109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#4160 A BF-ben a japán repülő célja a játék elején a gyors partraszállás, a játék közepén az amcsik hátbatámadása a frontvonal mögülről (pl. észak a japánoké, airfieldért folyik a harc, na ilyenkor kell délen foglalni, és hozni a shermant), a játék végén pedig az, hogy a levegőben _cirkáló_ repcsikkel le lehessen nagyon hamar szállni oda, ahol az utolsó pár amcsi bázist akar foglalni, és jeep-pel vagy tankkal nem érnek oda a japánok időben).
Az anyahajó repülővel való védelme, az amcsi repülőkkel folytatott harc vagy az elhúzódó bombázás kizárólag hátráltatják a japánok győzelmét.
Aki repkedni akar, az:
- legyen amcsi
- szerezzen amerikai repülőt
-
#4159 de ... ugye a tankoknak ellensege egy jo pilota ... es a tank nem jon ki olyan hamar ... tehat egy lebombazott tank az igenis hasznos a lebombazo fel szemszogebol ... viszont ha az utobbi az ellenfel akkor nem art ha van egy jo legvedelem ... ami ketfele lehet 1. uteg 2. repulo.
Szoval azert van szerepe a repuloknek ... engem pl. halalra tud idegesiteni Nelson mikor meg a hazak koze beallva is kibombaz ^.^ -
#4158 lol -
#4157 ez így ebben a formában igaz... és a problémát én is többszört felhoztam amiket most te is megfogalmaztál... -
#4156 "Mire beszállsz, már van két bázisunk és épp a harmadik felé utazom a sherryvel."
Sherry sherry lady ... ^.^ -
#4155 Természetesen ezt nem flame-nek szánom, és lehet, hogy tévedek. Ellenőrizd le :) -
#4154 "Más: Sylvie (aszem igy hivják) lehet decsirni, de tény, hogy kicsit nonszensznek tartom, hogy a repcsivel elszáll az első tankig, kiugrik a tankra és azt gyűri tovább. Engem ez arra emlékeztet, amikor háborgott a gamer társadalom, hogy vannak "lusta" játékosok,akik a repülőig autóval mennek. Szerintem ez ugyanez, csak nagyban."
Kedves NaNa!
Nem várom, hogy stratégiai elképzeléseid a BF demoban követendő játékstílussal kapcsolatban egyezzenek az enyémmel, de ha már felhozod a témát, hadd próbáljak meg rávilágítani arra, hogy a BattleField 1942 Conquest módja miről is szól.
Először szeretném leszögezni, hogy ezen játékmód egyik fő jellemzője az ún. "respawn". Ez magyarul azt jelenti, hogy akit lebombáznak a magukat Top Gun-nak képzelő, a game-et repülőszimulátorral összetévesztő játékosok, azok 1-20 másodpercen belül újra feltámadnak. Nem tudom, ez mennyire zavarja meg a japánok partraszállását, csak azt tudom, hogy rám általában lőni szokott az ellenfél, és ezt nem rosszindulatnak, hanem a győzni akarásnak tudom be, továbbá annak, hogy jelen van az illető a pályán. Azért van jelen, mert övék a bázis, ahol fel tud támadni.
Ugyanis bázist kell foglalni. Meglepő?
Ezt megítélésem szerint sem azok nem segítik elő, akik repcsivel az első kanyarban felrobbannak, önmagukat és társukat kivonva a forgalomból, sem azok, akik fél óráig élvezkednek a géppel, hogy 1 vagy 2 értelmetlen killt összehozzanak, és az esetek felében a társaikat bombázzák.
Ha én beszállok a tankba a repcsivel a játék elején, azzal átlagosan 2-3 bázist elfoglalok, és 10-20 amcsit likvidálok. Van, amikor nem sikerül, és hamarabb kiszednek, de általában ez az eredménye annak, hogy tankhoz jutok. Magad is láthattad párszor. A repülőgép, amit elviszek 20-40 másodperces repülésre, 20mp-en belül újra megjelenik a hajón. Mire beszállsz, már van két bázisunk és épp a harmadik felé utazom a sherryvel.
Szóval gondolkodjál kicsit, kis lovag, mielőtt beszólsz. És iparkodjál. Köszönöm.
-
Xboxman #4153 Álítsd át a régiót US-re! -
#4152 Nos most behatóbban nézeegettem(máramennyire én behatón nézem) ezt az uj drivert. AAO ban Mohaa ban BF nem is szemmel látható javulásokat tapasztaltam(én mint hozzánemértő). Mohaa ban végre visszajött a 70 es fps-em. :D
Nem vettem észre hogy pixelesebb lenne. DE viszont egy nagy probléma van vele... a képernyő beállításoknál semmi nem működik. Mármint ott ahol a special fícsörz van.. D3D beállítások ilyesmi... na ott szép kis vindóz hibaüzenetet tapasztalok: rundll32.dll hibát észlelt itt és itt... ugyhogy "csak" az az egy dolog ami nem megy...
jah SGP : Gef4 mx440 -
Hamlet #4151 Ez a Tobruk patch... elég bugos ez a gém anélkül is hogy házilag patchelgetnék. Részemről kivárom a fullt. -
Hamlet #4150 Ezt DF Sylvie is csak akkor csinálja, ha én nem vagyok ott. :)) Párszor beszoptuk aztán rájöttünk, ennyi. -
#4149 Release delay ?
Monday, 09/02/2002 | 11:28 PST
As Jamil Dawsari, Assistant Producer at EA, told us, EA has to change an element of Battlefield 1942. As some rumors announced in the last days, the German Government asked EA to change the German flag in Battlefield 1942. Jamil confirmed us, that EA will respect this wish and will change the flag.... world-wide!
Jamil couldn't tell us, if and what effects this will have for the release date of Battlefield 1942. However this should not effect the release too much, because Battlefield 1942 is already in production.
-
NaNa #4148 Sziasztok! Olvastam a tegnapi (mai ) fejleményeket. Az ötlet teccik, de minden ami kötelező az egyben taszít is ( legalábbis engem) Egy dolgot tartsunk szem előtt: a játék élményt! Nem tudok azzal a gondolattal azonosulni, hogy " úgy mozogtunk, mint a gép". Ha a munkám engedi játszom, ha nem engedi... akkor ez van. Aprancsnokok kiválasztásával kapcsolatban: az adminok mi alapján döntik el, ki lessz a Pk.??
Mert más dolog nagy pontértéket elérni a game alatt és egészen más dolog 3-10 embert irányitani és a fejükkel is előre gondolkozva időben dönteni.
Más: Sylvie (aszem igy hivják) lehet decsirni, de tény, hogy kicsit nonszensznek tartom, hogy a repcsivel elszáll az első tankig, kiugrik a tankra és azt gyűri tovább. Engem ez arra emlékeztet, amikor háborgott a gamer társadalom, hogy vannak "lusta" játékosok,akik a repülőig autóval mennek. Szerintem ez ugyanez, csak nagyban.
Remélem estére ismét jót játszunk! Bye all -
#4147 Ennyit találtam, rmeélem azért jo lesz valamire :))
Legrosszabb esetben inditok egy szervert :)) -
#4145 jaajjjj mar!
egy os-quakernek nem a szepseg hanem a minel tobb FPS szamitson! ^.^ -
#4144 nem csak single patch?
mert vegig azt irja ^.^ -
#4143 es a gfx nem lett pixeles kisse? Nalam csak addig volt gyorsabb amig rondabb is - alapbol pixeles lett a 40essel bar nem tom miert :) -
#4142 uj detonatorral egy baj van
nview
nem ajanlom az engedelyezeset. -
#4140 Hali ujra. Nos feltettem a uj detonatort éd tényleg gyorsabb lett a BF!!!!!! ugyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Maxxx #4139 yoóo! ;) -
Inquisitor #4138 Mit kell csinálni vele?
Átmásolom a Tobruk adatait a megfelelő könyvtárakba majd felteszem a patchet és OK???? -
#4137 Királyság!!!!
-
#4136 Nos, hogy ma se unatkozzunk egy kis meglepetés !
Tobruk multiplayer patch!!
Nem hivatalos ,de müxik!!!!!!!!!
Szervergazdák!
Nosza!!!
TOBRUK MULTI PATCH -
Inquisitor #4133 Látom nem értitek.
Nem nekem ez a problémám hanem vagy 30-40 ilyen hozzászólást láttam és tök mindegy volt milyen a Videokártyájuk vagy melyik programot használják!!!
Csak gondoltam van valami gyógymód.
Ha visszaállítjuk alapbeállításra szépen megy csak 60Hz-en. És csak a BF-nél van ez a próbléma!
(Nekem tényleg ATI-m van, de én nem is XP-vel használom ... ) -
#4132 Tudom! Csak ha már itt tartunk, miért ne ajánlanék én is egyet. -
Irvine #4131 Szerintem Ati-ja van. -
#4130 Legjobb ilyen progi nVidia-s kártyákhoz a RivaTuner. Tele van mindeféle opciokkal. -
Irvine #4129 Abból gondolom, hogy én is azt használom... -
Inquisitor #4128 Miből gondolod, hogy ha nem megy Rage3D Tweaker-rel, Refreshfix-szel, Refresh-Force-al, Refresh-Lock-kal, akkor miért pont a Powerstrip-pel fog?
Na jó megyek és kipróbálom ... -
Irvine #4127 Butuskák, rakjatok fel egy powerstripet és minden bajotok megoldódik... -
Hamlet #4126 Most nézek valami WWII in color nevű dokumentumfilmet :) Hangulat már megvan az esti gémhez rendesen :)) -
Inquisitor #4125 Segítsen valaki!
Ha WinXP alatt kijavítjuk a Refresh Bug-ot, akkor onnantól nem megy a BF!!!
A log file szerint "invalid video mod" vagy mi a franc miatt.
Hogy lehet ezt kijavítani??? -
rusland #4124 BB rulez -
Hamlet #4123 MA. ESTE. A CSATA! Csata csak egy van. Csak itt, csak nektek!
Kreeztal figyelj, ma IRTÓ jó kedvem van! (aki Big Bordelt néz külön kap az arcába egy -t!) -
#4122 izgi lehetett.... -
#4121 Ja, és kifelejtettem a "ki hányszor tud egy felszállással a hidak alatt átrepülni" versenyt is!!!!:-)) -
#4120 Szasztokz!
Egy kis élménybeszámoló:
A hétvégén BF party volt. Sajna csak 5-en voltunk rá, mert páran nem jöttek el, de azért az élmény garantált volt! 2-en voltunk a haverommal Japánok, a többiek védtek. Az első pár parti nem volt túl szoros, evidens volt, hogy a túlerő győzedelmeskedik. 200-ra volt állítva a ponthatár. Igy olyan 1,5 órás meneteket nyomtunk, de egy pillanatra sem fásultunk be, mert mindig akadt egy kipróbálnivaló taktika, amit eddig még nem vetettünk be! Ez a program sokszinüségéből adódik, ugye.
Aztán elkezdtünk állatkodni. Dzsippverseny, keresztül a szigeten és vissza. Nem volt rosz. Aki béna és felrobbant a verseny közben, az behuppant egy repcsibe és nehezitette a versenyzőket géppuska ill. bomba csomagokkal...:-)))
Aztán jött a kötelékrepülés. Hát az nem egyszerü... Fél órába tellt, mire 3-an összeálltunk. A többek csak kullogni tudtak utánunk....
Aztán a hidalatt átrepülő verseny jött. De úgy, hogy a többiek mint a pontozóbírák a hidon álltak. Nemegyszer az egész biró-árdát ledarálta valamelyikünk.
Aztán jött egy utolsó csata. Na ez már kemény volt! Mindkét fél marhára taktikázott, de nekünk japánoknak nem volt sok esélyünk a 3 szövetséges védő ellen! Azért nyomattuk, hisz marha jó móka volt! A vége kb úgy nézett ki, hogy a számláló 123:3-at mutatott a szöv.-ek javára of kóz. A sziget felső csücskéből indultunk mindig és sorra foglaltuk el az útbaeső bázisokat. A középső bázis ugye a legjobban védett pont. Az ellen beszorult az alsó 2 bázishoz, plusz a repteret védték. Na ekkor érkeztem én meg egy dzsippel. 2-en voltak középen, akik nem figyeltek az épp megjelenő tankra. Beleültem és végeztem a védőkkel. A társam meg dzsippezett tovább az alsó 2 pontra. Neutralizálta a parton lévő bunkert (értsd csak lehúzta a zászlót és nem várta meg amig a mienk lesz a bunker) és rohant tovább az utolsó pont felé. Közben én maradtam a reptéren védeni. Meg is jött az ellen, visszafoglalni a cuccost, de nem sikerült neki... :-(
Abban a pillanatban vége lett a játéknak. Egy pillanatig se hittük, hogy nyeerhetünk, úgy is álltunk fel, hogy "nnna, nembaj, de azé jó volt" mire jön át a másik szobából a Freak, és mondja, hogy mekkora mázlink volt, mert nem tudtak sehova spawn-olni, pedig már csak 3 pontunk volt.....
.............(értetlen fejjel meredek rá)
"mivan?????? nyertünk?????"
Ebben a pillanatban fogom fel a záróképernyő adatait. 3:0 a Japánoknak!!!!!!!!
És itt készen voltam! Nem hittem el! A haverom visszafoglalta az uccsó bázist, majdnem kinyírták, de megcsinálta és a szöv.-ek nem tudtak hova spawnolni!
Iszonyat jó ez a gém! És ez még csak 1 pálya volt!!!!
Hát ennyi! -
#4119 Hali All!
1. A CB -t szerintem felesleges erőltetni. Kis hazánkban kéne inkább nyomulni. Lesz elég erős klán hozzá.
2. Dog király vagy! Ha segítesz megcsinálni a honlapot nem leszek hálátlan!
3. Az OBI szerver megy szokásához híven 23h -ig.
A részletek:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
-
#4117 megvolt -
#4116 mindkettotoknek igaza van
epp ezert kell a publik -gyertek be repkedni- szerver es kell a klanwarz -2es osztag sargan elore!- szerver.
Elobbi egy freelance hent lenne (mert a nepnek azert kell az is) utobbi meg amit irtal. Es elobb utobb az elobbin osszegyult nepek klanba rendezodnek es jonnek az utobbira.
"Isz kakung"