109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• DF|Sylvie
    Rálógott a hajam :)
  • G. Joe
    Te ugy tudtam alszol! :))
    Álmodban is itt jársz?
    Vagy a billentyüre borulva aludtál el? :)
  • The Garrett
    ezt el tudnám viselni! :D
  • DF|Sylvie
    A doki meg elsősegély csomag helyett egy Radeon 9700-zal a kezében szaladgál, azzal gyógyítja a géped :)
  • DF|Sylvie
    Következő játkéban már nem is lesz health bar, hanem 100 FPS-ről idul a game - géptől függetlenül -, aztán, ahogy sebződsz, egyre zuhan a nulla felé. Amikor meghalsz, onnantól ugyanazt a képet látod :)

De már haldoklásnál is eléggé beszaggat, ez szimbolizálja a vergődést.
  • The Garrett
    ja ja a játékfejlesztők így akarják elérni hogy vigyázzunk a tankra. Brutális füsteffektet tettek bele. Ez a büntetés a sérülésekért :D
  • DF|Sylvie
    Legalább jobban vigyázol a tankodra.
  • Hamlet
    Nekem abszolút minimum detailen szaggatott, amikor levettem 16 bitre játszható lett. Szar a gépem... nem jön a sok lé a számlámra, valahogy ne értem :)
  • The Garrett
    akkor nekem is csinálj.. meg nem tudom nekem zöldes a füst...
  • DF|Sylvie
    Nálam high detailon akkor szaggat, ha benn ülök a tankban, és az füstöl. Előtte nem csinálta.

Na mindegy, médiumon játszom :)
  • The Garrett
    huha megyek csekkolom az uj peccsel a gamet :D
  • NaNa
    Nekem meg sajna annyira szaggat, mint még soha...:(
    Ki tapasztalt hasonló tüneteket ????
  • Pano
    Jajjjjjjjj de jó, végre le7 normálisan lőni az új patchnek köszönhetően :). Így sokkal jobban élvezem a játékot, hogy le is tudok valakit lőni normálisan :))). Végre megvan a szokásos 30 kill keretem :DD
  • The Garrett
    na wo wo wo wait! Kreeztal gondolkodtam a CODE beszerzés ügyben... asszem találni kéne egy "békésebb" megoldást az utánpótlás nevelésre... (most hogy jön a páros hét kezedek félni) -:)

DE sylvie: LESZÖGEZEM: nem vagyok csaj :D legalábbis barátnőm azt mondta. :)

Ugyhogy félreértések tisztázva.
    BF felpeccslve

Végezetül hogy Kreeztal koma szavaival éljek:

BANZAIIIIIIIIIIIIIIII!!!

u.i.: tegnap király volt a CODE bevédte a déli bázist, becsülettel. 1 gép se szállt le
  • NaNa
    Sziasztok!
    Visszaolvastam az eddigieket.
    Pro: Köszönöm, aki - ha részben is - egyet ért velem.
    Kontra: a kritikát meg tudomásul vettem.
    Ettől még jövök játszani ( feltéve, ha a patch működni fog )
  • G. Joe
    Idézet az ASE-ből:
    Sep 5. 2002
    - added "Battlefield: 1942 demo"

Yeah baby, yeah. Sorry it took so long, we were like caught off guard and stuff.

• I.C.ram
    Tök illuzió romboló, hogy egy vacak vaskereszt lesz a zászlókon.
  • I.C.ram
    Tiltott szimbólum a faszt. Csak azért találták ki, hogy az érintettek ne álmodjanak rosszakat.
  • I.C.ram
    Bazzeg én már ezt a megjelenéskor felfedeztem!! örjöngtem zaburéknak, hogy van ilyen, de szart rám mindenki. :) A pálya szélén van közel a pályahatárhoz.
  • Gery1980
    Sorry, de az ucsó pillanatba szoltatok."4-re még odaérsz a víztoronyhoz", mindez fél 3-kor.Mentem volna, de máshogy alakult.Viszont szombaton ki akarok mozdulni otthonról és most tök mind1 hova.Nem terveztek valamit?
  • KreeztalCODE
    es meg mennyi mindenrol nem tudsz

amugy multkor is tok jol jottel ... ahogy megbeszeltuk
  • KreeztalCODE
    de hat a HalfLife az Quake1 engine ^.^
  • Gery1980
    DF Sylvie??????Megyek IRC-re azonnal.Mik történnek:))))))))))
  • Hazzard
    vanmá hozzá peccs? : )
  • DF|Sylvie
    ...vagy menstruál.
  • DF|Sylvie
    Ezt már sok embertől hallottam, de én magam 1.5 éve counterezek, az első évben napi 8 órában nyomtam, és sosem tapasztaltam ezt.

Olyat láttam, hogy az ablakon van golyónyom, de az üveg nem tört ki, mert a golyónyomot a kliens teszi ki, az ablak kitöréséért viszont a server felel. De nálam, aki vérzik, az sebződik.
  • G. Joe
    akkor érdemes volt! :))
  • hiba
    Egy bizonyos portalon volt errol egy igen velos magyarazat (netcode-celzas-loves stb).
    Miutan elolvastam mar tenyleg semmit nem ertettem az egeszbol :)
  • DF|Sylvie
    Oké, de akkor is.

Ha nem tudnak írni egy normális netcode-ot, vegyenek egyet, nem szégyen. Veygék meg a halflife-osat vagy mit tudom én.
  • G. Joe
    Nem, Quake engine!
  • DF|Sylvie
    Azt nem értem, ha van a világon már kismillió FPS, ahol jó a netcode, akkor miért kell kiadni egy ilyet. Nekik sem ez volt az első fejlesztésük.

Odáig oké, hogy Quake engine, és a Quake3-ban sem oda kell lőni, ahol az ember van, hanem ahova a server képzeli, de ott nem jön ki annyira, mert a legtöbb fegyver eleve késik, még a rail is. Itt viszont idegesítő.

CS után nevetséges. Ott megcsinálták rendesen, hogy oda kell lőni, ahol az ellenfél van. Gondolom, itt se futnak sokkal gyorsabban, mint a golyó.
  • DF|Sylvie
    Kicsit csalódtam, nem jó a patch után sem a netcode.

Az a helyzet, hogy így funból el lehet játszani a demoval 1-2 hetet, de ha nem csinálják meg, akkor felejtős game lesz.

Az nem állapot, hogy körbe kell lőni a mozgó embert a puskával, hogy vajon eltalálom-e azt a helyet, ahol a server szerint a játékos éppen tartózkodik.

Ha rámront - mérnökre - egy assault, akkor egy lövésem van. Ha van. Ilyenkor a fejlövés lehet az, ami segít. És ha az illető nem pont szembe jön, akkor reménytelen eltalálni.

Messziről detto, ha mozog. Javítsák ki, mert így csak frusztrál.
  • Hamlet
    Nekem akkor akad, ha 32 ember van benn én is köztük. Nem inditok én semmilyen szervert. Duron750 + MX200 szal nem egy nagy konfig. Ja el ne felejtsük a monitort: IBM G50 x éves. :)

Kreeztal: Wilcom tegnap meg nem volt felrakva azert nem tudtam menni, egyébként sem tudom az ip-t. Jó volt a tegnapi gém, csak pont akkor adta meg magát a moncsi mikor kezdtunk feljonni Allieson. Végül nyertük a partit???? Mi a véredényed a bemutatkozó szereplésemről? Igaz nem sok teamplay volt, de fragem az akadt. Ma este is jövök.
  • KreeztalCODE
    Q: a CSben az, hogy a celkereszt milyen gyorsan megy ossze nagyon is FPS fuggo ... tehat akinek 100FPSen megy a jatek annak szinte azonnal akinek meg 20 FPSen annak varnia kell majdnem 1 masodpercet ... a Battlefieldben van ilyen veszely?
    A: gozom nincs... erre meg nem figyeltem...
    Q: majd utana tudsz erdeklodni? ^.^
    A: oke... majd figyelem :)

de ti is irhattok tapasztalatot ezzel kapcsolatban ^.^
  • KreeztalCODE
    a lenyeg az, hogy elvileg mar javitva ... es ugyis lesz patch ami visszarakja a regit ^.^
  • KreeztalCODE
    a DICE megerositette: Nem adnak ki gorog verziot a BFbol ^.^
  • Dud [OBI]
    Na mégegyszer!
    Tehát összefoglalásként:
    Szerver neve: OBI POWER
    Szerver verzió: 1,1 (kliens oldalon is frissíteni kell!)
    Ip: 152.66.93.10
    Pass: bf42hu
    Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
    Max. player: 32
  • Dud [OBI]
    A szerveren volt már valaki? Megy frankón?
  • KreeztalCODE
    "a Tobruk MP-patchrol nem tudunk semmit.. ugy latszik valaki mas is dolgozik a jatekon rajtunk kivul :)... de nem ajanlom senkinek hiszen meg mi is kuzkodunk a bugokkal es ha valaki osszefoltozgat vamalmit akkor az nem mukodhet ugy ahogy...
    na ezt szepen kifejtettem :)"

ezeket uzeni a Big Brother ^.^
  • KreeztalCODE
    "a maisk hir igaz a nemet zaszlorol... ki kellet javitanunk mert "tiltott szimbolum" es ez csak most derult ki... ez mar amugy reg meg lett csinalva, szoval a game tudtommal nem fog kesni :)"