109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#4568 Jó kis indulós zene :) -
#4567 Na látod a nyálas slágereket én sem birom. Kedvenc komolyzenem : Wagner The Ride of Valkyre -
#4566 Jazz, komolyzene, techno, psytrance.
A nyálas slágereket nem bírom. -
#4565 Ha már a zenénél tartunk, akkor neked mi jön be? :) -
#4564 Ex-anyja? Olyan nincsen...
Egyébként szép lány. -
#4563 Köszönöm :) -
#4562 IRCen tortent keresre:
Ime az ex-felesegem, gyermekem ex-anyja ^.^
-
#4561 ja már teljesen kiment a fejemből. :) De legalább itt nem szólnak ha offtopic vagy :) -
#4560 eltevesztetted ... a zenerol a MOH:AA topik szol ... ez tarskereso ^.^ -
#4559 pc speaker adott ki ilyen jó kis hangokat -
#4558 Jó ez a Broklyn Bounce - Loud & Proud
tetszik a dallama, tiszta PC speaker feelingje van. :) -
#4557 az meg nem a foszorny volt ... csak a tabornoka ... az a General Protection Fault ^.^ -
#4556 Ilyen játékokkal én biza nem játszom mivel, nem akarok infarktusban meghalni. :) -
#4555 na megyek sleepelni mert lehet holnap megyunk bulizni ... asszem WigWam lesz ... elvileg CODE-bol jon meg Lateof ... ezt csak azert irom mert esetleg szivesen latunk ott barkit ugyer ... es akkor lehet ossznepi BF-MOH:AA scene meeting ... ismerjek mar meg egymast az emberek offline is ... -
#4554 :))
Amúgy az lett a vége, hogy jött a fő szörny, a Bill Gates nevű, eltűnt minden, és kiírta, hogy Direct3D error. Ez nem volt ijesztő, de védekezni sem tudtam ellene. Majd holnap nekifutok újra. Jó éjt. -
#4553 az biztos .. ha engem felzabal akkor tenyleg keruld ... mert borzaszto lesz a lehelete ^.^ -
#4552 Az eredeti képre hasonlít, nem a démonosra.. de élőben nem tudok varázsolni ilyet, tehát bármi lehet.
Bemutatlak, aztán ha felzabál, akkor tudom, hogy kerülnöm kell. -
#4551 ''jajj ... ne legyel mar ennyire ONTOPIK! ^.^''
Ezer bocsánat! :))
''Annyira nem kell nekem a lelkem ^.^''
Ez viszont jó volt! :D
-
#4550 jajj ... ne legyel mar ennyire ONTOPIK! ^.^
amugy asszem magyar most nincs ...
OBI az OFP ... Landor meg szerintem OFF -
#4549 jofej baratnod lehet ... ha hasonlit egy demonra ...
bar a BeDazzledben szereplo Satant elfogadnam ^.^
Annyira nem kell nekem a lelkem ^.^ -
#4548 Ha nincs, hát nincs... :) -
#4547 Engem viszont kolleginává akarnak tenni.
Ránéztem egy képre, varázsoltam, és tele lett démonnal. És emlékeztetett erdetileg yegy barátnőmre.. na vele se állok szóba többet. -
#4546 Ez most szellemes volt! -
#4545 en se a jatekrol beszeltem ...
nekem szerencsem van ... engem komalnak a szellemek .. meglatnak es azt hiszik kollega ^.^ -
#4544 Most komolyan, nincs valami szerver ami működik??? -
#4543 Nem a játékban bújok el, hanem élőben. Az a baj, hogy közben élvezem is, de nagyon stresszes.
Azt hiszem, iszom egy nagy pohár szamorodnit, attól el tudok aludni jó mélyen. -
#4542 Hehe :) -
#4541 Na mostmár csillognak-villognak :) -
#4540 a sarki szellemekrol nem hallottal meg? ^.^ azok a legalatomosabbak! -
#4539 Azt hiszem, bebújok egy sarokba, és megvárom, amíg elmennek a szellemek. Nem fogok mászkálni, hogy a frászt hozzák rám. Nagyon alattomosak. -
#4538 fog vagy mosas? ^.^ -
#4537 Fogmosásról jut eszembe: asszem nekem sem ártana... :) -
#4536 lehet nekem is az volt a fo bajom vele, hogy akkor meg P2-233am volt ^.^ -
#4535 És még nem vagy a föld alatti kazamatákban... -
#4534 Ontopic (broáf :)
Most értem haza, van valami szerver ami üzemel? :) -
#4533 Belenéztem a tükörbe, és ott lett mögöttem egy szellem. Ettől tisztára dobogott a szívem. Ki sem merek menni fogat mosni.
Pedig olvastam Barker könyvet és jó, de így rémisztőbb. -
#4532 Nem untam rá! :)
Annyira nem, hogy aztán elmentem a boltba és megvettem. Egyszik kedvenc játékom na... :D -
#4531 jaaa ... a BF1942 (fuj! ontopik!) patch megjelenese utan jo lenne ha irogatnatok a talalt bugokat a masik forumban ...
Zoly biztos orulne neki ^.^ -
#4530 nekem ido utan unalmas lett ... nem tudom miert ... tul egysikuva valt ...
de tenyleg nagyon feelinges a jatek (ha nem unsz ra ^.^) -
#4529 ugy mint en ...
egyedul ^.^