n...
fullon eleg jol muzsikalt... :) mar most kirr a gamma (persze ilyen feltetelekkel), de remelhetoleg ezen a "szogletes" terepen finomitanak meg egy keveset... :D
viszont a jarganyok (folleg a repulo) jol neznek ki... :) -
#3600 Ja és ez persze azt jelenti, hogy az OBI szerver fut!!! -
#3599 Na ellenvélemény nem történt, így belőttem úgy, ahogy T. kolléga javasolta. Csak egy helyen változtattam:
-FF 100%
-FF splash 75%
-Enemy name tag distance 0
-Friendly name tag distance 100
-timelimit 0
-tickets 200%
Szal meglátjuk milyen így. Ha valami gond lenne, csak szóljatok, elindítom a szokásos módon.
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: SGP OBI, Qnosi OBI, Pilu OBI, Dud OBI
Max. player: 32
-
#3598 Nyomjelző kell. Gondoljatok bele! Ha nem látod a tűzvezetést, nem tudod magad korrigálni se. Ha nem látod hogyan hord el a fegyver nagy bajban vagy. Nem tudom mennyire ismeritek a fegyvereket, de az egyszerű matematika, hogy ha csak 1 cm -el jobbra tartod a fegyvert, mint kéne, 200m -en mennyivel megy a célpont mellé... hát sokkal. És ez a nagy baj. Nem tudsz mihez viszonyítani és nem tudod igazán megtanulni a fegyvertedet! OFP -ben ez nagyon jól van megoldva, úgy ahogy azt az életben is teszik. Szal BF -ben ez így sukez! -
#3597 Többieknek is elfogadható így a szerverbeállítás? Mert épp készülök elindítani újra az OBI szervert! Lécci nyilatkozzatok a témáról! -
#3596 na sracok .. egy ket felvetes a szerver inditoinak ...
Szerintem igy lenne teljesen tuti egy szerver:
-FF 100%
-FF splash 75%
-Enemy name tag distance 0
-Friendly name tag distance 75
-timelimit 0
-tickets 200%
A tag distance-t mindenkepp fontosnak tartanam igy beallitani ... hisz igy el lehet bujni a bokrokban is ... anelkul, hogy az ellenseg eszrevenne a rikito nev alapjan.
-
#3595 en is ... roptam egyet palo palkora ^.^ -
#3594 Tudasom jelenlegi szintje miatt (ejtsd: szerint)
de a buli jo volt ... voltak janyok, muzsika, tombola (kreeztalka ^.^) -
#3593 itt leginkabb kiado nyomas van a dologban ... amennyire en tudom.
A fejleszto ennel tobbet akart belerakni a kiado ezt is sokalja. Tehat amit kaptunk az egy kompromisszum.
Tudasom jelenlegi szintje miatt az X-Box verzio miatt kellett ennyire leadni a fegyverek es jarmuvek szamat. De a DICE van annyira szorgalmas, hogy hamarosan megkapjuk az osszes fegyvert es jarmuvet.
Sajnos egy vad kapitalista vilagban elunk ahol a versenytorvenyek neha a jatekok fejlesztoi rovasara mennek. -
#3592 hovy lősz=hova lősz -
#3591 Hehh OFP-ben van nyomjelző
Nem kell verekedni, csak azért mondom mert anno OFP fórumba valaki azt írta felháborodva:
"most jut eszembe, mi hangolt le nagyon.... azok a világoszöld csíkok, amik a repülő golyók nyomvonalát hivatottak reprezentálni.... kritikán aluli megoldás...."
Itt meg hiányzik???
Neház a népeken eligazodni, de hát szerintem is kell valami nyomjelző mert anélkül teljesen mindegy hovy lősz 50-60 méter után.
DOGMAN [ZSIR] -
rusland #3590 :) amugy meg elnezest a tobbiektol -
#3589 Ami kikívánkozik, annak ke kell jönnie! Mond meg rohadtul! -
#3588 jol tetted :D -
rusland #3587 leadtam a folos energiat -
rusland #3586 most bunko voltam de legalabb kielvezhettem magam -
rusland #3585 bar rohadtul nem ilyen modon kene mint en...
es, es, es...