109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3710 Nos most ellenfelet nem látsz barátot 2 m ről.
Ez nem rossz. -
#3709 Épp ez a baj!!! Épp ezen szívunk itt egy páran. Ezt a fost nem lehet úgy bekonfigolni! Mi is azt szeretnénk, de nem megy. Remélem a fullban már lesz erre lehetőség. -
#3708 szerintem a szavazas nem, jo, mert nincs benne, hogy barat igen, enemi nem.
mint a mohaaban en azt tartom optimalisnak! -
#3707 Mehettek fel. Várom a véleményeket! Most 5m / 300m -
#3706 Uccsó próba. Leveszem a targetet 5m -re a barátot vissza 300 -ra. Kíváncsi vagyok mi lesz... 5p és mehettek vissza.
Tényleg köszi a segítséget! -
rusland #3705 a harmadik -
#3704 Na akkor ez azt bizonyítja hogy nem lehet úgy belőni, hogy csak a barátot írja ki. Ugyanis a target name tag MINDENKIRE vonatkozik. Viszont akkor esküszöm nem értem miért van a friend name tag opció... Mostani beállítás: target: 50m / friend: 350m
Magyarul! Vagy kiírja az ellenséget is és barátot is, vagy semmit nem jelez ki. Na ezt kell eldönteni hogy legyen. Ha mindenképpen az lesz hogy kell a névkiírás akkor a 3 közül melyik volt a legjobb? -
#3703 na a 3. ról. most az ellenfelet kb ugyanolyan messziről írja ki mint a lenti képen, és a csapattársat is. = távolság -
#3702 EMILCÍMEM: [email protected] -
#3701 JÓ! AKKOR LEGYEN EGY SZAVAZÁS!!!
MEGKÉREK MINDENKIT AKI OLVASSA EZT A FÓRUMOT, HOGY CSAK EGY IGENT VAGY EGY NEMET KÜLDJÖN NEKEM EMILBEN.
IGEN: LEGYEN MINDENFÉLE NÉVAZONOSÍTÁS
NEM: NE LEGYEN SEMMIFÉLE NÉVAZONOSÍTÁS
SZAVAZÁS HATÁRIDEJE: 09.02 18H. AKKOR JELENTEM AZ EREDMÉNYT! -
#3699 Na mehet a Próba 3! Remélem így jó lesz mindenkinek. Szóljatok hogy milyen.
THX a tesztereknek! -
#3698 kéne csinálni valahogy egy szavazást hogy legyen-e! gondolom ezt ti meg tudjátok oldani.
Nos ott ül az ellenfél a tankban. ha még 1 métert közelebb jön akkor írja ki a nevét. -
#3697 Én egyetértek ezzel engem nem zavarna. Csak helyzet az, hogy nem csak mi nyomjuk a gámát és vannak akik sirdogálnak miatta. Ha a többség egyetért nem lesz névazonosítás. Én is erre szavazok. Bár a tökéletes az lenne ha barát névkiírás 100m ellenség 0. -
rusland #3696 es ha hulye az ellenseg akkor meg csapdat is lehet csinalni -
rusland #3695 ezaz -
#3694 DE az ugy pont jó lenne ha nem azonosít semmit! a minimapon látod+ meg lehet különböztetni őket. -
rusland #3693 szolj ha mehetunk -
#3692 Jól értem 15-20m -ről azonosít ellenfelet? Barátot mennyiről?
Tedd be pls ide a képet. Thx.
Sajna úgy fest hogy megvalósíthatatlan amit akarunk :(( Ugyanis 2 opció van: Target és friendly name tag. Az előbbi nem az ellenfélre vonatkozik, hanem úgy általában azonosítson -e. Ha ezt 0 -ra veszem, nem azonosít semmit sem, barátot sem. Most úgy van hogy: target: 100m / friend 300m.
Azt hogy csak a barátot írja ki szerintem nem megy, de azért tegyünk még 1 próbát. 5p és újra... -
#3691 DE miért nem jó ugy ha az ellenfél nevét egyáltalán nm írja ki? a csapattársét meg mondjuk ugy ahogy most az elllenfélet. Ha rázoomolsz akkor ugy is látod hogy veled van. -
#3690 Na most kb 20 15 m ről írja ki a ellenfél nevét. Ha kaarod küldök egy scr shotot a távolságról.vagy beteszem ide. -
#3689 Próba 2 mehet. Kérdés ugyanaz: célpontazonosítás. -
rusland #3688 igy a legjobb
amugy dud nemsoka kesz lesz a tervem remelem tecceni fog -
#3687 de nem jó így? -
#3686 Na akkor restart újra 5 perc múlva új konfiggal.. Szólok ha mehet... -
#3685 a csapattáraidnak?
óvónéni itt egy csúnya TK -s!!!!!! :DDD -
rusland #3684 na ez teccik
az jo hogy a csapattars nev sem latszik igy lehet csapdat csinalni -
#3683 Na örömmel jelentem hogy megszűnt a csapattársak és ellenfelek nevének kiírása. -
#3682 Kérdés! Azonosít -e nevet jól? -
#3681 Melóban vagyok, nem igazán tudok Wilizni. Szerintem balhé lenne :))
Na a szerver fut. Próba 1. mehet -
rusland #3680 dud gyere fel erre -
rusland #3679 80.98.18.22:3782/gdr
pass gdr -
rusland #3678 ok egy pill -
#3677 rendben csinálsz? mert ha én csinálok hozzám nem lehet connectelni... -
rusland #3676 addig halgatok izeltlabu farkasokat :))) -
rusland #3675 wilcon kene megbeszeln dud, garett -
#3674 OK szólja ha kész. -
#3673 Ne most még ne. Most default értéken van. Egy öt perc múlva átállítom 0m ellenség és 300m barátazonosításra. Meg kéne nézni hogy müxik -e. Ha nem akkor finomítunk a dolgon. -
rusland #3672 nekem nincs semmi dolgom tok segiteni
icq-m:150249465 -
#3671 itt vagyok. menjek be akkor az OBI szerverre? -
#3670 Megyek de csak 10 percig érek rá!