Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tema off inkabb azt monjatok mit lehet finohangolni ha lehet?
Nekemke van egy PIII 1000-es gepem 512.5 Mb rammal es nekem akkor se lagzott a gepem, ha 40 ember volt font.
Nekem is szokott lagzani (es azt biztos hallottatok is mar) de akkotr nekem biztos az ADSL-tol van ugyanis altalaban 300-1023-ig van a pingjeim szama.
Ez a Battlefield, Dragon es az Obi esszerveren is igy volt. Szoval nem ertem en ezt civakodast
lehet, neha a szerver se tudja ugy adni-venni a csomagokat, de biztos nem tart orokke.
Engem az OBI eleg sokszor kidobott a Battlefield Szerver meg eddig csak 1x.
Szoval a jatek ilyen konyorgom, ugyhogy hagyjuk ezeket a dolgokat inkabb.
Beszeljunk a Nokrol inkabb
Tegnap a berlini palyan hatul az egyik romhazban talalkoztam egy olyan jo Novel, hogy csak na ...
:-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
én meg diszkréten pirongva pislogok itt a rózsaszín leányszobám árnyékából... 😊
www.battlefield.hu

Szal valószínû, hogy a valóságshowok miatt van Jacek... Megfelel a válasz ?
Írj levelet az Rtl-Klubnak, meg a tv-2-nek, hogy
"Hat meg en oda vagyok erede ez egy lagtanya jatszhatatlan szar vagy en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku."
De a ti reakciotok sem volt semmi rengetek segitokezseg volt benne kb. "mennyyeee naa anyaadba"
Azután elkezdett lagzani mint a picsa, majdnem ki is dobált minket (konneksön problem) holott a pingek 20-40 körül voltak. Voltunk is vagy 03an a szerveren.
22 elõtt valamivel léptem ki, mikor wakenek vége lett, addigra ha 10-en voltunk a szerveren összesen, már sokat mondtam... Játszhatatlan volt.
www.battlefield.hu
Ez kb olyan kérdés értékû, mintha én aztmondom neked: "Én nem tudom Jackek mekkora fasz, de biztos az" 😊
Tegnapelõtt viszont csomószor kidobott. Nem tudok rájönni mi lehet a gond. Ping 20-25.
Mondjuk mindig akkor van gond amikor az a qrva BB/VV szar van mindenütt.
Nem a gepen mulna ha lehetne.
Van valahol valami info az allitgatashoz egyaltalan lehet?? konzolbol merre talalok konzol parancsokat?
Tegnap (mintahogy szinte minden hétköznap este) jópáran fent voltunk 201-esek a szerveren, és 21 óra után mindannyian ugyanazt a lag jelenséget tapasztaltuk (TS-el). Ugyanugy mindenkinek jó pingje volt, 20-40, és ugyanúgy mindenkinek 500m-enként ugráltak a repülõgépek pl az égbolton.
Vagy szerinted a kliens gépek tömeges szarságáról van szó? Csakmert az egész szerver szinte kiürült a wake végére, 22 óra elõtt valamivel, mert annyira játszhatatlan volt az egész.
Ugyanigy tegnapelõtt meg kidobált mindenkit a szerver, folyton konneksön problem, azt kiüritette magát, és fél perc mulva indult ujra 0 playerrel bulgeval. De persze ez is biztosan a szar high-end kliens gépek miatt volt, igaz?
Tudom hogy szar dolog, ha az embernek a munkáját kritizálják, és hidd el nincs is szándékomban.
Csak kurvára nem az emberek gépeit kellene szidni azért, mert a BF szerver szoftver egy rakás szar.
Mellesleg megjegyezném, hogy az OBIval nem sûrûn fordult elõ ilyesmi, az új szerveren viszont még este nem telt el ilyen események nélkül.
Ahelyett hogy másokat nézel hülyének folyton, nem ártana elgondolkodnod azon, hogy mi okozza a SZERVEREN a problémákat...
www.battlefield.hu
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Ebben a jatekban mar van oreg roka????? erdekes lenne 3 honap alatt senki nem oreg roka😊))
De sajnos nem erted a problemam en azert keltem ki magambol mert kurvara vartam az hogy vegre neten is tolhassam a gamet😊)
Most valt elerhetove az adsl nalunk hat osszinten nem ezt vartam kb. ez olyan volt tegnap mint modemmel Q3-azi😊)
irjunk sok szar szot
topicot
Yeeeeeeee :-)
Vidam vaghyok mint az allat, elkezdtek utalni a cegek
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Akkor megérted a reagálások hangnemét. Amennyiben kérdezni akarsz ne írd az elsõ mondatodba:
szar
lagatanya
0 értékû
Mindjárt kultúráltabb, segítõkész válaszokat kapsz.
de csak neha
pl most ha ilyen dolgokat hallok
www.battlefield.hu
De majd megnezem kosz😊
Aztán jött az elégtelen RAM ( esetedben ezt kizárhatjuk ) meg a többi elégtelen hardware elem . (ezeket is )
Na, akkor loss-od van a netstat on ? Nézted ?
Tény,hogy a netkapcsolattól szaggat,mint az állat!
V-net!FoP!-60k-69k + 70k! :)
Mintha inkabb ti reagalnatok a dolgot egy kicsit erdekesen😊)
ADSL-em van es 20-25 pingem Audigy zajkeltom.
Ping az nem minden attol meg lehet szar mondjuk ha anyira le van korlatozva a dedicated serveren a szemejenkenti forgalom.

FoP!-60k-69k + 70k! :)
Egy jó csapat és a magam szórakoztatására jött létre.
1.7xp,512ddr,tnt2 vga (de ez lényegtelen mert nincs grafika),40gb 7200rpm wincsi
Alatta egy 100mbit/s kapcsolat.
Mivel dedikált szerver ezért nincs garfikai felület.
Játék felhasználása a gépen:
proceszor használat 100%-ra állítása mellett 84%
netkapcsolat kihasználtsága 36 játékos esetén 2%
most akkor hogy is akadna?
Na mind1
www.battlefield.hu
( nézd meg, lehet hogy a hálózati beállításokkal van gond, vagy nem kéne 50 poreszt letölteni közben 😊)
Majd ha te is csak úgy a társaság és a magad kedvéért, hogy jókat tudjál játszani megveszel egy szervert és fenttartod, akkor elfogadom, hogy kulázod a szervert.Nem kötelezõ rajta játszani.
Lehet, hogy géped jó csak a netkapcsolatod kevés.
Nekem 1.7xp 512mb ddr,asus A7V333 alap,gf4 mx460,
Chello net kapocs és a játék laggmentes úgy,hogy 1024*768 mediumon és mellette TS2 és teljesen akadásmentes és laggmentes.
Tegnap volt az egyetlen nap amikor egy kicsit laggzot de a chellom miatt mert a többieknek jó volt.A laggodat a hangkarid is okozhatja.
Na vitát lezártam.
Mondtam, hogy ugysem lehet megmagyarázni. 😞