109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3669 Van két vállalkozó tesztelésre? Ki kéne prószálni amit alább írtam: #3654 -
#3668 Ez nem teljesen van így. Hidd el nem ma kezdtem FPS -ekkel foglalkozni és ez így egy szar! Az más kérdés hogy hozzá lehet szokni!
Próbálgattuk hogy ugyanabban a pozícióban mindig ugyan oda lőve meghal -e a delikvens vagy sem. Hát 50% -os volt az eredmény... -
#3667 Nekem csak a közelharccal vannak gondjaim. Teljes mértékben rosszul vannak belőve a sebzések a találati pontosságok a fegyver jellemzők stb stb.
Szerintem a fő gond az, hogy mást akar(t) a fejlesztő és a kiadó. Eredetileg ugye az OFP -hez valami hasonlót szerettek volna csinálni csak pergőbb ritmussal dinamikus join -al, II VH -s környezettel. Annak idején ezért kaptam fel a fejemet. Na ehhez képest ahogy az idő ment előre egyre inkább csökkentették a gáma realisztikus hatásait. Ez tuti EA ráhatás volt! Hisz neki az idő pénz márpedig ha valamit tökéletesen jóra akarnak megcsinálni az ugye idő nem is kevés. Szal nekiálltak spórolni, aminek egy ilyen arcade taktikai bugos fps lett a vége. És (szerintem) sajna így bukásra van ítélve, bármennyire is szeretném hogy ne így legyen! Isten adja hogy ne legyen igazam!
-
#3666 Én is mindig eltalálom, akit akarok... :D
Sőt, ha fejre lövök, akkor már Sniperből se kell egy golyónál több. Szvsz kurva jó ennek a harcrendszere, csak könnyebb nyavajogni, mint megtanulni! ;DDD -
#3665 Nekem semmi :D legalább így van esélyem lelőni azt aki nem tudja hogy kell BF ben lőni :D -
#3664 Továbbá azt se értem mi a bajuk sokaknak a harcrendszerrel... :) -
Nav #3663 A Bf-nek egy oriasi hibaja van az pedig a kozelharc es a gyalogsagi fegyverek.Szerintem.
Ezen eleg valoszinu nem fognak valtoztatni.És itt van L kurva az egész.
Ezert nem erdekel engem ez a game.Nem igazi fps inkabb valamifele arcade strat.
Mindent akarnak semmi sem lesz normalis.
Azert kivancsi leszek a single reszre,remelem übereli a mohaa-t,bar nehez lesz,de szurkolok neki hátha gazdagabb leszek 1 elmennyel.
-
#3662 Mi is lett most hirtelen a felháborodás oka??? -
#3661 NEm tudom inkább ne legyen igazunk.
Én még nem láttam az a gémpléy muvit amit most adtak ki, de abban állítólag már a sniper javítva látszik lenni. Majd csekkolom én is, de szerintem a jócskán javítottak a demo hoz képest az eredeti játékban.
De akkor felmerül a kérdés: a bétateszterek nem végezték jól a munkájukat? :D mert elvileg nekik észre kellett volna venni, hogy nem lehet pl rendesen közelharcolni meg ilyenek.
Most lehet jóll lebaszni mert marhaságot mondtam. -
#3660 A gáz az, hogy tényleg van esélye annak, hogy egy fos lesz az ami kijön. Az EA -t és a kiadókat ismerve inkább kiadják fosul, mint újra határidőket tologatva dolgozni rajta. Úgy vannak vele, jelenjen meg a boltban ahogy van a faszok mejd megveszik, anyáznak egy keveset de majd befogjuk a pofájukat egy kis peccsel, ami vagy javít vagy nem, lényeg már úgy is megvan, hisz kifizették a gamét.... és peccs peccset fog követni.... -
#3659 Ugy érzem jogos az aggodalmad...
De CS-nél is ez volt, peccs-peccs hátán. Mondjuk abban legaláb kevés hiba volt.... -
#3658 Az nem baj ha utánna peccselik, legalább foglalkoznak vele! és mi lenne ha ki se jevítanák? :D -
#3657 Na ha jön még valaki, akkor teszteljük ki mi az a távolságérték, ahol még hajlandó működni... Esküszöm rettegek attól, hogy egy bughegy lesz az ami fullként kijön és peccs peccset fog követni hetente, hogy legyen belőle egy valamirevaló gamma.... -
#3656 de felőlem ráér deélután is.. ha most nem jön valaki. -
#3655 én ittvagyok. Igaz 9999 pingem lesz mert 2 helyről töltök egyszerre, de megnézni megtudom
-
#3654 Sajna igen... de tesztelhetünk ha ráérsz, de ahhoz kéne még valaki. Én melóban vagyok, de tudom innen is intézni a szerver dolgait.
Tehát most változtatok, de akkor be kéne menni, hogy megnézze két ember, hogy ok vagy se. Ha mehet és van 2 vállalkozó akkor szarakodjunk vele. -
#3653 Ezekszerint a default érték az a messziről is világít az ellenfél? -
#3652 Hali All!
Tegnap sajna nem tudtam nyomulni, de ma bepótlok mindent!
A szervert újraindítom a köv. paraméterekkel:
-FF 100%
-FF splash 75%
-Enemy name tag distance: default
-Friendly name tag distance: default
-timelimit 0
-tickets 200%
Mint SGP írta, ahogy hozzányúlunk az értékekhez, azonnal belerokkan ez a szemét. Ha valaki belefutott már ebbe a gondba és tudja a megoldást, megkérném szóljon.
Az OBI szerver FUT:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
FF ON!!!!
Lets rock!
-
#3650 Jó volt azé valamelyest a mai game is. -
#3649 Petyus majd az 153890216 ICq on vagy a #code.hu csatin keress meg minket plz :D -
#3648 Te is csak azért lőttél hátba a múltkor Bazookával mer' látszott a nevem! -
#3647 Ki van kapcsolva, hogy értelmet nyerjen a rejtőzködés fogalma! ;) -
#3646 Mert a szerveren ahol játszol ki van kapcsolva ez az opció. -
#3645 Sziasztok, lenne egy problémám. Ha ráviszem a célkeresztet egy ipsére, akkor elvileg meg kéne jelennie kékben vagy piosban a neve a keresztnél. Na ez egy ideig ment is, de most valamiért nem jelzi. Kérdem én: miért? -
#3644 Hardwired-re felkerült egy igen konoly gémpléj múvi, csekk! :) -
Újra kellett indítanom a szervert, mert ez a bugos fos nem szereti, ha a tag távolságokat buzeráljuk és úgy döntött, hogy akkor senkinek a nevét nem írja ki.
Most a default értékre van belőve.
Emlékeztetőül:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
FF ON!!!!
Come get some! -
#3640 Érdekes lenne az biztos. Egy mod formájában talán nem-hivatalosan is meg lehetne csinálni... Lenne az engineer, assault, stb. mellett egy commander is akit választani lehetne vagy mittudomén és ő a pálya térképén osztogathatna parancsokat az embereknek hogy menj-ide-lőjed, szállj-be-ebbe-abba meg hasonlók :D Ja és láthatná azt amit a katonák spectatorként. Jól hangzik de nem tudom mennyire támogatja a BF az ilyen modokat :( Meg ehhez kéne pár lelkes programozó is :)) -
pedro870 #3637 Hehe, na az lesz az igazi multi hent, 1 ember irányít c&c-s 2d-s felülettel :). Elkélne vmi ilyesmi az biztos. Persze, ha a térképen látszódnának a nevek, a wilco is megtenné. Bétateszterek, reklamáljatok. -
#3636 ÉN nem tépem...:D -
rusland #3635 KELET! ...mirol szol a folytatas... garett tepi a gitart... -
#3634 Van ilyen: Command & Conquer :) mar csak a BF-el kene osszhangba hozni. -
#3633 képzeljétek mellé ahogy rusland üvöltözik a VILKOBA: IDE SZÁLLJATOK BAZZEE AGYONLŐLEK KECSEEEEEEGG. NE ODA!!-IDE!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
tiszta feeelinges :D -
rusland #3632 dolgozok rajta -
rusland #3631 es kepzeljetek el ahogy megy a japan partraszallas
tiszta feeling -
#3630 őőő ezt hogy akarod? VILKÓN addig ordibálsz míg mindenki egy csapatszállítóba száll be? -
rusland #3629 en megprobalok olyan cuccot csinalni amivel olyan csapatmunkat lehessen elerni hogy egy csapatszallitok fullon legyenek meg ilyesmi -
#3628 király :D -
rusland #3627 #bf.hu az mar van -
#3626 NA én támogatom a nem látható nevű ellenfelet. Támogatom a voicecom/csapat de szerintem VILKÓ kellene mert az egyszerűbb kezelni és elterjedtebb...
Támogatom a szabályrendszert is HA azt közösen állítjuk össze. Nagyon szeretném ha a BF scene nem jutna a MOhaa sorsára éppezért lenne jó ha mihamarabb összeszokna az egész tábor!
Ugyhogy minden építő jellegű dolgot támogatok.. lehetne egy BF csati is :D -
#3625 LOL