Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Akkor mernem ezzel kezded es nincs vita😊)
Tema off inkabb azt monjatok mit lehet finohangolni ha lehet?

szerintem az obi ugyanilyen, vagy még szarabb volt, de ez csak szerény véleményem😊
ssc-suni-hu
picinyeim picinyeim
Nekemke van egy PIII 1000-es gepem 512.5 Mb rammal es nekem akkor se lagzott a gepem, ha 40 ember volt font.
Nekem is szokott lagzani (es azt biztos hallottatok is mar) de akkotr nekem biztos az ADSL-tol van ugyanis altalaban 300-1023-ig van a pingjeim szama.
Ez a Battlefield, Dragon es az Obi esszerveren is igy volt. Szoval nem ertem en ezt civakodast
lehet, neha a szerver se tudja ugy adni-venni a csomagokat, de biztos nem tart orokke.
Engem az OBI eleg sokszor kidobott a Battlefield Szerver meg eddig csak 1x.
Szoval a jatek ilyen konyorgom, ugyhogy hagyjuk ezeket a dolgokat inkabb.

Beszeljunk a Nokrol inkabb
Tegnap a berlini palyan hatul az egyik romhazban talalkoztam egy olyan jo Novel, hogy csak na ...
:-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

BurnBaby
édesek vagytok..
én meg diszkréten pirongva pislogok itt a rózsaszín leányszobám árnyékából... 😊

www.battlefield.hu

Én is ezt mondtam a #12249-ben, hogy a szoftver a szar. Ennek ellenére fenntartom hogy az OBI valamivel stabilabban ment/megy..
Jóvan, ez má uncsi, találjunk ki valamit mer minek anyázni, ha verekedni is lehet ?
Szal valószínû, hogy a valóságshowok miatt van Jacek... Megfelel a válasz ?
Írj levelet az Rtl-Klubnak, meg a tv-2-nek, hogy

"Hat meg en oda vagyok erede ez egy lagtanya jatszhatatlan szar vagy en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku."

Frankie
Tényleg b+, teljesen elbaszódott ennek a kibaszott fórumnak a hangneme.

bocsesz, épp suliban vagyok, és a stressterhelést csak jóízû káromkodásokkal tudom levezetni😊
Jacek
Ez utalhat arra is hogy a jatek maga ilyen szar, de nem egyertelmuen fogalmaztam ezert bocs😊
De a ti reakciotok sem volt semmi rengetek segitokezseg volt benne kb. "mennyyeee naa anyaadba"

Így van, a valóságshowok a virtuális valóságok megrontói !!!

jovan locu de nem life gépe meg a munkája szar hanem maga a szerver oldali progi, és ezt senki se tagadja. Szóval nekem se esne jól, ha nekemesnek hogy szarul csinálok valamit, amikor pedig kurvára nem tehetek róla, mert valami rajtam kívülálló dolgo miatt esett így
03 => 30
Hát ja, mi (ryan, fisher stb) este 7tõl játszottunk kb, egészen 9ig jó is volt.
Azután elkezdett lagzani mint a picsa, majdnem ki is dobált minket (konneksön problem) holott a pingek 20-40 körül voltak. Voltunk is vagy 03an a szerveren.

22 elõtt valamivel léptem ki, mikor wakenek vége lett, addigra ha 10-en voltunk a szerveren összesen, már sokat mondtam... Játszhatatlan volt.
BurnBaby
tekintettel a hozzászólásokban a szar, fax és egyebek szaporulatára kérek mindenkit, hogy hangulatilag lépjünk vissza valamely társalgásra alkalmas szintre 😊 thx

www.battlefield.hu

"en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku"
Ez kb olyan kérdés értékû, mintha én aztmondom neked: "Én nem tudom Jackek mekkora fasz, de biztos az" 😊
Frankie
Mondjuk nem tudom mitõl lahet ez, de nekem tegnap 22 után úgy futott mint még soha. (chello)
Tegnapelõtt viszont csomószor kidobott. Nem tudok rájönni mi lehet a gond. Ping 20-25.

Mondjuk mindig akkor van gond amikor az a qrva BB/VV szar van mindenütt.

Jacek
Egyebkent sajnos nincs lehetosegem servert uzemeltetni a net kapcsolat miatt.
Nem a gepen mulna ha lehetne.

Van valahol valami info az allitgatashoz egyaltalan lehet?? konzolbol merre talalok konzol parancsokat?

Jacek
Csatlakozom.

Lifeforce kicsit ki kéne nézned a csõlátásodból asszem.

Tegnap (mintahogy szinte minden hétköznap este) jópáran fent voltunk 201-esek a szerveren, és 21 óra után mindannyian ugyanazt a lag jelenséget tapasztaltuk (TS-el). Ugyanugy mindenkinek jó pingje volt, 20-40, és ugyanúgy mindenkinek 500m-enként ugráltak a repülõgépek pl az égbolton.

Vagy szerinted a kliens gépek tömeges szarságáról van szó? Csakmert az egész szerver szinte kiürült a wake végére, 22 óra elõtt valamivel, mert annyira játszhatatlan volt az egész.

Ugyanigy tegnapelõtt meg kidobált mindenkit a szerver, folyton konneksön problem, azt kiüritette magát, és fél perc mulva indult ujra 0 playerrel bulgeval. De persze ez is biztosan a szar high-end kliens gépek miatt volt, igaz?

Tudom hogy szar dolog, ha az embernek a munkáját kritizálják, és hidd el nincs is szándékomban.

Csak kurvára nem az emberek gépeit kellene szidni azért, mert a BF szerver szoftver egy rakás szar.

Mellesleg megjegyezném, hogy az OBIval nem sûrûn fordult elõ ilyesmi, az új szerveren viszont még este nem telt el ilyen események nélkül.

Ahelyett hogy másokat nézel hülyének folyton, nem ártana elgondolkodnod azon, hogy mi okozza a SZERVEREN a problémákat...
BurnBaby
kérjétek meg a supergamez adminokat, hogy tegyenek egy "jöttment GYIK" címû linket az üzenet ablak mellé ,) ott lehetne klikk a helphez 😊)

www.battlefield.hu

Jacek
Ehhh ez mar normalisabb de en kerdoleg tettem fol hogy milyen a server erre ti letamadtok engem szep😊

Jacek
Mert is vagy itt?? Arra a jottmentre inkabb nem valaszolnek.

Frankie
Írok én írok.

sorry jacket ez van, ez egy ilyen game. Jó a játékötlet, de a programozási része eléggé optimizálatlan, és sokat kell szarakodni vele, míg az ember a gépéhez hozzá tudja finomítani, és nem menten a szervert kell okolni mer szarul megy nálad (és persze nem ilyen hangnemben)
Janosz! A lap alján kék 10 click, ott keresd kb. a +oldást!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

ezér kéne "abandonolni" ezt a szar fórumot mer ide minden jöttment gyík beírogathat. Ott a jó kis hbas fórum, csak nektek😊
Jacek
Ember olvasd mar vissza😊))
Ebben a jatekban mar van oreg roka????? erdekes lenne 3 honap alatt senki nem oreg roka😊))
De sajnos nem erted a problemam en azert keltem ki magambol mert kurvara vartam az hogy vegre neten is tolhassam a gamet😊)
Most valt elerhetove az adsl nalunk hat osszinten nem ezt vartam kb. ez olyan volt tegnap mint modemmel Q3-azi😊)

ssc-suni-hu
igen a BF forum megelozte a
irjunk sok szar szot
topicot
Yeeeeeeee :-)
Vidam vaghyok mint az allat, elkezdtek utalni a cegek

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Frankie
Khm. Olvasd el az elsõ beírásod.
Akkor megérted a reagálások hangnemét. Amennyiben kérdezni akarsz ne írd az elsõ mondatodba:
szar
lagatanya
0 értékû

Mindjárt kultúráltabb, segítõkész válaszokat kapsz.

hüje vagy life, most mit idegeskedsz, modnom hogy le van szarva😊 neki szar, õ nemtud játszani, akkor meg mier te idegesgedsz😊
ssc-suni-hu
ADSL yeeeee
de csak neha
pl most ha ilyen dolgokat hallok

Te mit csinálnál ha sok pénzt és idõt nem spórolva üzemeltetsz egy szerver és akit még életedben nem láttál a játékban és mondjuk nem egy öreg róka ebben a játékban, lefikázza a szervered?
BurnBaby
most besztem velük megint. fejet cseréltek nálunk, mert végre kiszúrták, hogy nem bírja el a sok looser user bigbro fan-t. viszont nem indul be automatice, modemet kell 220-által restartolnom és valami szinkronjelért felhívni õket... még yo h eccerû az élet 😊

www.battlefield.hu

Jacek
reagalas

Jacek
majd megnezem de kulomben nem ez a gondom hanem ez a regalas a dologra erdekes minden esetre.
De majd megnezem kosz😊

Ok Jacek, akkor nézzük a problémát konstruktívabban ... Ami eddig a legjellemzõbben a szaggatást okozta ( olvass vissza a fórumban ) az a hangkártya volt.

Aztán jött az elégtelen RAM ( esetedben ezt kizárhatjuk ) meg a többi elégtelen hardware elem . (ezeket is )

Na, akkor loss-od van a netstat on ? Nézted ?

BurnBaby
seat 😊

www.battlefield.hu

Hy BB! Nekem a kábelnet volt tegnap über sz@r!
Tény,hogy a netkapcsolattól szaggat,mint az állat!
V-net!

Jacek
Egy nem vitatkozom hanem beszelgetunk szerintem , ketto nem szidtam a servert hanem azt mondtam hogy nem tudom milyen fogtatok 😊)
Mintha inkabb ti reagalnatok a dolgot egy kicsit erdekesen😊)

ADSL-em van es 20-25 pingem Audigy zajkeltom.
Ping az nem minden attol meg lehet szar mondjuk ha anyira le van korlatozva a dedicated serveren a szemejenkenti forgalom.

Jacek! Próbáld a singleplayer-t sokkal jobb!

Bocsi a többiektõl rosszul fogalmaztam a #12219 hozzászólásomban.
Egy jó csapat és a magam szórakoztatására jött létre.
Ja és a szerver a BIX-en van rajta.
Ja hogy mindenki tisztában legyen akkor leírom a szerver paramétereit:
1.7xp,512ddr,tnt2 vga (de ez lényegtelen mert nincs grafika),40gb 7200rpm wincsi
Alatta egy 100mbit/s kapcsolat.
Mivel dedikált szerver ezért nincs garfikai felület.
Játék felhasználása a gépen:
proceszor használat 100%-ra állítása mellett 84%
netkapcsolat kihasználtsága 36 játékos esetén 2%
most akkor hogy is akadna?
Na mind1
BurnBaby
egyes chellosok milyen mázlisták.. nálam (13ker) tegnap óta nincs net 😊 csak annyit mondd az upc helpdesk, hogy a tegnapi karbantartás során problémák léptek fel de már dolgoznak a megoldáson 😊

www.battlefield.hu

Pontosan... Érdekes módon, nekem a Jacekénél gyengébb géppel chellóval 20-25 ( !!! ) ös pingem van, tehát a szerver überkirály, máshol kell keresned a gondot !
( nézd meg, lehet hogy a hálózati beállításokkal van gond, vagy nem kéne 50 poreszt letölteni közben 😊)

magasról
life és ki nem szarja le a azt hiszi hogy a szerver szar? nekem nem laggol és én ezt tudom, és ez a lényeg. Ha valami baja van megpróbálunk segíteni neki. Viszont nemtom mit izgat téged hogy õ így meg így gondolja hogy a szerver szar. Az a lényeg hogy neked meg nekem nem, uyghogy le van szarva magaról.
Te nem a játék netkodját szídtad hanem a szervert.
Majd ha te is csak úgy a társaság és a magad kedvéért, hogy jókat tudjál játszani megveszel egy szervert és fenttartod, akkor elfogadom, hogy kulázod a szervert.Nem kötelezõ rajta játszani.
Lehet, hogy géped jó csak a netkapcsolatod kevés.
Nekem 1.7xp 512mb ddr,asus A7V333 alap,gf4 mx460,
Chello net kapocs és a játék laggmentes úgy,hogy 1024*768 mediumon és mellette TS2 és teljesen akadásmentes és laggmentes.
Tegnap volt az egyetlen nap amikor egy kicsit laggzot de a chellom miatt mert a többieknek jó volt.A laggodat a hangkarid is okozhatja.
Na vitát lezártam.
Mondtam, hogy ugysem lehet megmagyarázni. 😞
Jacek
De most hogy montad elmegyek venni egy 2.53Mhz PIV folhuzom minimum 3Ghz +radeon 9700Pro es biztos jo lesz neten, hibatlan nem?😄DD