109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#4612 HA valoban olyan lesz a végleges, hogy megéri, akkor nem fogom sajnálni rá a pénzt!
De ha itthon kb 5 embernek lesz, és többi 99% tört szerveren fog nyomulni, akkor nem tudom, mi van. :( -
#4611 Ok, de mikor, hol? -
#4610 Ok. -
#4609 nnna
nem tudom, hogy a crak0rz meg haxorz mennyire tudjak majd jol megcsinalni a dolgot de ...
"kulonbozo kulcsok es regisztraco kell elvileg amit kozponti szerveren tarol.. pont a cheateles ellen....
bizto lesz tort verzio de hogy az mit fog tudni a singlen kivul azt nehez igy elore latni..."
tehat a tort verzio sajnos magaval fogja hozni annak a lehetoseget, hogy a csiterek szabad(abb) teret fognak kapni.
Epp ezert ajanlott, hogy sporolgassatok ossze annyit, hogy meg tudjatok venni a BF1942-t. Kar lenne ha ez a jatek is eltunne a sullyesztoben a csitek es egyeb rossz dolgok miatt. -
#4607 IsoNews.com meghalt. Már jó ideje Honnan fogjuk most tudni, hogy kijött-e a full BF? -
#4606 Na jó, én is mutatok képet, ha már Sylvie is
-
#4604 A terveiteket elküldenétek emilben nekem? Nekünk egyedi 5leteink vannak, nem tudom mennyire egyeztethetők össze. -
#4603 NAME: Lara Croft
NATIONALITY: British
D.O.B: February 14th
BIRTH PLACE: Wimbledon, Surrey
EDUCATION: Private Tutoring (3 - 11)
Wimbledon High School for Girls (11 - 16)
Gordonstoun Boarding School (16 - 18)
Swiss Finishing School (18 - 21)
MARITAL STATUS: Single
BLOOD GROUP: AB
HEIGHT: 5ft 9in
WEIGHT: 9st 4 (126 lbs.)
VITAL STATISTICS: 34D 24 35
HAIR COLOUR: Brunette
EYE COLOUR: Brown
DISTINGUISHING FEATURES: 9mm handgun
Ennyit rólam... -
#4602 Mikor, hol? -
Árnyvadász #4599 Nocsak, nocsak. Végre valami érdekes. Egy újabb lány a gémerek között. Ezt díjazom.
És mennyi idős vagy? Képen ez nem igazán jön vissza.
További jó játékot. Battlefield rulzz -
#4598 Yes. De ha megdumálod Lordred-el, hogy legyen hétvégén 2 nap, akkor 2 lesz. Mail, telefon. Ő a szervező, én csak beírtam ide. -
#4597 Csak egy napos? -
#4596 1előre mohaa és bf, igényeket a lent látható mailra! Gépek adottak, most cserélik az egész gép-parkot, 1G Duron a minimum asszem.
Ott a helyetek! -
#4595 Csak MOH:AA és BF lesz? Gépet kell vinni? Ha nem, milyenek az ottaniak?
Az OBI klán átlagéletkora 26 év és 10 éve járunk rendszeresen LAN és egyéb partykra. Elég érettek vagyunk? -
#4594 Ja és két dolog:
1. a szerverrel minden ok?
2. akinek van a BF42 scene oldallal kapcsolatban kreatív 5lete az kérném jelezze nekem emilben (merthogy készül ) -
#4593 OBI szerver megy!!! 23h -ig.
Részletek:
Neve: OBI POWER
Szerver verzio: 1,1
Ip: 152.66.93.10
Adminok: SGP, Pilu, Qnosi, Dud
Max player: 32 -
Xboxman #4592 ^.^ -
#4591 Ne legyetek lusták, tessék jelentkezni! -
#4590 Mohaa Találkozó
A totális Gyilkolás Szeptember 28. A halál napja Nem akartál eddig még soha Szemtől szemben harcolni a mohaa klánok ellen egymás ellen ? Ha igen ez a te napod Lehet. Ha eljössz ? Mohaa találkozó nem az igazi mohaa játékosok nélkül.
Tehát gyere te is . Ami lesz Gyors háló 25 Gép Meg két szerver MOHAA és BF1942
Igény szerint Belépő Nincs Kaját piát katétert mindenki hoz magának, meg kultúrát is. Korhatár nincs De ez nem bölcsőde és nem idősek otthona. Ha elég érettnek érzed magad egy ilyen megmérettetésre akkor várom Leveled a [email protected] Mail címre Tehát Jelentkezés Email-ben .
A pontos időpont 2002-09-28 11:00 Nagyvárad tér 4 Az orvosi egyetem bejárata.
Ezt nem hagyhatod ki . Ha kérdés van hívj 0670 2354395 Telefon számon Vagy írj Email-t [email protected] címre -
Xboxman #4589 LOL,gondolom te voltál az első aki megnyomta a SEND gombot^:) -
#4588 Mert összes addig belinkelt képet überelnéd :))
(Csak hogy növekedjen az az önbizalom! :)))
(Nem mintha nem lenne igaz :))) -
#4587 Sylvie!
Átrakhatom a fényképedet a Veszett jóóóó csaj!! topicba ???
Vagy nem akarsz még több mailt ? :)))
-
#4586 Ja tényleg!
Sylvie! Most őszintén! Hány szerelmes (vagy vérmérséklettől függően randit kérő vagy ajánlatot tevő :)))) e-mailt kaptál tegnap esete óta ? :))))) -
#4585 Oszinte reszvetem ... mostantol tuti, hogy kapni fogod az ajanlatokat ^.^
bah ... ferfiak! -
#4584 Udv!
Kezdő vagyok ebben a gameban, de CS-t és hasonlókat sokat nyomtam.
Sylvie ! Nem adnál magánórákat ? :))))))
Sylvie! Egy jó tanács: Ilyen vonzó lány ne legyen elégedetlen magával vagy szégyenlős, esetleg határozatlan. Ez sokat ronthat az összképen :))
Bár ezen már nem lehet sokat rontani :)))
Mindenkinek el kell fogadnia magát, különben nem tud maximálisan boldog lenn (depi időszakok ugye).
Ilyen külsővel és belsővel nem kellene gondod legyen saját magad elfogadásával. Nálad sokkal szerencsétlenebb lányok is tudnak elégedettek lenni magukkal. Pláne Te! Ha én lány lennék és ilyen adottságokkal rendelkeznék magabiztos lennék, mint Woody Allen a bordélyban :) No ez csak tréfa, pont az ellenkezőjére gondolok csak arra nem tudtam jó hasonlatot kitalálni.
Szóval fel a fejjel, mert szerintem csak rá kellene mutatnod bármelyik férfira az utcán és máris minden kívánságodat teljesítené és csak a kedvedet keresné. Szóval NO DEPI, NO ÖNBIZALOMHIÁNY OK ???
Remélem találkozunk .... a csatamezőn :)))
SarkanyfuaRUSH
Bocs mindenkine az OFF-ért :))) -
Xboxman #4583 Rendesen megindítottad a fantáziámat... -
Xboxman #4582 Váó,királyúl nézel ki!És még barátod sincs,hmmm asszem szerelmes vagyok -
#4581 Szerintem Metallica:))))
-
#4580 de ez magától érthetődő szerintem. (nick alapján) :) -
#4579 Rammstein a jó :) -
#4578 ja ... milyen jo volt a 80as evek ... volt a hippi a digo meg a repper ^.^ azt kesz.
mostmeg mond meg micsoda milyen stilus ^.^ -
#4577 Lehet, de minek...
Na pá :) -
#4576 szakszavak... nélkülük már nem is lehet létezni. -
#4575 nem metal ... nu-metal ... az ilyen metallica meg iron maiden az nekem sem jon be ... de a KoRn meg Coal Chamber meg deftones az igen ...
de az ]eib[ meg stakka meg j.majik meg roni size meg grooverider es satobbi ... az most ami nagyon de nagyon -
#4574 Nos, a kettő eléggé eltérő :) -
#4573 nu-metal, psytrance... ki tud ezekközt kiigazodni bazz :) -
#4572 D'N'B jó zene, metál fujj. -
#4571 Wagner jó, de ne vagyok túl művel e téren, csak hallgatom,
Rachmaninovot szeretem. Van egy angol middle-end itthon, azon hallgatom néha.
De Nills Petter Molvaer is kedvencek között van. -
#4570 Drum And Bass es nu-metal ^.^ nekem legalabb is.
es a J-POP! -
#4569 TUCC-TUCC-TUCC-Tucc