109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#4244 ugylatszik megis ... ^.^ -
#4243 Bocsi, de ezt nem birtam kihagyni! :))
-
#4242 Látszik, hogy korán lelőtték az OBI-t, és nem játszottátok ki magatokat :) -
#4241 ha tovig belenyomjak valakinek a szajaba akkor nem olyan big ^.^ -
#4240 Hát a BIG BRÁNER!!!!!!!!!!
-
#4239 biztos csak véletlen volt! ^.^ -
#4238 Kevés szabad hely. -
#4237 mi most voltunk 1 hete WB-ben ^.^
volt WB Rewind! ^.^ -
#4236 baszki ... elbasztam ... beleraktam egy huje "-t is ^.^ -
#4235 Nekem nem kell bemutatnod, én még a Nyugati mellé jártam Fáklyába (is) anno :) -
#4234 varj ... paros het van? akkor igen ^.^ sietnem kell mert jovoheten mar en leszek az ^.^ -
#4233 NOs, ha igaz, akkor itt a találos kérdésre a válasz!
(Ha 2 golyo veri az álladat, mi van a szádban?)
-
#4232 Tilos az jo ... PaloPalko jokat kever ^.^ -
#4231 Garrett csaj? :) -
#4230 Billiárdasztal. -
#4229 Miért ne venném magamra, ha állandóan ezt csinálom? És? Tilos?
-
#4228 NOs, ha igaz, akkor itt a találos kérdésre a válasz!
(Ha 2 golyo veri az álladat, mi van a szádban?)
-
#4227 Oké, és az etikus, hogy a házikó előtt áll a viharvert tankom, és az emberek páncélököllel respawnolnak? Ez ugyanis azt jelenti, hogy rosszindulatot feltételeznek rólam, azt gondolják, hogy bántani akarom őket, és ezért hoznak tankelhárító fegyvert.
Ha jól értem, szerinted várnom kellene, hogy ők lőjenek először, vagy félrevonulni a tankkal, hogy kijöhessenek. Biztosan van egy láthatatlan kör, amin belül tilos bántani őket.
Ne gyerekeskedjünk már!! -
#4226 csak az veszi magár aki muveli is a dolgot, errol ennyit:)
sylvie senki nem mondta hogy ne szálj be az ures tankba meg hogy ne lődd az ellent, nem erről beszéltunk. -
#4225 bar jobb is, hogy nem kerult be ez a kep ^.^
eleg tre -
#4224 oke ... maris atugrom Garretthez csinalni kisCODEkat ^.^ tudsz varni mig elkeszul? ^.^ -
#4223 ahogy ez is ^.^
pedig a helyes link a kepre az ez: http://b0rg.w-n.pl/rotfl/upload//SOLDIER.gif -
csak rossz volt a link -
#4221 Legyetek már kicsit többen CODE-ban, warozhatnánk egy jót.
Lesz nálam smink és tükör is, és belevilágítom a napot a szemetekbe. -
#4220 ne haragudj veriel de ez a mondás hogy a háboru etikus? nem idevalo, az egy másik musor, ez egy játék, amiben szerintem nem etikus hogy a respawn pontom várom az ellent egy ágyuval az ajtoban. -
#4219 Faszomba! Gifet nemjelentiteni? :( -
#4218 -
#4217 de ... tok cuki ^.^ -
#4216 Amugy itt a válasz!!! :))
-
#4215 Illik is a logómhoz, nem? :) -
#4214 Azok után, hogy így védesz, mégsem az órát választom :) -
#4213 Sokaknak butaságnak tűnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
"Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod győzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!"
ez igy oke ... de ez meg nem RPGzes ... ez csak annyi, hogy tok jo feelinges mikor japankent tenyleg japankent viselkedsz ... szoval kamikazezol meg satobbi (es kozben wilkon uvoltod, hogy BANZAAAAIIIII) ^.^
szerintem ebbol indul az egesz ...
de szilvi ... amit te irtal #4188 az nagyon szokenos volt ... -
#4212 HA belefér a szádba? -
#4211 Sylvie jo csapat játékos! És jó játékos! Ennyi! -
#4210 Eddig egyszer sem adtam neked értelmetlen választ, az egy dolog, ha nem sikerült értelmezned.
1: kérdezed, honnan veszem az RPG elemeket. Állítólag olvastad a fórumot. A 4167-et fusd át még egyszer.
2: amit írtál, az arról szólt, hogy nem a csapatért játszom, hanem szólozom. Erre reagáltam. -
rusland #4209 4201-es kerdesem meg midnig fenall -
rusland #4208 szilvi mar megint ertelmetlen valaszt adtal nekem -
#4207 Akkor nem értem a kérdést. -
#4206 Nem tudom, miről beszélsz.
Én csapatban játszom. Ha egy társamnál van egy tank, megjavítom. A hajót rendszeresen javítom. Figyelek a többi rádióüzenetre és rádiózom magam is. Ha egyedül vagyok az ellenféllel, nem hősködök, várok az erősítésre és fogom a zászlót.
Szerintem téves következtetéseket vontál le. Hagyjuk...
-
rusland #4205 visszalovastam