109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• G. Joe
    Hidden Island in Demo!!!!
    K I search all over the forum and couldnt find this.

Just for fun I went to see how far out to sea you could go and
    to my suprise, I found an EXACT copy of wake Island BUT no trees buildings e.t.c

(also if you try this you have to me a medic to heal yourself if you parachute because it constantly tries to kill you because your out of bounds

To get there to take a plane from the Allies runway and go directly EAST (to the right away from the island) after air born

• Dud [OBI]
    Tehát összefoglalásként:
    Szerver neve: OBI POWER
    Szerver verzió: 1,1 (kliens oldalon is frissíteni kell!)
    Ip: 152.66.93.10
    Pass: bf42hu
    Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
    Max. player: 32
  • Dud [OBI]
    De :))
  • DF|Sylvie
    nem .10 a vége?
  • Dali
    OBI szerver este 11-ig fut a 152.66.93.30-as IP-n a jelszó: bf42hu
    A szerver átált 1.1-re, tehát kliens oldalon is tessék frissíteni.
  • G. Joe
    "32 embernél nagyon akad"

Ez mit jelent?
    32 ember bent volt a szervereden, vagy 32 fös szervert inditottál, csak ugy magadban?
  • Hamlet
    Kipróbáltam a patchel egy kicsit, de különös változást nem észleltem. 32 embernél nagyon akad, bár nincs túl erős gépem. Ez van.
  • Hamlet
    rendben :)
  • G. Joe
    3?
  • Hamlet
    Na én felpatchelek, de azért megtartom a régit is, ha a szerver nem patchelődne.
  • Hamlet
    Azért gúnyolódsz mert tudod, hogy csak igy van esélyed ellenem :) Szemetet ELVből nem viszek le :) 4 forint?
  • G. Joe
    épp itt hever 2 forint elöttem az asztalon, ha leviszed a szemetest, a tiéd!
  • Hamlet
    FONTOS! Adománygyűjtést szervezek magamnak. Mindenkit kérek aki teheti segítsen pár forinttal, hogy egy új monitort vehessek. A régi mint gondolom tudjátok 3 óráig bírja folyamatos aztán túlmelegszik. Tegnap is miközben igyekeztem az ellenfél tábora felé gyalogosan, a monitor fölé hajolva fújtam, hogy kihűljön :) Az adományokat a 00010001000-0011001110-11000111 -ás számlára lehet befizetni.
    Köszönettel
    Hamlet a vak
  • G. Joe
    Hmm!
    Mit keresek én itt, ilyen hajnalban?
    Huztam vissza aludni!Bye!
    Jo lenne , ha ma a szerverk is patchelve lennének!(és ez a nevükböl is kiderülne).
  • DF|Sylvie
    Engem az zavart főleg, hogy szaladgál az enemy, soroz ezerrel, majdnem meghalok, amikor kifogy neki. Pillanatra megáll, és akkor telibelövöm a fejét mérnökpuskával, de a game szerint nem találta el. Ha viszont egy kicsit több ideig áll, addigra a server is rájön, hogy hol van az illető, és akkor 1 km-ről is fejbe lehet lőni. Na ez gáz.

Továbbá az, hogy bizonyos távolságon belül, oldalról át lehet lőni az álló ember fejét :(
    Remélem, javítják.

Egyébként kinézetre és hangra is az amcsi mérnök fegyver a legjobb :)
  • DF|Sylvie
    XBoxman, a BAR nem szór, csak nem futás közben kell lőni vele, és nem spray-elve, hanem kettesével.

De mielőtt azt hinnéd, hogy lámának nézlek - láttalak játszani, és jól nyomtad -, szerintem arról lehet szó, hogy változott, remélhetőleg jobb lett a nercode, és máshogy kell lőni. Eddig mozgó embernek elé kellett lőni.

Ha mégis butítottak kicsit a BAR-on, az se baj, mérnökkel meg sniper-ral elég esélytelen volt a közelharc, és ez néha kezdett zavarni.
  • Xboxman
    NA mivan?Mindenki suliban/munkahelyen rohad
    Muahaha
  • Xboxman
    Na vazze!Felmnetem egy patcelt szerverre és érdekes dolog történt velem:Megláttam az elleséget és BAR-al lekezdtem lőni ,de az istenért se fogott rajta a golyó több tárat belelőttem de meg se kottyant neki!Ez miért van(lebutították a BAR-t,hogy méglyobban szórjon vagy cheater volt a pali)?
  • G. Joe
    Ja, miután megelöztem a szervergazdát, ki lettem kickelve! :))
  • G. Joe
    NA felraktam a patchet!
    Igy aztán nem tudtam visszamenni hozzátok!
    mind1
    Voltam máshol!
    Elsö tapasztalatok:
    1. Jobb
    2.:))
    3.Majd meglátjátok, a tankok még jobbak, a jeep már nem a legerösebb jármü, ugy tünik a netkod is javult.LEginkább a fegyvereket szerettem volna kiprobálni, de nem nagyon sikerült, az elsö három embert lelöttem aki szebejött, utnána meg nem adodott közelharc! :))
  • Rincewind
    Nem is volt rossz ez a szerver...
  • KreeztalCODE
    nyenyenyenyenye
  • G. Joe
    De legalább szépen bekopizta! :))
  • G. Joe
    Grrr! Tudtam, ki más! :))
  • G. Joe
    NA a nulti patch, na nem elözött meg valaki! :))
  • KreeztalCODE
    SERVER FIXES
    -Improved server stability.
    -Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
    -Servers started from in-game now use settings from dedicated server
    tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
    -LAN servers no longer report to Gamespy master server.
    -Limiting the bandwidth now works from the dedicated server

CLIENT FIXES
    -All Seeing Eye server browser support added.
    -Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
    this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
    before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
    -Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
    -Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
    by 0 or 1)
    -Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
    Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
    -Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
    -Considerably faster internent in-game browser.
    -Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
    -Added icon in the in-game browser for password protected servers.
    -Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
    it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
    not the bandwidth).
    -Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
    -Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
    -Server version number will show correctly in server info> rules tab
    -Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
    newer version on a 98 machine.
    -Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
    -Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server.

ma 01:22 | Válasz erre | #1849

ja es szerintem a sniper is allied ... es a celzott emberke is ^.^

de lehet csak ellenorzi jol van-e ^.^
    Válasz 'KreeztalCODE' üzenetére (#1847)

ma 01:19 | Válasz erre | #1848

egy jobb letoltes a 12 megas patchnek

ma 01:17 | Válasz erre | #1847

sokan reklamalnak miert is van annyi TK ... nos a megoldas egyszeru ... mert az EA is ezt tamogatja.

a hivatalos honlaprol toltheto le a kovetkezo Wallpaper ... amin jol lathato amint egy amcsi katona epp a tarsat lovi le ^.^

• Irvine
    ja, copyzd át
  • Irvine
    Ja jó már izgultam, hogy én töltöm le itt meg kussvan :)
  • KreeztalCODE
    irjam be ide is? ^.^
  • KreeztalCODE
    kint van

csak nem tudoim miert az AAO forumba irta az osszeset mit irtam be ide ^.^
  • Irvine
    Most én vagyok hülye, vagy tényleg kint az MP patch?
  • Maxxx
    NaNa...

majd 1szer remélhetőleg rájössz, mi a különbség a 'lustaság' és a 'hatásos/gyors támadás' között ;)
    "ne lenne hatékony, csak a hangulatot erősen rontja" - hát ha a te csapatod hangulatát rontja, hogy a pontotok alig fogy, és az ellenfélé csökken, akkor.... . ;)

Én értem nagyjából NaNa, mire gondolsz...még ha vlkit kinyírna, vagy szemét módon átgázolna embereken az illető... de CSAK a rendelkezésére álló eszközöket veti be hatásosan a csapata érdekében... :p ;)

"érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot"" - ennyi erővel azt hiszem nyomhatnánk japcsi-amcsi focimeccsett is a reptéren, vagy balettozhatnánk akár a tornyokba... (bocs, ezt nem bírtam kihagyni) ... ;)

Maxxx
    (a szintén szemét/aljas/és talán néha 'hatékony' lami) ;)

• G. Joe
    HUN Fix.tv jleszo: fixponttv (193.194.159.167:14567)

egy probát megér
  • KreeztalCODE
    de te megint nem ulsz bele ^.^
  • DF|Sylvie
    Jó éjt srácok, holnap is lesz tank :)
  • G. Joe
    NEm is, csak én két helyre dolgozom!
    sokan kiváncsiak a HTML gyakorlás topicra is! ^.^
  • KreeztalCODE
    le vagy maradva ^.^
  • G. Joe
    Akkor is!!!!!!!!!!