109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
rusland #4204 na amugy van egy megjobb otletem
lenne 3 osztag
az 1iknek nemlenne vezetoje ide azok jelentkeznek mint szilvi vagy a szabadsagra vagyok playerek
lenne masik 2osztag ezek a vezetot kovetnek
es igy lehet valasztani majd nyugottan szoval nemlenne megkotes -
#4203 Olvasd vissza a fórumot. -
#4202 Falióra? -
rusland #4201 szilvi nemakarlak megserteni de te mirol beszelsz? milyen szerepjatek elemek? -
#4200 2 Browning?
vagy ... Biliard dako?
vagy ... -
rusland #4199 az a rus az nem en vagyok -
#4197 Találos kérdés:
Ha 2 golyo veri az álladat, akkor mi van a szádban? -
#4196 Keresem, de nem találom :) -
#4195 Don't war, make love ! :)))
Térdelj le , és szeress! :)) -
#4194 De jó!Legyafott a landor!!
Isten ez a program! :))) -
#4193 És mit kellene tennem, nem lőnöm az ellenfélre? Nem szállni be az üres tankba? :) -
#4192 Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567)
pass: df-bf -
#4191 ÉS? Ki akadályozza? Mind azon vagyunk! -
#4189 Most másik gépről írtam :))
DF|Sylvie :) -
#4188 NaNa: Jól van, ne vedd a lelkedre. Ha a gyerekem volnál, akkor elkényeztetnélek, de nem vagy az :)
Oké, nem személyeskedem.
Szerepjátékozni ott van NeverWinter Nights. Egyetértek veled abban, hogy a BattleFieldbe is lehetne ilyen elemeket vinni. "Gyertek, szedjünk málnát, és adjuk oda a medve bácsinak", vagy "lőjük le Sanyit, a nyulat, süssük meg, és együk meg együtt az amcsi katonákkal, kellemes tábortűz melletti hangulatban dalolászva", sőt "csábítsuk el az ápolónőket, és rendezzünk orgiákat" mentalitást is fel lehetne villantani a játékban. Sajnos azonban sem medve, sem málna, sem nyúl, sem ápolónő modell nincsen a játékban, ellenben vannak elég hatékony fegyverek, és némelyikkel még lőni is lehet, ha szerencséd van. (Nekem eddig mindig az volt).
Tudom, hogy ez furcsa és szokatlan egy háborús FPS játékban - mármint, hogy egyesek lőni akarnak -, de én már beletörődtem.
Azért, mert egyesek itt akarnak RPG-zni, rám még nem kötelező. Nem mondom, jól jönne néha egy chain lightning, szólj, ha rájössz, hogy kell, nekem még manám sincs, akármennyire igyekszem.
A másik dolog, hogy a császár azt várja el tőlem, hogy hatékony legyek és győzzem le az amcsikat. Mivel mérnök vagyok, a közelharc - főleg ilyen sux netcode melett - igen nehézkes, teljesen logikus, hogy tankkal megyek. Meg tudom javítani többek között. Továbbá logikus, hogy repcsivel indulok, hogy ne legyen ideje az ellenfélnek beülni a sherrykbe.
---
Viking: külső nézetben utazzál, akkor látod, ha ugrik a társad. Ha utazol, legyen rajta a kezed a katapult gombon, ez az alap. Amúgy rádión lehet közölni, hogy hol fog kiugrani.
---
Ranger: a háború etikus? -
#4187 OBI szerver holnap újraindítva: 11h. -
#4186 ÉS mielött odaér a tank felvágod a hasad!!!
És majd a felhö széléröl visszanézve észreveszed, hogy saját tank volt! :))) -
#4185 Inkább késsel, az olyan Keleties... :) -
#4184 Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567)
pass: df-bf -
#4183 Mire gondolsz? Állj ki a tank elé egy pisztollyal!
Majd megemlékezünk rolad ! :))
-
#4182 Sezrintem távolrol löni nem etikátlan!
Viszont az északi bázison, beállni amcsi létedre a löszerraktárba az az!
Mivel épp elötted születnek meg a japcsik, és csak lönni kell öket!
Lásd ma este.
Bár nléha sokkal jobban idegesit a csapattársaim viselkedése.
Ma egy partiban kb 8-szor tk-ztak le(jo hosszu party volt), de még egy sem méltatott annyira sem, hogy bocsi!
A hajon soha nem néznek körül akik beugranak a csonakbba, eszükbe se jut hogy esetlen beszállnál,...most a többiekröl nem nyilatkozom. -
#4181 ''Sokaknak butaságnak tűnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
"Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod győzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!" ''
Érdekes színt vihet a játékba, szerintem tök kúl ötlet! :) -
#4180 ezzel valahogy total egyet tudok erteni ... ugy az egesszel ^.^
es nekem van gyerekem ^.^ -
#4179 én is igy gondolom, főleg mikor már csak egy respawn pont van, na az egyenesen ... -
#4178 Mikor kezdődött az egész én is sokat respawn campeltem. :)
Ma már perzse nem, mert eléggé gerinctelen módja a fragszerzésnek... :PPP -
Hazzard #4177 ezt hívják spawn killnek : ) -
#4176 Etikus a respawn pontot (pl a bunkerba belőni egy tankkal) lőni? Szerintem nem, de valakinek nagyon tetszik
Amugy király volt a game ma -
#4173 Elég jól lehet repcsivel irtani, csak meg kell tanulni. Ha a készítők azt akarták volna, hogy repcsivel közlekedj, nem raknak a hajóra csapatszállítót! ;)) -
NaNa #4172 Én is elköszönök! Jő éjt mindenkinek !! -
Hamlet #4171 Na mindegy ugyis elfaradtam mar. Kiraly volt. Joccakat -
Hamlet #4170 Hülye, mocsok monitor!!!! Faxom tele van vele. Tankkal tisztitgatom a terepet erre bumm sotet kepernyo..... kikapcs.... var 10 sec... kozben mozog... visszakapcs... tank 20%-on granat repul felem (azert megbosszultam az illetot :))) -
#4169 Hát pedig NaNa-nak igaza van. Ez a játék nem arról szól, hogy ÉN viszek minden járművet és a többiekre szarok csak azért, hogy nekem luxus legyen a közlekedés. -
Viking #4168 Hát csak nem te is megjelentél?
Repcsi: nekem spec semmi bajom azzal hogyha valaki viszi a gépet, csak azért, hogy kiugorjon belőle, csak az a gáz, ha én beülök mögé, és ő egyszercsak, semmi jelzés nélkül elkezd süllyedni, majd kiugrik... Namost ilyenkor az a legrosszabb, hogy esélyem sincs túlélésre, mert nem tartom az ujjam az 1-esen, és még kiugrani se igazán tudok, mert mire eljutok addig hogy megnyomni 9-est, addigra már szép kis paca vagyok a padlón... Szóval ha Sylvie vagy bárki ilyen akcióra készül, vagy rántsa fel a gép elejét, vagy riadóztasson elötte vagy mindkettő...
Dühöngés: a fene egye meg azt a rohadt sulit! Nincs időm játszani és így is reggeli énmagam egy friss és ropogós zombira emlékeztet... Tököm televan, nembaj, hétvégen megyer már én is, rettegjetek!
viking alias claw -
NaNa #4167 Nos: "Szóval gondolkodjál kicsit, kis lovag, mielőtt beszólsz. És iparkodjál. Köszönöm."
Ezt visszautasítom! A gyermekeddel -ha van, bár én azzal sem beszélek ilyen hangnemben - esetlegesen megengedteted ezt a hangvételt, de velem nem :(
Kaptál egy személyeskedés mentes kritikát,ennyi.
Magam részéről azokkal értek egyet, aki inkább játszani jön. Magáért a játékért. Nem biztos, hogy egy ilyen stratégia annyira jó. Azt nem vitatom, hogy ne lenne hatékony, csak a hangulatot erősen rontja. Ne érts félre, nem az a gondom, hogy viszed a tankot és ki sem szállsz belőle. Csak ha repülővel indulsz és jól értessz hozzá, akkor addig, mí ki nem lövik alólad, harcolj vele.
Sokaknak butaságnak tűnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
"Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod győzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!" -
Hamlet #4166 Sok a duma, gyáva nyulak!!! Gyertek mutassatok valamit élőben!! -
#4165 de nincs jobb mint egy feelinges gyozelem ^.^ -
Szerintem alapvetően két féle játékos van:
- az egyik a győzelemre,
- a másik a feelingre hajt
Ez két különböző stílus. Egyikért sem lehet a másikat hibáztatni. Ezen felesleges vitázni.
-
#4163 nekem a lanyom az elso ^.^ -
#4162 Nekem a játékélmény az első és nem pedig az hogy hány pontot szedtem össze játék során. Aki pedig igazán jól tud repülni és bombázni az igenis hasznos a csapat számára mert minden fraggel csökken az ellenfél ticketjeinek száma. -
#4161 Perze, hogy van. De lehet hozni amerikai repülőt, és azzal nem hátráltatod a main questet.