109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#3795 Anyám meg már rég meg is halt, mire te a sajátodéból kiestél... -
#3794 Na mivan eltaláltál a fórumba olyan mélyre is??
Vagy csak eddig tartott míg leesett??? -
#3792 áááá inkább gitározok...
de komolyan ez lesz itt a flamelés lesz akkor EZ: lesz :D és ez fenyegetés volt. -
#3791 te milyen notakat nem ismersz ^.^
leszel a CODE notafaja? ^.^ (majd csinalunk publik wilkot ahol mindenki hallgathatja, hogy milyen szepen enekelsz ^.^) -
#3790 "Olyan aranyos kislány vagy bujj el szépen majd megkeresünk..." -
#3789 akkor mostmár én is ... DAMN
-
#3788 valahogy tudasd mar ha befejezted ... akkor majd jooool megtapsolunk ^.^ -
#3786 Garrett is huje ^.^ -
#3785 na ezt megkaptuk ...
de huje aki valaszol valamit is erre az uzenetre ^.^ (en az vagyok alairom!)
-
#3784 NEm vagy te egy Mohaa player véletlenül? -:D -
#3782 ne huzd fel magad az ilyenen ... biztosan csak korai magomlese van ^.^ -
#3781 Már írtam hogy bocs, aki ismer az tudja, defaultban nem vagyok ilyen...
Nézzétek el eme ideggyenge fellángolásomat (és még igazam is volt) -
#3780 Majd hívlak Dud a 7végén vagy hétfőn du. mert vannak fejlemények, csak nem akarom elkiabálni mert nem lett még megerősítve...
Írtam még ide nyunyunak de inkább kitöröltem -
#3779 plz plz plz ... mellozuk ezt a stilust ... mi (a BF scene) olyan kulturaltak vagyunk ... nem? ^.^ -
#3778 egyelore inkabb fogalmazzunk ugy, hogy kosz OBI azert, hogy megkaphattuk az OFP szerver felet ^.^ -
#3777 Nem Dod hanem Dog csak egy kicsit pipás lettem én is. -
#3776 Ja OFP marad, ha lesznek jó minőségű, állandó jól menedzselt BF szerverek. Amennyiben nem, akkor mi megcsináljuk.
Szal Dod nyugi, tudod mi az ábra. Máskülönben meg igazad van! Nanu véleménye egy cseppet sem számít. SOF szerverünkön is nyomult és valahogy senki nem sír utána hogy most már nem játszik... vajon miért? -
#3775 Bocsi a többiektől csak felhúztam magam ezen a kis mitugrászon... -
#3774 nyugika, OFP marad. BF-re majd lesznek jobb szerverek -
#3773 Anyucid! -
#3772 Arról meg, hogy egy másik OFP szerver indításával hol tartunk, neked nem köteles senki beszámolni!!
Elég ha Dud-ék tudnak ról!!
Érted kisgyerek?????
Kérdezem én is, látod a kérdőjelet?????
-
#3771 Akkor nanu fiam:
Kurva szar az anyukád a pöcsét meg az apukád vakargatja vazzeg, főleg hogy téged megcsinált te kis büdös paraszt, hogyan mersz te belepofázni abba amihez semmi közöd??????
BF-en meg tobzódnak az emberek és remélem hogy téged hamarosan kiutálnak ugyanis ahogy látom te még eddig semmit sem tettél azért hogy legyen pl BF vagy akármilyen szerver!!!
Honnan tudod, hogy akik OFP-znek azok milyen kapcsolatban állnak OBI-klánnal??????
Talán ismerik is?????
Eggyütt jáccottak majd egy évig OFP-t??????
Rohadt kis genyó vagy köcsög!!! -
#3770 Szerintem az OFPsek már így is idegesek emiatt -
#3769 ja ja csak ilyenkor már nem látok a monitorig se... azért nem vehettem észre... -
#3767 mindenkinek saját joga mit csinál a szerverrel, ebbe ne szóljunk bele. Örüljünk hogy van napközben szerintem. -
#3765 ehhe akkor a megoldás 2 szerver. Egy kiírós a IQ fightereknek.
És egy no kiírós a realizmust kedvelőknek... ha minden igaz és Flex kegyes lesz akkor megvalósítható. -
#3764 Ennyiszer még nem TK-ztak le miota BF-el játszunk!
Ez a kijelzés nélküli mod az emberek 80%-ának meghaladja a képességeit!!!
:((
akárhányszor tankot szereztem, mindig kigránátoztak a csapattársak. Meg jol lelöttek :((
Ehhez a modhoz egy iq tesztet is kéne csinálni :)) -
#3763 DE most csinált felx 32 fős ezekszerint állandó szervert :D én nem tudom mos jöttem home... -
#3762 skacok, megy meg a kiserleti szerverem?
DF Combat Arena 16 emberes es elvileg auto team balance is be van kapcsolva, es nincs name tag. :)
Szal ????? -
#3761 ja ja egész délelőtt ezzel szenvedtünk/bosszankodtunk. -
#3760 A friendly ha hiszed ha nem 500m -en van(!!!)... A target name tag van 5 -ön. De ha ezt felemelem, akkor azzal automatikusan emelkedik az ellenség azonosítása is rohamléptekkel. Bullshit a cucc izomból sajna... -
#3759 Húúú jött egy pár levél! Egyenlőre kő keményen a NEM vezet, azaz nem lesz azonosítás. -
#3758 ja megvalami ...
a friendly name tag lehetne picit nagyobb ... mert ez az engineerrel es medickel kicsit kiszuras ... hisz ok igy nem latjak, hogy az adott csapattars vagy tank hany %on van ... es nehez megtalalni a javitando / gyogyitando dolgot.
Nem sokkal ... csak mondjuk ha most 5 akkor ugy 25re -
#3757 jo lenne ha lenne rajta password ... foleg este ... mert akkor az OBI atmegy OFP-be ... -
Xboxman #3756 Jaja egy pass jól jött volna:) -
MrTressy #3755 password nem ártott volna rá mert tele van sok fax külföldivel.... meg igy sosem fogunk beférni -
#3754 WOOW!!!
Flex az Isten! :)))
Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567)
32 fő, na befelé!!
-
#3753 SOkat kell még aludni? Nem is kell aludni :D -
#3752 Kis érdekesség, igy még az esti banzaii elött :))
Nos, nézzük mit válszoltak a külföldi BF plyaerek, arra kérdésre, hogy mit szeretnének ha javitásra kerülne az első patchben:
Most wanted improvements in the final/first patch
25%: Better Multiplayer weapons precision
5%: No permanent jumping allowed (serveroption)
18%: Autoban/kick teamkillers and high pings
12%: Easier player-kick via vote interface
7%: RTS Strategic map to command by click
13%: Better server browser or ASE support
10%: Better plane stall physics for better maneuveres
11%: Mine alarm system for mines of the own team
(Votes: 3479)
Jo lenne már látni, azt a patchot, bár lassan a játékot is várhatjuk :))
Bazzeg, de sokat kell még aludni addig!
:DD -
rusland #3750 thx