Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pi'''ba! minden barom a valo vilagot meg a BB-t nezi ... ^.^
hujjjek gyertek gamezolni bazzzeeee
hujjjek gyertek gamezolni bazzzeeee
Kivárjuk a full -t, csak akkor szarakodunk ezekkel a beállításokkal. Nem mûködik rendesen. Vagy kiír mindent, vagy nem ír ki semmit.
Már csak egy párat kell aludni! Akkor majd bekonfigoljuk jól, hogy mindenki elégedett legyen! Enemy kiírás = 0 / Friendly kiírás = 300m. Valahogy így.
Már csak egy párat kell aludni! Akkor majd bekonfigoljuk jól, hogy mindenki elégedett legyen! Enemy kiírás = 0 / Friendly kiírás = 300m. Valahogy így.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Úgy nem lenne jó ,hogy mondjuk az eggyik nap lenne névkiírás ,a másikon meg nem(Így mind két tábor elégedett lenne)?
\"Life is around you and in you.\"
http://deathfellows.hu/
m1 garandot betehetnek
\'danja
Bazzeg egy emberes a tengeralattjáró?
Mind1
Mi is van a mérnök kezében?
Csak nem egy:
Mind1
Mi is van a mérnök kezében?
Csak nem egy:
Nem gyengék! Csak a hibákat javítsák ki könyörgöm!!!
Na répák!
Nehogy beforduljatok magatokba itt az hir nélküliségtöl.
Nézegessetek egy kis külföldi forumot is.Sok érdekeset olvashattok.
BF FORUM
Nehogy beforduljatok magatokba itt az hir nélküliségtöl.
Nézegessetek egy kis külföldi forumot is.Sok érdekeset olvashattok.
BF FORUM
OBI BF42 dedikált szerver újraindítva! Nem szarakodtam a névkiírás beállításaival mert úgysem müxik! Majd a full -ban beállítjuk jól! Ja és a szavazás végeredményét ma este publikálom. (Megsúgom tutira nem lesz névkiírás. Eddig annyi szavazat jött arra, hogy már nem lehet megfordítani az eredményt...)
Emlékeztetõül:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
Emlékeztetõül:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
IBM monitor a drága. 😊 Mindig akkor lesz sötét, ha egy japcsi tankot próbálok milliméteres pontossággal kibombázni a csatából. 😊
Bocs de át kellett adnom a terepet az OFP -nek!
Holnap újra BF 23h -ig.
Üdv.: Dud OBI
Holnap újra BF 23h -ig.
Üdv.: Dud OBI
te sertegetsz engem?
\'danja
Akkorát nyomtunk hogy csak na. Csak farkom tele van azzal, hogy röpke 3 és fél óra játék után a monitorom felmelegszik és elsötétül a képernyõ 😊 Ez az idõlimit, itt kell abbahagynom. 😊) Fasza a gém
😞(((((((((((((((((
szar volt
szar volt
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ISTEN a mai party. Alig bírtam abbahagyni. Viszont enni kell néha! 

Kurva jó volt a mai összecsapás.Névkiírás rula!
Akkor ha mindenképpen be lesz kapcsolva az azonosítás lehetne ugy hogy a másik BF szerveren meg nem lesz? 8ha lesz esetleg 2...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Királyak a beállítások ,hagy így!
Mert nem álltam le szarozni a beállításával.
Majd, ha nem lesz ilyen bugos szar és be lehet lõni értelmesen, majd akkor.
Szerintem csak a szövetségest kéne kijeleznie 500 méterrõl, de ez ebben a verzióban nem megoldható.
Majd, ha nem lesz ilyen bugos szar és be lehet lõni értelmesen, majd akkor.
Szerintem csak a szövetségest kéne kijeleznie 500 méterrõl, de ez ebben a verzióban nem megoldható.
Lordred:
Itt az ösz Az oskolaidõ ÕÓ MEg Meló IDõ ÕÓ De A server megy Menni fog Naszóval Volna e kedvetek egyszer EGy gyors hálon szemtõl szemben megmérkõzni ? Csapat a csapat ellen test a test ellen Harc a végsökik én adom a gyors netes hálót meg a gépeket nektek kell a kaját piát meg magatokat meg kulturált viselkedést hozni Szóval benne lennétek Nyár bucsúztató mohaa partiban ? Valamelyik szeptemberi hétvégén ? Szomatot végig harcolni ? Vagy a Szombat éjszaká ?
Legyen már egy igazi Mohaa találkozóó Harcal egybe kötve .
Lehet Hogy volt de én botorságom miatt nem tudom Szoval ki mitt szól az ötlethez ?
A hely Budapest Nagyvárad tér lenne A vidékiek is eltudnának jönni az nagyszerû lenne
Tehát MOH:AA és BF LAN party a SOTE-n!
Most már kifogás sincs, hogy unatkozni fogunk! Gép, hely van!
Részletek: ITT
Lehetséges idõpont: szeptember 21-22. Szerintem kúl az 5let, utána-elõtte még elmehetünk akárhova bulizni. Na?
Itt az ösz Az oskolaidõ ÕÓ MEg Meló IDõ ÕÓ De A server megy Menni fog Naszóval Volna e kedvetek egyszer EGy gyors hálon szemtõl szemben megmérkõzni ? Csapat a csapat ellen test a test ellen Harc a végsökik én adom a gyors netes hálót meg a gépeket nektek kell a kaját piát meg magatokat meg kulturált viselkedést hozni Szóval benne lennétek Nyár bucsúztató mohaa partiban ? Valamelyik szeptemberi hétvégén ? Szomatot végig harcolni ? Vagy a Szombat éjszaká ?
Legyen már egy igazi Mohaa találkozóó Harcal egybe kötve .
Lehet Hogy volt de én botorságom miatt nem tudom Szoval ki mitt szól az ötlethez ?
A hely Budapest Nagyvárad tér lenne A vidékiek is eltudnának jönni az nagyszerû lenne
Tehát MOH:AA és BF LAN party a SOTE-n!
Most már kifogás sincs, hogy unatkozni fogunk! Gép, hely van!
Részletek: ITT
Lehetséges idõpont: szeptember 21-22. Szerintem kúl az 5let, utána-elõtte még elmehetünk akárhova bulizni. Na?