109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• rusland
    na amugy van egy megjobb otletem
    lenne 3 osztag
    az 1iknek nemlenne vezetoje ide azok jelentkeznek mint szilvi vagy a szabadsagra vagyok playerek
    lenne masik 2osztag ezek a vezetot kovetnek
    es igy lehet valasztani majd nyugottan szoval nemlenne megkotes
  • DF|Sylvie
    Olvasd vissza a fórumot.
  • DF|Sylvie
    Falióra?
  • rusland
    szilvi nemakarlak megserteni de te mirol beszelsz? milyen szerepjatek elemek?
  • KreeztalCODE
    2 Browning?
    vagy ... Biliard dako?
    vagy ...
  • rusland
    az a rus az nem en vagyok
  • G. Joe
    Találos kérdés:

Ha 2 golyo veri az álladat, akkor mi van a szádban?
  • DF|Sylvie
    Keresem, de nem találom :)
  • G. Joe
    Don't war, make love ! :)))
    Térdelj le , és szeress! :))
  • G. Joe
    De jó!Legyafott a landor!!
    Isten ez a program! :)))
  • DF|Sylvie
    És mit kellene tennem, nem lőnöm az ellenfélre? Nem szállni be az üres tankba? :)
  • G. Joe
    Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567)
    pass: df-bf
  • G. Joe
    ÉS? Ki akadályozza? Mind azon vagyunk!
  • Veriel
    Most másik gépről írtam :))

DF|Sylvie :)
  • Veriel
    NaNa: Jól van, ne vedd a lelkedre. Ha a gyerekem volnál, akkor elkényeztetnélek, de nem vagy az :)
    Oké, nem személyeskedem.

Szerepjátékozni ott van NeverWinter Nights. Egyetértek veled abban, hogy a BattleFieldbe is lehetne ilyen elemeket vinni. "Gyertek, szedjünk málnát, és adjuk oda a medve bácsinak", vagy "lőjük le Sanyit, a nyulat, süssük meg, és együk meg együtt az amcsi katonákkal, kellemes tábortűz melletti hangulatban dalolászva", sőt "csábítsuk el az ápolónőket, és rendezzünk orgiákat" mentalitást is fel lehetne villantani a játékban. Sajnos azonban sem medve, sem málna, sem nyúl, sem ápolónő modell nincsen a játékban, ellenben vannak elég hatékony fegyverek, és némelyikkel még lőni is lehet, ha szerencséd van. (Nekem eddig mindig az volt).

Tudom, hogy ez furcsa és szokatlan egy háborús FPS játékban - mármint, hogy egyesek lőni akarnak -, de én már beletörődtem.

Azért, mert egyesek itt akarnak RPG-zni, rám még nem kötelező. Nem mondom, jól jönne néha egy chain lightning, szólj, ha rájössz, hogy kell, nekem még manám sincs, akármennyire igyekszem.

A másik dolog, hogy a császár azt várja el tőlem, hogy hatékony legyek és győzzem le az amcsikat. Mivel mérnök vagyok, a közelharc - főleg ilyen sux netcode melett - igen nehézkes, teljesen logikus, hogy tankkal megyek. Meg tudom javítani többek között. Továbbá logikus, hogy repcsivel indulok, hogy ne legyen ideje az ellenfélnek beülni a sherrykbe.

---

Viking: külső nézetben utazzál, akkor látod, ha ugrik a társad. Ha utazol, legyen rajta a kezed a katapult gombon, ez az alap. Amúgy rádión lehet közölni, hogy hol fog kiugrani.

---

Ranger: a háború etikus?
  • Dud [OBI]
    OBI szerver holnap újraindítva: 11h.
  • G. Joe
    ÉS mielött odaér a tank felvágod a hasad!!!
    És majd a felhö széléröl visszanézve észreveszed, hogy saját tank volt! :)))
  • Rincewind
    Inkább késsel, az olyan Keleties... :)
  • G. Joe
    Landor (HUN) DF Clan Server (152.66.93.27:14567)
    pass: df-bf
  • G. Joe
    Mire gondolsz? Állj ki a tank elé egy pisztollyal!
    Majd megemlékezünk rolad ! :))

• G. Joe
    Sezrintem távolrol löni nem etikátlan!
    Viszont az északi bázison, beállni amcsi létedre a löszerraktárba az az!
    Mivel épp elötted születnek meg a japcsik, és csak lönni kell öket!
    Lásd ma este.
    Bár nléha sokkal jobban idegesit a csapattársaim viselkedése.
    Ma egy partiban kb 8-szor tk-ztak le(jo hosszu party volt), de még egy sem méltatott annyira sem, hogy bocsi!
    A hajon soha nem néznek körül akik beugranak a csonakbba, eszükbe se jut hogy esetlen beszállnál,...most a többiekröl nem nyilatkozom.
  • Rincewind
    ''Sokaknak butaságnak tűnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
    "Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod győzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!" ''

Érdekes színt vihet a játékba, szerintem tök kúl ötlet! :)
  • KreeztalCODE
    ezzel valahogy total egyet tudok erteni ... ugy az egesszel ^.^

es nekem van gyerekem ^.^
  • Norbi2K
    én is igy gondolom, főleg mikor már csak egy respawn pont van, na az egyenesen ...
  • Rincewind
    Mikor kezdődött az egész én is sokat respawn campeltem. :)
    Ma már perzse nem, mert eléggé gerinctelen módja a fragszerzésnek... :PPP
  • Hazzard
    ezt hívják spawn killnek : )
  • Norbi2K
    Etikus a respawn pontot (pl a bunkerba belőni egy tankkal) lőni? Szerintem nem, de valakinek nagyon tetszik
    Amugy király volt a game ma
  • Rincewind
    Elég jól lehet repcsivel irtani, csak meg kell tanulni. Ha a készítők azt akarták volna, hogy repcsivel közlekedj, nem raknak a hajóra csapatszállítót! ;))
  • NaNa
    Én is elköszönök! Jő éjt mindenkinek !!
  • Hamlet
    Na mindegy ugyis elfaradtam mar. Kiraly volt. Joccakat
  • Hamlet
    Hülye, mocsok monitor!!!! Faxom tele van vele. Tankkal tisztitgatom a terepet erre bumm sotet kepernyo..... kikapcs.... var 10 sec... kozben mozog... visszakapcs... tank 20%-on granat repul felem (azert megbosszultam az illetot :)))
  • I.C.ram
    Hát pedig NaNa-nak igaza van. Ez a játék nem arról szól, hogy ÉN viszek minden járművet és a többiekre szarok csak azért, hogy nekem luxus legyen a közlekedés.
  • Viking
    Hát csak nem te is megjelentél?
    Repcsi: nekem spec semmi bajom azzal hogyha valaki viszi a gépet, csak azért, hogy kiugorjon belőle, csak az a gáz, ha én beülök mögé, és ő egyszercsak, semmi jelzés nélkül elkezd süllyedni, majd kiugrik... Namost ilyenkor az a legrosszabb, hogy esélyem sincs túlélésre, mert nem tartom az ujjam az 1-esen, és még kiugrani se igazán tudok, mert mire eljutok addig hogy megnyomni 9-est, addigra már szép kis paca vagyok a padlón... Szóval ha Sylvie vagy bárki ilyen akcióra készül, vagy rántsa fel a gép elejét, vagy riadóztasson elötte vagy mindkettő...
    Dühöngés: a fene egye meg azt a rohadt sulit! Nincs időm játszani és így is reggeli énmagam egy friss és ropogós zombira emlékeztet... Tököm televan, nembaj, hétvégen megyer már én is, rettegjetek!
    viking alias claw
  • NaNa
    Nos: "Szóval gondolkodjál kicsit, kis lovag, mielőtt beszólsz. És iparkodjál. Köszönöm."
    Ezt visszautasítom! A gyermekeddel -ha van, bár én azzal sem beszélek ilyen hangnemben - esetlegesen megengedteted ezt a hangvételt, de velem nem :(
    Kaptál egy személyeskedés mentes kritikát,ennyi.
    Magam részéről azokkal értek egyet, aki inkább játszani jön. Magáért a játékért. Nem biztos, hogy egy ilyen stratégia annyira jó. Azt nem vitatom, hogy ne lenne hatékony, csak a hangulatot erősen rontja. Ne érts félre, nem az a gondom, hogy viszed a tankot és ki sem szállsz belőle. Csak ha repülővel indulsz és jól értessz hozzá, akkor addig, mí ki nem lövik alólad, harcolj vele.
    Sokaknak butaságnak tűnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
    "Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod győzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!"
  • Hamlet
    Sok a duma, gyáva nyulak!!! Gyertek mutassatok valamit élőben!!
  • KreeztalCODE
    de nincs jobb mint egy feelinges gyozelem ^.^
  • SGP

Szerintem alapvetően két féle játékos van:
    - az egyik a győzelemre,
    - a másik a feelingre hajt

Ez két különböző stílus. Egyikért sem lehet a másikat hibáztatni. Ezen felesleges vitázni.
  • KreeztalCODE
    nekem a lanyom az elso ^.^
  • Lacc
    Nekem a játékélmény az első és nem pedig az hogy hány pontot szedtem össze játék során. Aki pedig igazán jól tud repülni és bombázni az igenis hasznos a csapat számára mert minden fraggel csökken az ellenfél ticketjeinek száma.
  • DF|Sylvie
    Perze, hogy van. De lehet hozni amerikai repülőt, és azzal nem hátráltatod a main questet.