Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a GameSpy-on múlik , akkor tuti nem...

LSC
Lessz olyan egyáltalán?Mármint linux szerver.

LSC
Ijettedben*

LSC
És micsináltál vele?Ilyttedben lelõtted?

LSC
Ezek szerint te is azt nyomod.Heheheheh

Tyler
A server király,a játék király,akinek nem tetszik nyomuljon a Catz and Dogz-alT(tamagotchi)

\"building better worlds\"

BurnBaby
9600bps mobilon? 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
megnézném 😊 olyat mondj ami 80as porton megy. nincs akkora zacsi csokis fánk amivel itt elérném amire vágyok 😊 még ha az a 6667/8/9 is 😊

www.battlefield.hu

Jacek
lol

Jacek
mire csereljem le az adsl modemet?

Jacek
lol

ssc-suni-hu
extra.irc.hu
#hba

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Noszoval
bementem az IRC-re es csak ket bot van es azok beszelgetnek de csak szakmai dolgokrol :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Jacek
Monjatok egy irc csatit oda is megyek😄DDDDD

ssc-suni-hu
20,1?
az se rosz meg gombocbol se :-)

Mint ahogy én sem tudok😊
De ezeknek a beszélgetéseknek nyugodtan délután/este is helyet adhat/ad az IRC-s csati. Ide meg korlátolódni kellene a fórumok információmegosztós mivoltára, és nem a 13000. beszólásra vadászni, mint egyesek😊)
hívd meg egy zacskó csokis fánkra a rendszergazdát azt nyit neked egy 6667 es portot😊
Legszomorúbb, hogy saját magam konfigoltam így a mienkét ! Na, majd saját IP-re kiengedek mindent

Jacek
ok

Frankie
Azért majd jelez vissza, -ha megoldódik esetleg a probléma,- hogy mi okozta.

Jacek
Na az utolso es en befejeztem ezt a temat ha mar paraszt voltam szerintetek "nem igy ertettem de nem volt vilagos latom sorry" ti si parasztul viselkedtek akkor mert engem szidtok😊)

"en nem tudom milyen gep a server" erre mlehet azt mondni hogy xyz

"de ez igy ebben a formaban nulla erteku" a jatek ertelme vilagos en igy ertettem lehet hogy alpari volt😊))

BurnBaby
jó lehet neked
beszéld meg a corporate tûzfalammal, hogy a javás ircklienseket kiengedje 😊

www.battlefield.hu

Frankie
Ez így van.

www.mportal.hu n van egy javas irc kilens, én is inne sulibol azzal nyomom
Nem mindenki tud IRC-zni a melóhelyrõl .

Na igen, hamár fikáz valaki, akkor válogassa me a szavait, jogos.
Egyetértek veled.
Amúgy az események fényében még azt is elképzelhetõenk tartom, hogy maga a Wake pálya volt a bugos, mert mint mondtam elõtte is jó volt, és ezekszerint utána is...
Tudom borg, és igazad van abban, hogy a szervezüzemeltetõk gyakran csípõbõl vágják vissza a kliens oldalra a gondot. De szvsz most ez nem az a helyzet.

Errõl van szó!
1. A játék q.. szarul van megírva.
2. a gépek töpségével van baj.Nem azért mert szar hanem ismét a játék miatt.
Na de a téma lezárva.
Addig míg nincs valamirõl fogalmunk ne köpködjük.
Amit írtál igaz.Majdnem.Nálam 1pályán történt a (repülõk álltak).Útánna teljesen jó volt.És még rajtam kívül vagy 10 embernek.Ez már megmagyarázza.De mit is?Hogy "Hat meg en oda vagyok erede ez egy lagtanya jatszhatatlan szar vagy en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku"
Há meg igazából ez egy fórum.

És ami itt megy az inkább chat már😊

Valamit még biztos lehet finomitani a fórum mûködésén, de szerintem az lenne a legtutibb ha mindenki szokná kicsit az IRC kinézetû szót.. #HBA
BurnBaby
parancsnok úr, kimaradt egy tizedes
,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
túlpörgetitek szegény szupergémzet ozt nem tudja ki kivel van... 😊

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
201 Cm igen, es nem az egesz szazade osszeadva :-)

Mellesleg én nem szidtam sem a szervert (mint gépet) sem lifeforcot.
Olvasd el inkább újra mirõl is szól(t) a vita itt.
nana, majd én csinálok jó kis linuxos hba szervert, amint kiadják végre, és oda jöhet minden elit hbas játszani. Nem is kell más szerver ha az meg lesz remélhetõleg.
Nem, hanem laggik a szerver.
És ha túl sok beirrás jön egyidõben akkor ezekszerint meggajdul.

Majd szólok St-nek..

#12274-et nem én irtam. Nameg egy csomó általam irt is elveszett...
Az Én voltam BB, Borg megfújta a hozzászólásomat !!! 😞(

Frankie
...a fejedre álssz, mondasz 2 miatyánkot és 5 üdvözlégyet, utána pedig úrvacsora.
majd végül bf.exe

Jacek
😄DD
na ha win2k kell neki akkor laggoljon csak tovabb😊

BurnBaby
mert háttal striptease nem striptease 😛
és megijedtem, hogy egyszál 201ben látlak 😊)))

www.battlefield.hu

BurnBaby
ne a számukat add. adj gépet és a bátyám felrakja ott a polcra ,) talán akad még szabad hely 😊

www.battlefield.hu

ssc-suni-hu
Pedig BB-kent mutatkozott be.
Igaz mikor megfordultam, hogy levetkozzem, hatbalott :-)

Te Borg, te lopod a beírásomat, vagy mifasz ? Akarom mondani a nemjóját !

minden memoriarezidens vacakot kikapcsolsz, hogy ne fussanak a játék alatt, felrakod a DirectPlay 8.2 es javított verzióját, Defragmentálsz, variálsz a beállításokkal, hogy a hang harwares gyorítását kikapcsolod, antiizotrópikus szûrést lekapcsolod, a refresh ratet állítod a video.con ba, leszeded ha xpd van, és win2kt rax fel
ÁÁÁÁÁ az úgy könnyû, az is neked kell szerezni ( más is megának szerezte, tessék csak tessék... Adjam az interware telszámot ? kihúzzák hozzád, szinte ingyér ! )
Frankie
Berlinben nõvel?
A testrészei megvoltak?

Nekem 1400-as PIII, radeon8500, meg 512mb ram...
valamint az adsl-el sem voltak gondok soha, 20-30 ping, és nem csak BFben.

Lehet hogy az OBI se volt stabil, csak akkor nem szarakodott pont mikor én voltam fent.. könnyen lehet.

Én csak arra akartam rávilágitani, hogy nem a kliensek gépét kellene rögtön szidni, ha szar a BF szerver (akármilyen okból is.).
Jacek
Megoldhato kerek 100Mbitet hozza es adok egy servert😄D

Élt még ?

Gyerekek, szabad a pálya, Jacek és Borg szerverekre vár a BF közösség, lehet bizonyítani, a " ki bír jobb szerver csinálni " competitiont ezennel meghirdetem, ha valakinek jobban sikerül, mint a CB-nek, na AKKOR LEHET KULÁZNI !

BurnBaby
ez fura süni
tegnap nem jáccottam 😛

www.battlefield.hu