109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Csináltam szervert. A név kiírásokat nem piszkáltam, defaulton van.
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
FF ON!!!!
-
radical #3860 Ez az iqfighter a [HUB]-os NaNU? Ha igen azzal sajna a klánjáról is kiállította a bizonyítványt. -
Xboxman #3859 Kurva jó ez a Landor féle szerver!Mindíg tömve van és lehet látni az ellenség nevét a feje fölött(most nem jut eszembe a "hivatalos" neve:) -
Hamlet #3858 Bocs, hogy igy újfiúként ennyit ugatok csak azon húztam fel magam a múltkor, ahogy a légvédelmi ágyút kezelik páran. Könyörgöm ne, ne a célkeresztben legyen a repzi, hanem elé célozni fiúk! Öröm nézni ahogy megy a repzi és 50m-el mögötte megjelennek a pamacsok :) -
Hamlet #3857 :) suhanni szeretek :) van egy - két fazon aki úgy bombáz hogy csak nézek. Bebombáznak az ablakon :)) -
pedro870 #3856 Pláne nem érdemes visszaszólni, ha nem regisztrált a nick, elkezdi a beszólást, bárki folytathatja szórakozásból. Vagy nyitni kell bfbazz topikot , az indexes counterstrikebazz is kész szubkulturális gyöngyszem lett .
Tanulva a tapasztalatokól a leendő új ofp szerverre admin jelenlét mellett folyamatos pszichológusi felügyeletet is biztosítunk majd . -
#3855 én speciel annyit láttam belőled hogy elshuhansz felettem, és utánna már respawnolhattam is.:) -
Hamlet #3854 Hali mindenkinek! Régóra olvasom a topicot. Néhányan már biztos láttak a szerveren (ha nem akkor épp a hátukba kúsztam):). Na mindegy. Gondoltam aktivizálom magam. Ennyi. Csá Ui: OBI-nak egy nagy nagy köszönet a SOF2-es és BF-es szerverekért!!!!!!!!! -
#3853 Ehh most nézem mi van itt... akkkor amit megigértem: ez lesz ha a BF topicban flameltek:
ÉREZZE MAGÁT MINDEN FLAMELŐ LEBASZVA.
Daogman: az ilyen álneves/bunkó kis f***okkal nem érdemes vitázni, ha nem szólsz hozzá akkor hamarabb elmegy! -
#3851 Na mivan? ki is fáradt ki??
Elnyomott az álom anyuka ölében? :)) -
Sir IvanHoe #3850 Nagy siras-rivas lenne abbol a babazsurbol ocsi!!
ehe -
#3849 A meghívás még mindig él!!!
Gondolod hogy azért hívlak meg mert szét akarom lőni a fejed AK-val?? :))) -
#3848 Nem volt rá szükséged,jól kezdték,de hamar kifáradnak.Majd belejönnek:)) -
#3845 LOLLLL -
#3844 Na ja,de nem figyelsz,oszt az OFP-s brigandik megrágják a lábadszárát vmi teazsúron,látod:) -
#3841 Ez uj csúcs vazz :)))
Nanu nem is járt még a szerveren,de már bannolták.:)
Na csapjatok a lovak közé,hagy izzon a topik:)
Nanu vazz jó lesz,ha vigyázol,JFK is szarul járt nemkicsit,nehogy ledurrantsanak kispufkával vazz:)))
...ez valami nagggyon kész...:))) -
#3840 Ehh már mindenki alszik, így ketten már unalamas... -
#3838 De ez tuti komoly nehogy félreértsd vazzeg. -
#3836 Csak te nem érsz fel egy ezreléknyi Kennedy-vel sem, plusz még műveletlen is vagy.
De mondok én neked egy jobb dolgot:
Ha minden jól megy, lesz az ősszel egy újabb OFP Scene buli, na ezennel meghívlak, gyere el szerintem mindenki szívesen látna. :))
Hátha akkor majd nem így állsz hozzá a dolgokhoz.
Remélem anyuék elengedik hozni a gépedet is... -
Stormbird #3834 Egyébkén KeFe ezen beszólása szerintem 10 pontos:))
Nanu latom ma is uj baratokat szereztel :)
Stormbird [ZSIR] -
#3831 Remélem. Kéne majd egy IP. Ha fennt lesz a szerveren pls valaki informáljon és megnézem. -
#3830 Remélem chello-n nyomja... -
#3829 Nem görcsölök KeFe, ez "csak azért is" dolog. :))
Bent a szerveren megdumáltuk már a dolgokat a többeikkel, mondtam aki ismer az tudja kb 2 perc alatt almúlik a mérgem.
Ez itt, már csak szórakozás, ha felszívja magára hát szívja. :)) -
#3828 Majd holnap 11h -tól. Csak a Nanu filtert kell még beállítanom. -
#3827 Kezd népszerű lenni a srác.
ZSÍÍÍÍRRRR -
#3824 Dud ha még van rá igény, visszalőheted a szervert, az a pár "kis pöcsvakaró" aki 11-től fentvolt elment aludni... -
Stormbird #3823 Nanu!
Igazad van! A 3771 sem lányregény, de ahogy nézem volt ott előbb egy nem kevésbé gyenge beszólásod.
Hogy jössz Te ahhoz, hogy beleszólj ilyen hangnemben a felnőttek dolgába?
Szerinted minden rendben van abban a hozzászólásodban? (3766)
Stormbird [ZSIR] -
#3821 Te kis köcsög NANU!! Jó lenne ha nemm itt rontanád a levegőt!!!!!!
DOGMAN te meg szard le ezt a kis buzit!!!!
ApWar -
#3819 Hehh én is befejeztem, ha akarod nanu legyél te a győztes ok??
Majd hosszútávon meglátod megérte-e. -
#3817 "egy '74-es BAK ferfi (vagy csupaszka) lehetne ertelmesebb is:))"
Hogy szerintem kire gondoltál azt most nem mondanám mert már elég volt a trágár szövegből de biztosíthatlak ha rám céloztál akkor igen csak mellé ment.
Amúgy közel jártál a valósághoz de nem fogadható el találatnak.
A csupaszka az meg mi olyan csúszó-mászó féregféle tán mint te vagy??
-
#3814 Részemről befejeztem. Igazad van! Arra sem méltó hogy még egy sort is írjak.
BF fanok! Tényleg utáljuk ki ezt a lámert mert rossz fényt vet ránk! -
#3810 Én anyáztam mert belegázoltál a lelkivilágomba a bunkó szövegeddel. -
Stormbird #3809 Nanu!
Komolyan csodállak...
Ekkora arccal biztosan a reptérre jársz megfordulni...
Persze jobb lenne egy pszhihológushoz elmenni. Még idejében! Még mielőtt valami kárt tennél magadban...
BF-es Népek!
Én a megszállott OFP-s kérek elnézést tőletek ezért a malőrért:(
Remélem még a Világból is kiutáljátok ezt a beteg gyereket.
Béke
Stormbird [ZSIR] -
#3807 Látod Dog ezért szerettem mindig is az OFP társaságot! Semmi anyázás, semmi fikázás, soha semmi bahé! Az ilyen pondrók nem kaptak ott helyet... -
#3806 Amúgy kiről beszélsz?? -
#3805 Egyet elért és neki már ez is eredmény: az tuti hogy felkerül a bann listára! Más listára úgysem kerül fel max a halálra! -
#3804 Csak sűrűn nyomkodd a refresh-t, le ne maradjvalamiről :)) -
#3801 Tipikus! Itt nagy a szája mert arc nélkül lehet üvöltözni. Kíváncsi lennék rád élőben! Gondolom egy kemény 35kg -os 0 vagy akinek még az életben nem jutott semmi jó és most itt tombolod ki magad, mert az élet mást neked úgysem tartogat. Primitív hulladék vagy, sajnállak... -
#3800 ez az utolsó nézd csak meg az indexes OFP topikot is :))
itt -
#3798 Látom az index topicban is jártál:
"tegnap volt egy OBI server ami magyar..csak passos volt:((
OK csinaltak sof2 servert is...
szal OBI banda a passt jolenne kozze tennetek es a 32 szemelyes serveren nemcsak 8 dude rohangalna...thx:)"
A stílusod kicsit hagy némi kívánnivalót maga után..
Még jó hogy az a thx ott van