109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Seat
    Hi all! Nem olvasok vissza, mert lépnem kell: frissitsétek az ASE-t! / ha nem automatic,mert: added "Battlefield 1942\Free Camera"
    - added "Battlefield 1942\CPU Speed"
    - added "Battlefield 1942\Maps\MoonQuake"
    - added "Battlefield 1942\Mods\Soldier9 Realism"
    - added "Battlefield 1942\Mods\Conflict In Somalia"
    BY!
  • skorpio7
    Győző !

Először is kössz , hogy tényleg bekapcsoltad a freekamerát , másrészt meg erről már volt valamivel korábban egy vita ( pont én voltam az , aki ezt felhozta és erőltette , mivel a ded.publik szerverek nagyrésze is így működik ) , ahol és is hasonlóan vélekedtem Frankie-hez .
    Nos még annyit tennék hozzá ( én ezzel zártam akkor a soraimat ) , hogy ha vki az ellenfél sorai közül , ezzel tölti a játékidejét ám tegye , sőt minnél többen , mert addig sincs a csatamezőn és míg ő felettünk szbadon "repked" , addig mi szépen megnyerjük a "földön" a csatát .
    Nos nem így van ?!
  • skorpio7
    FreddyHawk !
    Nos ez mindenhol előfordul ( tengeralattjáró , B17 , Katyusa ) ahol bizonyos "töltési idő" szükséges a fegyverhez .Ha nem várod meg , amígy a barna csík maximumon lesz és így próbálsz meg lőni , akkor cseszheted a dolgot , mert a feltöltés után csak annyit tudsz "láthatóan" is lőni , amennyit a fel nem töltött állapotig "el nem lőttél" .Ez elég problémás akkor , ha pl. egy b17-ben 4-et "üresen" ellőttem és csak 4 maradt a valóságos bom,bázásra is .Erre a dologra úgy tekintek , mintha forogna üresen a "tár" és csak a maradékba ( am,íg a barna csík fel nem szalad max-ra ) rakna valóban lövedéket is .Valójában türelmesen meg kell várni , amíg valóban maximálisan harckész állapotba kerül a harci eszközünk , különben ilyen bünti lesz érte .
  • FreddyHawk
    refresh rate - az a gyakoriság, amelyel egy másodpercen belül frissíti a képernyődet a sok elektronsugár izé. Ha ezt 60 szor sikerül nekik csinálni, az még elég gázos, ha mondjuk 85 x másodpercenként , ammá elég klafa, és olyan monitorod van, mint nekem, ha ezt 1600 x 1200 ban is megcsinálja.

A gond, ami ebből adódhat az az, hogy a windowsodban megadott refresh rate-et ( ami ugye oprendszer szinten érvényes ) valami miatt nem bírja a BF egy általa emészthető értékké átalakítani. Persze nem biztos,hogy ez a gondod, ez csak úgy általánosságosság. Van egy ilyen refreslock nevű kütyü, amit nekem pl.: folyton ki kell kapcsolnom ha BF-ezek, mert nem szereti, de pl.: ha nem van, akkor CS-ben olyan a képem, mint a 60 as években az Alfa holdbázis c. tudományos fantasztikus alkotásban, amikor a főhősok az űrtöt kémlelik egy radaron, ahol a radarnyalábot fentről lefelé kúszó combos csíkok jelképezték, a figyelt tárgyat pedig jókora paca ( később az űrgolyhókban eper lekvár ).

Na, asszem akkor most elmegyek haza alunni egy kicsit.

Kérem, kaccsojja ki.
  • I.C.ram
    Nem próbáljuk a Conquest helyett valamelyik másik játékmódot? Pl. CTF-et, nagyon kivaáncsi vagyok rá.
  • teran
    na most amit leirtal az ok voltam ott és megprobáltam azt isde nem megy most még egyszerüen single playerbe sem müködik ,amugy kössz de ez mit jelent - refresh rate gond
  • ssc-suni-hu
    jaaaaaaaaaaa aha
    - HBA megszunt bar szerintem ezt tudod
    - Vagyis atalakult a es a regi 301-esek viszik tovabb
    - Lifeforce jelenleg nem uzemeltet szervert
    - Gyozonek van egy uj szervere
    - A 201-esek Poison Thorns neven klanna alakultak
    - Dragon toretlenul el es virul
    - Ha jol lattam van egy HBA szerver is.
    - Meg mindig suni a legjobb :-))))
    - Modok vannak, de magyarban nem hasznalatosak
    - ...
  • ssc-suni-hu
    Hat nem tudom ...
    Karacsony, Szilveszter azt lattad? :-)
  • FreddyHawk
    ÁHÁ !!! És még nem hittétek el nekem a szellem dzsipp sztorit !!! UGYEMEGMONDTAM !!!
  • Frankie
    Engem inkább a dzsippes dolog idegesít. Máshol simán kivédem ha el akarnak ütni, itt viszint mintha a szerver "elő-fázisban" működne és a tárgyakat egy- sokkal- korábbi pozíciójukban látjuk. pl. még 8-10 méterre van tőlem a jármű de már meghalok, pedig még nem is ért oda..
  • FreddyHawk
    Ezzel szerintem semmi baj nincs... Most itt nem a realitásra gondolok, de így legalább egy minyimális esélye van szerencsétlen bazookásnak a rusher assik ellen !
  • ssc-suni-hu
    Na a bazokas dolog nekem is elojott mar tobbszor es altalaban meg is halok, es ez iszonyatosan idegesit. Mert olyannak benanak hatok tole, mert nem tudom kikerulni.
    + a bazokaval ha fekszem es boven folottem megy el akkor is nagyon megserit, pedig meg allva is a fejem felett menne el.
  • FreddyHawk
    Szerverfüggetlen az effekt, szerintem elő is tudod hozni, nekem akkor szokta, amikor jó magasra kellene már eregetni a rakettyákat a találathoz, próbáld ki !
  • FreddyHawk
    Köszi Győző, Isten vagy ! ( Ja és a respawn is elég 15 sec, igaz :)) Ha már egyszer konfigolsz ! :)) Köszi !
  • BurnBaby
    ha a respawn time-ot is leveszed (szerintem most nálad van vagy 30 sec) akkor főleg nem lesz időnk nézelődni, ellenben lesz játszani :) 15 sec bőven elég :)
  • Kicsirigo
    Na hazaértem, kicsit hosszúra nyúlt a szilveszter nálam. :))
    Boldog újévet mindenkinek.
  • Frankie
    Nekem ilyen csaka dragonon jött elő más formában.

- a dzsipp már akkor elüt amikor még oda se ért
    - se a b17 bombáit, se a becsapódást nem látom, de a frageket jelzi...
    - ha bazookával lelőnek szemből akkor soxor nem látom a lövedéket, csak azt hogy hirtelen meghaltam, ki tudja mitől
  • Frankie
    Danke!
  • gyozo
    Ok, legyen, engedélyeztem a freecamera-t, bár nem győztetek meg, de meghajlok a többség akarata előtt.
  • FreddyHawk
    Sőt, gyakran esélyem sincs megnézni, honnét lőttek le, mert kirakja a kamerát valahova a préribe, valami textúra kellős közepébe szóval szerintem is jó lenne a FreeCam beállítás...

Másik kérdés : tapasztaltatok már olyat a katyusával, hogy eregetitek a rakettyákat - de csak elméletileg, mert ugyan a Zil ( vagy Ural :)) megdől, meg minden, a lőszer fogy, de mind a rakéta képe, mind a becsapódás hiányzik ? Ráadásul a láthatatlan rakétáimmal ilyenkor senkit sem sikerül kinyírni ! Ha tapasztaltatok ilyet, akkor be kellene jelenteni bug-ként, hogy az 1.82 -ben már ( 2007 re jelenik meg ) javítva legyen !
  • Frankie
    forumban..
  • Frankie
    Gyözö!

Ha visszaolvasol ebben a fórumben, többször is előjött ez a kérés, hogy ne legyen "gyilkosmutogatás". még azelőt, hogy rájöttünk volna, hogy ezt hogyan lehet kivédeni.

- nincs érteleme a snipernek (én spec nem szoktam de sokan vannakakik szeretnének lenni)
    - azzal hogy rögtön meglátod honnan öltek meg, sokkal többet segítesz a TS-en lévőknek mint free kamerával.
    - az emberek játszani mennek fel, nem kamerával repkedni. én sem emlékeszem, hogy 10 mp-nél többet nézelődtem volna.
    - a TS-t nem arra használják az emberek, hogy valaki repkedjen és időjárást mondjon be..
    - a free kamarával pont a kezdőket segítenéd a pálya jobb megismerhetősége szempontjából
    - a gyilkosmutogatás szinte mindegyik szerveren ki van kapcsolva racionális okokból

Üdv
  • gyozo
    Már leljebb leírtam a freecamera móddal kapcsolatos problémáimat, de leírom még egyszer.
    Elősször is szerintem túl nagy előnyt ad, vagy adhat azoknak, akik TS-t használnak.
    Jó persze, erre írtátok, hogy nem vagytok benn sokan, és nem használjátok.
    Ok, elhiszem.
    De arra, hogy kiszúrják a gyilkost, arra azt tudom mondani, hogyha tényleg tudni akarom, hogy ki lőtt le, akkor körbe nézek a free camerával, és akkor is kiszúrom az illetőt.
    Most őszintén, nem akarok megbántani senkit, de nem azért kéri ezt valaki, mert fél, hogy esetleg más is látja, hogy ott milyen szépen belátható a terep?
    Vagy neadj isten, esetleg más is kiismeri a pályát?
  • wallen
    Kit-kat, ha a 128Mbyte a gép memóriája, akkor az édes-kevés. Olyan 300Mbyte körül foglal, ha teheti.
  • HoTDoG
    Eredeti?
    Hát nemtom, de próbáld meg itt
    www.bf1942.hq.hu
    Itt levan írva minden probléma szinte, ami miatt nemmegy a játék.
  • Kit--Kat
    Nektek mien gép alatt fut akadásnülkül a játék???
    Mert nekem 700 Mhz 128MB ram Geforce 4 van és Chellom. Vagyis gyanakszom arra hogy a gépemmel van a baj mert a pingem 28 és mégis nagyon akad néha.
  • HoTDoG
    Bár a ping az gyenguska :(
  • HoTDoG
    Hmmm.

HBA server|144ms|213.197.82.198:14567

Proci: 1466
    max létsám: 32
    dedikált

Most látom az ASE-n :)
    Remélem meg is marad :), és Coral Sea-t a szerverekre!
  • Manta
    Free camera mode, vagy hogy is nevezik errefelé. Szóval ne mutassa meg a gyilkost. Most hiretelen csak ennyi jut eszembe.
  • HoTDoG
    A Coral Sea pályát tegyétek fel a G szerverre pls.
    A Dragonon is jó lenne!
  • gyozo
    G üzemeltető jelen.
    Mondjad manta, mire gondoltál?
  • _fly
    20 miatyánk, ez jó!!! ;o)))
  • qrz
    Hali!szal szerintem refresh rate gond lehet.vagy azzal a progival ugrik össze amit erre használsz.
    Ha még nem próbáltad volna akkor részletes leírás vga problémák fejezetnél: http://www.bf1942.hq.hu .Ha már ezen is túl vagy akkor bocs más ötletem nincs
  • Manta
    Ki üzemelteti a G-t? Nem lehetne vele beszélni a beállításokról?
  • Manta
    Le kell hozzá tölteni valami cuccost, legalábbis nálam.
  • HoTDoG
    Most látom ASE-n, indult egy magyar szerver. Szerintem az adminja nincs tisztában a dolgokkal.
    40 férőhelyes, és 933-as a proci :p. Nincs rajta senki és 80-90-es a ping :).
    BattleWorldHun|89ms|62.68.164.172:15000

Ja és elkészült a Conflict in Somalia alfa verziójának a legújabb frissítése.
    Bővebb info:

http://www.fpscentral.hu/battlefield1942/
  • Lifeforce
    Ehhhh.
    Ja.Nem egyszerü.
    Én csináltam az egyik realmodot. :)
    Biztos vagy benne, hogy konfigolni akarod?
    Nem egyszerü.
    Ha egy valamit átállítasz akkor vagy 30 dolgot ránt magával.Természetesen odáig el fogsz jutni, hogy a dolgok 90%-át át kell konfigold.
    Nekem 4 napomba került mire egy pár kis dolgot átkonfigoltam.
  • Lacc
    Próbált már innen valaki az .rfa fileokkal babrálni? Mert nekem egy .rfa-extractor vagy browser se indul el, mindegyik mindenféle hibaüzeneteket ir ki...
  • FreddyHawk
    :)) Igen, TK-esetén azonnal elküldi a playert Tiszteleteshez, ahol 20 mijatyánk után tovább játszhatsz !
  • Bradock
    bazz ez kesz mar ez a 20. hozzaszolasom bradock neven. pedig full magus vagyok