Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
És megvan a Secret Weapons is... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
JAJJJDEJÓ! Pont nemrég jutott eszembe, hogy kicsit rome-oznék is. 😊 Támogatom! 😊

BurnBaby
kénytelenek leszünk beérni mással, akinek van ,)
esetleg letöltöd ha érdekel 😊
nemtom, néha elég fájdalmasak már a standard mapok, viszont ha mást akarsz akkor nem telik meg a szerver, csak ha meg van szervezve. mondjuk ugyanígy lehetne vmikor infmodos estét lõni, ha ez beválik. szentem mûködhet ha meg van hirdetve

www.battlefield.hu

Tuvok

nade! hiszen, nekem nincs pedig senem kamus senem... szal klános is. ilyenkor mivan?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BurnBaby
sokaknak megvan. csak nem a kamusoknak, viszont a klánosoknak.

www.battlefield.hu

neigyáá annyit

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Wreck86
ha az is o ka kamu kulcsosokkal,akkor sztem az csak a gáz,hogy soknak nincs meg a rome.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

BurnBaby
más

illu ribben kérdezte, h nem akarunk-e egy road to roam estét szervezni, mivel az lssah szervert sokan szeretik, elbírja az 54 playert.. a cc csinált egyet pár hónapja ami állítólag nagyon jól sikerült, sokan is voltak, elõre meg volt hirdetve és jöttek a játékosok hetedhét országból ,)

valami hétköznap estét ki kéne jelölni pár hét távlatában (amikor nincs bl meccs meg ilyesmi) és bepromózni szerver üzenetben ill. szólni a klánoknak h tolják szét az infot a nagyvilágba.

üdv,

b

www.battlefield.hu

Wreck86
<#integet2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

BurnBaby
nálam bárminek jobb lenni ,)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
😄 Én a doboz cigi lennék!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Fritz Von...
Akkor vajon minek jobb lenni nálad? 😄DDD

BurnBaby
és kettesek...

pasit akkor nem tartottam, de amikor kiköltözött a kutya a gazdája költözött be. õ nem rágott meg semmit, de ennek ellenére szintén hamar kiköltözött ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
de viccesek egyesek ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
ráadásul lehet, h fejlettebb lesz a genetikája ,)

www.battlefield.hu

Miller!

2008.03.11. 17:25
1000.Ft
11773353-....... a többit tudod

a lényeg: ment a lé.

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

<#eljen>
ott a pont!

thx 😊

keress fel pár menhelyet... ha nem is fajtatiszta, de egy cuki keverék biztos akad raktáron. én nem kell elaltatniuk.<#sir>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nah,akkor BB-nek a "szobanövényt" én adom 😊))

volt már 1ébként egy ilyen kutyánk - kertes ház rulzzz - de nekem,meg a gyerekeknek is bejött,(lehet BB benned volt a gáz 😊 ) csak szegény az örök vadászmezõkre távozott (volt is nagy rívás) így,mint jó apa - mer az! - gondoltam meglepem õket. 😊

a neten néztem már,de elszállós árakat kérnek érte,gondoltam hátha...
na,mindegy akkor ha senki nem akar ingyen szerezni egyet marad a wallpaper 😊))

<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
igen, hát az ilyen nem kifejezetten lakásba való 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ja 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fritz Von...
A Republic is megénekelte ezt a történetet.

"Rágd meg, rágd meg, rágd meg, rágd meg, rágd. Ha ott a sennheiser, rágd meg jól a szárát". 😄

(deszar) 😄

Kovács legény
én meg egy doboz cigit adok😊

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Tényleg. 😊

Akkor ha BB kedvében akarunk járni, akkor élete legfontosabb ajándékát kell adni neki, egy sennheisert! 😊

Kovács legény
õt nem mert nincs benne a felsorolásban😊

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Még jó, hogy nem aludt ott BB pasija, azt is megrágta volna. 😄 😄

Kovács legény
Cihijáter:
-Kérem állítsa sorrendbe élete legfontosabb dolgait!
BB:
-sennheiser fülhallgató, doboz cigi, polcon levõ kedvenc kép, szobanövény

www.czekoart.hu

BurnBaby
volt szerencsém 2 hétig egy 3 hónapos körüli beagle társaságát élvezni szerény ingatlanomban kb 2 éve. tanulságok:
- csak és kizárólag a szõnyegre, annak is mindig különbözõ helyeire (gondolom zavarta a domestos szag ott ahova már alkotott), kizárólag elnyújtott vonalban vagy egyéb mintában volt hajlandó üríteni
- nagyon okos állat: csak olyasmit rágott meg, ami nekem fontos, pl. sennheiser fülhallgatót, doboz cigit, polcon levõ kedvenc képet, szobanövényt, és csak akkor, ha nem láttam (pl. amíg fürödtem mindig alkotott valami látványosat)

mindenkinek ajánlom, akinek fejlett mazochista hajlamai vannak.

www.battlefield.hu

Fritz Von...
www.google.hu
www.apronet.hu
www.kutya.lap.hu

Böngéssz. 😊

jahh, a rókabõr még drágább, mint a kutyahús. bár a sok kínai megjelenése óta egyre kevesebb a kóbor eb, így még felmehet a kutyahús ára a piacon...

szerintem egy rókával jobban járnál!

OFF

errõl a képrõl jut eszembe:
kellene nekem egy ilyen Beagle kölyök kutya ami a képen is látható.
Tud vki?

ON

Fritz Von...
Azta! 😄DD

<#hehe>

JAG1
Wehhehhe... :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

uHs Gerzson
xDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

lol 😄

LSSAHlavina
AMIKOR NAGY SZ*RBAN VAGY, NÉZZ EGYENESEN ELÕRE, ÉS MARADJ CSENDBEN…

The future is now

LSSAHPAUL
Indul egy új liga

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Frankie
Kipróbáltam és játszok is vele. Tényleg nagyon jó lett.

Egyetlen probléma, hogy kevés az ember. A kedvenc El Al only szerver meg már nem fullos... 😞

aPa
"Csak aPa észre ne vegyen!" 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
pedig a te utolsó szavad mindig az : "vegyen!"

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

hát jah,az én utolsó szavam sokkal fontosabb mint a zsidó vs. arab kérdés 😊

JAG1
Ménem próbázzátok' ki az FH2-t?
Kurvajó lett sztem és simán vernétek a mezõnyt.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Fritz Von...
Nagy...

Fritz Von...
Az arabok a zsidókat akarják berépázni, a zsidók meg az arabokat. Tulajdonképp nincs is olyan negy különbség. <#vigyor>

Guest
A jelek szerint a vallási alapú ellentétek ilyen metafizikai alapú értelmezése is lehet annyira izgalmas kérdés, mint hogy ki répázta be a másikat...

...vagy hogy mi volt Seat utolsó szava, mielõtt kivágta a szerver. 😊
Fritz Von...
És akkor ez most az álmodj királyfi? 😄