Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
esetleg letöltöd ha érdekel 😊
nemtom, néha elég fájdalmasak már a standard mapok, viszont ha mást akarsz akkor nem telik meg a szerver, csak ha meg van szervezve. mondjuk ugyanígy lehetne vmikor infmodos estét lõni, ha ez beválik. szentem mûködhet ha meg van hirdetve
www.battlefield.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
illu ribben kérdezte, h nem akarunk-e egy road to roam estét szervezni, mivel az lssah szervert sokan szeretik, elbírja az 54 playert.. a cc csinált egyet pár hónapja ami állítólag nagyon jól sikerült, sokan is voltak, elõre meg volt hirdetve és jöttek a játékosok hetedhét országból ,)
valami hétköznap estét ki kéne jelölni pár hét távlatában (amikor nincs bl meccs meg ilyesmi) és bepromózni szerver üzenetben ill. szólni a klánoknak h tolják szét az infot a nagyvilágba.
üdv,
b
www.battlefield.hu
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
pasit akkor nem tartottam, de amikor kiköltözött a kutya a gazdája költözött be. õ nem rágott meg semmit, de ennek ellenére szintén hamar kiköltözött ,)
www.battlefield.hu
2008.03.11. 17:25
1000.Ft
11773353-....... a többit tudod
a lényeg: ment a lé.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
ott a pont!
thx 😊
volt már 1ébként egy ilyen kutyánk - kertes ház rulzzz - de nekem,meg a gyerekeknek is bejött,(lehet BB benned volt a gáz 😊 ) csak szegény az örök vadászmezõkre távozott (volt is nagy rívás) így,mint jó apa - mer az! - gondoltam meglepem õket. 😊
a neten néztem már,de elszállós árakat kérnek érte,gondoltam hátha...
na,mindegy akkor ha senki nem akar ingyen szerezni egyet marad a wallpaper 😊))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Rágd meg, rágd meg, rágd meg, rágd meg, rágd. Ha ott a sennheiser, rágd meg jól a szárát". 😄
(deszar) 😄
Akkor ha BB kedvében akarunk járni, akkor élete legfontosabb ajándékát kell adni neki, egy sennheisert! 😊
-Kérem állítsa sorrendbe élete legfontosabb dolgait!
BB:
-sennheiser fülhallgató, doboz cigi, polcon levõ kedvenc kép, szobanövény
www.czekoart.hu
- csak és kizárólag a szõnyegre, annak is mindig különbözõ helyeire (gondolom zavarta a domestos szag ott ahova már alkotott), kizárólag elnyújtott vonalban vagy egyéb mintában volt hajlandó üríteni
- nagyon okos állat: csak olyasmit rágott meg, ami nekem fontos, pl. sennheiser fülhallgatót, doboz cigit, polcon levõ kedvenc képet, szobanövényt, és csak akkor, ha nem láttam (pl. amíg fürödtem mindig alkotott valami látványosat)
mindenkinek ajánlom, akinek fejlett mazochista hajlamai vannak.
www.battlefield.hu
www.apronet.hu
www.kutya.lap.hu
Böngéssz. 😊
errõl a képrõl jut eszembe:
kellene nekem egy ilyen Beagle kölyök kutya ami a képen is látható.
Tud vki?
ON
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egyetlen probléma, hogy kevés az ember. A kedvenc El Al only szerver meg már nem fullos... 😞
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Kurvajó lett sztem és simán vernétek a mezõnyt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
...vagy hogy mi volt Seat utolsó szava, mielõtt kivágta a szerver. 😊