109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bradock
    lelki sérülés hogy megölted a társadat:)
  • gyozo
    Hmm, végülis nem rossz ötlet, akár még rá is jöhettem volna, köszi :)))
    Este nekiugrok.
  • Lifeforce
    a saját gépedre felinstall majd azt az egy mappot összecsomizod vagy nem ,és feltöltöd a szerveredre.
    Én is így csináltam.
  • gyozo
    Igen, erre gondoltam, csak hogy veszem ki? :))
  • Lifeforce
    Persze. :)
    A telepítőből kiveszed a mappot és berakod a helyére és már müxik is.
  • gyozo
    A coral sea mapet viszont nem tudom beaplikálni a cuccba.
    A telepítő úgy látja, mintha 1.00-ás verzió lenne, pedig regedittel már minden verziószámot átnyomtam 1.02.001-re, amire kérte, és mégsem.
    Van valakinek valmai tippje?
  • Lifeforce
    Na akinek nem müxik a gamma az azért van mert nem törte fel rendesen a játékot.Vagy a BF1942.org-ot nem másolta a bf1942.exe mellé, vagy a *.dll-eket nem írta felül.Ha csak a mod.dll-t nem írjátok felül akkor csinálja ezt, hogy a gamma visszadob az asztalra.
  • ssc-suni-hu
    Na ez mar elfogadhato :-)
  • gyozo
    Köszi a választ, inkább kétszer jöjjön, mint egyszer se :))
    Na tk kill-el kapcsolatban kössünk próbáljuk meg az arany középutat.
    Beállítottam 40% százalékra, ennyi sebzés hullik vissza az illetőre.
  • lboyongo
    ez még nem volt itt mikor Lkezdtem írni a választ:)

• lboyongo
    beül vki a tüzérbe és amikor kapott a scouttol célt (elég vele 1Xer megadni azt másfél percig látja a tüzér), másodlagos tűz (default jobbegér)

működik önjáró ütegen, különösen ha 1 sniper a sofőr
  • Lacc
    Szerintem nem kellene a tk-kill, ha -5 -nél automatice kirúgja a server az illetőt... Elég zavaró mikor meghal az ember egy véletlen tk miatt :)
  • ssc-suni-hu
    A tuzersegrol a legtobbet itt olvashatsz
    http://www.swgy.hu/pt/bfinfo/
    a forumon belul van egy - Kikepzo tabor - es ott van egy Tuzersegi leirasok meg sok minden mas egyeb is, szoval ott nezd meg es olvasd el, azok tokeletesen bemutatjak, hogy mukodik
  • FreddyHawk
    Folyton felpattan valami Spawn Interface nekem, hogy a fene vinné el, sosem bírom magam rendesen kikémkedni így !!! :)) Szóval szerintem mehet a freecam Győző !!!
  • ssc-suni-hu
    Hat itt public szerveren ez nem baj, mert azert meg mindig mi vagyunk kevesebben akik TS-en at tudnank adni az ilyan informaciokat, de mecsen mar lehetne ebbol gond. Szoval szerintem tenyleg be lehetne kapcsolni
  • gyozo
    A gyilkosmutatás kikapcsolásával nekem egy a abajom, persze lehet, hogy túl paranoid vagyok, de ha engedélyezem a freecamet, akkor valaki az egyik csapatból kedvére repkedhet a pálya felett, és akkor is lát mindent, szóval ehhez képest az, hogy madártávlatból nagyjából megmutatja a gyilkos helyzetét szerintem nem akkora cheat.
  • Lantee
    Nemtudom...de az biztos, hogy többet nem vásárolok játékot a "giga" üzletekben! A CORA-ban van pofájuk 6.500,-Ft-ért árulni a Warcraft II-Battlenet Editiont!! Most volt melléklet a Guru-ban...vagy a Gamestar-ban! :)
  • Lantee
    Thanx a válaszokat! Meghálálom a harcmezőn! Medikként ott fogok loholni melletted! :)
  • FreddyHawk
    Hamlet !

Oltári jó volt a kis duel a marketen :)) Már direkt kerestelek ejtőernyőzés közben :)))
    Na, tehát most volt alkalmam kipróbálni a G szervert, és nagyon jónak tartom. Semmi gondja sincsen ! A -5 ös balhé nagyon jó, a TK visszacsapás már ezek után télleg fölösleges ... A DTK-sok úgyis kihullanak... Ami viszont fontos lenne Győző, hogy a free cam-et lődd be... Tudod az úgynevezett gyilkosmutatás balhé !

Valakinek van infója a BF jelenlegi legolcsóbb megvásárlási lehetőségéről ?
  • teran
    és mit tudtál csinálni hogy müködjön mert tetszik a game és szeretnék vele játszani?
  • teran
    amit te leirtál azt végig csináltam de nem müködik pedig legelöször mikor letöltöttem a gamet felinstallátam és müködött persze single playbe de most azotta egyátalán mnem müködik és ez itt a gond mert azota letöltöötem clon cd változatott és az sem müködik mi lehet a gond?????????????
  • gyozo
    Ja, eyébként még kicsit zöld vagyok bizonyos dologban és csak leírásban láttam, élesben nem próbáltam a tüzér és a scout párosítást, csak angol leírásban láttam.
    A scout bezélozza a távcsővel, de utánna a tüzér hogy tudja kiválasztani azt a célpontot, és csak hajónál működik vagy az önjáró ütegen is?
  • gyozo
    Egy percenként néz rá, ha akkor annyi, akkor pápá.
    Igen, lehet, hogy most túlzottan is szigorítva lett a dolog, de ha tk kill nincs, akkor esetleg többször belépve mindig eléri a -5-öt, és az is rossz. Bannelni autómatikus nem tud.
    Viszont azért véletlen tk-val nehéz -5-be csúszni. Mászrészről szerintem jobb ha a tk-zó rögtön látja az elsőél, hogy ez nem lesz itt nyerő és lehet, hogy nem is csinálja tovább.
  • ssc-suni-hu
    - Hat az nagyon jo, hogy -5 utan rug ki embereket automatice, ez mindent megold. (de ez miota muxiik)
    - De ha ez van, akkor szerintem tk kill nem is kell, mert akkor az a veletlen TK-t is bunteti, es az biztos, a legroszabbkor egy fontos harcban tortenik
    - Szerintem 150-es Ping az ami felett mar jonnek is lefele. de ez a jatek kozben ha felmegy a PING akkor is kidob? Mart olyan sokszor elofordul neha.
  • gyozo
    Üdv mindenkinek!

Ahogy a forumot olvasgatom látom, hogy azért többnyire mindenki jól szórakozott a szerveren, ennek nagyon,nagyon örülök.
    Persze olyan állapotot nem lehet elérni, hogy ne legyen elétve pár amber, aki nem így látja, de ez így van rendjén.
    Ráadául már én sem votam annyira gyökér :))
    A találgatások elkerülése végett elárulom, hogy mik ezek a rejtélyes kickek a szerverről.
    Elősször is levettem a jelszót, mert valóban azt szertném, hogy a szerver állandóan teltházas legyen.
    Másodszor fut a Remotemanager 1.3-as, aminek van autoadmin funkciója, aminek segítségével ki tudom tenni a szerverről a 200-as ping felett játszókat és a -5-be csúszó tk-zó emberkéket.
    Azon kivül a tk kill valóban be lett kapcsolva.
    Azt, hogy a névben szerplő \ miatt miért rug ki embereket, azt nem tudom, ilyen beállítás nincs benne, és esküszöm nem zavar, ha ilyen névvel láp fel valaki.

Seat: A pinggel kapcsolatban nem szertném felemelni 500-as pingre az értéket, mert akkor a szerverre becsúszik az összes külföldi és lagwar lesz a dologból nem worldwar. Remélem megérted, bár ez csak sovány vigasz.
    Egyébként valaki megsughatná, hogy milyen ping értéknél kezd látványosan lagolni, mert akkor arra állítom be a limitet, mert most a 200-ra csak tippeltem.

Összességében szerintem sokan voltak benn, jó volt a játék, és én látám, hogy ez így jó. :)))))
  • ssc-suni-hu
    - Conquers
    - Erdemes de megvagy nelkule is
    - este es ejszaka hetvegen mindig
  • Sir IvanHoe
    Na ocsem nekem ugyanez van. Hetekig jatszottam vele, aztan reinstall winfos volt azota nem indul meg a single se. Egybol visszabasz windowsba. Es nekem is Gef3 Ti200 van. Ugyhogy szerintem az a fos katya a ludas.
  • lboyongo
    én azért maradtam a G-n, mert Dragonon újra kell tanulnom célozni
  • Lantee
    Srácok! Kérdések egy leendő harcostársatoktól:

- Melyik játékot nyomjátok a szervereken? CTF? Conquers?

- Érdemes megtanulni rendesen repülni, vagy elleszek nélküle?

- Mikor érdemes felmenni a szerverekre? Este? Éjszaka?

Köszi előre is!
    Hétfőn jövök irtani! :))
  • I.C.ram
    Ez a Gszerver fele olyan jó, mint a Dragon. :(( Tök gagyi ez a visszalövés, ha meglövöm a társam. :( De a Pingek viszont sokkal jobbak.
  • Seat
    Nem,dehogy jót is nyomtunk :))
  • I.C.ram
    Vagy én már senki vagyok? :)
  • I.C.ram
    Én jöttem. :D
  • claw_
    Én tudjam? Nekem akkorra pont elegem lett BF-ből mire vége lett a körnek + Company egyéb tagjai kihullottak akkorra, szóval én akkor leléptem. A többiek gondolkodásmódját én meg nem ismerhetem.
  • Seat
    Jó éjt all!
  • Seat
    Ma volt olyan ami 2 hete utoljára: 5 pingem :))
  • Seat
    Bent voltam amikor Ati elindította a szervert,EKKORA betükkel beirtam, hogy indult a Dragon mégse jött át senki Miért nem?
  • claw_
    Könyörgöm legyen jelszó G szerveren! Vagy legalább legyen elérhető egy bannolni is képes admin! Most jövök onnan és a f*szom televan már az ilyen balfasz TK-s köcsögökkel mint ez a DER FURER! Keményen csinálja a TK-t, vagy -60-at elért meccs végére! Azért ez már tényleg nem kevés! Mikekát se ártana bannolni, de vhogy van egy olyan érzésem mintha egy és ugyanaz lenne a két ember, ugyanis amikor eltünt mike ez a köcsög is fentünt! Szóval aaaaaadmiiiint!

Jóccakát!
  • Seat
    Köszi Ati! BUÉK neked is!
  • [Dragon] Ati
    Dragon újraindítva. Ez van, ilyen a bf szerver része, kicsit túl sokszor fagy le. Nem vettem észre, hogy összefüggésben lenne a terheléssel, mert többször is volt, hogy kevés játékossal, vagy csak simán üresen lehalt. A BF előtt használt RF szerver simán elmászott hetekig/hónapokig is, fél év alatt talán 1x-2x kellett újraindítani fagyás miatt.